CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Szerencsenapok a szerelemben

Szerencsenapok a szerelemben

 

 

Szerencsenapok nem csak a pénzügyekben vannak, hanem a szerelem is jobban tud működni bizonyos napokon. Ezek a különleges szerencsenapok neked is a segítségedre lehetnek, hogy megtaláld az igazi boldogságot. A pénzügyek mellett a legtöbben a szerelemben tudnak bizonytalanok lenni. Sokan vagyunk a Földön, mégis a hozzánk illő párt, akivel hosszan és harmonikusan tudunk boldogok lenni, nagyon nehezen találjuk meg. Még akkor sem egyszerű, ha figyelembe veszed az összeillő csillagjegyek harmóniáját.

 

Az összeillő csillagjegyeket ITT találod!

 

A különleges szerencsenapok segítségedre lehetnek abban, hogy megtaláld életed párját. Ezeken a napokon könnyebben ismerkedhetsz, elérheted az igaz szerelmet. A szerelmi jóslás is jobban működik. Bizonyára hallottad már azt a kifejezést, hogy férjjósló nap. A népi hagyomány is őrzi ezeket a napokat, amikor bizony bárki megtalálhatja párját, vagy kaphat utalást rá, hogy hol is kell keresnie. Neked is segítségedre lehetnek ezek a napok.

Hívd Aurethielt a 0690985921-es számon (485Ft/perc), kérd a különleges szerelmi jóslást, amely elmondja, ki lesz az igazi! – Nem csak szerencsenapokon! 


Álmaid is előrejelzik, ha közel az igaz szerelem. EZEKRE az álmokra figyelj!

 

A különleges szerencsenapok nem csak azoknak lehetnek segítségére, akik a szerelmet keresik. Ezek a napok segíthetnek abban is, hogy meglévő párkapcsolatod gondjait megoldd. Amennyiben él még a szerelem, akkor egy ilyen nap adhat annyi érzelmi töltetet, hogy utána akár évekre elmaradhat köztetek a civakodás. Éppen ezért az ilyen napokra érdemes tenni a kapcsolat megújító évfordulóit.

 

4 lapos szerelmi jóslás ITT!

 

Érdemes az esküvőtök napját egy ilyen jeles napra tenni, hiszen utána mindig egy ilyen szerencsenapon lesz a megújulást hozó évforduló. Sokan másodjára is esküt tesznek. Nagy divat megújítani napjainkban a házastársi esküt. Nem véletlen szokás ez, mert sokszor azt egy ilyen jeles napon teszik.

 

Gondjaid vannak? Nem működik a párkapcsolatod, házasságod? Hívd Andynát  a 0690985921-es számon (485Ft/perc), kérd a jeles napokat, amikor változtathatsz az életeteken!

 

Időnként nem árt olvasgatnod a néprajzi lexikont, hogy mikor is vannak ezek a jeles napok. De ha nincs erre lehetőséged, türelmed, akkor bizony kövesd cikkeinket, mert mindig igyekszünk beszámolni egy-egy jeles szerencsenapról. Ilyenek a férjjósló napok is, amelyből több is van egy esztendőben. Használd ki a különleges napokat, hiszen te magad is különleges vagy, aki nem éri be csak az igaz szerelemmel!

Nem találtad még meg az igazit, vagy társas magányban élsz? Akkor itt az ideje, hogy felforgasd a szerelmi életed, és megtaláld a boldogságot! Hívd Aurethielt vagy Jázmint  a 06 90 985 921-es telefonszámon (485Ft/perc), akik szerelmi mágiával egy forró, érzéki és megértő társat vonzhatnak be számodra!

 

Olvastad már?

Gyertyamágia, ami kizárólag Szenteste működik

Nincs még egy olyan este, mint a Szenteste! Napjainkban nagyon népszerű a gyertyamágia, amelyet szinte az egész világon alkalmaznak. Nálunk is a hívóknak gyakran ajánljuk, hiszen semmilyen komolyabb eszközi vagy helyszíni igénye sincs. A gyertyamágia otthon nem könnyű, hiszen a hatékony mágiákhoz valamilyen különleges helyre van szükség. Szerencsére egy évben egyszer, egy kis időre a […]

Cigánykártya üzenete Januárra

Cigánykártya üzenete Januárra     A Január nem lesz könnyű hónap a cigánykártya üzenete szerint. Neked is vigyáznod kell! A munkáltatók ebben a hónapban nagyon galád módon tudnak majd viselkedni alkalmazottaikkal. Sok munkáltató írja most le végleg magát, ami az amúgy is szűkös munkaerőpiacon, egyet jelent majd számára a csőddel. A karma visszavág, de nem […]

Melyik évben születtél? Ez vár rád 2020-ban!

Melyik évben születtél, ez vár rád 2020-ban     Személyes évedet megismerheted a 0690985921 számon (485 Ft/perc), a legjobb számmisztikával foglalkozó szakember várja a hívásod!   Tudni szeretnéd, hogy mi vár rád 2020-ban? ITT elolvashatod!   1-es személyes év A következő évtized első éve bizony sok jót ígér neked. Éppen ezért, ne hagyj ki semmilyen […]

Tudd meg, hogyan légy gazdag 2020-ban!

A gazdagság mágia az egyik legkeresettebb műfaj a mágusoknál, ezért mindig születnek új és még újabb rituálék, amelyek megmozgatnak valamit itt lent a Földön és fent az Égen egyaránt. A rituálékat mindig több avatott mágus hozza létre, amit egy adott esztendőben csak egy meghatározott számban lehetséges. Minél újabb egy rituálé, az annál hatékonyabb, hiszen kevesen […]

Január havi szerelmi horoszkóp!

Január havi szerelmi horoszkóp!   KOS A jelenleg egyedül élő Kos számára januárban kalandokból nem lesz hiány, mégis céltalannak is ígérkezik egyben. Végig úgy érezheti, mintha hiányozna még valami, így most semmi sem lehet elég jó. Hívd Sárát a 0690985921-es számon (485Ft/p), kérj szerelmi jóslást, kapj válaszokat! A párban élő Kos számára az igazi kihívást […]

Januári sikermágia az egész éves bőségért

Januári sikermágia az egész éves bőségért   A nemzetközi mágia szövetség az első ülésen meghatározta, hogy januárban melyik mágiát kérik a mágusoktól. A döntés az alapján születik meg, hogy melyiket gondolják a legerősebbnek, leghatékonyabbnak az egész éves bőség érdekében.   Segítő Lélek blogunkban támogatást kapsz ITT, hogy sokkal jobban bízz magadban!   Természetesen itt több […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530

Ha kapcsolatot szeretnél teremteni a túlvilággal, vagy kíváncsi vagy arra, mi az életfeladatod, ne késlekedj tovább! Másfél évtizedes tapasztalattal állok rendelkezésedre! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 494

Ha keresed a megfelelő válaszokat jövőddel kapcsolatban, akkor ne habozz. Közvetítem Neked az angyalok válaszait, így tudok irányt mutatni életed bármely területén. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 522