Szent Iván éjjeli siker mágia – NE hagyd ki!

A júniusi hónap különlegessége, hogy nagyon magas energiával rendelkezik, ami a nyári napfordulótól Szent Iván éjszakájáig tart. Ebben az időszakban tudod elvégezni a leghatékonyabban a pénzt és szerencsét eredményező fehér mágiát, azaz a siker mágiát!

Újhold idejére is egyedülálló szerencse mágiát tudsz elvégezni! Kattints IDE!

siker mágia

A nyári napfordulóra az éjszakák lerövidülnek, a nappalok pedig meghosszabbodnak, s még ekkor, június 21-én, amikor a Nap a Rák jegyébe lép, egy nagy erejű siker mágiával mi is elérhetjük azt, amire régóta vágyunk és teljessé tehetjük az eddig anyagilag és szerencsében nem bővelkedő életünket.

Az emberek nagy része nincs tisztában azzal, hogy születési dátumukból kifolyólag hatalmas sikerre, pénzt hozó szerencsére tehetnek szert ezeken a napokon. Érdemes kérni egy elemzést az asztrológusainktól, elkérni a szerencseszámaidat, elvégezni a siker mágiát, és már másnap, azon a bizonyos szombati napon – a szerencse szombatján – megütni a főnyereményt! Hívd Lunczer Juditot a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc), hozzásegíthet!

ITT kiderül, hogy vajon Te is azon 6 csillagjegy egyike vagy-e, akik nagy pénzre tehetnek szert!

Szent Iván éjszakájának a június 23-áról 24-ére virradó éjszakát nevezzük. Ezt az éjszakát a nyári napfordulótól 3 nap választja el, amikor hatalmas energiák szabadulnak fel, amit a szerencse és pénz beépítésére tudunk felhasználni. A napfordulóhoz mindenütt különböző szokások, rituálék kapcsolódnak, mivel ekkor van az év legrövidebb éjszakája és az embereknek a fény és a sötétség váltakozása mágikus eredettel bírt. A sötétség a rossz elmúlását, a fény pedig a megújulást, a szebb időszak eljövetelét jelentette.

Szeretnél többet megtudni a nagy nyeremények bevonzásáról, vagy csak egyszeri nagyobb összegre fáj a fogad? Hívd Ágnest a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc), hogy Te is részese lehess a csodás gazdagság mágiának, amelyet Szent Iván éjjelén fognak beteljesíteni a kollégáink egy nagyszabású szertartás keretében mindazoknak, akik péntek estig jelentkeznek!

siker mágia

Elképesztő dologra derül fény a születési éved alapján! Részletek ITT!

Íme egy biztos siker mágia, amit kérhetsz a rendszeren dolgozó bármelyik jóstól!

Ahhoz, hogy elvégezhesd a Szent Iván éjjeli sikert teremtő fehér mágiát, szükséged lesz egy zöld és egy fehér gyertyára, valamint egy hegyes tárgyra. Neved és születési dátumod karcold a fehér gyertyába, a „SIKER”, „PÉNZ”, „SZERENCSE” szavakat pedig a zöld színűbe! Ezután gyújtsd meg a gyertyákat és hívd fel a jósainkat, hogy el tudják végezni a beteljesítő mágiát a Teremtő áldásával! A két gyertyát teljesen végig kell égetni és érdemes a lakás azon helyiségében elhelyezned, ahol a pénztárcádat tartod. A hátramaradt viasszal való további teendőidről szakembereink fognak információt adni.

Sikeres szeretnél lenni? A leghatásosabb siker mágiát kizárólag most kérheted el Xalen vagy Norbert jósoktól a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)! Ne késlekedj, légy Te is SIKERES!
Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Lájkolj minket!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét