CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Sorsod a tenyeredben

tenyerjoslas_smile

Bizonyára mindenki hallott már a tenyérjóslásról, más néven kiromantiáról, ha másképp nem, akkor nagyszüleink történetében, ahol az utazó cigány asszony megjósolta valakinek a szerencséjét, vagy éppen a szerelmet.

A sorselemzés ezen módja nagyon ősi, és bár görög a szó, mely e tudományra utal, mégis az ősi roma, vagy egyes tanulmányok szerint India a származási helye, melyre visszavezethető. Azért ennyire közkedvelt még az ezoterikával foglalkozók körében is, hiszen eszköz nélküli, csupán tenyerünkre van hozzá szükség.

tenyér jóslás, jóslás, ezotéria, kiromantia, tenyér, ezo

Nem csupán ujjlenyomatunk egyedi, de egész tenyerünk rajzolata az, melynek megfejtésére, szimbolikájára ma már nagyon magas szintű tudás épült. Nem csupán a roma boszorkányok ismerik e tudást, hanem sok mágus is, akik gyakorta tenyér lenyomatot is készíttetnek ügyfelükkel mindkét kezükről, hogy minél alaposabban és részletesebben áttanulmányozhassák a sors, laikus számára kaotikus vonalait. Nem csupán jelen életünkből nyerhető ezáltal információ, ám megjelenik itt a sorsfeladat, a karma bizonyos szinten, és olyan válaszok, melyek saját lelkületünk titkos rekeszeihez fedik fel a nyitó kulcsot is.

A tenyérjóslás alapja az egyén személyiségének feltárása, majd ez alapján jövőjének, sorsának behatárolása. A tenyérelemzés során figyelembe kell venni a kéz formájától kezdve, a domborulatokat, a vonalakat, a jeleket. Elkülönítenek különböző kézformákat, egyes esetekben még a körmök formáját is vizsgálják. A tenyéren elhelyezkedő vonalak erőssége, hossza, keresztezése határozza meg azt, hogy milyen élete is lesz a vizsgált személynek. Több elterjedt sorselemző formula is létezik, például a görög mitológia szerinti, vagy a négy elem alapján behatárolt megközelítés alapján vizsgált. Először mindig a domináns kéz kerül górcső alá, majd a másik sem marad ki, ám attól függően, hogy ki jobb-ki balkezes, változhat a jelentés.

Megemlítenék itt néhány fontosabb vonalat, melyet akár Ön is megtalálhat és értelmezhet saját tenyerén. Pontos sorselemzésért azonban érdemes szakembert felkeresni, aki segítségére lehet abban, hogy a különböző jelzéseket megfelelően összegezni tudja. Elvégre, ahogy más jóslási módoknál is, itt sincs minden előre bevésve a sors könyvébe, szabad akaratunkkal módosíthatunk mindazon, amit tenyerünkbe rajzoltak.

tenyérjóslás, tenyér vonalak, sors, sorselemzés, astro24h, jóslás, ezotéria, életvonal

 

1.      Életvonal – Ez határozza meg életünk legnagyobb fordulatait, és változásait. Némelyek az élet hosszára is következtetnek belőle, de ez a Mágia elvei alapján nincs előre bevésve, ezért nem kell megijedni attól, ha valakinek ez rövidebb, vagy hosszabb.

2.      Fejvonal – Ez a gondolkodásmódra, az intelligencia szintre ad utalást. Megmutatja azt a tenyérelemző számára, hogy az egyén teremt, vagy pusztít gondolatai erejével.

 

3.      Szívvonal – Ez természetesen az érzelmi szintről árulkodik, és ebből lehet megállapítani azt is, hogy boldog lesz-e a szerelmi élet, illetve hány hosszabb kapcsolat, házasság várható az ember életében.

 
4.      Napvonal – Ez a legnehezebben értelmezhető jelzés a tenyéren, mivel a sikerekről, a hatalomról, és az elérhető eredményekről szól. Egyes tenyérjósok a szerencsére is következtetnek belőle, de csak az jelenik itt meg, ami sorsszerű változást eredményez.
 
5.      Merkúr vonal – Ez a vonal az egészségre utal. Megesik, hogy ez hiányzik a tenyérről, ám ez esetben nem kell megijedni, mert az jó egészséget jelez.
        
