Szeretnél látnoki képességet? Ezt kell tenned!

Szeretnél látnoki képességet? Ezt kell tenned!

 

Sokan félnek a jósoktól, jóslástól, viszont a legtöbb megkérdezett látnok szeretne lenni.

Azok a jósok, akik jósolnak, valamilyen kártyával például, a legtöbbször látnoki képességet szeretnének maguknak, vagy ennek a képességnek a fejlesztésén dolgoznak. A látnok ismeri a múltat, a jelent és a jövőt.

 

Tanulj meg jósolni magyar kártyából IDE kattintva!

 

Nem feltétlenül szükséges tanfolyamon részt venni ahhoz, hogy ezt a képességet fejleszd. Persze ajánlott, ha egy igazi látnok, jós, spiritiszta véleményét kikéred, mert a képesség fejlesztésének is vannak veszélyei. Vannak szabályok, amiket mindenképpen be kell tartanod!

A gyűrűdet is használhatod jóslásra, és mindenre választ kapsz! Útmutató ITT!

Nem mindent nézhetsz meg tisztánlátással, és nem minden kérdésre szabad elmondanod a választ.

Az sem mindegy, hogy melyik hangot hallgatod, és melyik hangra támaszkodsz. Nem csak az Univerzum energiája az, ami ilyenkor hatással tud lenni rád. Javaslom, hogy látnok kollégáinkat kérdezd meg erről részletesebben. Elmondhatod nekik bátran, hogy látnoki képességet szeretnél. Milyen tapasztalataid vannak, és ők is szívesen megosszák veled, hogy nekik hogyan lett képességük, és mik a szabályok, amiket a saját érdekedben tarts be!

Ezzel kapcsolatban fordulhatsz bizalommal Tündér Lilihez vagy Edit Jósnőhöz a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

 

  1. lépés a képesség fejlesztéséhez: Nem szabad félned a jövőtől!
  2. Konkrétan fogalmazd meg, mit szeretnél látni és koncentrálj rá!
  3. Képzeld el a harmadik szemed!
  4. Csukd be a szemed, hogy lásd a képeket a tisztánlátásoddal!
  5. Kérd az Univerzumot, hogy segítsen tisztán látni a képet!
  6. Higgy magadban!

 

Ingyenes jóslást kaphatsz a holdjegyed segítségével, kattints IDE!

eltávozott lélek

A látnoki képességet tökéletesre fejlesztheted, de előtte mindenképpen konzultálj egy gyakorlott látnokkal!

FONTOS, hogy ismerd a szabályokat!!!

Ha nincsenek látnoki képességeid, vagy nem teljesen bízol magadban, akkor kérd ki Tündér Lili véleményét! Ő megnézi a sorsod, és elmondja, hogy mennyire jók a megérzéseid! Keresd bizalommal a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Olvastad már?

Ezt üzenik az Angyalok 2019-re

Ezt üzenik az Angyalok 2019-re   A 2019-es angyali üzenet szerint nagyon óvatosnak kell lenned, ugyanis már az év elején megszakadhat, felbomolhat olyan szerelmi vagy baráti kapcsolatod, amelyre igazán szükséged van. Ne legyenek titkaid a párod előtt, mert 2019. tavaszán minden titokra fény derül! Az angyali üzenet szerint tavaszig mindent el kell mesélned neki a […]

Heti horoszkóp 2018.10.18 – 2018.10.25

Heti horoszkóp 2018.10.18 – 2018.10.25   KOS Úgy érzed, túl sok teher van rajtad, de ezen nem is kell csodálkoznod, mert egy ideje túlvállalod magad. Az energiahiány jelei most különösen megmutatkoznak, nem fogod tudni magad utolérni munkában, teendőkben. Jó lenne, ha ki tudnál venni pár szabadnapot, most nagyon fontos lesz az, hogy kipihend magad. Egészségedet […]

Összeillő csillagjegyek 2019-ben

+++  a leginkább összeillő párok a csillagjegyek szerint ++   jól működő kapcsolat +     sok odafigyeléssel harmonikus kapcsolat lehet –     sok konfliktussal együtt járó kapcsolat —    rövidtávú kapcsolat, nem biztos, hogy kapcsolattá alakul, futó kaland *     szélsőségesen kétesélyes kapcsolat, vagy nagyon jó, vagy nagyon rossz Kos Bika Ikrek Rák Oroszlán Szűz Mérleg Skorpió Nyilas Bak Vízöntő Halak […]

Megérkezett! 2019-es évi nagy horoszkóp

Megérkezett! 2019-es éves Nagy horoszkóp   Kos A 2019-es jóslás nagyon fontos lehet számodra! Éppen ezért nem árt időben jóshoz fordulnod, mert a csillagok segítségével nagyon pontos jóslatot kaphatsz! Az év elején jól működnek az anyagiak, akár komoly üzleti célokat is megvalósíthatsz. Párkapcsolatodban viszont akadhatnak gondok az esztendő folyamán. Hívd Marcus Mágust a 0690633931-es számon […]

3 őszi egészségmegőrző varázslat

3 őszi egészségmegőrző varázslat   Az egészség megóvása az egyik legjobb befektetés, ezt ne feledd el soha! Semmi más a világon nem pótolhatja az egészséget. Egész évben oda kell figyelni az egészségünkre, nem csak ősszel, de ősszel kiemelten fontos, hogy védekezzünk a betegségek ellen.   Összegyűjtöttünk néhány őszi praktikát egészség megőrzésre, hogy könnyebb legyen távol […]

Egy jósnő blogja – Elváljak vagy maradjak?

Az “Egy jósnő blogja” azért íródott eredetileg, hogy hétköznapi, mindennapi problémákat beszéljünk meg. Sokakat foglalkoztatnak a szellemek, a tisztánlátás, a jóslás világa, de a minap azt is megkérdezték tőlem, hogy amikor jósolok, mi az a kérdés, amit leggyakrabban feltesznek.   Először is, majdnem mindenki azt hiszi, hogy előre látom a szemem előtt a szombati lottóhúzást… […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha keresed a megfelelő válaszokat jövőddel kapcsolatban, akkor ne habozz. Közvetítem Neked az angyalok válaszait, így tudok irányt mutatni életed bármely területén. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 522

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313