CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Szerencsenapok a szerelemben

Szerencsenapok a szerelemben

 

 

Szerencsenapok nem csak a pénzügyekben vannak, hanem a szerelem is jobban tud működni bizonyos napokon. Ezek a különleges szerencsenapok neked is a segítségedre lehetnek, hogy megtaláld az igazi boldogságot. A pénzügyek mellett a legtöbben a szerelemben tudnak bizonytalanok lenni. Sokan vagyunk a Földön, mégis a hozzánk illő párt, akivel hosszan és harmonikusan tudunk boldogok lenni, nagyon nehezen találjuk meg. Még akkor sem egyszerű, ha figyelembe veszed az összeillő csillagjegyek harmóniáját.

 

Az összeillő csillagjegyeket ITT találod!

 

A különleges szerencsenapok segítségedre lehetnek abban, hogy megtaláld életed párját. Ezeken a napokon könnyebben ismerkedhetsz, elérheted az igaz szerelmet. A szerelmi jóslás is jobban működik. Bizonyára hallottad már azt a kifejezést, hogy férjjósló nap. A népi hagyomány is őrzi ezeket a napokat, amikor bizony bárki megtalálhatja párját, vagy kaphat utalást rá, hogy hol is kell keresnie. Neked is segítségedre lehetnek ezek a napok.

Hívd Aurethielt a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérd a különleges szerelmi jóslást, amely elmondja, ki lesz az igazi! – Nem csak szerencsenapokon! 

 Aurethiel elérhetősége

Álmaid is előrejelzik, ha közel az igaz szerelem. EZEKRE az álmokra figyelj!

 

A különleges szerencsenapok nem csak azoknak lehetnek segítségére, akik a szerelmet keresik. Ezek a napok segíthetnek abban is, hogy meglévő párkapcsolatod gondjait megoldd. Amennyiben él még a szerelem, akkor egy ilyen nap adhat annyi érzelmi töltetet, hogy utána akár évekre elmaradhat köztetek a civakodás. Éppen ezért az ilyen napokra érdemes tenni a kapcsolat megújító évfordulóit.

 

4 lapos szerelmi jóslás ITT!

 

Érdemes az esküvőtök napját egy ilyen jeles napra tenni, hiszen utána mindig egy ilyen szerencsenapon lesz a megújulást hozó évforduló. Sokan másodjára is esküt tesznek. Nagy divat megújítani napjainkban a házastársi esküt. Nem véletlen szokás ez, mert sokszor azt egy ilyen jeles napon teszik.

 

Gondjaid vannak? Nem működik a párkapcsolatod, házasságod? Hívd Tündér Lilit a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérd a jeles napokat, amikor változtathatsz az életeteken!

 

Időnként nem árt olvasgatnod a néprajzi lexikont, hogy mikor is vannak ezek a jeles napok. De ha nincs erre lehetőséged, türelmed, akkor bizony kövesd cikkeinket, mert mindig igyekszünk beszámolni egy-egy jeles szerencsenapról. Ilyenek a férjjósló napok is, amelyből több is van egy esztendőben. Használd ki a különleges napokat, hiszen te magad is különleges vagy, aki nem éri be csak az igaz szerelemmel!

eltávozott lélek

Nem találtad még meg az igazit, vagy társas magányban élsz? Akkor itt az ideje, hogy felforgasd a szerelmi életed, és megtaláld a boldogságot! Hívd Aurethielt vagy Tündér Lilit a 06 90 633 931-es telefonszámon (485Ft/perc), akik szerelmi mágiával egy forró, érzéki és megértő társat vonzhatnak be számodra!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Olvastad már?

Heti horoszkóp 2019.11.21. – 2019.11.28.

Heti horoszkóp 2019.11.21. – 2019.11.28.   KOS Ha önfejűségedből, hirtelen haragodból nem adsz alább, elég rossz napok elé nézhetsz. Most a heti bolygóállás az anyagi helyzetedre, és karrier területére is eléggé rosszul hat. Azok a döntések, amiket mérlegelés nélkül hozol, most biztos, hogy nem fogják a javadat szolgálni. Hívd Violát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), […]

Karácsony előtti angyali üzenet: Kövesd a megérzéseidet!

Karácsony előtti angyali üzenet: Kövesd a megérzéseid!    Az angyali üzenet mindig fontosabb karácsony környékén. A legszentebb ünnep ez, a fény ünnepe, amikor a Karácsony angyala a Földre száll, békét és szeretetet hozva az emberek és a te szívedbe is! Teljesen mindegy, milyen hited van, ha Karácsony tájékán itt vagy Európában valahol, a karácsonyi szellem […]

Pénz, szerelem, siker varázslat 2020-ra!

Pénz, szerelem és siker varázslat 2020-ra   A pénz egyre fontosabb tényezővé válik napjainkban. Sokan csak ebben látják a boldogságot. Azt gondolom, te is egyetértesz abban, hogy az élethez több dologra is szükség van, mint csupán a pénz. A szerelem éppen olyan fontos, vagy a siker által nyújtott flow élmény, amelyről mostanság nagy divat beszélni. […]

Angyali üzenet Novemberre

Angyali üzenet novemberre   Az angyali üzenet novemberre is megérkezett. Késve ugyan, de megérkezett. Az angyalok mérgesek az emberekre. Fáj nekik, amit mi emberek, a Földön teszünk. Nézd csak meg, ahogy sokszor a tévében egy műsorvezetővel beszélnek. Hová is jutott a világ!? Az angyalok a sok gonoszság miatt csak késve küldték el üzenetüket, viszont sosem […]

A kínai asztrológia szerint ettől lesz különleges a karácsony

A kínai asztrológia szerint, ettől lesz különleges a karácsony      December 24.  A Disznó éve, 2019. hamarosan lezárul. Elkezdődik a baljós 2020-as esztendő, a Patkány éve. Most még a Disznó bősége köszönt rád, most még élhetsz olyan energiákkal, amelyek jövőre már elérhetetlenek lesznek. A Disznó évének minden ünnepe különleges, amikor különösen boldog pillanatokat élhetsz […]

Heti horoszkóp 2019.11.14. – 2019.11.21.

Heti horoszkóp 2019.11.14. – 2019.11.21.   KOS Barátaidra sokat támaszkodhatsz a héten. Bármi is történjék, melletted leszek és segítenek, leginkább lelkileg. Ugyanígy szerelmi életed is nagyon jól alakulhat, az alvó vulkán kitörni látszik. Igen heves, boldog hét lehet ez számodra érzelmi téren. Anyagiakkal kapcsolatban sok feszültség látható a heti horoszkópban, több kiadás, kevesebb bevétel. Vagy […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha szeretnéd megtudni angyali üzeneted, vagy szeretnél elhunyt szeretteiddel kapcsolatot kialakítani, akkor rám van szükséged. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 954

Már több, mint húsz éve foglalkozom kártya jóslással. A kártyák közül a cigánykártyát használom, emellett tisztánlátó vagyok, és rontáslevétellel is dolgozom.

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 619

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530