Szeptember havi szerelmi horoszkóp!

Kos

Kos jegy

Csak az időd vesztegeted, ha a meggyőzésben hiszel az elfogadás helyet. Mérlegelned kell, hogy árt-e neked valamiben párod viselkedése, vagy csak éppen önérzeted esik túlzásokba. Át kell gondolnod, hogy mit tesz Ő a kapcsolatért, és mit teszel te. A valódi szerelem csak figyelmességgel és tapintattal tud igazán működni. Mielőtt viszont a szerelmi csalódások mezejére lépnél, jobb, ha kérsz egy asztrológiai elemzést. Hívd Lunczer Juditot a 0690633931-es számon (485Ft/p), aki segít legyőzni kétségeidet szerelmeddel kapcsolatban!  

Bika  

Bika jegy

Nem szabad most lazítanod, mert miközben te szabad zónába értél, addig párod munkájában  hajtás és káosz van. Éreztesd vele, hogy vele vagy és segíted abban, hogy jó legyen hazaérni. A hónap második felében óvakodnod kell a kisebb vitákkal, mert most egy kis szikra, hatalmas tűzvihart lobbanthat ki! Ha mégis elszabadulnának az indulatok, vagy azt érzed, hogy társas magányban élsz, hívd Xalent a 0690633931-es számon (485Ft/p), aki megadja neked az útmutatást, megmentheti kapcsolatod!  

BIKA vagy? Akkor kattints IDE, mert megtudhatod, ki lehet számodra az Igazi!

Ikrek

Ikrek jegy

A szerelem mindig kényes kérdés az életedben. Már egy ideje keresed az igazit, de minden próbálkozásodnak csalódás a vége. Nem tudod, merre indulj el, pedig érzed, hogy közel van a célod. Ebben a hónapban megtalálhatod azt, akit már régóta keresel. Most valóban fellobbanhat a szerelem tüze életedben. A gond csak az, hogy több versenyző is akad és nem tudod, ki is lehet az igazi. Hívd Teót, mert tud segíteni gondjaidon! Tárcsázd a 0690633931-es számot (485Ft/p), kérj tanácsot, jóslást, ami utat mutat neked!

Rák

Rák jegy

Ebben a hónapban ideje átgondolnod azt, hogy vajon tényleg az igazi szerelem van-e az életedben. A nyári hónapokra érdemes visszatekintened, hiszen ott történtek pozitív vagy éppen negatív események. Légy őszinte magadhoz, ha ezekre pozitív a válasz, akkor nagyon boldog leszel. De ha negatív, akkor a szeptember a nagy döntések hava lesz. Ebben az esetben hívd Virágot a 0690633931-es számon (485Ft/p), kérj párkapcsolati elemzést, ami sok kérdésedre adja meg a választ!

havi horoszkóp

ITT most kiderül végre, melyik csillagjeggyel élheted meg a legmélyebb szerelmet!

Oroszlán

Oroszlán jegy

Túl sok időt fordítasz fölösleges dolgokra, aminek a párkapcsolatod látja leginkább kárát. Neked most a közös programokra kell koncentrálnod, a barátokat inkább hanyagold. A nyári élményeket is érdemes átgondolnod, hogy a barátaid arca, vagy a párod arca jut-e eszedbe leginkább. Tenned kell a szerelemért, itt a cselekvés hónapja! Hívd Zeuszt a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérj szerelmi jóslást, mert a csillagok szerint most nem lehetsz túl biztos a dolgokban!  

Szűz  

Szűz jegy

Nagyon figyelj magadra, olyan bolygók uralkodnak, amelyek napjegyednél bizony felébresztik a benned lakozó féltékenységet. Az érzésekre nem mindig szabad hallgatnod, mert azok könnyen le is rombolhatnak minden jót. Légy erős, és hallgass az eszedre! Párod csak szórakozni szeretne, kimozdulni egy kicsit és boldogan élni. Te viszont az utóbbi időben csak a munkával foglalkoztál. Nyilván szükséged van valakire, aki minden kétségedre választ ad. Hívd Ágnest a 0690633931-es számon (485 Ft/p), aki tisztánlátásával feltárja előtted a boldogság útját!  

