Szeretteid csillagjegyük alapján – Nyilas családtagok

Szeretteid csillagjegyük alapján – Nyilas családtagok

 

  • Nyilas gyermek

A Nyilas gyermek nagyon öntörvényű, mindig a saját feje, érzelmei után megy. Amilyen ing éppen rajta van, úgy viselkedik, ezért aki nem következetesen neveli Nyilas gyermekét, annak bizony nagyon nehéz dolga lesz. Nem szabad engedned, a határokat tartsd meg szigorúan. Amennyiben nem tartod, a káosz lesz úrrá mindenen. A Nyilas gyermek nem fél, nem érdeklik a hétköznapi értékek, hamar képes tönkretenni a legdrágább játékot is. Éppen ezért bölcsen, csak keveset kell kapnia, majd éreznie azt, hogy amit tönkretett, annak ára van. Jobb, ha megkéred a rokonokat, nagyszülőket, hogy nem szabad csemetédet minden kacattal kényeztetni, bölcsen, okosan kell neki ajándékot adni. Mikor a nagyszülő vigyáz a gyerekre, nem szabad hagynod, hogy túl sokat engedjen neki a nagyszülő, mert annak megint te iszod meg a levét. Éppen ezért magyarázz mindent el a nagyszülőnek, mert más esetben a gyerek ki fogja játszani a lehetőséget, saját kényelme érdekében. Amennyiben következetesen van nevelve, egy igazi vezér alkat cseperedik fel belőle, aki később komoly sikereket tud elérni. Sajnos kevés Nyilas csemetét nevelnek fel rendesen, éppen ezért te figyelj Nyilas jegyű gyermekedre jobban!

Úgy érzed, nem bírsz a gyermekeddel? Úgy gondolod, valami régebben elveszett, már nem is tudod helyrehozni a dolgokat? Hívd Xalent a 06 90 633 931-es számon (485Ft/perc), kérd szakszerű tanácsait!  

 

 

  • Nyilas testvér

 

A Nyilas testvér kezdetben úgy tűnhet, hogy csak magával foglalkozik, majd később ez változik a legtöbb esetben. A nagy váltás időszaka akkor van, amikor maga is férjhez megy, vagy megnősül, elkezdődik a családalapítás időszaka. Ettől a pillanattól kezdve változik a természete, a figyelmetlenségek helyét figyelmesség és törődés veszi át. Gondjairól, bajairól nem beszél, inkább csak Ő szereti megoldani testvére bajait, éppen ezért nehéz észrevenni, ha éppen maga alatt van. Sok figyelmesség szükséges, hiszen nyitott viselkedése ellenére nagyon is zárt típus. Ne hidd, sose, hogy örökké mosolygó és tettekre kész Nyilas testvéred élete gondtalan! Ez nagyon fontos, mert sokszor csak akkor kapnak segítséget, amikor már késő. Egy Nyilas testvér ritkán mutat fájdalmat. Amennyiben családi élete rendben van, akkor viszont nem kell érte aggódnod. Fontos számára a család és a baráti kör!  

 

Mit hoznak az anyagiak? Tudni szeretnéd, hogy szerencsés lesz-e számodra az ősz vagy sem? ITT most kiderül! 

 

  • Nyilas anya

 

A Nyilas anya képes túl komolyan venni a feladatát, képes túl sokat várni csemetéitől. Nem könnyű vele, mert változékony a természete. Ennek ellenére gyakran érnek el a Nyilas anyák gyermekei komoly életsikereket. Nem szenvednek szeretet és figyelem hiányban, illetve egészségükre is nagyon oda van figyelve. A Nyilas anyák aktív részesei akarnak lenni gyermekeik életének, éppen ezért iskolában a szülői közösség szerves részét képezik. Szeret tudatosan nevelni, de olykor érzelmei átveszik az irányítást. A Nyilas anya tipikusan az a személy, aki másokkal szemben gyermekeiért a végsőkig kiáll, viszont gyermekét négyszemközt alaposan képes helyretenni, ha valami bakit követ el. A gyermekek hamar megtanulják, hogy édesanyjuk a nevelési elveket és módszereket a négy fal között alkalmazza. A Nyilas anya mint feleség, törődő, de férjét mindig is nyomás alatt tartja egy kicsit, hogy bizony a gyermeknevelés viszontagságait neki valamivel kompenzálnia kell.

 

Tudd meg, melyik csillagjegyek tartoznak a legjobb édesanyák közzé! Vajon a te jegyed ilyen? ITT megtudhatod! 

 

  • Nyilas apa

 

A Nyilas apa a legtöbb esetben Nyilas férj is, aki apaként inkább a család anyagi javainak megteremtésén szeret fáradozni. Nagyon erős, stabil személyiség, akire mindenki számíthat a családban. Ennek ellenére megvannak a maga igényei, amelyek főleg a társadalmi eseményekben bontakoznak ki. Sok Nyilas apa őrzi meg kamaszkori énjét, így jellemző szokott lenni rájuk, hogy még mindig zenélnek munka mellett valamilyen amatőr zenekarban, garázs-zenekarban. A maguk módján még sikeresek is lehetnek. Minderre szüksége van egy Nyilas apának ahhoz, hogy jó férj legyen. Mert Ő elsősorban jó férj, majd csak utána apuka, de ez nem jelenti azt, hogy ne törődne a gyermekeivel. Szinte minden közös kiruccanást Ő szervez, egy igazi családi bohóc, de ez a szerep elég is neki, mert túl engedékeny lenne a gyerekekkel. Akkor más a helyzet, ha gyermekeit egyedül neveli, akkor viszont a Nyilas édesanya tulajdonságai jönnek ki rajta. Leginkább párkapcsolatban tud érvényesülni, fontos számára a jó házasság!  

Nyilas férjed boldogtalannak látod és nem érted, mi baja lehet? Úgy érzed, hűtlen, bizonyítékot is találtál erre? Még nincs minden veszve, mentsd meg a kapcsolatod! Hívd Boszi Katát a 06 90 633 931-es számon (485Ft/perc), kérj jóslást és kapcsolat megmentő mágiát, akár a harmadik fél eltávolítása sem lehetetlen!  

 

 

  • Nyilas nagymama

 

A Nyilas nagymama nagyon figyel az unokákra, viszont mint Nyilas anyós, igen gyanakvó természettel rendelkezik. Az első unoka születése után pár évvel kezd csak gyanakvása alább hagyni, ha nem történik semmi rossz. Szeret mesélni unokáinak a család dolgairól, szinte minden régi titokba beavatja őket. Könnyen lehet szenvedélye a főzés, sütés, ami miatt akár el is hízhat a család, ezért a táplálkozási alapelveket jó, ha időben letisztázzák vele. Szenvedélye megvásárolni az unokái szeretetét, de ennek ellenére egy rendkívül figyelmes és odaadó nagyi, csak mint anyós, kicsit nehezebb lehet vele a dolgunk. Jobb időben megszabni a határokat neki, mert hajlamos mindent gyermekei helyet, unokái érdekében intézni. Ha túlságosan rá hagyatkozol, egyszer csak azt veheted észre, hogy ő irányítja az életed minden pontját. Légy vele mindig őszinte, így nem lehet baj és látni fogja, hogy képes vagy dönteni, neki csak élveznie kell az életet és szeretni a családját.

 

Mit is tehetsz a jó házasság érdekében? ITT megtudhatod, mi is a tartós házasság titka!

 

  • Nyilas nagyapa

 

A Nyilas nagyapa mindig tanítani szeretné valamire az unokáit, de abban az esetben is, ha már azok felnőtt korban vannak. Úgy érzi, sok benne az életbölcsesség, ami az esetek többségében igaz is rá. Mint após viszont, vigyázz a férjedre, mert a vejével újra akarja élni fiatal kora kicsapongó éveit, ami nem mindig sül el jól! Más a helyzet a menyével, mert ott nem érez annyi közös témát, így inkább csak az unokákra koncentrál. Szeretne utazni, nem akar állandó szereplő lenni a családban, de helyét mindig megköveteli. Rendkívül aktív életet él, ami az unokáit csodálattal tölt el. Kicsit hajlamos nem a gyerekhez illő ajándékokat venni. Hamar vesz puskát, kést, bármilyen férfias dolgot az unokáknak, még akkor is, ha éppen kislányokról van szó. Éppen ezért, nem árt figyelni a Nyilas nagyapa ajándékaira jobban!

 

Az asztrológia segíthet neked rendezni a családi problémákat. Ugyanis, megismerheted a környezeted asztrológiai szempontból. Előttük lehetsz így pár lépéssel, mert csillagjegyük elárulja, mire hogyan reagálnak. Nézd meg a legjobb asztrológusokat, és válassz egy szimpatikus szakembert, kattints IDE!

 

A nap 24 órájában elérhetőek vagyunk a 06 90 633 931-es (485Ft/perc) telefonszámon!

Külföldről: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

 

Olvastad már?

Kínai szerencse szimbólumod 2019-re!

A szerencse 2019-ben kicsit több törődést igényel majd, mint az eddigi években. Jó, ha mindent bevetsz magad körül, ha el szeretnél érni valamit. 2019 legfőbb szerencse motívuma talán a Disznó, legalábbis sok kínai számára. Ahogy mondtam, érdemes mindent bevetned, nem elég egy szerencse szimbólum!   Ellenőrizd le ITT, hogy az év legszerencsésebb csillagjegyei között vagy-e! […]

Szeretteid csillagjegyük alapján – Vízöntő családtagok

Szeretteid csillagjegyük alapján -Vízöntő családtagok   Vízöntő gyermek A Vízöntő gyermek gyakran küzd alvási nehézségekkel. Talán a csillagjegyek sorrendjében Ő legrosszabb alvó. Később ez változik, de a szülőknek addig nem lesz könnyű dolga. Rendkívül élénk a képzelőereje, így sokszor mesél egy képzeletbeli világról, ami csak benne létezik. Iskolában segíteni kell a beilleszkedését, mert nagy hajlandóságot […]

Heti horoszkóp 2019.01.17 – 2019.01.24

Heti horoszkóp 2019.01.17 – 2019.01.24   KOS Tovább szeretnél álmodozni és vágysz az idilli pillanatokra. Így jóformán minden és mindenki idegesíteni fog a munkahelyeden, de legalább csak magadban fogsz morogni. A pénz bolygója szerdán belép csillagjegyedbe, ami azt jelenti, jelentősebben gyarapodni tudsz. Hívd Norbertet a 06 90 633 931-es számon (485Ft/p), kérj most pénzkódot, amit, ha szerdán […]

3 csillagjegy – Nekik a szerelem kódolva van a sorsukba

Kos A csillagjegyek között nagy esélyed van arra, hogy a közeljövőben rád talál szerelem. Már január végén olyan erők hatnak rád, amelyek sok véletlenszerűnek tűnő eseményt, találkozást hozhat el a sorsodba. Akár akkora szerencséd is lehet, hogy az összeillő csillagjegyek között szerepel majd az, aki számodra szimpatikus lesz. A szerelem hamarosan ott fog kopogtatni az […]

Top 10 újévi fogadalom – A tiéd köztük van?

Top 10 újévi fogadalom – A tiéd köztük van?   Neked ismerős az az érzés, amikor a Szilveszteri buliban, vagy újév első napján megfogadsz mindent a siker, a bőség, a szerencse, a jobb élet reményében? Elszánod magad minden jóra, és minden évben elhangzik, hogy esküszöm, az idei évben betartom!   Használd EZT a sikerkódot, ha […]

2019-es kínai horoszkóp!

2019-es kínai horoszkóp!   PATKÁNY Patkány jegyed lehetővé tette számodra, hogy megtaláld azokat az embereket, akikre számíthatsz. Az a helyzet, hogy a Disznó éve bizony tartogat neked szűkösebb és problémásabb időszakokat, főleg a téli hónapokban, de barátaid és családod, mint támogatóid, az ilyen időkben is melletted lesznek. Várnak sikerek is, a május és július közötti […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha szeretnéd tudni, milyen lelki eredete van betegségednek, ne késlekedj! 38 év tapasztalata áll mögöttem, és Neked is segíteni fogok boldogságban, egészségben élni! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 907

Ha elakadtál az  élet bármely pontján és kilátástalannak látod a helyzeted, akkor itt az alkalom, hogy most változtass ezen! Együtt megoldást keressünk a felmerülő problémáidra! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 406