Segítő Lélek: Sokkal erősebb vagy, mint hinnéd! Bízz magadban!

Segítő Lélek: Sokkal erősebb vagy, mint hinnéd! Bízz magadban!

 

Segítő Lélek egy újabb bloggal készült. Most nem káros szenvedélyekről lesz szó, hanem a hitről, az erőről, az önbizalomról és a depresszió leküzdéséről.

Vésd az eszedbe, ha nem bízol, és nem hiszel magadban, előbb-utóbb elnyomnak!

 

Az én véleményem az, hogy mindenki egy céllal jön a világra, és mindenkiben van valami különleges. Mindenkinek vannak erényei, és van egy vagy több dolog, amit a saját javára fordíthat.

Az a kérdés, hogy képes vagy-e magadban ezt a pluszt megtalálni, képes vagy-e fejleszteni? Képes vagy kiállni mások elé, és elmondani az értékeidet? Képes vagy a tükör előtt saját magadnak elmondani és megérteni, hogy az erő, az erély, a jó tulajdonságok benned is ott vannak?

Egy kis plusz segítség, de utána ne felejts el tovább olvasni!

 

Segítő Lélek segít más témákban is:

  • Beszéljünk őszintén az alkohol függőségről ITT!
  • Tudd meg ITT, hány éves a lelked!
  • Arra gyanakszol, hogy drogfüggő? Derítsd ki ITT!

 

Nem szabad hagynod, hogy a belső, ördögi hang elnyomja ezt a késztetést, vagy a külvilág! Nem szabad hagynod, hogy energiavámpírok, és lehúzó emberek elvegyék az önbizalmadat és depresszióba taszítsanak!

És tudod, miért nem szabad? Mert csak és kizárólag ez az egy életed van. Nem lesz másik. Egyetlen egy esélyed van azt csinálni, amit szeretsz, amihez értesz, és kiteljesedni.

 

Az első feladat: megtalálni azokat a dolgokat, amikre büszke vagy, amiben jó vagy és sikeres. A második feladat: fejleszteni, egy magasabb szintre vinni azokat a dolgokat, amiket alapból szeretsz és tudsz.

A harmadik feladat: megtalálni azt, amiben még jó lehetnél, és szeretnél kiteljesedni. Olyan dolgokat, amiket eddig halasztottál, vagy nem volt időd rá.

És egész végig, bíznod kell magadban! El kell hinned, hogy képes vagy rá, meg tudod csinálni! Szeretned kell önmagad, mert az sokkal fontosabb, mint mások véleménye!

Soha ne hagyd, hogy meggyőzzenek olyan dolgokról, amik nem valóságosak. Ne hagyd, hogy leépítsenek és lehúzzanak! Ha úgy érzed, nem tudsz magadért kiállni, és nem tudod megtalálni azt az életcélt, ami boldoggá tesz, vagy azt a helyet, személyt, akivel boldog lehetsz, akkor kérj karmikus elemzést! Tudd meg, hogy mi a karmikus feladatod, miért jöttél erre a világra! Hidd el, hogy ha célokat találsz, sokkal könnyebb lesz, és sokkal könnyebben eléred az önmegvalósítást.

  • Ismerd meg a sorsod, és ne félj tőle! Legjobb sorselemzőinket ITT találod!

 

Sokkal többre vagy képes, mint gondolnád! Keresd a legjobb szakembereket, akik a sorselemzés mellett kinyitják számodra a bőség és szerencse kapuit, hogy elképesztő sikereket érhess el 2019-ben! Hívd fel Etát vagy Váradi Évát a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Olvastad már?

Havi Horoszkóp Áprilisra

Havi Horoszkóp Áprilisra   KOS Ha valami olyasmit csinálsz, amiben hiszel, akkor arra is minden esélyed megvan a havi horoszkóp szerint, hogy ebben sikereket érj el. Ne csak a tapasztalatodra, a szívedre is hallgass, amikor döntést hozol. Nehezebb időszakon vagy túl, de végül minden a helyére kerülhet. Itt az ideje, hogy bátran elkezdd tervezgetni a […]

Heti horoszkóp 2019.03.21 – 2019.03.28

Heti horoszkóp 2019.03.21 – 2019.03.28   KOS Gyakran keresed az alkalmat, hogy amiket a fejedbe veszel, véghez is vidd. Mégis szinte minden alkalommal meghátrálsz, úgy érezve, ez neked úgysem sikerülhet. A heti horoszkópod alapján ezen a héten éppen nagy eséllyel adod a fejed elhamarkodott lépésekre, amiknek akár nagyobb veszteség is lehet az eredménye. A sorsodon […]

A tavaszi napéjegyenlőség napján – Fokozottan légy óvatos!

A tavaszi napéjegyenlőség napján – Fokozottan légy óvatos!   Eljött a napéjegyenlőség napja, és nagyon fontos, hogy most nem csak a pénz bevonzására kell koncentrálnod. A tavaszi napforduló után a nappalok sokkal hosszabbak lesznek. Eljön egy olyan időszak, amikor mi, fehér mágusok, sokkal nagyobb energiákkal tudunk dolgozni.   Mentsd meg a pénzed ezen a fontos […]

Így kérd az égiek segítségét, ha sok pénzt szeretnél bevonzani!

Így kérd az égiek segítségét, ha sok pénzt szeretnél bevonzani!   Az égiek segítenek most nekünk a pénz bevonzásában. Egy új évszak vár most ránk, ettől függetlenül mindig jól jön egy kis plusz pénz, és mindig találunk neki jó helyet. Kevesen tudják azonban azt, hogy hogyan is kell helyesen kérni az égiek segítségét, ha sok […]

Egyperces szupermágia, ami villámgyors változást hozhat

Egy perces szuper mágia, ami villámgyors változást hozhat   A mágia nagyon gyors változásokat hozhat el az életedbe. Gondolj a lavinára, amit legtöbbször csak egy pici erő, akár egy hegytetőre szálló madár, indíthat el. Pont ez a szuper mágia lényege. A te sorsodban is ott van annak a lehetősége, hogy valamilyen  pénzmágia, sikermágia, szerencse mágia […]

Heti horoszkóp 2019.03.14 – 2019.03.21

Heti horoszkóp 2019.03.14 – 2019.03.21   KOS Kosként sok bosszúságot tudsz most okozni másoknak. Jobban teszed, ha nem minden helyzetben és nem mindenkinek mondod el a véleményed, még ha az őszinte is. Néha tudni kell fékezni a nyelved, a béke érdekében. Párkapcsolatodban is vita lehet abból, ha túlzottan kíméletlen leszel. Légy azon, hogy a lehető […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha elakadtál az  élet bármely pontján és kilátástalannak látod a helyzeted, akkor itt az alkalom, hogy most változtass ezen! Együtt megoldást keressünk a felmerülő problémáidra! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 406

Ha szeretnéd tudni, hogy lábalj ki az érzelmi válságból, ne habozz! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 486

Ha túl sok a megoldatlan problémád vagy a megválaszolatlan kérdés az életedben, ne habozz tovább! Olyan módszerekkel dolgozom, amik pontos választ adnak kérdéseidre és megmutatnak minden választható lehetősége! Élj harmóniában! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 391