CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Sorsod a tenyeredben

tenyerjoslas_smile

Bizonyára mindenki hallott már a tenyérjóslásról, más néven kiromantiáról, ha másképp nem, akkor nagyszüleink történetében, ahol az utazó cigány asszony megjósolta valakinek a szerencséjét, vagy éppen a szerelmet.

A sorselemzés ezen módja nagyon ősi, és bár görög a szó, mely e tudományra utal, mégis az ősi roma, vagy egyes tanulmányok szerint India a származási helye, melyre visszavezethető. Azért ennyire közkedvelt még az ezoterikával foglalkozók körében is, hiszen eszköz nélküli, csupán tenyerünkre van hozzá szükség.

tenyér jóslás, jóslás, ezotéria, kiromantia, tenyér, ezo

Nem csupán ujjlenyomatunk egyedi, de egész tenyerünk rajzolata az, melynek megfejtésére, szimbolikájára ma már nagyon magas szintű tudás épült. Nem csupán a roma boszorkányok ismerik e tudást, hanem sok mágus is, akik gyakorta tenyér lenyomatot is készíttetnek ügyfelükkel mindkét kezükről, hogy minél alaposabban és részletesebben áttanulmányozhassák a sors, laikus számára kaotikus vonalait. Nem csupán jelen életünkből nyerhető ezáltal információ, ám megjelenik itt a sorsfeladat, a karma bizonyos szinten, és olyan válaszok, melyek saját lelkületünk titkos rekeszeihez fedik fel a nyitó kulcsot is.

A tenyérjóslás alapja az egyén személyiségének feltárása, majd ez alapján jövőjének, sorsának behatárolása. A tenyérelemzés során figyelembe kell venni a kéz formájától kezdve, a domborulatokat, a vonalakat, a jeleket. Elkülönítenek különböző kézformákat, egyes esetekben még a körmök formáját is vizsgálják. A tenyéren elhelyezkedő vonalak erőssége, hossza, keresztezése határozza meg azt, hogy milyen élete is lesz a vizsgált személynek. Több elterjedt sorselemző formula is létezik, például a görög mitológia szerinti, vagy a négy elem alapján behatárolt megközelítés alapján vizsgált. Először mindig a domináns kéz kerül górcső alá, majd a másik sem marad ki, ám attól függően, hogy ki jobb-ki balkezes, változhat a jelentés.

Megemlítenék itt néhány fontosabb vonalat, melyet akár Ön is megtalálhat és értelmezhet saját tenyerén. Pontos sorselemzésért azonban érdemes szakembert felkeresni, aki segítségére lehet abban, hogy a különböző jelzéseket megfelelően összegezni tudja. Elvégre, ahogy más jóslási módoknál is, itt sincs minden előre bevésve a sors könyvébe, szabad akaratunkkal módosíthatunk mindazon, amit tenyerünkbe rajzoltak.

tenyérjóslás, tenyér vonalak, sors, sorselemzés, astro24h, jóslás, ezotéria, életvonal

 

1.      Életvonal – Ez határozza meg életünk legnagyobb fordulatait, és változásait. Némelyek az élet hosszára is következtetnek belőle, de ez a Mágia elvei alapján nincs előre bevésve, ezért nem kell megijedni attól, ha valakinek ez rövidebb, vagy hosszabb.

2.      Fejvonal – Ez a gondolkodásmódra, az intelligencia szintre ad utalást. Megmutatja azt a tenyérelemző számára, hogy az egyén teremt, vagy pusztít gondolatai erejével.

 

3.      Szívvonal – Ez természetesen az érzelmi szintről árulkodik, és ebből lehet megállapítani azt is, hogy boldog lesz-e a szerelmi élet, illetve hány hosszabb kapcsolat, házasság várható az ember életében.

 
4.      Napvonal – Ez a legnehezebben értelmezhető jelzés a tenyéren, mivel a sikerekről, a hatalomról, és az elérhető eredményekről szól. Egyes tenyérjósok a szerencsére is következtetnek belőle, de csak az jelenik itt meg, ami sorsszerű változást eredményez.
 
5.      Merkúr vonal – Ez a vonal az egészségre utal. Megesik, hogy ez hiányzik a tenyérről, ám ez esetben nem kell megijedni, mert az jó egészséget jelez.
        
6.      Sorsvonal – Más néven Szaturnusz vonalnak is szokták nevezni. Ez a sorsfeladatról tár fel információkat, a karmáról, illetve arról, ami felől felelősséget vállaltunk. Korlátainkat is jelezheti.

 

 

 

Szeretnéd tudni, hogy pontosan mit rejt számodra a jövő? Akkor hívd az ország legjobb jósainak egyikét a 06 90 985 921-es számon (485 Ft/perc)! Keresd Kincsőt vagy Mattet, és a jövőd nem lesz többé titok számodra!

Eléred őket külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,61€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

facebook like, facebook asztro világ

Olvastad már?

Gyertyamágia, ami kizárólag Szenteste működik

Nincs még egy olyan este, mint a Szenteste! Napjainkban nagyon népszerű a gyertyamágia, amelyet szinte az egész világon alkalmaznak. Nálunk is a hívóknak gyakran ajánljuk, hiszen semmilyen komolyabb eszközi vagy helyszíni igénye sincs. A gyertyamágia otthon nem könnyű, hiszen a hatékony mágiákhoz valamilyen különleges helyre van szükség. Szerencsére egy évben egyszer, egy kis időre a […]

Cigánykártya üzenete Januárra

Cigánykártya üzenete Januárra     A Január nem lesz könnyű hónap a cigánykártya üzenete szerint. Neked is vigyáznod kell! A munkáltatók ebben a hónapban nagyon galád módon tudnak majd viselkedni alkalmazottaikkal. Sok munkáltató írja most le végleg magát, ami az amúgy is szűkös munkaerőpiacon, egyet jelent majd számára a csőddel. A karma visszavág, de nem […]

Melyik évben születtél? Ez vár rád 2020-ban!

Melyik évben születtél, ez vár rád 2020-ban     Személyes évedet megismerheted a 0690985921 számon (485 Ft/perc), a legjobb számmisztikával foglalkozó szakember várja a hívásod!   Tudni szeretnéd, hogy mi vár rád 2020-ban? ITT elolvashatod!   1-es személyes év A következő évtized első éve bizony sok jót ígér neked. Éppen ezért, ne hagyj ki semmilyen […]

Tudd meg, hogyan légy gazdag 2020-ban!

A gazdagság mágia az egyik legkeresettebb műfaj a mágusoknál, ezért mindig születnek új és még újabb rituálék, amelyek megmozgatnak valamit itt lent a Földön és fent az Égen egyaránt. A rituálékat mindig több avatott mágus hozza létre, amit egy adott esztendőben csak egy meghatározott számban lehetséges. Minél újabb egy rituálé, az annál hatékonyabb, hiszen kevesen […]

Január havi szerelmi horoszkóp!

Január havi szerelmi horoszkóp!   KOS A jelenleg egyedül élő Kos számára januárban kalandokból nem lesz hiány, mégis céltalannak is ígérkezik egyben. Végig úgy érezheti, mintha hiányozna még valami, így most semmi sem lehet elég jó. Hívd Sárát a 0690985921-es számon (485Ft/p), kérj szerelmi jóslást, kapj válaszokat! A párban élő Kos számára az igazi kihívást […]

Januári sikermágia az egész éves bőségért

Januári sikermágia az egész éves bőségért   A nemzetközi mágia szövetség az első ülésen meghatározta, hogy januárban melyik mágiát kérik a mágusoktól. A döntés az alapján születik meg, hogy melyiket gondolják a legerősebbnek, leghatékonyabbnak az egész éves bőség érdekében.   Segítő Lélek blogunkban támogatást kapsz ITT, hogy sokkal jobban bízz magadban!   Természetesen itt több […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha egészségügyi vagy párkapcsolati problémáidra keresed a megoldást, akkor itt állj meg, hiszen az atlantiszi mágiával segítek Neked! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 453

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530

Ha kapcsolatot szeretnél teremteni a túlvilággal, vagy kíváncsi vagy arra, mi az életfeladatod, ne késlekedj tovább! Másfél évtizedes tapasztalattal állok rendelkezésedre! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 494