Számmisztika – Születési dátumod elárulja, mire számíts 2018-ra!

Elgondolkoztál már azon, hogy születési dátumod akár többet is jelenthet, mint egyszerű időadat? A számmisztika szerint, az életünkben szereplő számok nagy részének meg van a maga jelentősége, azaz sorsunkban semmi sem tudható be a véletlennek.

 

Szerelemben vársz változást? Nézd meg ITT, kivel illesz leginkább össze!

 

A sorselemzés születési dátum alapján, már nagyon régóta van jelen az emberiség ezoterikus tudáskincsében. Neked is, ahogy mindenkinek, van születési dátumod, amelyből összevetve egy adott esztendő számaival, következtetni lehet arra, hogy mire is számíts a jövőben.  

 

szerelem_tv2

 

Szerelmi horoszkópod ITT elárulja, vár-e rád új szerelem idén, vagy van-e számodra figyelmeztetés, ha kapcsolatban élsz!

 

A 2018-as esztendő fordulópont lesz a világban, a legtöbb numerológus és asztrológus szerint. Nagyon kemény dolgok következnek el a gazdaságban és a világpolitikai események sem lesznek éppen kedvezőek. Több katasztrófa és vihar is várható, mint az ezt megelőző években. Az emberek viselkedése pedig egyre erőszakosabb lesz, ami már most látható a rossz közlekedési morálon.

 

Figyelj az álmaidra mindig, hiszen nagy dolgok előhírnökei is lehetnek! Fontos álomképekért kattints IDE!

 

Ennek ellenére, egyénre lebontva, a jövő teljesen más képet mutathat. Neked is lehet jobb éved, szerencsés éved, a világban zajló negatív események ellenére. Lesznek a 2018-as esztendőben is lottó nyertesek, nagy nyertesek, akiknek élete, haladjon bármerre is a világ kereke, be lesz biztosítva, hiszen minden világégést gazdag emberek tömegei élnek túl. Lehetsz ebben az esztendőben nyertes és sikeres. Lesznek, akik most gazdagodnak meg, sőt, ennek titka már a születési dátumodba kódolva van.

Hívd Xalen jósnőt a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc), kérj számmisztikai elemzést 2018-ra, és tudd meg, Te hogyan és mikor válhatsz még az idén akár MILLIOMOSSÁ!

 

 

Igen, születési dátumodba kódolva van az, hogy miként is gazdagodhatsz meg! A siker minden emberbe kódolva van. Mindenki valamiért van a világon, olyan nincs, hogy valaki céltalanul születne a Földre. A siker együtt jár a gazdagsággal, éppen ezért tudnod kell, mit üzen a születési dátumod. Ismerned kell azokat a köveket, ásványokat, amelyek születési dátumod alapján, szerencsét hoznak neked. Ezek a születési kövek, amelyeket minden esztendőben sikerrel alkalmazhatsz, ha úgy érzed, kerül a szerencse. Vonalunkon bárki a segítségedre lehet, amennyiben érdekel, milyen követ érdemes beszerezned a folyamatos szerencse-vonzás érdekében!.  

 

Kíváncsi vagy szerelmi, anyagi, munka és egészség területén mit ígér az idei év? Hívd Megmondót vagy Boszi Katát a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik legjobb tudásuk szerint minden kérdésedre részletes válasszal fognak szolgálni!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

 

Olvastad már? Hasznodra lehet!

Most megtudhatod, hogy szegénynek vagy gazdagnak születtél?

Most megtudhatod, hogy szegénynek vagy gazdagnak születtél

A...

Megtalálhatod a lelked másik felét! Így ismered fel az ikerlángod!

Megtalálhatod a lelked másik felét! Így ismered fel az ikerlángod!

Az ikerláng jelenség...

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530

Üdvözöllek sok szeretettel, Amira vagyok!
Az évek hosszú során sok ember keresett meg szerelmi, anyagi, érzelmi problémáival, melyeket a legjobb tudásom szerint, a legnagyobb szeretetemmel segítettem átlátni, majd megoldásukra rátalálni.

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 330