Szeretteid csillagjegyük alapján – Ikrek családtagok

Ikrek gyermek

A csillagjegyek alkalmazott sorrendjében az Ikrek jegy a harmadik. Az Ikrek gyermek kicsit olyan, mint a harmadik testvér. Mindig túljár mindenki eszén, csavaros gondolkodása van és két szemmel figyeli a világot. Tudásvágya hatalmas, de az iskola nem feltétlenül köti le. Tanulni szeret, ellenben a kötelező dolgokat időnként hajlamos megvetni. Az Ikrek gyermek sok dologba kezd bele, de kevés dolgot fejez be vagy éppen ragaszkodik hozzá tartósan. Rengeteg dolog érdekli egyszerre, érdeklődési rádiusza sosem egy dologra összpontosít. Sajnos nagyon sokszor fordul elő, hogy az ilyen gyermeket valamilyen kényszerítő erő segítségével akarják kitartóbbá tenni, ami hatalmas hiba. Később sikertelen és boldogtalan lesz, nem érzi majd teljesnek az életét, ha pusztán a jobb jegyekért kényszerpályára kell állítani. Az Ikrek gyermek sok dolgot ad fel, de sokan a lényeget felejtik el, hogy közben mindig szed magára újabb ás újabb ismereteket. Így az Ikrek gyermek idővel, ha hagyják természetének megfelelően fejlődni, sikerre van ítélve. A kudarc csak abból adódhat sorsában, ha nem érzi önmaga teljességét, amit még gyermekkorában fel kell tudnia fedezni!  

Úgy érzed, gondod van Ikrek gyermeked tanulmányi eredményeivel? Szétszórt és nem tudod kezelni változékonyságát? Ebben segíthet Marcus Mágus, hívd a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc), hiszen az asztrológia sok kérdésedre adhat választ!

 

 

Vannak Bika családtagjaid? Róluk is mindent megtudhatsz ITT!

 

Ikrek testvér

Nem egy kimondottan összetartó típus. Itt viszont, ahogy egyre idősebb lesz az Ikrek testvér, úgy nő a családtagokhoz való ragaszkodása is. Olyan harminc és negyven év között van a pont, mikor az Ikrek testvér „hazatér”, majd szerves része lesz a családnak. Addig viszont nagyon sokat lehet vele marakodni, gyakran nem testvéries, hanem inkább ellenséges. Nagyon fontos a testvéri viszonynál, hogy milyen a szülő, hiszen az ő lépései határoznak meg mindent. Az Ikrek testvér, ha igazságtalanságot lát, nagyon sokáig képes lázadni, majd akár valamilyen alternatív útra tévedni. Nem egy idősebb Ikrek báty tévedt már így a legrosszabb szubkultúrák közelébe. De a hölgyek is hamar kikötnek valamilyen rock vagy punk szubkultúra közegében. Az Ikrek testvér, ha jól van nevelve, nem lesz egy szent, viszont mindig oltalmazni fogja családját. Mindig képes lesz kiállni testvéreiért, ami később már másabb segítségként fog működni.

Ikrek testvéred van és nem tudod, mi van vele? Nem szól hozzád évek óta, úgy érzed, hogy kerül vagy haragszik rád? Hívd Edit Jósnőt a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc), kérj jóslást testvéredről, hogy választ kapj a vele kapcsolatos kérdéseidre!

 

Van egy feladat, ami alól te sem bújhatsz ki! Tudd meg ITT, mire kötelez a karmád!

 

Ikrek Anya

Az Ikrek anya mindig lépést tart a korral, sosem marad le, éppen ezért csemetéi nem nagyon képesek túljárni az eszén. Mindig tisztában van azzal, hogy ő milyen volt gyerekként, és milyenek most gyermekei. Rendkívül sok szabadságot biztosít gyermekei számára, de bizonyos dolgokat megkövetel. A csillagjegyek jellemzői sosem adnak pontost irányt egy személyiség bemutatásánál, mindig is csak viszonyítási alapot adnak. Az Ikrek anyuka az egyik legkiszámíthatatlanabb típus, mivel kettős jegy. Emiatt nem lehet tudni, mikor melyik oldalát invesztálja az anyaságba. Kiszámíthatatlansága nagy előny, hiszen mindig tud meglepetéseket okozni. Nagy hibája viszont, hogy gyakran barátnőként kezeli a lányát. Túlságosan is meg akar felelni gyermekei elvárásainak, ami miatt hajlamos a túlzott engedékenységre.  

Ikrek jegyben született a párod? Nem tudsz rajta kiigazodni, nevelési elvei is átláthatatlanok számodra? Hívd Ágnest a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc), kérj kártya jóslást, amely feltárja Ikrek jegyű párod titkait!  

 

Mindenki számára a család kell, hogy a legfontosabb legyen, hiszen nem hiába kaptuk őket magunk mellé! Szeretnél segíteni valakin közülük? Kérj jóslást a számára, vagy akár a legerősebb bőség mágiában is részesítheted! Sára vagy Ágnes jósnők segíthetnek mindkettőben, a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

 

Ikrek apa

Nehéz rajta kiigazodni, nem éppen a legjobb szülő. Nagyon szeret hamar túlesni a családi dolgokon. Minden programot az autóban beszél meg gyermekeivel, sosem tart komoly beszélgetéseket. Amit leginkább adhat gyermekeinek, az a kultúra, irodalom és művészetek szeretete, mert egy Ikrek apa nagyon sok oldalú érdeklődési körrel rendelkezik. Komoly műveltséggel vértezi fel magát, így gyermekeinek példát tud mutatni. Egészen addig fel is néznek rá, míg rá nem jönnek, hogy nagyon sokszor mást választott a családi programok helyett. Az Ikrek apából könnyen válhat diktátor, éppen ezért a házastárs feladata, hogy az Ikrek apa ne tudjon kialakítani egy kettős világot. Így a gyermekei szemében valós kép marad róla, tehát a család is egyben tud maradni.

Amennyiben szeretnéd megtudni, mit rejt Ikrek társad kettős világa, vannak-e titkai, hívd Etát a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc), aki kombinálja az asztrológiát és a tarot kártyát, így biztos válaszokat kapsz!  

 

Szeretnéd ismerni a sorsod? Tudni szeretnéd, hogy vár-e rád valami nagy dolog? Használj magyar kártyát! Megtudhatod ITT, hogyan jósolj magadnak! https://www.astro24h.hu/kartyajoslas-magyar-kartyabol/

 

Ikrek nagymama  

ikrek12

Egy nagymama, aki mindent be akar pótolni, aki rendkívül engedékeny az unokákkal és nagyon sok nevelési elvvel megy szembe. Nehéz vele, de hidd el, a szíve tele van szeretettel. Az Ikrek jegyű nagymama bizony képes az unokáit lázadásra bírni, éppen ezért résen kell lenned, ha gyermekeid nem akarod elveiddel ellentétes útra engedni. Az Ikrek nagymamára különösen nagy erővel hatnak a bolygók, hangulata és természete nagyban függ az égitestek hatásától. Éppen ezért, sokkal bölcsebb lehetsz, ha olvasod a havi horoszkóp tanácsait.

Nem jössz ki jól Ikrek csillagjegyű anyósoddal? Hívd Tündér Lilit a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc), kérdezd lapjait, mit is gondol az anyósod valójában rólad!

 

Ikrek nagyapa

ikrek01

Az Ikrek nagyapa igazi haverja az unokáinak. Nagyon sok törődést ad, szinte mindent megvesz nekik, de még képes a bölcsebb nevelésre. Az Ikrek jegy ilyenkor érik meg arra, hogy komoly, életre szóló tanácsokat adjon unokáinak. Rengeteg programot, főleg meglepetés programot képes szervezni, illetve hajlamos a legváratlanabb helyzetekben megjelenni. Gyermekeid nem beszélnek meg veled mindent, de abban biztos lehetsz, hogy a Ikrek nagyapa az, akivel minden titkot megosztanak. Legnagyobb hibája az Ikrek nagyapának, hogy bizonyítani akar, mert apaként nem érezte magát jónak, ami részben igaz is. Sajnos a bizonyítási mániája miatt sokszor bajok is történhetnek, éppen ezért nem árt fél szemmel rá is figyelni.  

Ikrek nagyapa vagy és kérdések foglalkoztatnak unokáiddal kapcsolatban? Hívd Xalent a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc), és kapj választ a kérdéseidre!

Olvastad már?

Ezt üzenik az Angyalok 2019-re

Ezt üzenik az Angyalok 2019-re   A 2019-es angyali üzenet szerint nagyon óvatosnak kell lenned, ugyanis már az év elején megszakadhat, felbomolhat olyan szerelmi vagy baráti kapcsolatod, amelyre igazán szükséged van. Ne legyenek titkaid a párod előtt, mert 2019. tavaszán minden titokra fény derül! Az angyali üzenet szerint tavaszig mindent el kell mesélned neki a […]

Heti horoszkóp 2018.10.18 – 2018.10.25

Heti horoszkóp 2018.10.18 – 2018.10.25   KOS Úgy érzed, túl sok teher van rajtad, de ezen nem is kell csodálkoznod, mert egy ideje túlvállalod magad. Az energiahiány jelei most különösen megmutatkoznak, nem fogod tudni magad utolérni munkában, teendőkben. Jó lenne, ha ki tudnál venni pár szabadnapot, most nagyon fontos lesz az, hogy kipihend magad. Egészségedet […]

Összeillő csillagjegyek 2019-ben

+++  a leginkább összeillő párok a csillagjegyek szerint ++   jól működő kapcsolat +     sok odafigyeléssel harmonikus kapcsolat lehet –     sok konfliktussal együtt járó kapcsolat —    rövidtávú kapcsolat, nem biztos, hogy kapcsolattá alakul, futó kaland *     szélsőségesen kétesélyes kapcsolat, vagy nagyon jó, vagy nagyon rossz Kos Bika Ikrek Rák Oroszlán Szűz Mérleg Skorpió Nyilas Bak Vízöntő Halak […]

Megérkezett! 2019-es évi nagy horoszkóp

Megérkezett! 2019-es éves Nagy horoszkóp   Kos A 2019-es jóslás nagyon fontos lehet számodra! Éppen ezért nem árt időben jóshoz fordulnod, mert a csillagok segítségével nagyon pontos jóslatot kaphatsz! Az év elején jól működnek az anyagiak, akár komoly üzleti célokat is megvalósíthatsz. Párkapcsolatodban viszont akadhatnak gondok az esztendő folyamán. Hívd Marcus Mágust a 0690633931-es számon […]

3 őszi egészségmegőrző varázslat

3 őszi egészségmegőrző varázslat   Az egészség megóvása az egyik legjobb befektetés, ezt ne feledd el soha! Semmi más a világon nem pótolhatja az egészséget. Egész évben oda kell figyelni az egészségünkre, nem csak ősszel, de ősszel kiemelten fontos, hogy védekezzünk a betegségek ellen.   Összegyűjtöttünk néhány őszi praktikát egészség megőrzésre, hogy könnyebb legyen távol […]

Egy jósnő blogja – Elváljak vagy maradjak?

Az “Egy jósnő blogja” azért íródott eredetileg, hogy hétköznapi, mindennapi problémákat beszéljünk meg. Sokakat foglalkoztatnak a szellemek, a tisztánlátás, a jóslás világa, de a minap azt is megkérdezték tőlem, hogy amikor jósolok, mi az a kérdés, amit leggyakrabban feltesznek.   Először is, majdnem mindenki azt hiszi, hogy előre látom a szemem előtt a szombati lottóhúzást… […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha keresed a megfelelő válaszokat jövőddel kapcsolatban, akkor ne habozz. Közvetítem Neked az angyalok válaszait, így tudok irányt mutatni életed bármely területén. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 522

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530

Ha az élet minden területén elakadtál és nem tudod, milyen irányba is indulj, akkor ne késlekedj! Sokféle technikámnak és tanulmányaimnak köszönhetően most Neked segíthetek egy gondtalan jövő elérésében! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 830