Segítő Lélek: Sokkal erősebb vagy, mint hinnéd! Bízz magadban!

Segítő Lélek: Sokkal erősebb vagy, mint hinnéd! Bízz magadban!

 

Segítő Lélek egy újabb bloggal készült. Most nem káros szenvedélyekről lesz szó, hanem a hitről, az erőről, az önbizalomról és a depresszió leküzdéséről.

Vésd az eszedbe, ha nem bízol, és nem hiszel magadban, előbb-utóbb elnyomnak!

 

Az én véleményem az, hogy mindenki egy céllal jön a világra, és mindenkiben van valami különleges. Mindenkinek vannak erényei, és van egy vagy több dolog, amit a saját javára fordíthat.

Az a kérdés, hogy képes vagy-e magadban ezt a pluszt megtalálni, képes vagy-e fejleszteni? Képes vagy kiállni mások elé, és elmondani az értékeidet? Képes vagy a tükör előtt saját magadnak elmondani és megérteni, hogy az erő, az erély, a jó tulajdonságok benned is ott vannak?

Egy kis plusz segítség, de utána ne felejts el tovább olvasni!

 

Segítő Lélek segít más témákban is:

  • Beszéljünk őszintén az alkohol függőségről ITT!
  • Tudd meg ITT, hány éves a lelked!
  • Arra gyanakszol, hogy drogfüggő? Derítsd ki ITT!

 

Nem szabad hagynod, hogy a belső, ördögi hang elnyomja ezt a késztetést, vagy a külvilág! Nem szabad hagynod, hogy energiavámpírok, és lehúzó emberek elvegyék az önbizalmadat és depresszióba taszítsanak!

És tudod, miért nem szabad? Mert csak és kizárólag ez az egy életed van. Nem lesz másik. Egyetlen egy esélyed van azt csinálni, amit szeretsz, amihez értesz, és kiteljesedni.

 

Az első feladat: megtalálni azokat a dolgokat, amikre büszke vagy, amiben jó vagy és sikeres. A második feladat: fejleszteni, egy magasabb szintre vinni azokat a dolgokat, amiket alapból szeretsz és tudsz.

A harmadik feladat: megtalálni azt, amiben még jó lehetnél, és szeretnél kiteljesedni. Olyan dolgokat, amiket eddig halasztottál, vagy nem volt időd rá.

És egész végig, bíznod kell magadban! El kell hinned, hogy képes vagy rá, meg tudod csinálni! Szeretned kell önmagad, mert az sokkal fontosabb, mint mások véleménye!

Soha ne hagyd, hogy meggyőzzenek olyan dolgokról, amik nem valóságosak. Ne hagyd, hogy leépítsenek és lehúzzanak! Ha úgy érzed, nem tudsz magadért kiállni, és nem tudod megtalálni azt az életcélt, ami boldoggá tesz, vagy azt a helyet, személyt, akivel boldog lehetsz, akkor kérj karmikus elemzést! Tudd meg, hogy mi a karmikus feladatod, miért jöttél erre a világra! Hidd el, hogy ha célokat találsz, sokkal könnyebb lesz, és sokkal könnyebben eléred az önmegvalósítást.

  • Ismerd meg a sorsod, és ne félj tőle! Legjobb sorselemzőinket ITT találod!

 

Sokkal többre vagy képes, mint gondolnád! Keresd a legjobb szakembereket, akik a sorselemzés mellett kinyitják számodra a bőség és szerencse kapuit, hogy elképesztő sikereket érhess el 2019-ben! Hívd fel Etát vagy Váradi Évát a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Olvastad már?

Cigánykártya üzenete Júliusra

Cigánykártya üzenete Júliusra   Cigánykártya jóslás készül a nyár legforróbb hónapjára is. Megnéztük a lapokat, hiszen a cigánykártya a legbeszédesebb kártya, és kíváncsiak voltunk, tartogat-e sok pénzt a legszerencsésebb hónap, illetve nagy szerelmet a jóslat szerint.   Olvasd el az ingyenes 2019-es jóslatod is ITT!   Tudjuk, hogy a hetedik hónap az év legszerencsésebb hónapja […]

Havi Horoszkóp Júliusra

Havi Horoszkóp Júliusra   KOS Sok minden átfuthat az agyadon ebben a hónapban. Leginkább azok a dolgok kerülnek majd előtérbe, amiket már egy ideje tervezel, de kivitelezni még nem volt erőd vagy időd. A havi horoszkóp szerint a második hét felé egy igazán jó lehetőséged adódhat, amit kár lenne elszalasztani. Hívd Marcus Mágust a 0690633931-es […]

Saját szerelemtérkép, hogy jobb legyen a kapcsolatod!

Sokan keresnek fel szerelmi jóslással kapcsolatosan, ezért úgy döntöttem, megosztom veletek a szerelemtérkép készítését. Nagyon remélem, hogy sikerül boldogabbá tenned a kapcsolatod, és kideríted, hogy Ő-e az igazi, vagy sem. Szerelmi horoszkóp, szerelmi mágia bármikor kérhető, de ha hosszútávon szeretnél változást és szerelmet, akkor készíts magadnak szerelemtérképet.     EZZEL a 3 módszerrel vonzhatod be […]

Nagy nyári egészség horoszkóp

KOS Az egészség horoszkóp a könnyed étkezésre és a testmozgásra hívja fel a figyelmed. Nem szabad túl enned magad, mert könnyen szedheted magadra a kilókat! A nyár utolsó heteiben viszont légy óvatos, rétegesen öltözködj, mert könnyen meghűlhetsz! Hívd Tündér Lilit a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj részletes energetikai bemérést a legjobbtól!   BIKA Az izmaidnak sokszor […]

Heti horoszkóp 2019.06.20 – 2019.06.27

Heti horoszkóp 2019.06.20 – 2019.06.27   KOS Ne tétovázz, ha valamilyen ajánlatot kapsz ezekben a napokban, mert a heti horoszkóp alapján, amit most megragadsz, az csak jövedelmező lehet a számodra. Tedd félre a kétségeidet és korlátaidat, mert ezek okozták eddig a sikertelenségeidet, ha voltak. Jelentős anyagi fellendülés következhet, csak légy résen! Párkapcsolati téren pedig vigyázz, […]

A Nyilas Telihold ezt hozta neked!

A Nyilas Telihold megmutatja a sorsodban rejlő titkokat. Előre mutat, feltárja a rád leselkedő veszélyeket. Éppen ezért érdemes figyelned az álmaidra, arra, ami benned zajlik a különleges holdállás ideje alatt. Ebben az időszakban te magad is gondoskodhatsz a saját jövődről, de akár kéréseket is küldhetsz az égiek felé, hiszen a Nyilas jegy az Istenek hírnöke […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Az ezoterikus jóslás különböző ágaival és a parapszichológiával foglalkozom. A család, a munka és a szerelem teréről feltett kérdések a specialitásaim, de minden kérdésére a legjobb tudásom szerint és szívesen válaszolok.

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 435

Ha szeretnéd felkeresni elhunyt szeretteid és megtudni mit üzennek neked a túlvilágról, akkor ne habozz. Megadom a lehetőséget a kommunikációs csatorna megnyitására. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 511