Szeretnél látnoki képességet? Ezt kell tenned!

Szeretnél látnoki képességet? Ezt kell tenned!

 

Sokan félnek a jósoktól, jóslástól, viszont a legtöbb megkérdezett látnok szeretne lenni.

Azok a jósok, akik jósolnak, valamilyen kártyával például, a legtöbbször látnoki képességet szeretnének maguknak, vagy ennek a képességnek a fejlesztésén dolgoznak. A látnok ismeri a múltat, a jelent és a jövőt.

 

Tanulj meg jósolni magyar kártyából IDE kattintva!

 

Nem feltétlenül szükséges tanfolyamon részt venni ahhoz, hogy ezt a képességet fejleszd. Persze ajánlott, ha egy igazi látnok, jós, spiritiszta véleményét kikéred, mert a képesség fejlesztésének is vannak veszélyei. Vannak szabályok, amiket mindenképpen be kell tartanod!

A gyűrűdet is használhatod jóslásra, és mindenre választ kapsz! Útmutató ITT!

Nem mindent nézhetsz meg tisztánlátással, és nem minden kérdésre szabad elmondanod a választ.

Az sem mindegy, hogy melyik hangot hallgatod, és melyik hangra támaszkodsz. Nem csak az Univerzum energiája az, ami ilyenkor hatással tud lenni rád. Javaslom, hogy látnok kollégáinkat kérdezd meg erről részletesebben. Elmondhatod nekik bátran, hogy látnoki képességet szeretnél. Milyen tapasztalataid vannak, és ők is szívesen megosszák veled, hogy nekik hogyan lett képességük, és mik a szabályok, amiket a saját érdekedben tarts be!

Ezzel kapcsolatban fordulhatsz bizalommal Tündér Lilihez vagy Edit Jósnőhöz a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

 

  1. lépés a képesség fejlesztéséhez: Nem szabad félned a jövőtől!
  2. Konkrétan fogalmazd meg, mit szeretnél látni és koncentrálj rá!
  3. Képzeld el a harmadik szemed!
  4. Csukd be a szemed, hogy lásd a képeket a tisztánlátásoddal!
  5. Kérd az Univerzumot, hogy segítsen tisztán látni a képet!
  6. Higgy magadban!

 

Ingyenes jóslást kaphatsz a holdjegyed segítségével, kattints IDE!

eltávozott lélek

A látnoki képességet tökéletesre fejlesztheted, de előtte mindenképpen konzultálj egy gyakorlott látnokkal!

FONTOS, hogy ismerd a szabályokat!!!

Ha nincsenek látnoki képességeid, vagy nem teljesen bízol magadban, akkor kérd ki Tündér Lili véleményét! Ő megnézi a sorsod, és elmondja, hogy mennyire jók a megérzéseid! Keresd bizalommal a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Olvastad már?

Heti horoszkóp 2019.02.14 – 2019.02.21

Heti horoszkóp 2019.02.14 – 2019.02.21   KOS Munkába nagyon eredményes leszel, és elégedett lehetsz még pénzügyekben is. Ne érdekeljenek a kisebb akadályok, most tényleg vágj bele mindenbe, amibe csak szeretnél, mert a tízmilliószoros nap hatalmas ereje támogat! Egyedül szerelmi életedben okozhat kárt ez a nap, ami negatív fordulatot vehet. A heti horoszkóp szerint olyan gondtól […]

Február havi szerelmi horoszkóp!

Február havi szerelmi horoszkóp   Kos A havi szerelmi horoszkóp új távlatokat jelez előre neked a februári hónapra. Sok új embert ismersz majd meg, aki között ott lehet az igazi is! Meglévő kapcsolatod esetében légy óvatos, mert párod félre értheti egy régi jóslat sorait! Hívd Váradi Évát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj egy jóslatot, ami […]

Valentin napi titkos szerelmi mágia

Valentin napi titkos szerelmi mágia   Már nyakunkon a Valentin-nap, úgyhogy gyorsan készültünk nektek egy meglepetéssel. Szingliknek, párkapcsolatban élőknek, társas magányban élőnek, csalódottaknak, és boldog szerelmeseknek is.   Nagyon fontos dolog, hogy Valentin-nap előtt nézd meg ITT, van-e rajtad esetleg valamilyen nem kívánt szerelmi kötés!   Ugyanis egy olyan Valentin napi szerelmi mágiát osztunk meg […]

Angyali nyerőszámok Februárra

Angyali nyerőszámok Februárra   Angyali nyerőszámok érkeztek februárra is. Az angyalok ilyenkor megjelölik azokat a számokat, amelyek nyereményt hozhatnak. A számoknak különleges rezgése van ebben az időszakba.   EZEKET az angyali szimbólumokat használd, hogy teljesüljenek az álmaid!   Saját magunknak is kérhetünk számokat az angyaltól, személyre szabott számokat. Ehhez meg kell tanulnunk az angyalokra koncentrálni, […]

Heti horoszkóp 2019.02.07 – 2019.02.14

Heti horoszkóp 2019.02.07 – 2019.02.14   KOS Több lehetőséget is megragadhatsz a héten, ha elég figyelmes leszel, és csak rajtad múlik, hogy élsz-e ezekkel. Fizikailag és lelkileg is rendben leszel, ennek köszönhetően a kellő lendületed meglesz ahhoz, hogy belevágj valamibe, amit sikerre is vihetsz hosszútávon. Ha viszont úgy érzed, neked soha semmi nem sikerül, akkor […]

Angyali üzenet Februárra

Angyali üzenet Februárra   Különleges angyali üzenet érkezett februárra. Az angyal hihetetlen veszélyre figyelmeztet, és a figyelmeztetés mindenkinek szól!   Használj pénzteremtő imát, amit ITT találsz!   Több őrangyal is megjelent, társultak melléjük a védőangyalok. Az angyalok arra figyelmeztetnek, hogy veszély leselkedik ránk. A hitünkben akarnak megrengetni bennünket, és ki akarnak mozdítani minket a komfort […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha kapcsolatot szeretnél teremteni a túlvilággal, vagy kíváncsi vagy arra, mi az életfeladatod, ne késlekedj tovább! Másfél évtizedes tapasztalattal állok rendelkezésedre! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 494

Ha egészségügyi vagy párkapcsolati problémáidra keresed a megoldást, akkor itt állj meg, hiszen az atlantiszi mágiával segítek Neked! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 453