Szeretteid csillagjegyük alapján – Nyilas családtagok

Szeretteid csillagjegyük alapján – Nyilas családtagok

 

  • Nyilas gyermek

A Nyilas gyermek nagyon öntörvényű, mindig a saját feje, érzelmei után megy. Amilyen ing éppen rajta van, úgy viselkedik, ezért aki nem következetesen neveli Nyilas gyermekét, annak bizony nagyon nehéz dolga lesz. Nem szabad engedned, a határokat tartsd meg szigorúan. Amennyiben nem tartod, a káosz lesz úrrá mindenen. A Nyilas gyermek nem fél, nem érdeklik a hétköznapi értékek, hamar képes tönkretenni a legdrágább játékot is. Éppen ezért bölcsen, csak keveset kell kapnia, majd éreznie azt, hogy amit tönkretett, annak ára van. Jobb, ha megkéred a rokonokat, nagyszülőket, hogy nem szabad csemetédet minden kacattal kényeztetni, bölcsen, okosan kell neki ajándékot adni. Mikor a nagyszülő vigyáz a gyerekre, nem szabad hagynod, hogy túl sokat engedjen neki a nagyszülő, mert annak megint te iszod meg a levét. Éppen ezért magyarázz mindent el a nagyszülőnek, mert más esetben a gyerek ki fogja játszani a lehetőséget, saját kényelme érdekében. Amennyiben következetesen van nevelve, egy igazi vezér alkat cseperedik fel belőle, aki később komoly sikereket tud elérni. Sajnos kevés Nyilas csemetét nevelnek fel rendesen, éppen ezért te figyelj Nyilas jegyű gyermekedre jobban!

Úgy érzed, nem bírsz a gyermekeddel? Úgy gondolod, valami régebben elveszett, már nem is tudod helyrehozni a dolgokat? Hívd Xalent a 06 90 633 931-es számon (485Ft/perc), kérd szakszerű tanácsait!  

 

 

  • Nyilas testvér

 

A Nyilas testvér kezdetben úgy tűnhet, hogy csak magával foglalkozik, majd később ez változik a legtöbb esetben. A nagy váltás időszaka akkor van, amikor maga is férjhez megy, vagy megnősül, elkezdődik a családalapítás időszaka. Ettől a pillanattól kezdve változik a természete, a figyelmetlenségek helyét figyelmesség és törődés veszi át. Gondjairól, bajairól nem beszél, inkább csak Ő szereti megoldani testvére bajait, éppen ezért nehéz észrevenni, ha éppen maga alatt van. Sok figyelmesség szükséges, hiszen nyitott viselkedése ellenére nagyon is zárt típus. Ne hidd, sose, hogy örökké mosolygó és tettekre kész Nyilas testvéred élete gondtalan! Ez nagyon fontos, mert sokszor csak akkor kapnak segítséget, amikor már késő. Egy Nyilas testvér ritkán mutat fájdalmat. Amennyiben családi élete rendben van, akkor viszont nem kell érte aggódnod. Fontos számára a család és a baráti kör!  

 

Mit hoznak az anyagiak? Tudni szeretnéd, hogy szerencsés lesz-e számodra az ősz vagy sem? ITT most kiderül! 

 

  • Nyilas anya

 

A Nyilas anya képes túl komolyan venni a feladatát, képes túl sokat várni csemetéitől. Nem könnyű vele, mert változékony a természete. Ennek ellenére gyakran érnek el a Nyilas anyák gyermekei komoly életsikereket. Nem szenvednek szeretet és figyelem hiányban, illetve egészségükre is nagyon oda van figyelve. A Nyilas anyák aktív részesei akarnak lenni gyermekeik életének, éppen ezért iskolában a szülői közösség szerves részét képezik. Szeret tudatosan nevelni, de olykor érzelmei átveszik az irányítást. A Nyilas anya tipikusan az a személy, aki másokkal szemben gyermekeiért a végsőkig kiáll, viszont gyermekét négyszemközt alaposan képes helyretenni, ha valami bakit követ el. A gyermekek hamar megtanulják, hogy édesanyjuk a nevelési elveket és módszereket a négy fal között alkalmazza. A Nyilas anya mint feleség, törődő, de férjét mindig is nyomás alatt tartja egy kicsit, hogy bizony a gyermeknevelés viszontagságait neki valamivel kompenzálnia kell.

