Szeptember havi horoszkóp

KOS

Kos

Összetűzések nehezítik a szeptemberi hónapot a munkahelyeden, szinte mindenre azonnal türelmetlenül reagálhatsz. Maradj toleráns, a vitákat így elkerülheted majd. A pénzügyek nem biztos, hogy a reményeid szerint alakulnak, de nagyobb gondot nem vetít előre a havi horoszkóp. A hónap folyamán több minden történhet gyors egymásutánban, ami megingathatja a kapcsolatodat. Persze sok múlik azon, milyen viszonyban vagytok éppen, és ki hogyan képes kezelni a krízishelyzeteket. Meg is előzheted a gondokat akár, ha hívod Boszi Katát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), mert tarot kártyája mindent előre vetít! Egészségi állapotod végre javulni látszik, ha van meglévő problémád. Sőt, remek formában érezheted magad!

BIKA

Bika

Rendkívül büszke lehetsz a kiemelkedő eredményeidre, de csak a most jössz majd rá, hogy ez mennyi munkádba is került. Sokszor megéri a fáradság, kis erőfeszítéssel nem sokan érnek el nagy dolgokat. A havi egészség horoszkóp új probléma felbukkanását mutatja. Mivel hajlamos vagy elhessegetni a gondokat, és az orvost messziről kerülni, még szövődményekkel is járhat! Látogass el orvoshoz mindenképp, ha megbetegedsz, mellé pedig hívd Edit Jósnőt a 0690633931-es számon (485 Ft/p) gyógyító energiáért, hogy mielőbb felépülhess! Bekopogtathat hozzád a szerelem, de te döntöd el, hogy beengeded, vagy az egyedüllétet választod. Ha egy régi szerelem tűnik fel, jól gondold át, hogy tényleg akarod-e őt minden hibájával együtt vagy sem!

IKREK

Ikrek

Támogatást kapsz arra a havi horoszkóp alapján, hogy változtathass az életminőségeden. Ez a hónap rejtett lehetőségeket mutat, amiket mindenképp ki kéne aknáznod. A havi horoszkóp váratlan fordulatot mutat anyagi helyzetedben és még a szerencse is melléd szegődhet valamiben. Hívd Teót a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérd, hogy tárja fel, mikor és mire lesz megragadható lehetőséged ebben a hónapban, mert sok múlhat rajta! Az igazi ott él vagy dolgozik a közvetlen környezetedben a havi szerelmi horoszkóp szerint, de lehet, hogy neked kell egy kicsit ösztönöznöd. Mutasd meg neki, hogy szabad a pálya, a többi pedig már legyen az ő dolga!

RÁK

Rák

Ebben a hónapban a munkavégzés könnyen mehet, gyorsan, időben végezhetsz a feladataiddal. Rendkívül motivál, hogy van értelme az erőfeszítéseidnek, mert végre az anyagiakon is, még ha csak kis mértékben, de meglátszik a kemény munka. A havi horoszkóp alapján nagy változás készülődik szeptemberben a Rákok életében. Erre a hónapra esik sorsfordító dátumod, amit előre tudnod kell! Hívd Tündér Lilit a 0690633931-es számon (485 Ft/p), megnézi, melyik napon kell nagyon résen lenned, nehogy elmenj a szerencséd mellett! A szeptemberi hónapban gyakran lesz lehetőséged flörtre vagy kalandokra, de jó lenne végre eldöntened, hogy pontosan mi is az, amire vágysz. Szórakozásra vagy inkább elköteleződésre?

havi horoszkóp

OROSZLÁN

Oroszlán

Minden helyzetben megtalálod a megfelelő választ és megoldást a havi horoszkóp szerint, amely munkahelyeden egy bizonyos személynek kifejezetten imponálhat. Máshogy nézhet rád mostantól felettesed, emiatt előrelépésekre számíthatsz a közeljövőben. Szükséged lesz a pénztalizmánodra is a hónap során, mert váratlan szerencsét hozhat neked pénzügyekben. Alapból is jók a bolygóállások, de olykor a ráerősítés hozza meg a remélt sikereket. Készítsd ki egy papírpénzt és egy tollat, majd hívd Kamillát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), hogy segíthessen neked elkészíteni és beavatni! Ne bonyolódj bele kétes kapcsolatokba a következő hetekben, keresd inkább a tiszta, őszinte társat!

SZŰZ

Szűz

Egyre inkább érzed, hogy valamilyen gyökeres változásra lenne szükséged ahhoz, hogy elégedett lehess akár a munkával, akár a pénzügyekkel. Ha rászánod magad arra, hogy változtatsz végre, az csakis pozitívumokat hozhat neked a későbbiekben, de a nagyobb lépéseket jobb, ha nem most teszed meg. Szeptemberben lesznek olyan napok, amelyeken nem szabad a pénztárcádba nyúlnod, különben tartósabb anyagi gondok jöhetnek! Hívd Virágot a 0690633931-es számon (485 Ft/p), aki megnézi, mely napokon nem szabad pénzt költened ebben a hónapban! Havi horoszkópod alapján a régi tűz újra fellobbanhat kapcsolatodban, most sokat tehetsz azért, hogy hosszútávra megoldódhassanak a problémák.

MÉRLEG

Mérleg

Ha azon kapod magad, hogy folyamatosan kiutat keresel jelenlegi helyzetedből, akár munkádból, akkor az azt jelzi, hogy valami nagyon nincsen rendben. Ugyanakkor a menekülés a bajok elől nem a legjobb megoldás, inkább próbálj meg szembenézni vele és válts, ha szükséges. A havi horoszkóp alapján most egy merész lépés jelentősebb anyagi gyarapodást hozhat jegyednek! A havi szerelmi horoszkópod váratlan balszerencsét jelez, fontos megtudnod, hogy miről is van szó pontosan! Hívd Xalent a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérj szerelmi jóslást, abból mindenre fény derülhet időben! Egészségedben jelentkezhet kisebb probléma, amin hamar túl lehetsz, ha időben kezelteted.

SKORPIÓ

Skorpió

Lesznek időszakok a hónapban, amikor aktív leszel, és nem fogysz ki az energiából, amikor semmi nem veszi el a kedved a munkától és a gyarapodás lehetőségétől. Az égiek melletted lesznek, és arra késztetnek, hogy nagy lendülettel küzdj a sikereidért. Használd ki ezt a hónapot, mert még egy ilyen jó időszakod ebben az évben már lehet, hogy nem lesz! Havi horoszkópodban figyelmeztető jel is van, méghozzá az egészségeddel kapcsolatos. Hívd Jós Katit a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérj egészség elemzést, mert lehet, hogy így megelőzhetsz egy komolyabb problémát! Barátaid által egy új személyt ismerhetsz meg szeptemberben, aki iránt rajongást érezhetsz már első látásra. Nem biztos, hogy beteljesült szerelem lesz, az igazi még várat magára.

havi horoszkóp

NYILAS

Nyilas

Nem neked való a szürke, megszokott és unalmas munka. Könnyen megeshet, hogy valami újat fogsz kipróbálni a hónap során, ezért hajlandó vagy akár valamilyen továbbképzésen is részt venni. Hirtelen a semmiből akadhat majd valamilyen váratlan lehetőség. Még anyagiakban is váratlan meglepetés érhet, amiről fontos lenne tudnod a részleteket, különben könnyen kerülheted ki. Hívd Ágnest a 0690633931-es számon (485 Ft/p), és kérdezd róla, mert ez még a régóta húzódó anyagi gondjaidat is megoldhatja! Meglévő kapcsolatokban gondot okozhat a közösen töltött idő hiánya, ha viszont szingli vagy, csak rajtad áll, mi az, amit, vagy akit beengedsz az életedbe. Légy merész, és hagyd, hogy sodorjon az ár!

BAK

Bak

A szeptemberi hónapban sok jó ötleted támad, melyeket szívesen megosztasz környezeteddel is, annak reményében, hogy majd valaki segítségével messzebbre juthatsz. Minden igyekezeted ellenére lehet, hogy nem ezt fogod tapasztalni. A szeptemberi hónap folyamán könnyen szerezhetsz haragost is, akár akaratodon kívül, de az is lehet, hogy máris van valaki a környezetedben, aki valamiért haragszik rád, esetleg irigy. Hívd Lunczer Juditot a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérj fekete mágia vizsgálatot és ellene védelmet, mert az könnyen kerülhet rád általa! Azt érezheted a havi horoszkóp szerint, hogy párod eltávolodik tőled, pedig valójában pont te vagy az, valószínűleg, akinek változtatni kéne valamin.

VÍZÖNTŐ

Vízöntő

Bizonytalanság foghat el munkahelyeddel kapcsolatban, mert történhetnek olyan dolgok, amik miatt meglazulni érezheted a lábad alatt a talajt. Anyagiakkal kapcsolatban is sok feszültség látható a havi horoszkópban, több kiadás, kevesebb bevétel. Esetleg mindig ilyen nehézkesen mentek a dolgaid? Akkor hívd Lulugyit a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérj átokvizsgálatot, mert az is lehetséges, hogy előző életből hozott átokról van szó! Barátaidra sokat támaszkodhatsz a szeptemberi hónapban, bármi is történjék, melled leszek és segítenek, leginkább lelkileg.  Ugyanígy szerelmi életed is nagyon jól alakulhat, az alvó vulkán kitörni látszik. Igen heves hónap lesz ez számodra érzelmi téren.

HALAK

Halak

Talán nem kellene olyan erőszakosan kinyilvánítani akaratodat a munkahelyeden, mert könnyen meggyűlhet a bajod egyik-másik kollégáddal. Próbáld meg a vitatott kérdéseket egy időre félretenni, ha nem akarsz ott feszült légkört napi szinten. Ennek ellenére a pénzhoroszkóp nagyon pozitív, váratlan bevételekkel lehetsz gazdagabb. Az viszont nagyon rossz jel, ha nem tapasztalsz valamilyen pozitív hatást anyagiakban a harmadik hétig. Ez esetben hívd Zeuszt a 0690633931-es számon (485 Ft/p), és kérj rontáslevételt, aminek hatására nem maradsz le ebben a hónapban egy váratlan szerencséről, ami anyagiakban érhet! Ha tartós kapcsolatban élsz, előfordulhat, hogy társad igen passzív lesz akár az otthoni teendőkben, akár akkor, ha valamit le kell tenni az asztalra. Ez vitákat eredményezhet.

Lájkolj minket!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét