Szeretnél látnoki képességet? Ezt kell tenned!

Szeretnél látnoki képességet? Ezt kell tenned!

 

Sokan félnek a jósoktól, jóslástól, viszont a legtöbb megkérdezett látnok szeretne lenni.

Azok a jósok, akik jósolnak, valamilyen kártyával például, a legtöbbször látnoki képességet szeretnének maguknak, vagy ennek a képességnek a fejlesztésén dolgoznak. A látnok ismeri a múltat, a jelent és a jövőt.

 

Tanulj meg jósolni magyar kártyából IDE kattintva!

 

Nem feltétlenül szükséges tanfolyamon részt venni ahhoz, hogy ezt a képességet fejleszd. Persze ajánlott, ha egy igazi látnok, jós, spiritiszta véleményét kikéred, mert a képesség fejlesztésének is vannak veszélyei. Vannak szabályok, amiket mindenképpen be kell tartanod!

A gyűrűdet is használhatod jóslásra, és mindenre választ kapsz! Útmutató ITT!

Nem mindent nézhetsz meg tisztánlátással, és nem minden kérdésre szabad elmondanod a választ.

Az sem mindegy, hogy melyik hangot hallgatod, és melyik hangra támaszkodsz. Nem csak az Univerzum energiája az, ami ilyenkor hatással tud lenni rád. Javaslom, hogy látnok kollégáinkat kérdezd meg erről részletesebben. Elmondhatod nekik bátran, hogy látnoki képességet szeretnél. Milyen tapasztalataid vannak, és ők is szívesen megosszák veled, hogy nekik hogyan lett képességük, és mik a szabályok, amiket a saját érdekedben tarts be!

Ezzel kapcsolatban fordulhatsz bizalommal Tündér Lilihez vagy Edit Jósnőhöz a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

 

  1. lépés a képesség fejlesztéséhez: Nem szabad félned a jövőtől!
  2. Konkrétan fogalmazd meg, mit szeretnél látni és koncentrálj rá!
  3. Képzeld el a harmadik szemed!
  4. Csukd be a szemed, hogy lásd a képeket a tisztánlátásoddal!
  5. Kérd az Univerzumot, hogy segítsen tisztán látni a képet!
  6. Higgy magadban!

 

Ingyenes jóslást kaphatsz a holdjegyed segítségével, kattints IDE!

eltávozott lélek

A látnoki képességet tökéletesre fejlesztheted, de előtte mindenképpen konzultálj egy gyakorlott látnokkal!

FONTOS, hogy ismerd a szabályokat!!!

Ha nincsenek látnoki képességeid, vagy nem teljesen bízol magadban, akkor kérd ki Tündér Lili véleményét! Ő megnézi a sorsod, és elmondja, hogy mennyire jók a megérzéseid! Keresd bizalommal a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Olvastad már?

Ezzel a trükkel tartsd távol a negatív energiákat az ünnepek alatt

A rossz energiák egyre több úton képesek befészkelni magukat életedbe. Az ünnepek idején különösen sebezhető lehetsz, hiszen a szeretet megnyit minden kaput. A gond akkor van, ha valaki éppen nem szeretettel gondol rád, te viszont nem vagy képes ezeken a napokon, vagy más napokon ilyen negatív érzéseket visszaadni. Így ünnepek idején sajnos a negatív erők […]

5 legerősebb pénzmágia 2019-re!

A legerősebb pénzmágiákat kell alkalmaznod, lehetőleg még az idén, de legkésőbb januárban ahhoz, hogy a 2019-es éved a pénz és a szerencse éve lehessen! Újholdkor ne hagyd ki ezt a lehetőséget ITT!     Szerezz 19 db pénzérmét. Legyen köztük mindenféle érme. Ha van euród, vagy  forinton kívül más apród, azt is használd fel. Rakj ki […]

Nero Domini Karácsonyi mágiája – Ne maradj le!

Nero Domini az idén második alkalommal végzi el nyilvánosan a nagy karácsonyi mágiát. A jóslatok szerint, az idei évben még két hihetetlen nyeremény fog gazdára találni, és Nero Domini úgy döntött, hogy a karácsonyi mágiának ez lesz az egyik célja. Természetesen nem csak a nagy pénz lehetőségét fogja bevonzani, hanem törekedni fog a 9 áldás […]

Segítő Lélek: Sokkal erősebb vagy, mint hinnéd! Bízz magadban!

Segítő Lélek: Sokkal erősebb vagy, mint hinnéd! Bízz magadban!   Segítő Lélek egy újabb bloggal készült. Most nem káros szenvedélyekről lesz szó, hanem a hitről, az erőről, az önbizalomról és a depresszió leküzdéséről. Vésd az eszedbe, ha nem bízol, és nem hiszel magadban, előbb-utóbb elnyomnak!   Az én véleményem az, hogy mindenki egy céllal jön […]

Heti horoszkóp 2018.12.13 – 2018.12.20

Heti horoszkóp   KOS Ezekben a napokban nagyon felszínesen állhatsz hozzá párodhoz, munkádhoz vagy épp családodhoz, láthatóan máshol járnak a gondolataid, és ez nem maradhat büntetlenül. Konfliktusokra, kellemetlen eseményekre számíthatsz. Általában csak előre nézel, a jelennel és a múlttal nem szeretsz nagyon foglalkozni, pedig most kéne, mert a heti horoszkóp szerint épp a múltban történt […]

Nostradamus hátborzongató jóslatai 2019-re!

Nostradamus hatborzongató jóslatai 20019-re   Nostradamus nem csak az 1966-os londoni tűzvészt jósolta meg, hanem Nostradamus jóslata alapján akár a 2001-es terrortámadásra is felkészülhettünk volna. Sajnos senki sem tudta időben értelmezni ezt a jóslatot, így a terrortámadás bekövetkezett.   Kerüld el a gondokat! Olvasd el karmikus feladatodat ITT, ami még bőséget is hoz! Reméljük, Nostradamus […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha szeretnéd megtudni angyali üzeneted, vagy szeretnél elhunyt szeretteiddel kapcsolatot kialakítani, akkor rám van szükséged. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 954

Ha elakadtál az  élet bármely pontján és kilátástalannak látod a helyzeted, akkor itt az alkalom, hogy most változtass ezen! Együtt megoldást keressünk a felmerülő problémáidra! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 406