Egyedül vagy, esetleg társas magányban élsz? Itt az ideje, hogy a szerelmi életed alakulását a kezedbe vedd! Szandra vagy Rycardo jósokat keresd a 0690633931-es számon (485 Ft/p), akik szerelmet bevonzó mágiával egy új szintre emelhetik az életed!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Mérleg  

Mérleg jegy

Ebben a hónapban sok boldogság érhet. Egyformán figyelmesek lesztek partnereddel egymás irányába. Amennyiben még nincs kapcsolatod, a hónap könnyedén hozhatja el számodra az igaz szerelmet. Végre egy jó hónap, ami lendületet fog adni neked hosszú időre. Szerelemben viszont nem csak a szívedre, hanem az eszedre is érdemes hatással lenned! Érdemes bepillantást nyerned a jövőbe, hívd Tündér Lilit a 0690633931-es számon (485Ft/p) és kérj sorselemzést!  

Skorpió  

Skorpió jegy

A tűz most nagyon közel áll hozzád. Nem mindegy, mi történik az életedben ebben a hónapban. A szeptember nagyon erős hatásokat gyakorol rád, amelyeket tudnod kell kezelned. Figyelj arra, hogy viselkedéseddel nem szabad párodban féltékenységet ébresztened. Túl sok figyelmet szentelhetsz másokra, ami már zavaró. Ez a hónap egy titkot oszt meg veled szerelemben! Hívd Boszi Katát a 0690633931-es számon  ( 485 Ft/p), aki feltárja számodra ezt a titkot!  

havi horoszkóp

Részletes szerelmi jóslást szeretnél? Akkor kattints IDE!

Nyilas  

Nyilas jegy

A szentimentalizmus veszélyes, maradj a jelenben, bármennyire szép is volt a múlt! Neked mindig a jelent kell megélned a szerelmeddel, az idő tanítása az elfogadás legyen, ez csak tőled függ. Most előre is léphetsz szerelemben, éppen ezért nem szabad a múltban rekedned. Szerelmed veled van, cserébe te is legyél vele és élvezzétek ki ezt a csodálatos hónapot. Hívd Gabót a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérd a negatív bolygóhatások oldását, próbáld ki az asztro-mágiát!  

Bak  

bak

Nálad örök dilemma a munka, különösen a szeptemberi hónapban, mikor az iskolakezdés mindenre rányomja bélyegét. Sokszor kellett már megtanulnod a leckét, hogy a munkahelyi gondokat nem szabad a párkapcsolatodon levezetned. Harag, feszültség és stressz, meg kell tanulnod másképpen kezelned, mert egyébként boldog szerelemben élhetnél. Hívd Lulugyit a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), kérj lelki segítséged a stresszel szemben!  

Vízöntő

Vízöntő jegy

Nem szabad mindig a jeleket keresned. Helyette inkább a szeptember legyen a meglepetések hónapja! Vidd el párod valamilyen szép helyre, amelyet te magad is szeretsz. Amennyiben még nincs kapcsolatod, most érdemes randiznod, mert ez a hónap szerelmet hozhat az életedbe. A kétség viszont rossz vendéged. Hívd Kamillát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérj elemzést párkapcsolatodra, ha éppen kétség ébredne benned a hónap elején!

Halak

Halak jegy

Nem szabad túl sokat ígérned. Mindent szeretnél ebben a hónapban párodnak megadni. Nem is az ígéretek be nem tartásával lesz gondod, hanem azzal, hogy azokat görcsösen szeretnéd betartani. Ne harcolj az idővel, az önmagaddal vívott csatát ne fölöslegesen vívd,  és közben ne szenvedj párod előtt. Nem csak a munkád termelhet stresszt, hanem a saját szabadidős elképzeléseid is. Kérj tanácsot Jós Katitól, aki kártyájával utat mutat számodra! Hívd a 0690633931-es számon (485 Ft/p)!

lajk-vilag_animated_CS

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét