Szeretnél látnoki képességet? Ezt kell tenned!

Szeretnél látnoki képességet? Ezt kell tenned!

 

Sokan félnek a jósoktól, jóslástól, viszont a legtöbb megkérdezett látnok szeretne lenni.

Azok a jósok, akik jósolnak, valamilyen kártyával például, a legtöbbször látnoki képességet szeretnének maguknak, vagy ennek a képességnek a fejlesztésén dolgoznak. A látnok ismeri a múltat, a jelent és a jövőt.

 

Tanulj meg jósolni magyar kártyából IDE kattintva!

 

Nem feltétlenül szükséges tanfolyamon részt venni ahhoz, hogy ezt a képességet fejleszd. Persze ajánlott, ha egy igazi látnok, jós, spiritiszta véleményét kikéred, mert a képesség fejlesztésének is vannak veszélyei. Vannak szabályok, amiket mindenképpen be kell tartanod!

A gyűrűdet is használhatod jóslásra, és mindenre választ kapsz! Útmutató ITT!

Nem mindent nézhetsz meg tisztánlátással, és nem minden kérdésre szabad elmondanod a választ.

Az sem mindegy, hogy melyik hangot hallgatod, és melyik hangra támaszkodsz. Nem csak az Univerzum energiája az, ami ilyenkor hatással tud lenni rád. Javaslom, hogy látnok kollégáinkat kérdezd meg erről részletesebben. Elmondhatod nekik bátran, hogy látnoki képességet szeretnél. Milyen tapasztalataid vannak, és ők is szívesen megosszák veled, hogy nekik hogyan lett képességük, és mik a szabályok, amiket a saját érdekedben tarts be!

Ezzel kapcsolatban fordulhatsz bizalommal Tündér Lilihez vagy Edit Jósnőhöz a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

 

  1. lépés a képesség fejlesztéséhez: Nem szabad félned a jövőtől!
  2. Konkrétan fogalmazd meg, mit szeretnél látni és koncentrálj rá!
  3. Képzeld el a harmadik szemed!
  4. Csukd be a szemed, hogy lásd a képeket a tisztánlátásoddal!
  5. Kérd az Univerzumot, hogy segítsen tisztán látni a képet!
  6. Higgy magadban!

 

Ingyenes jóslást kaphatsz a holdjegyed segítségével, kattints IDE!

eltávozott lélek

A látnoki képességet tökéletesre fejlesztheted, de előtte mindenképpen konzultálj egy gyakorlott látnokkal!

FONTOS, hogy ismerd a szabályokat!!!

Ha nincsenek látnoki képességeid, vagy nem teljesen bízol magadban, akkor kérd ki Tündér Lili véleményét! Ő megnézi a sorsod, és elmondja, hogy mennyire jók a megérzéseid! Keresd bizalommal a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Olvastad már?

Cigánykártya üzenete Júniusra

A cigánykártya üzenete júniusra   A cigánykártya jóslás júniusra nem igazán jó. Sok baljós jel van, ami kedvezhet a rosszakaróknak vagy negatív mágiákkal foglalkozó embereknek. Éppen ezért kell óvatosnak lenni június folyamán a cigánykártya jóslás szerint! Természetesen ez a jóslás csak általánosságban igaz. Nem biztos, hogy neked is van jelentősége, bár azért, ha figyelsz rá, […]

Havi Horoszkóp Júniusra

Havi Horoszkóp Júniusra   KOS A havi horoszkóp szerint még az is lehet, hogy annyi munka szakad a nyakadba, hogy alig győződ fogod erővel és energiával. De az is megtörténhet, hogy olyan személlyel kerülhetsz konfliktusba, aki sokat árthat neked a későbbiekben. Ezt el kell kerülnöd, mert a havi horoszkóp alapján is problémák sokasága érkezhet az […]

Heti horoszkóp 2019.05.23 – 2019.05.30

Heti horoszkóp 2019.05.23 – 2019.05.30   KOS A heti horoszkóp alapján érdemes lesz a legrokonszenvesebb arcodat mutatnod kollégáidnak és a felettesednek is. Most nem mindegy, hogyan alakulnak a munkahelyi kapcsolataid, mert akiktől nem is várnád, azoktól kaphatod majd a későbbiekben a legnagyobb segítséget. Itt az ideje rendbetenni szerelmi életedet is, mert a heti bolygóállások abban […]

Vércsoportod többet árul el rólad, mint hinnéd

0 Rh+ vagy 0 Rh-   A vércsoport ritka, viszont bárkinek adhatsz vért. A legősibb vércsoport, éppen ezért sok mágia lakozhat benned. A különböző csillagjegyek esetén ez mindnél másképpen nyilvánulhat meg. Amennyiben nullás a véred, egy olyan vércsoport birtokosa vagy, ami felerősíti a kommunikációs képességeidet. Szinte bárkivel képes vagy szót érteni, nem keveredsz fölösleges konfliktusokba. […]

Baba Vanga sokkoló üzenete 5 csillagjegynek!

Baba Vanga sokkoló üzenete 5 csillagjegynek   Bika Baba Vanga jegyedet igen lustának látja. Le kell győznöd önmagad, ha meg akarod változtatni az életed. Lustaság, vagy éppen eleged van mindenből? Neked kell látni, de a hétköznapoktól egyre jobban besokallsz, nem akarod látni az embereket. Nem bírod már a szélmalomharcot, ezért sokan tétlennek hisznek. Sokkoló üzenet, […]

Milyen otthon illik a csillagjegyedhez?

Csillagjegyekhez szóló sorozatainkban már megtudhattál sok mindent, hogy melyik csillagjegy illik hozzád, milyen legyen a pénztárcád színe, mivel tudsz pénzt teremteni. Most megnézzük azt, hogy a feng shui és az asztrológia alapján milyen otthon illik a csillagjegyedhez.   KOS Hozzád egy letisztult stílus passzol. A csillagjegyed igen aktív, gyakran túlhajszolod magad. Ezért fontos, hogy az […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha szeretnél feltöltődni és újult erővel megkeresni a megoldást problémáid leküzdésére, akkor ne tétovázz. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 354

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530

Évek óta foglalkozom jóslással, sorselemzéssel, lelki- és párkapcsolati problémákkal. Megnézem, hol van az elakadás, hogyan tudnál továbblépni, és hogyan tudjuk a blokkokat gyakorlatokkal, rituálékkal feloldani.

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 351