6.      Sorsvonal – Más néven Szaturnusz vonalnak is szokták nevezni. Ez a sorsfeladatról tár fel információkat, a karmáról, illetve arról, ami felől felelősséget vállaltunk. Korlátainkat is jelezheti.

 

 

 

Szeretnéd tudni, hogy pontosan mit rejt számodra a jövő? Akkor hívd az ország legjobb jósainak egyikét a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc)! Keresd Kincsőt vagy Ezót, és a jövőd nem lesz többé titok számodra!

Eléred őket külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,61€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

facebook like, facebook asztro világ

Olvastad már?

A kínai asztrológia szerint ettől lesz különleges a karácsony

A kínai asztrológia szerint, ettől lesz különleges a karácsony      December 24.  A Disznó éve, 2019. hamarosan lezárul. Elkezdődik a baljós 2020-as esztendő, a Patkány éve. Most még a Disznó bősége köszönt rád, most még élhetsz olyan energiákkal, amelyek jövőre már elérhetetlenek lesznek. A Disznó évének minden ünnepe különleges, amikor különösen boldog pillanatokat élhetsz […]

Heti horoszkóp 2019.11.14. – 2019.11.21.

Heti horoszkóp 2019.11.14. – 2019.11.21.   KOS Barátaidra sokat támaszkodhatsz a héten. Bármi is történjék, melletted leszek és segítenek, leginkább lelkileg. Ugyanígy szerelmi életed is nagyon jól alakulhat, az alvó vulkán kitörni látszik. Igen heves, boldog hét lehet ez számodra érzelmi téren. Anyagiakkal kapcsolatban sok feszültség látható a heti horoszkópban, több kiadás, kevesebb bevétel. Vagy […]

Heti horoszkóp 2019.11.07. – 2019.11.14.

Heti horoszkóp 2019.11.07. – 2019.11.14.   KOS A szenvedély fogja meghatározni a mindennapjaidat. Ez a munkában akár jól is jöhet, mert olyan lelkesedéssel fogod végezni a dolgaidat, amire munkában is felfigyelnek. Jó esélyed van a héten arra, hogy elérd végre a hőn áhított bérelemelést. Ha ezeknek semmi jelét nem látod, érdemes megnézetned, hogy mi okozza […]

Vedd át a novemberi siker-kódod, és nyerj nagy összeget!

Vedd át a novemberi sikerkódot és nyerj nagy összeget!     A számok mágikus hatása sok embert foglalkoztat. Az utóbbi időben sok nyertes használt bizonyos sikerkódot. Voltak, akik nagy összeget nyertek, voltak, akik kisebb összeghez jutottak. A szerencse mindenkinél másképpen lép működésbe.   EZEKKEL a módszerekkel is sikeresebb lehetsz! Sosem gondoltam volna, hogy egy teljes […]

November havi szerelmi horoszkóp!

November havi szerelmi horoszkóp     Kos  A havi horoszkóp szerint nem lesz kedvenc hónapod a november. A szerelem ebben a hónapban messze elkerül, így inkább csak barátságok kötésére van esélyed. Meglévő kapcsolatodban viszont több hangsúlyt fogsz fordítani az érzelmek kimutatására. Ez akkor jó, ha kölcsönös. Hívd Eugéniát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj jóslást, ha bizonytalan […]

A cigánykártya üzenete Novemberre

A cigánykártya üzenete Novemberre    A cigánykártya jóslás ideje ismét itt van. Elérkezett az esztendő legsötétebb hónapja, a november. A december sötétebb, de ott megtörténik az évszakváltás, így az éjszakák elkezdenek rövidülni, ami már jelzi a születendő fényt. November a szellemek és démonok hónapja, a boszorkányok ebben a hónapban szórják ki a legtöbb rontást. Légy […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha kapcsolatot szeretnél teremteni a túlvilággal, vagy kíváncsi vagy arra, mi az életfeladatod, ne késlekedj tovább! Másfél évtizedes tapasztalattal állok rendelkezésedre! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 494

Ha egészségügyi vagy párkapcsolati problémáidra keresed a megoldást, akkor itt állj meg, hiszen az atlantiszi mágiával segítek Neked! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 453