Szerelmi jóslás ingával

ingaszerelem2

Az inga megválasztása:

Szerelmi jóslásoknál a hegyikristály és a rózsakvarc ingákat szoktam javasolni, amivel a boszorkánytanács is egyetért. Fontos, hogy kapcsolatban álljon a kérdezőjével, tehát legyen számára ez egy személyes tárgy, ne pedig egy ismeretlen vagy még beavatatlan eszköz. Érdemes a különböző kérdéskörökhöz különböző ingákat használni, mert minden kérdésnek más energiája van. Ha más fajta kérdést akarsz feltenni, kérdezd meg Sádetól a 0690 633 931-es számon, hogy milyen ingára lehet szükséged!

 inga, inga szerelem, jóslás ingával,telefonos jóslás

A beavatás:

Beavatni az ingát sokféleképpen lehet. A legjobb módszer erre az, ha szentelt vízbe áztatjuk három éjen át, majd ismét három éjszakát rózsa szirmok közé temetjük. Ezt követően gyertya felett megbűvöljük még egyszer három este pontban 9 órakor, majd a párnánk alá tesszük. Ha ezt a módszert választod, álmaid figyeld majd meg, mikor az ingával alszol, mert könnyen kaphatsz tőle már ilyenkor jósálmokat. Ha úgy érzed túlságosan összezavartak a szimbólumok, melyeket álmodban láttál hívd László nagymestert a 993-as kódon 0690 633 931-es számon, aki beavatott az univerzum összes szimbólumát ismeri, és segít megfejteni az üzenetet. Ez nagyon fontos, mert míg nem érted meg az ingád, használni sem tudod!

Kérdezz szívből!

Ez az egyetlen aranyszabály ahhoz, ha ingát használsz a szerelmi jósláshoz. Koncentrálj erősen arra, akit szeretsz, vagy egyszerűen magára a szerelemre, és úgy fogalmazd meg a kérdést, mint egy mantrát. Példa erre: Szeret-e engem? Vagy: El fog-e venni feleségül? Olyan kérdést viszont ne tegyél fel, mint a: Mit érez irántam? – mert erre az inga nem fog választ adni.

Tartsd bal kezeddel magasra az ingát, biztosan de ne görcsösen. Érdemes ehhez az inga végére valamilyen kisebb fogantyút erősíteni, hogy ne csússzon a kezed. Légy nyugodt, mert ha remegsz, az inga sem fog tökéletesen működni, a rezgéseidet át fogja venni. Ha kész vagy és eleget mantráztad a kérdésed figyeld meg, hogy jobb vagy bal oldalra kezd el forogni az ingád. A jobb oldal az igen, a baloldal a nem választ jelenti kérdésed szempontjából.

A szerelmi jóslás ingával arra való, hogy támpontokat adjon nagyobb dolgokban. Elsősorban igen-nem választ fogsz kapni, később pedig a megérzéseid fejlődésével már akár bonyolultabb rezgéseket is kiolvashatsz az inga mozgásából. Ha szeretnél mélyebb részleteket is megtudni kiszemelteddel vagy pároddal kapcsolatban, akkor hívd Ágnes a 0690 633 931-es számon, és ő Tarot kártyájával mindent megnéz neked, ami csak érdekel!

 inga, szerelem, jóslás,astro24h,telefonos jóslás, rezgés

Vezesd le az energiákat!

Miután megtudtad a válaszokat, még nem végeztél! Minden használat után ki kell tisztítanod az ingád, azaz le kell róla vezetni az energiákat. Ennek egyik módszere a szenteltvízbe áztatás, de tökéletesen megteszi az is, ha bal kezedet lefelé tartva egy hatalmas kört kezdesz el vele leírni magad előtt. Bal oldalra hintáztasd, az óramutató járásának ellentétesen, legalább kilencszer, hogy minden energia kirepüljön belőle, mire legközelebb ismét szükséged lesz rá.

titkos hódoló, párkapcsolat, astro24h jóslás,lájkold ha tetszett, lájkold és oszd meg, lájkold astro24h,

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét