Számmisztika – Az esküvőjének és házasságának a száma

Szammisztika-Az-eskuevojenek-es-hazassaganak-a-szama_large

Ahhoz, hogy feltárjuk mit mond a számmisztika  az Ön házasságának tartósságáról, annak pozitívumáról és az esetlges problémáiról, amelyek kijavíthatók, csak annyit kell tennie, hogy kiszámítja a házasságának numerológiai számát . Ezt megteheti a házasságkötés időponjában szereplő számok összeadásával egészen addig, amíg egyjegyű számot  nem kap. Például: 2001.06.18. = 2+0+01+0+6+1+8 = 18=1+8=9

1-es számú házasság: Ennek a számnak az uralkodója a Nap, ami azt jelzi, hogy ebben a házasságban a legfontosabb az optimizmus és a kölcsönös bizalom. Maga a találkozás és az ismerkedési szakasz nagyon romantkus volt, egyszóval felejthetetlen. A házasság, amelyben a Nap uralkodik, a házastársak közötti nagy szerelemről, romantikáról és az egymás közötti megértésről árulkodik. A rossz oldala a házasságnak a túlzott birtoklási vágy, illetve az egyik fél túlzott dominanciája.
2-es számú házasság:  Ebben az esetben a házasság uralkodója a Hold. A házasság létrejöttének valódi oka egész biztosan a családalapítási vágy. Ebben a kapcsolatban lehetnek előző házasságokból született gyerekek. Az esküvői ceremóniát vagy rendkívüli gazdagság vagy rendkivüli szegénység jellemzi.A házasság sikerességét az anyós akadályozhatja mindkét fél részéről, ezért az érzelmi érettség döntő jelentőséggel fog bírni.
3-as számú házasság:  A számmisztika  szerint a Jupiter bolyónak van uralma a 3-as számú házasság felett. Ebben az esetben lehetséges, hogy a házasság érdekből jött létre, a hangsúly az anyagi értékeken van, a házastársak pedig magas társadalmi ranglétra elérésére törekednek. Maga az esküvő természetesen elbűvölő, a házastársak otthona pedig kis kastélyra emlékeztet. A 3-as szám termékenységet ígér, sok gyermeket, családi összejöveteleket és ünnepségeket. Ebből a házasságból hiányoznak az erős érzelmek, rendkívüli esetekben pedig érzelmi közöny jellemzi. Ezért ajánlatos időben elfogadni a szürke hétköznapokat, a rutinos szokásokat.
4-es számú házasság:  Az uralkodó bolygó a Szaturnusz. Az alapvető jellemzője ennek a házasságnak a teljes mértékű hűség. A 4-es számú házasságok az esetek többségében sírig tartó kapcsolatok. A házastársak amellett, hogy egy házban élnek és egy ágyban alszanak, képesek együtt is dolgozni, és sikeres családi üzletet is létrehozni. Minden egyes lépésük a legapróbb részletekig előre megtervezett. A hangsúly a hagyományőrzésen, a családi név ápolásán, az utódokon és természetesen a jövőjük pontos megtervezésén van. Ez a szám a harmóniját és a házastársak közötti egyenjogúságot jelképezi.
5-ös számú házasság:  A Merkúr uralja ezt a házasságot. Az egymás közötti kommunikáció minősége a legfontosabb ebben a frigyben. Ahogyan a Merkúr pajkos bolygónak tekinthető, úgy előfordulhat házasságtörés a felek között, sok hosszabb és rövidebb utazás, sőt még külföldre költözés is. 5-ös számú házasságot általában fiatalok kötnek, akik még gyerekkorukból ismerik egymást, esetleg egyetemista éveikből, az is könnyen megtörténhet, hogy az egyik fél még egyetemista, a másik fél pedig segíti őt. Az ilyen emberek általában örökké aktívak maradnak, de azt fontos tudniuk, hogy a hangsúlyt a családra kell helyezni, ha fenn akarják tartani ezt a házasságot.
6-os számú házasság:  Ezt a frigyet a Vénusz uralja, mint a szerelem és a házasság görög és római istennője. Ennek a kapcsolatnak a legfőbb jellemzője a nagy szerelem, nagy mennyiségű gyengédség és harmónia. Ez azonban nem azt jelenti, hogy ez a házasság tökéletes, ellenkezőleg. Gyakran lesz veszélyben az állandó külső hatásoktól, gyakran lesz a rosszakarók célpontja különböző formákban, de a Vénusz védelmének köszönhetően mindig meglesz a lehetőség a békülésre, és az újbóli egyesülésre minden veszélyes és kritikus helyzetben. A házastársaknak óvni és ápolni kell a nagy szerelmüket, mint házasságuk alappillérét és óvakodniuk a külvilágból érkező kísértésektől.
7-es számú házasság:  Ezt a házasságot az Uránusz bolygó uralja, állítja a számmisztika, ez egyben sok változást, váratlan fordulatot hoz. A 7-es szám a kellemes és kellemtlen meglepetéseket jelenti, amelyek megszakítják a mindennapok monotonitását. A házastársak különböző végzettségűek, gyakori eset, hogy az egyik fél egyetemet végzett, a másik pedig valamilyen szakmunkás. Kulturális különbségek is lehetnek köztük. Az is megtörténhet, hogy a házastársak különböző vallást képeznek vagy különböző népcsopothoz tartoznak. A házasságot majd gyakran az utolsó pillanatban mentik meg, ezért fontos, hogy a házastársak magasfokú bizalommal és tolerancijával legyenek egymás iránt, hogy végülis fennmaradjon és sikeres legyen ez a házasság.
8-as számú házasság:   Ennek a  frigynek az uralkodója a Mars, így a szexualitás fontos szerepet játszik ebben a kapcsolatban. A 8-as szám igen sikeres házasságot jelez, a házastársak egymásnak lettek teremtve. Valószínűleg első látásra egymásba szerettek, az összes többi pedig történelemmé vált. Megtörténhet, hogy az egyik fél feláldozza magát a másik karrierjéért. Ettől függetlenül az élet minden területén egyetértenek, még egy esetleges közös vállalkozásban is. Joggal ki lehet jelenteni erre a párra, hogy ők egy lélek két testben.
9-es számú házasság:  A frigy uralkodója a Neptunusz, ezért a környezetnek gyakran misztikusnak és titokzatosnak tűnhet. Erős lelki kötelék fűzi össze ezt a két embert, a találkozásuk és a házasságuk pedig a sors által rendelt, karmikus. Könnyen megtörténhet, hogy mindenki a házassguk ellen van, de ők mégis együtt maradnak. A házasság pozitívan fog hatni mindkét félre, és pozitív leckeként fog szolgálni az életükben. Ha esetleg a házasságot más emberek megzavarják, a házastársak könnyedén felülkerekednek az akadályokon odaadásukkal és szerelmükkel.
[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét