Szeretteid csillagjegyük alapján – Nyilas családtagok

Szeretteid csillagjegyük alapján – Nyilas családtagok

 

  • Nyilas gyermek

A Nyilas gyermek nagyon öntörvényű, mindig a saját feje, érzelmei után megy. Amilyen ing éppen rajta van, úgy viselkedik, ezért aki nem következetesen neveli Nyilas gyermekét, annak bizony nagyon nehéz dolga lesz. Nem szabad engedned, a határokat tartsd meg szigorúan. Amennyiben nem tartod, a káosz lesz úrrá mindenen. A Nyilas gyermek nem fél, nem érdeklik a hétköznapi értékek, hamar képes tönkretenni a legdrágább játékot is. Éppen ezért bölcsen, csak keveset kell kapnia, majd éreznie azt, hogy amit tönkretett, annak ára van. Jobb, ha megkéred a rokonokat, nagyszülőket, hogy nem szabad csemetédet minden kacattal kényeztetni, bölcsen, okosan kell neki ajándékot adni. Mikor a nagyszülő vigyáz a gyerekre, nem szabad hagynod, hogy túl sokat engedjen neki a nagyszülő, mert annak megint te iszod meg a levét. Éppen ezért magyarázz mindent el a nagyszülőnek, mert más esetben a gyerek ki fogja játszani a lehetőséget, saját kényelme érdekében. Amennyiben következetesen van nevelve, egy igazi vezér alkat cseperedik fel belőle, aki később komoly sikereket tud elérni. Sajnos kevés Nyilas csemetét nevelnek fel rendesen, éppen ezért te figyelj Nyilas jegyű gyermekedre jobban!

Úgy érzed, nem bírsz a gyermekeddel? Úgy gondolod, valami régebben elveszett, már nem is tudod helyrehozni a dolgokat? Hívd Xalent a 06 90 633 931-es számon (485Ft/perc), kérd szakszerű tanácsait!  

 

 

  • Nyilas testvér

 

A Nyilas testvér kezdetben úgy tűnhet, hogy csak magával foglalkozik, majd később ez változik a legtöbb esetben. A nagy váltás időszaka akkor van, amikor maga is férjhez megy, vagy megnősül, elkezdődik a családalapítás időszaka. Ettől a pillanattól kezdve változik a természete, a figyelmetlenségek helyét figyelmesség és törődés veszi át. Gondjairól, bajairól nem beszél, inkább csak Ő szereti megoldani testvére bajait, éppen ezért nehéz észrevenni, ha éppen maga alatt van. Sok figyelmesség szükséges, hiszen nyitott viselkedése ellenére nagyon is zárt típus. Ne hidd, sose, hogy örökké mosolygó és tettekre kész Nyilas testvéred élete gondtalan! Ez nagyon fontos, mert sokszor csak akkor kapnak segítséget, amikor már késő. Egy Nyilas testvér ritkán mutat fájdalmat. Amennyiben családi élete rendben van, akkor viszont nem kell érte aggódnod. Fontos számára a család és a baráti kör!  

 

Mit hoznak az anyagiak? Tudni szeretnéd, hogy szerencsés lesz-e számodra az ősz vagy sem? ITT most kiderül! 

 

  • Nyilas anya

 

A Nyilas anya képes túl komolyan venni a feladatát, képes túl sokat várni csemetéitől. Nem könnyű vele, mert változékony a természete. Ennek ellenére gyakran érnek el a Nyilas anyák gyermekei komoly életsikereket. Nem szenvednek szeretet és figyelem hiányban, illetve egészségükre is nagyon oda van figyelve. A Nyilas anyák aktív részesei akarnak lenni gyermekeik életének, éppen ezért iskolában a szülői közösség szerves részét képezik. Szeret tudatosan nevelni, de olykor érzelmei átveszik az irányítást. A Nyilas anya tipikusan az a személy, aki másokkal szemben gyermekeiért a végsőkig kiáll, viszont gyermekét négyszemközt alaposan képes helyretenni, ha valami bakit követ el. A gyermekek hamar megtanulják, hogy édesanyjuk a nevelési elveket és módszereket a négy fal között alkalmazza. A Nyilas anya mint feleség, törődő, de férjét mindig is nyomás alatt tartja egy kicsit, hogy bizony a gyermeknevelés viszontagságait neki valamivel kompenzálnia kell.

 

Tudd meg, melyik csillagjegyek tartoznak a legjobb édesanyák közzé! Vajon a te jegyed ilyen? ITT megtudhatod! 

 

  • Nyilas apa

 

A Nyilas apa a legtöbb esetben Nyilas férj is, aki apaként inkább a család anyagi javainak megteremtésén szeret fáradozni. Nagyon erős, stabil személyiség, akire mindenki számíthat a családban. Ennek ellenére megvannak a maga igényei, amelyek főleg a társadalmi eseményekben bontakoznak ki. Sok Nyilas apa őrzi meg kamaszkori énjét, így jellemző szokott lenni rájuk, hogy még mindig zenélnek munka mellett valamilyen amatőr zenekarban, garázs-zenekarban. A maguk módján még sikeresek is lehetnek. Minderre szüksége van egy Nyilas apának ahhoz, hogy jó férj legyen. Mert Ő elsősorban jó férj, majd csak utána apuka, de ez nem jelenti azt, hogy ne törődne a gyermekeivel. Szinte minden közös kiruccanást Ő szervez, egy igazi családi bohóc, de ez a szerep elég is neki, mert túl engedékeny lenne a gyerekekkel. Akkor más a helyzet, ha gyermekeit egyedül neveli, akkor viszont a Nyilas édesanya tulajdonságai jönnek ki rajta. Leginkább párkapcsolatban tud érvényesülni, fontos számára a jó házasság!  

Nyilas férjed boldogtalannak látod és nem érted, mi baja lehet? Úgy érzed, hűtlen, bizonyítékot is találtál erre? Még nincs minden veszve, mentsd meg a kapcsolatod! Hívd Boszi Katát a 06 90 633 931-es számon (485Ft/perc), kérj jóslást és kapcsolat megmentő mágiát, akár a harmadik fél eltávolítása sem lehetetlen!  

 

 

  • Nyilas nagymama

 

A Nyilas nagymama nagyon figyel az unokákra, viszont mint Nyilas anyós, igen gyanakvó természettel rendelkezik. Az első unoka születése után pár évvel kezd csak gyanakvása alább hagyni, ha nem történik semmi rossz. Szeret mesélni unokáinak a család dolgairól, szinte minden régi titokba beavatja őket. Könnyen lehet szenvedélye a főzés, sütés, ami miatt akár el is hízhat a család, ezért a táplálkozási alapelveket jó, ha időben letisztázzák vele. Szenvedélye megvásárolni az unokái szeretetét, de ennek ellenére egy rendkívül figyelmes és odaadó nagyi, csak mint anyós, kicsit nehezebb lehet vele a dolgunk. Jobb időben megszabni a határokat neki, mert hajlamos mindent gyermekei helyet, unokái érdekében intézni. Ha túlságosan rá hagyatkozol, egyszer csak azt veheted észre, hogy ő irányítja az életed minden pontját. Légy vele mindig őszinte, így nem lehet baj és látni fogja, hogy képes vagy dönteni, neki csak élveznie kell az életet és szeretni a családját.

 

Mit is tehetsz a jó házasság érdekében? ITT megtudhatod, mi is a tartós házasság titka!

 

  • Nyilas nagyapa

 

A Nyilas nagyapa mindig tanítani szeretné valamire az unokáit, de abban az esetben is, ha már azok felnőtt korban vannak. Úgy érzi, sok benne az életbölcsesség, ami az esetek többségében igaz is rá. Mint após viszont, vigyázz a férjedre, mert a vejével újra akarja élni fiatal kora kicsapongó éveit, ami nem mindig sül el jól! Más a helyzet a menyével, mert ott nem érez annyi közös témát, így inkább csak az unokákra koncentrál. Szeretne utazni, nem akar állandó szereplő lenni a családban, de helyét mindig megköveteli. Rendkívül aktív életet él, ami az unokáit csodálattal tölt el. Kicsit hajlamos nem a gyerekhez illő ajándékokat venni. Hamar vesz puskát, kést, bármilyen férfias dolgot az unokáknak, még akkor is, ha éppen kislányokról van szó. Éppen ezért, nem árt figyelni a Nyilas nagyapa ajándékaira jobban!

 

Az asztrológia segíthet neked rendezni a családi problémákat. Ugyanis, megismerheted a környezeted asztrológiai szempontból. Előttük lehetsz így pár lépéssel, mert csillagjegyük elárulja, mire hogyan reagálnak. Nézd meg a legjobb asztrológusokat, és válassz egy szimpatikus szakembert, kattints IDE!

 

A nap 24 órájában elérhetőek vagyunk a 06 90 633 931-es (485Ft/perc) telefonszámon!

Külföldről: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

 

Olvastad már?

Cigánykártya üzenete Júliusra

Cigánykártya üzenete Júliusra   Cigánykártya jóslás készül a nyár legforróbb hónapjára is. Megnéztük a lapokat, hiszen a cigánykártya a legbeszédesebb kártya, és kíváncsiak voltunk, tartogat-e sok pénzt a legszerencsésebb hónap, illetve nagy szerelmet a jóslat szerint.   Olvasd el az ingyenes 2019-es jóslatod is ITT!   Tudjuk, hogy a hetedik hónap az év legszerencsésebb hónapja […]

Havi Horoszkóp Júliusra

Havi Horoszkóp Júliusra   KOS Sok minden átfuthat az agyadon ebben a hónapban. Leginkább azok a dolgok kerülnek majd előtérbe, amiket már egy ideje tervezel, de kivitelezni még nem volt erőd vagy időd. A havi horoszkóp szerint a második hét felé egy igazán jó lehetőséged adódhat, amit kár lenne elszalasztani. Hívd Marcus Mágust a 0690633931-es […]

Saját szerelemtérkép, hogy jobb legyen a kapcsolatod!

Sokan keresnek fel szerelmi jóslással kapcsolatosan, ezért úgy döntöttem, megosztom veletek a szerelemtérkép készítését. Nagyon remélem, hogy sikerül boldogabbá tenned a kapcsolatod, és kideríted, hogy Ő-e az igazi, vagy sem. Szerelmi horoszkóp, szerelmi mágia bármikor kérhető, de ha hosszútávon szeretnél változást és szerelmet, akkor készíts magadnak szerelemtérképet.     EZZEL a 3 módszerrel vonzhatod be […]

Nagy nyári egészség horoszkóp

KOS Az egészség horoszkóp a könnyed étkezésre és a testmozgásra hívja fel a figyelmed. Nem szabad túl enned magad, mert könnyen szedheted magadra a kilókat! A nyár utolsó heteiben viszont légy óvatos, rétegesen öltözködj, mert könnyen meghűlhetsz! Hívd Tündér Lilit a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj részletes energetikai bemérést a legjobbtól!   BIKA Az izmaidnak sokszor […]

Heti horoszkóp 2019.06.20 – 2019.06.27

Heti horoszkóp 2019.06.20 – 2019.06.27   KOS Ne tétovázz, ha valamilyen ajánlatot kapsz ezekben a napokban, mert a heti horoszkóp alapján, amit most megragadsz, az csak jövedelmező lehet a számodra. Tedd félre a kétségeidet és korlátaidat, mert ezek okozták eddig a sikertelenségeidet, ha voltak. Jelentős anyagi fellendülés következhet, csak légy résen! Párkapcsolati téren pedig vigyázz, […]

A Nyilas Telihold ezt hozta neked!

A Nyilas Telihold megmutatja a sorsodban rejlő titkokat. Előre mutat, feltárja a rád leselkedő veszélyeket. Éppen ezért érdemes figyelned az álmaidra, arra, ami benned zajlik a különleges holdállás ideje alatt. Ebben az időszakban te magad is gondoskodhatsz a saját jövődről, de akár kéréseket is küldhetsz az égiek felé, hiszen a Nyilas jegy az Istenek hírnöke […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha szeretnéd tudni, milyen lelki eredete van betegségednek, ne késlekedj! 38 év tapasztalata áll mögöttem, és Neked is segíteni fogok boldogságban, egészségben élni! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 907

Ha keresed a megfelelő válaszokat jövőddel kapcsolatban, akkor ne habozz. Közvetítem Neked az angyalok válaszait, így tudok irányt mutatni életed bármely területén. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 522