Személyes évek a számmisztikában

Személyes évek a számmisztikában

A személyes éveket 9 éves periódusban szoktuk vizsgálni. Minden egyes személyes évnek meg van a saját rezgése, ami az adott személyes évek minőségét biztosítja, de ezt a 9 éves periódusban kell vizsgálni, nem csak abból kiemelve.

1. Ebben az évben határozottságot, célorientált viselkedést, őszinteséget kapunk a meglévő lehetőségeink mellé. Párkapcsolatainkban, kapcsolatainkban is szenvedélyesebbek, határozottabbak leszünk. Amit ebben az évben eltervezünk, azt meg tudjuk valósítani.

2.  Ez a párkapcsolat és a szülői szerep éve. Ebben az évben előtérbe kerülnek a kapcsolataink, több időt fordítunk a szeretteinkre. Ha valaki anyaszerepre vágyik, ez az év ideális a gyermekvállalásra. Ez a békességre való törekvés éve is.

3.  A hármas évben az emberekkel való találkozások kerülnek előtérbe, és a tanulás, önfejlesztés is fontossá vállik.

4. Ez az év a munka éve, és ebben az évben a kötelezettségek kerülnek előtérbe. A biztonság, a rend iránti vágy is ebben a személyes évünkben a legerőteljesebb.

5. Ez az év az utazások, költözések, és minden más jellegű változásokéve. Párkapcsolati téren is hozhat ez az év változást, ha nem érezzük magunkat boldognak ebben az évben, akkor könnyen kiléphetünk ebből a kapcsolatból.

6. A hatos év a harmónia megteremtésének az éve az életünkben. Ebben az évben beérkezhet az életünkben párkapcsolati téren a nagy Ő. Az otthonnal kapcsolatos bővítések, felújítások éve is ez. Ebben az évben nagyon gondoskodóak vagyunk.

7. Ez az év a spiritualitás éve. Ebben az évben szeretünk egyedül lenni, elvonulni, ez a hitnek az éve is, ha valami nem működik az életünkben, azt ebben az életünkben engedjük el. Az önismeret, és világ lelki aspektusainak megismeréséről szóló időszak ez.

8.  Ez az év a betakarítás éve, amit az előző 7 évben felépítettünk, annak gyümölcseit most arathatjuk le. Munka, pénz, siker, jellemzik ezt az évet. Vállalkozásra ez az személyes év a legideálisabb.

9. Az elszámoltatás éve. Az elmúlt 8 év tapasztalataiban mélyedünk el, szellemi dolgokra is van ebben az évben igényünk. Felmérjük, és kiértékeljük az előző időszakot, hogy a tanulságokat levonva álljunk neki a következő 1-es évünknek.

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét