CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Sorsod a tenyeredben

tenyerjoslas_smile

Bizonyára mindenki hallott már a tenyérjóslásról, más néven kiromantiáról, ha másképp nem, akkor nagyszüleink történetében, ahol az utazó cigány asszony megjósolta valakinek a szerencséjét, vagy éppen a szerelmet.

A sorselemzés ezen módja nagyon ősi, és bár görög a szó, mely e tudományra utal, mégis az ősi roma, vagy egyes tanulmányok szerint India a származási helye, melyre visszavezethető. Azért ennyire közkedvelt még az ezoterikával foglalkozók körében is, hiszen eszköz nélküli, csupán tenyerünkre van hozzá szükség.

tenyér jóslás, jóslás, ezotéria, kiromantia, tenyér, ezo

Nem csupán ujjlenyomatunk egyedi, de egész tenyerünk rajzolata az, melynek megfejtésére, szimbolikájára ma már nagyon magas szintű tudás épült. Nem csupán a roma boszorkányok ismerik e tudást, hanem sok mágus is, akik gyakorta tenyér lenyomatot is készíttetnek ügyfelükkel mindkét kezükről, hogy minél alaposabban és részletesebben áttanulmányozhassák a sors, laikus számára kaotikus vonalait. Nem csupán jelen életünkből nyerhető ezáltal információ, ám megjelenik itt a sorsfeladat, a karma bizonyos szinten, és olyan válaszok, melyek saját lelkületünk titkos rekeszeihez fedik fel a nyitó kulcsot is.

A tenyérjóslás alapja az egyén személyiségének feltárása, majd ez alapján jövőjének, sorsának behatárolása. A tenyérelemzés során figyelembe kell venni a kéz formájától kezdve, a domborulatokat, a vonalakat, a jeleket. Elkülönítenek különböző kézformákat, egyes esetekben még a körmök formáját is vizsgálják. A tenyéren elhelyezkedő vonalak erőssége, hossza, keresztezése határozza meg azt, hogy milyen élete is lesz a vizsgált személynek. Több elterjedt sorselemző formula is létezik, például a görög mitológia szerinti, vagy a négy elem alapján behatárolt megközelítés alapján vizsgált. Először mindig a domináns kéz kerül górcső alá, majd a másik sem marad ki, ám attól függően, hogy ki jobb-ki balkezes, változhat a jelentés.

Megemlítenék itt néhány fontosabb vonalat, melyet akár Ön is megtalálhat és értelmezhet saját tenyerén. Pontos sorselemzésért azonban érdemes szakembert felkeresni, aki segítségére lehet abban, hogy a különböző jelzéseket megfelelően összegezni tudja. Elvégre, ahogy más jóslási módoknál is, itt sincs minden előre bevésve a sors könyvébe, szabad akaratunkkal módosíthatunk mindazon, amit tenyerünkbe rajzoltak.

tenyérjóslás, tenyér vonalak, sors, sorselemzés, astro24h, jóslás, ezotéria, életvonal

 

1.      Életvonal – Ez határozza meg életünk legnagyobb fordulatait, és változásait. Némelyek az élet hosszára is következtetnek belőle, de ez a Mágia elvei alapján nincs előre bevésve, ezért nem kell megijedni attól, ha valakinek ez rövidebb, vagy hosszabb.

2.      Fejvonal – Ez a gondolkodásmódra, az intelligencia szintre ad utalást. Megmutatja azt a tenyérelemző számára, hogy az egyén teremt, vagy pusztít gondolatai erejével.

 

3.      Szívvonal – Ez természetesen az érzelmi szintről árulkodik, és ebből lehet megállapítani azt is, hogy boldog lesz-e a szerelmi élet, illetve hány hosszabb kapcsolat, házasság várható az ember életében.

 
4.      Napvonal – Ez a legnehezebben értelmezhető jelzés a tenyéren, mivel a sikerekről, a hatalomról, és az elérhető eredményekről szól. Egyes tenyérjósok a szerencsére is következtetnek belőle, de csak az jelenik itt meg, ami sorsszerű változást eredményez.
 
5.      Merkúr vonal – Ez a vonal az egészségre utal. Megesik, hogy ez hiányzik a tenyérről, ám ez esetben nem kell megijedni, mert az jó egészséget jelez.
        
6.      Sorsvonal – Más néven Szaturnusz vonalnak is szokták nevezni. Ez a sorsfeladatról tár fel információkat, a karmáról, illetve arról, ami felől felelősséget vállaltunk. Korlátainkat is jelezheti.

 

 

 

Szeretnéd tudni, hogy pontosan mit rejt számodra a jövő? Akkor hívd az ország legjobb jósainak egyikét a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc)! Keresd Kincsőt vagy Ezót, és a jövőd nem lesz többé titok számodra!

Eléred őket külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,61€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

facebook like, facebook asztro világ

Olvastad már?

Mondd el ezt az igézetet Mindenszentek éjszakáján, és meglátod a jövődet!

Mondd el ezt az igézetet Mindenszentek éjszakáján és meglátod a jövőd!   A Mindenszentek nagyon fontos nap az életünkben. Ilyenkor a legszebbek a temetők, ilyenkor érünk el az igazi mély őszbe, amely már megállíthatatlanul ígéri a telet. Novemberben hosszú és misztikus éjszakák várnak rád, és az első napja a hónapnak, feltárhatja előtted a jövőd! Ehhez […]

Az angyal, aki a lehetetlennek tűnő kívánságaidat is teljesíti

Angyal, aki a lehetetlennek tűnő kívánságaid is teljesíti     Az angyal, aki segíthet, aki meghallgatja kérésed! A nevét nem árulom el, de ahogy közeledik a Karácsony, ez az angyal egyre több időt tölt a Földön. Segítségét ilyenkor a legtapasztaltabb mágusok gyakran veszik igénybe. Ez az angyal nem őrangyal, ő egy segítő angyal, aki vagy […]

2019 Őszi szerelmi horoszkóp!

2019 Őszi szerelmi horoszkóp    Kos  A szerelmi horoszkóp szerint ez az ősz forróbb lehet számodra, mint a nyár. Tedd, amit szíved diktál, ha a boldogságod keresed! Meglévő kapcsolatodba exed szólhat közbe. Biztos, hogy mindent lezártál? Hívd Boszi Katát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj jóslást a szerelemről!    Bika  Ez ősz más lesz, mint a […]

Heti horoszkóp 2019.10.17. – 2019.10.24.

Heti horoszkóp 2019.10.17. – 2019.10.24.   KOS Nehéz úgy teljesítened, hogy közben kétségeid vannak párkapcsolatod miatt. Pedig a helyzeted nem olyan válságos, legalábbis a heti horoszkóp szerint. Minden kapcsolat más, lehet, hogy te több segítségre szorulsz, mint amennyit a jövő csillaghatásai nyújtani képesek. Kérj segítséget, hívd Imolát a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), aki a párkapcsolatok […]

12 mágikus mantra 2020. összes hónapjára

12 mágikus mantra 2020. összes hónapjára.    A mantra ereje egyre inkább bizonyít. Régebben még csak szent nyelveken szólt egy mantra szövege, ma már minden nyelven léteznek mantrák. A 2020 -as esztendő minden hónapjára adunk most neked egy mantrát, amelyeket érdemes alkalmaznod.    ITT is egy jól működő pénzmantrát találsz!   Jó, ha elsajátítod a […]

A Merkúr belép a Skorpió házába!

A Merkúr belép a Skorpió házába -döbbenetes fordulatokra számíthatsz  Hamarosan a Merkúr belép a Skorpió házába. November elsejétől ezért komoly fordulatokra számíthatsz az élet legtöbb területén. Lehet, hogy életedben fontos a váratlan fordulat bekövetkezése, de vigyázz, mert mindentől van lentebb! Én azt tanácsolom neked, hogy légy óvatos az elkövetkezendő időszakban. Bármit is jelezzen neked a […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530

Ha túl sok a megoldatlan problémád vagy a megválaszolatlan kérdés az életedben, ne habozz tovább! Olyan módszerekkel dolgozom, amik pontos választ adnak kérdéseidre és megmutatnak minden választható lehetősége! Élj harmóniában! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 391