 

Tudd meg, melyik csillagjegyek tartoznak a legjobb édesanyák közzé! Vajon a te jegyed ilyen? ITT megtudhatod! 

 

  • Nyilas apa

 

A Nyilas apa a legtöbb esetben Nyilas férj is, aki apaként inkább a család anyagi javainak megteremtésén szeret fáradozni. Nagyon erős, stabil személyiség, akire mindenki számíthat a családban. Ennek ellenére megvannak a maga igényei, amelyek főleg a társadalmi eseményekben bontakoznak ki. Sok Nyilas apa őrzi meg kamaszkori énjét, így jellemző szokott lenni rájuk, hogy még mindig zenélnek munka mellett valamilyen amatőr zenekarban, garázs-zenekarban. A maguk módján még sikeresek is lehetnek. Minderre szüksége van egy Nyilas apának ahhoz, hogy jó férj legyen. Mert Ő elsősorban jó férj, majd csak utána apuka, de ez nem jelenti azt, hogy ne törődne a gyermekeivel. Szinte minden közös kiruccanást Ő szervez, egy igazi családi bohóc, de ez a szerep elég is neki, mert túl engedékeny lenne a gyerekekkel. Akkor más a helyzet, ha gyermekeit egyedül neveli, akkor viszont a Nyilas édesanya tulajdonságai jönnek ki rajta. Leginkább párkapcsolatban tud érvényesülni, fontos számára a jó házasság!  

Nyilas férjed boldogtalannak látod és nem érted, mi baja lehet? Úgy érzed, hűtlen, bizonyítékot is találtál erre? Még nincs minden veszve, mentsd meg a kapcsolatod! Hívd Boszi Katát a 06 90 633 931-es számon (485Ft/perc), kérj jóslást és kapcsolat megmentő mágiát, akár a harmadik fél eltávolítása sem lehetetlen!  

 

 

  • Nyilas nagymama

 

A Nyilas nagymama nagyon figyel az unokákra, viszont mint Nyilas anyós, igen gyanakvó természettel rendelkezik. Az első unoka születése után pár évvel kezd csak gyanakvása alább hagyni, ha nem történik semmi rossz. Szeret mesélni unokáinak a család dolgairól, szinte minden régi titokba beavatja őket. Könnyen lehet szenvedélye a főzés, sütés, ami miatt akár el is hízhat a család, ezért a táplálkozási alapelveket jó, ha időben letisztázzák vele. Szenvedélye megvásárolni az unokái szeretetét, de ennek ellenére egy rendkívül figyelmes és odaadó nagyi, csak mint anyós, kicsit nehezebb lehet vele a dolgunk. Jobb időben megszabni a határokat neki, mert hajlamos mindent gyermekei helyet, unokái érdekében intézni. Ha túlságosan rá hagyatkozol, egyszer csak azt veheted észre, hogy ő irányítja az életed minden pontját. Légy vele mindig őszinte, így nem lehet baj és látni fogja, hogy képes vagy dönteni, neki csak élveznie kell az életet és szeretni a családját.

 

Mit is tehetsz a jó házasság érdekében? ITT megtudhatod, mi is a tartós házasság titka!

 

  • Nyilas nagyapa

 

A Nyilas nagyapa mindig tanítani szeretné valamire az unokáit, de abban az esetben is, ha már azok felnőtt korban vannak. Úgy érzi, sok benne az életbölcsesség, ami az esetek többségében igaz is rá. Mint após viszont, vigyázz a férjedre, mert a vejével újra akarja élni fiatal kora kicsapongó éveit, ami nem mindig sül el jól! Más a helyzet a menyével, mert ott nem érez annyi közös témát, így inkább csak az unokákra koncentrál. Szeretne utazni, nem akar állandó szereplő lenni a családban, de helyét mindig megköveteli. Rendkívül aktív életet él, ami az unokáit csodálattal tölt el. Kicsit hajlamos nem a gyerekhez illő ajándékokat venni. Hamar vesz puskát, kést, bármilyen férfias dolgot az unokáknak, még akkor is, ha éppen kislányokról van szó. Éppen ezért, nem árt figyelni a Nyilas nagyapa ajándékaira jobban!

 

Az asztrológia segíthet neked rendezni a családi problémákat. Ugyanis, megismerheted a környezeted asztrológiai szempontból. Előttük lehetsz így pár lépéssel, mert csillagjegyük elárulja, mire hogyan reagálnak. Nézd meg a legjobb asztrológusokat, és válassz egy szimpatikus szakembert, kattints IDE!

 

A nap 24 órájában elérhetőek vagyunk a 06 90 633 931-es (485Ft/perc) telefonszámon!

Külföldről: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

 

Olvastad már?

Havi Horoszkóp Áprilisra

Havi Horoszkóp Áprilisra   KOS Ha valami olyasmit csinálsz, amiben hiszel, akkor arra is minden esélyed megvan a havi horoszkóp szerint, hogy ebben sikereket érj el. Ne csak a tapasztalatodra, a szívedre is hallgass, amikor döntést hozol. Nehezebb időszakon vagy túl, de végül minden a helyére kerülhet. Itt az ideje, hogy bátran elkezdd tervezgetni a […]

Heti horoszkóp 2019.03.21 – 2019.03.28

Heti horoszkóp 2019.03.21 – 2019.03.28   KOS Gyakran keresed az alkalmat, hogy amiket a fejedbe veszel, véghez is vidd. Mégis szinte minden alkalommal meghátrálsz, úgy érezve, ez neked úgysem sikerülhet. A heti horoszkópod alapján ezen a héten éppen nagy eséllyel adod a fejed elhamarkodott lépésekre, amiknek akár nagyobb veszteség is lehet az eredménye. A sorsodon […]

A tavaszi napéjegyenlőség napján – Fokozottan légy óvatos!

A tavaszi napéjegyenlőség napján – Fokozottan légy óvatos!   Eljött a napéjegyenlőség napja, és nagyon fontos, hogy most nem csak a pénz bevonzására kell koncentrálnod. A tavaszi napforduló után a nappalok sokkal hosszabbak lesznek. Eljön egy olyan időszak, amikor mi, fehér mágusok, sokkal nagyobb energiákkal tudunk dolgozni.   Mentsd meg a pénzed ezen a fontos […]

Így kérd az égiek segítségét, ha sok pénzt szeretnél bevonzani!

Így kérd az égiek segítségét, ha sok pénzt szeretnél bevonzani!   Az égiek segítenek most nekünk a pénz bevonzásában. Egy új évszak vár most ránk, ettől függetlenül mindig jól jön egy kis plusz pénz, és mindig találunk neki jó helyet. Kevesen tudják azonban azt, hogy hogyan is kell helyesen kérni az égiek segítségét, ha sok […]

Egyperces szupermágia, ami villámgyors változást hozhat

Egy perces szuper mágia, ami villámgyors változást hozhat   A mágia nagyon gyors változásokat hozhat el az életedbe. Gondolj a lavinára, amit legtöbbször csak egy pici erő, akár egy hegytetőre szálló madár, indíthat el. Pont ez a szuper mágia lényege. A te sorsodban is ott van annak a lehetősége, hogy valamilyen  pénzmágia, sikermágia, szerencse mágia […]

Heti horoszkóp 2019.03.14 – 2019.03.21

Heti horoszkóp 2019.03.14 – 2019.03.21   KOS Kosként sok bosszúságot tudsz most okozni másoknak. Jobban teszed, ha nem minden helyzetben és nem mindenkinek mondod el a véleményed, még ha az őszinte is. Néha tudni kell fékezni a nyelved, a béke érdekében. Párkapcsolatodban is vita lehet abból, ha túlzottan kíméletlen leszel. Légy azon, hogy a lehető […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha elakadtál az  élet bármely pontján és kilátástalannak látod a helyzeted, akkor itt az alkalom, hogy most változtass ezen! Együtt megoldást keressünk a felmerülő problémáidra! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 406

Ha szeretnéd tudni, hogy lábalj ki az érzelmi válságból, ne habozz! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 486

Ha túl sok a megoldatlan problémád vagy a megválaszolatlan kérdés az életedben, ne habozz tovább! Olyan módszerekkel dolgozom, amik pontos választ adnak kérdéseidre és megmutatnak minden választható lehetősége! Élj harmóniában! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 391