Szent Lőrinc napi gyógyítások

gyógyítás

Szent Lőrinc és a gyógyítás fogalma szorosan összefügg. Cikkünkből fény derül arra, hogy miért is érdemes pont ezen a napon tenni a gyógyulásunk, és a gyógyítás igénybevétele érdekében.

Az angyalok segítségét is kérheted, ha gondok vannak az egészségeddel. Kattints IDE, és tudd meg, hogyan!

Szent Lőrinc (Szent) ll. Sixtus római pápa diakónusa volt. Elfogatásakor a pápa rá bízta az egyház kincseinek őrzését, hogy ossza szét a szegények és betegek között. Legfőbb hitvallása mindkettőnek az elesettek támogatása volt, de Szent Lőrinc emellett még gyógyítói képességekkel is rendelkezett, és rövid életét a gyógyításnak, a szegények megsegítésének szentelte.

A gyógyító varázslatok Neked is segíteni fognak! Tudd meg ITT, hogyan!

gyógyítás

Miután megtudták, hogy a kincseket ő őrzi, és mert nem volt hajlandó elárulni, hol található az egyház vagyona, letartóztatták, kegyetlenül megkínozták, fogságban tartották. Fogsága alatt is gyógyította rabtársait, és megkeresztelte azokat, akik megtértek.

Mélységes kínok közepette távozott az élők sorából, roston sütötték meg. Emiatt halála után a tűzoltók, és más, tűz közelben dolgozó emberek, pl. pékek vagy cukrászok védőszentje is lett. Mégsem emiatt jelentős nap augusztus 10-e, hanem a gyógyításai miatt.

 gyógyítás

Állandóan erőtlennek és fáradtnak érzed magad? Ez az 5 tipp biztosan segíteni fog, kattints IDE!

 

Szent Lőrinc sok beteget gyógyított meg csodával határos módon. Visszaadta a vakok szeme világát, segített újra járni azoknak, akik többé nem voltak erre képesek.  Reményt adott azoknak a hosszú életre, akik már a halálos ágyukon feküdtek aránylag fiatalon, és a gyógyíthatatlan betegségek kapcsán is bebizonyította, hogy mindig érdemes hinni a csodákban.

Szerencsére vonalunkon is dolgoznak szakemberek, akik velük született gyógyítói képességekkel rendelkeznek, és számos visszajelzés bizonyítja, hogy ezek az energiák valóban hatásosak! Nem mellesleg gyógyítóink azt is megfigyelték, hogy akiknek ezen a napon közvetítettek gyógyító energiákat, sokkal hamarabb épültek fel, és jóval kisebb számban alakultak ki újabb betegségek!

Egyre több az egészségügyi problémád? Ha egyértelműen igen a válasz, akkor Te is gyógyításra szorulsz! Kérd Tündér Lili  vagy Aurethiel segítségét a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), hogy helyre álljon az egészségügyi állapotod, és hogy részesülhess a legerősebb gyógyító energiákban!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Lájkolj minket!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét