CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Szerencsenapok a szerelemben

Szerencsenapok a szerelemben

 

 

Szerencsenapok nem csak a pénzügyekben vannak, hanem a szerelem is jobban tud működni bizonyos napokon. Ezek a különleges szerencsenapok neked is a segítségedre lehetnek, hogy megtaláld az igazi boldogságot. A pénzügyek mellett a legtöbben a szerelemben tudnak bizonytalanok lenni. Sokan vagyunk a Földön, mégis a hozzánk illő párt, akivel hosszan és harmonikusan tudunk boldogok lenni, nagyon nehezen találjuk meg. Még akkor sem egyszerű, ha figyelembe veszed az összeillő csillagjegyek harmóniáját.

 

Az összeillő csillagjegyeket ITT találod!

 

A különleges szerencsenapok segítségedre lehetnek abban, hogy megtaláld életed párját. Ezeken a napokon könnyebben ismerkedhetsz, elérheted az igaz szerelmet. A szerelmi jóslás is jobban működik. Bizonyára hallottad már azt a kifejezést, hogy férjjósló nap. A népi hagyomány is őrzi ezeket a napokat, amikor bizony bárki megtalálhatja párját, vagy kaphat utalást rá, hogy hol is kell keresnie. Neked is segítségedre lehetnek ezek a napok.

Hívd Aurethielt a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérd a különleges szerelmi jóslást, amely elmondja, ki lesz az igazi! – Nem csak szerencsenapokon! 

 Aurethiel elérhetősége

Álmaid is előrejelzik, ha közel az igaz szerelem. EZEKRE az álmokra figyelj!

 

A különleges szerencsenapok nem csak azoknak lehetnek segítségére, akik a szerelmet keresik. Ezek a napok segíthetnek abban is, hogy meglévő párkapcsolatod gondjait megoldd. Amennyiben él még a szerelem, akkor egy ilyen nap adhat annyi érzelmi töltetet, hogy utána akár évekre elmaradhat köztetek a civakodás. Éppen ezért az ilyen napokra érdemes tenni a kapcsolat megújító évfordulóit.

 

4 lapos szerelmi jóslás ITT!

 

Érdemes az esküvőtök napját egy ilyen jeles napra tenni, hiszen utána mindig egy ilyen szerencsenapon lesz a megújulást hozó évforduló. Sokan másodjára is esküt tesznek. Nagy divat megújítani napjainkban a házastársi esküt. Nem véletlen szokás ez, mert sokszor azt egy ilyen jeles napon teszik.

 

Gondjaid vannak? Nem működik a párkapcsolatod, házasságod? Hívd Tündér Lilit a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérd a jeles napokat, amikor változtathatsz az életeteken!

 

Időnként nem árt olvasgatnod a néprajzi lexikont, hogy mikor is vannak ezek a jeles napok. De ha nincs erre lehetőséged, türelmed, akkor bizony kövesd cikkeinket, mert mindig igyekszünk beszámolni egy-egy jeles szerencsenapról. Ilyenek a férjjósló napok is, amelyből több is van egy esztendőben. Használd ki a különleges napokat, hiszen te magad is különleges vagy, aki nem éri be csak az igaz szerelemmel!

eltávozott lélek

Nem találtad még meg az igazit, vagy társas magányban élsz? Akkor itt az ideje, hogy felforgasd a szerelmi életed, és megtaláld a boldogságot! Hívd Aurethielt vagy Tündér Lilit a 06 90 633 931-es telefonszámon (485Ft/perc), akik szerelmi mágiával egy forró, érzéki és megértő társat vonzhatnak be számodra!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Olvastad már?

2020-as évi nagy horoszkóp!

2020-as évi nagy horoszkóp!   KOS Az éves horoszkópod változásokkal teli tizenkét hónapot jövendöl csillagjegyednek. Szinte nem is lesz olyan hónap, amikor nem történik valami jelentős. Tavasszal leginkább a karrieredre kell koncentrálnod, mert akkor támogatnak majd a bolygók a sikerek elérésében. Június egy különleges sorsfordító dátumot tartalmaz, amikor a szegénységet felválthatja a gazdagság. Tudd meg […]

Heti horoszkóp 2019.09.19. – 2019.09.26.

Heti horoszkóp 2019.09.19. – 2019.09.26.   KOS Úgy érzed, hogy csak az a hozzáállás lehet mérvadó és helyes, amit te mutatsz a munkahelyeden. Minden, ami ettől eltér, rettenetesen bosszant. A napokban nem tudod tolerálni, ha mások eltérő tempóban dolgoznak. A családi életedben is megfigyelhető, hogy a saját véleményedet tekinted csak helyesnek. Ha így folytatod, akkor […]

5 jel, hogy veszélyben van a kapcsolatod!

5 jel, hogy veszélyben van a kapcsolatod      A veszély sokszor nehezen észrevehető. Azt gondoljuk, minden rendben van, miközben alapvető jeleket nem ismerünk fel. Te ne ess ebbe a csapdába! Ha veszély van, ismerd azt fel időben! Most megismerhetsz öt olyan jelet, amelyek arra utalnak, hogy veszélyben van a kapcsolatod.   Vannak álmok, amik […]

Heti horoszkóp 2019.09.12. – 2019.09.19.

Heti horoszkóp 2019.09.12. – 2019.09.19.   KOS Kicsit csökken a lendületed, de ezt most meg is engedheted magadnak, mert nemrég bebizonyítottad, hogy mire vagy képes. Anyagi helyzeted és lehetőségeid egyre kedvezőbbek, használd ki ezt az időszakot! Új vállalkozásba is kezdhetsz, vagy akár növelheted bevételeid. Most nagyon fontos tudnod azt, hogy nem gátolja-e valami a sikereidet […]

Szerencsenapok a szerelemben

Szerencsenapok a szerelemben     Szerencsenapok nem csak a pénzügyekben vannak, hanem a szerelem is jobban tud működni bizonyos napokon. Ezek a különleges szerencsenapok neked is a segítségedre lehetnek, hogy megtaláld az igazi boldogságot. A pénzügyek mellett a legtöbben a szerelemben tudnak bizonytalanok lenni. Sokan vagyunk a Földön, mégis a hozzánk illő párt, akivel hosszan […]

Milyen valójában a te démoni oldalad?

Milyen valójában a te démoni oldalad?       Nekünk is van angyali és démoni oldalunk. Ismered a mondást, hogy minden éremnek két oldala van, ez vonatkozik ránk is. A legkönnyebben a csillagjegyünk alapján tudjuk megmondani, hogy milyenek lennénk, ha csak a kisördög suttogna a fülünkbe, és elnyomná az angyalt. Ezt a horoszkópot nevezhetjük démonhoroszkópnak […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530

Ha anyagi problémákkal állsz szemben és szeretnél ezen változtatni, akkor keress fel bátran. Egyedi pénzmágiámmal meghozom a bőséget az életedbe. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 535

Évek óta foglalkozom jóslással, sorselemzéssel, lelki- és párkapcsolati problémákkal. Megnézem, hol van az elakadás, hogyan tudnál továbblépni, és hogyan tudjuk a blokkokat gyakorlatokkal, rituálékkal feloldani.

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 351