Szeptemberben, ezeken a napokon ne adj ki PÉNZT!

Szeptemberben, ezeken a napokon ne adj ki PÉNZT!

A 2017-es év szeptember hónapja nagyon sok lehetőséget tartogat pénzszerzésre, de vannak napok, amikor nem szabad szinte semmire sem pénzt kiadnunk, mert akkor ez az állapot állandósulhat, és az éved hátralévő részére a pénz kiadása lesz jellemző!

Mi a csillagjegyed? Nézd meg ITT , számíthatsz-e anyagi fellendülésre!

Azok a szeptemberi dátumok, amelyeknek napjai 4-es számra végződnek, a legveszélyesebbek a pénzkiadás szempontjából. Amennyiben kölcsönöd kifizetését, vagy adósságodat ilyen dátumon áll szándékodban rendezni, ne tedd! Ha lehetséges, told el egy nappal legalább. Amennyiben ez nem áll módodban, ne ess kétségbe, otthoni pénzmágiával megállíthatjuk a pénz kifelé áramlását!

Nem tudod, milyen színű pénztárcát válassz magadnak, hogy bőségben élj? Nézd meg ITT !

Az otthoni pénzmágia gyertyával nem csak annak segíthet, aki a fentebb említett dátumon adott ki pénzt, hanem szinte bárkinek, aki pontosan betartja az utasításokat.

Az otthoni pénzmágiához szükséges:

1 zöld gyertya
1 fehér gyertya
papír
toll
Az otthoni pénzmágia előtt kapcsoljunk ki minden zavaró tényezőt, pl. tévét, telefont. Hangolódjunk rá arra, amit kérni szeretnénk. Írjuk le jelen időben megfogalmazva vágyunkat, kérésünket, mintha már a miénk lenne.

Megmagyarázhatatlan álomképeid vannak? Nézd meg ITT, mit jelent ez számodra!

penzugy_tv2

Gyújtsuk meg a gyertyákat és égessük végig. Nem szükséges végig ott lenni, amíg a gyertyák leégnek, de ha lehet, legalább fél órát maradjunk ott, és természetesen biztonságos helyen égjen a gyertya! Vizualizáljuk az áhított célt és eredményt, és a lakást ne hagyjuk el! Mielőtt leég a zöld gyertya, mondd el a pénzmantrát, ami meg tudsz kapni akár várakozás nélkül Tündér Lilitől a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), ettől lesz a pénzmágiád valóban hatásos! Majd a leírt kérésünket égessük el a gyertya lángjában és temessük el a földbe a csonkkal együtt.

Ha nem hallgatod meg Megmondó vagy Gabó jósnők intelmeit, akkor az anyagi helyzeted szeptemberben zuhanó repülésbe kezdhet! Ne késlekedj, mert az anyagi helyzeted alakulása múlhat ezen! Hívd őket mielőbb a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc) !

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Lájkolj minket!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét