Segítő Lélek: Sokkal erősebb vagy, mint hinnéd! Bízz magadban!

Segítő Lélek: Sokkal erősebb vagy, mint hinnéd! Bízz magadban!

 

Segítő Lélek egy újabb bloggal készült. Most nem káros szenvedélyekről lesz szó, hanem a hitről, az erőről, az önbizalomról és a depresszió leküzdéséről.

Vésd az eszedbe, ha nem bízol, és nem hiszel magadban, előbb-utóbb elnyomnak!

 

Az én véleményem az, hogy mindenki egy céllal jön a világra, és mindenkiben van valami különleges. Mindenkinek vannak erényei, és van egy vagy több dolog, amit a saját javára fordíthat.

Az a kérdés, hogy képes vagy-e magadban ezt a pluszt megtalálni, képes vagy-e fejleszteni? Képes vagy kiállni mások elé, és elmondani az értékeidet? Képes vagy a tükör előtt saját magadnak elmondani és megérteni, hogy az erő, az erély, a jó tulajdonságok benned is ott vannak?

Egy kis plusz segítség, de utána ne felejts el tovább olvasni!

 

Segítő Lélek segít más témákban is:

  • Beszéljünk őszintén az alkohol függőségről ITT!
  • Tudd meg ITT, hány éves a lelked!
  • Arra gyanakszol, hogy drogfüggő? Derítsd ki ITT!

 

Nem szabad hagynod, hogy a belső, ördögi hang elnyomja ezt a késztetést, vagy a külvilág! Nem szabad hagynod, hogy energiavámpírok, és lehúzó emberek elvegyék az önbizalmadat és depresszióba taszítsanak!

És tudod, miért nem szabad? Mert csak és kizárólag ez az egy életed van. Nem lesz másik. Egyetlen egy esélyed van azt csinálni, amit szeretsz, amihez értesz, és kiteljesedni.

 

Az első feladat: megtalálni azokat a dolgokat, amikre büszke vagy, amiben jó vagy és sikeres. A második feladat: fejleszteni, egy magasabb szintre vinni azokat a dolgokat, amiket alapból szeretsz és tudsz.

A harmadik feladat: megtalálni azt, amiben még jó lehetnél, és szeretnél kiteljesedni. Olyan dolgokat, amiket eddig halasztottál, vagy nem volt időd rá.

És egész végig, bíznod kell magadban! El kell hinned, hogy képes vagy rá, meg tudod csinálni! Szeretned kell önmagad, mert az sokkal fontosabb, mint mások véleménye!

Soha ne hagyd, hogy meggyőzzenek olyan dolgokról, amik nem valóságosak. Ne hagyd, hogy leépítsenek és lehúzzanak! Ha úgy érzed, nem tudsz magadért kiállni, és nem tudod megtalálni azt az életcélt, ami boldoggá tesz, vagy azt a helyet, személyt, akivel boldog lehetsz, akkor kérj karmikus elemzést! Tudd meg, hogy mi a karmikus feladatod, miért jöttél erre a világra! Hidd el, hogy ha célokat találsz, sokkal könnyebb lesz, és sokkal könnyebben eléred az önmegvalósítást.

  • Ismerd meg a sorsod, és ne félj tőle! Legjobb sorselemzőinket ITT találod!

 

Sokkal többre vagy képes, mint gondolnád! Keresd a legjobb szakembereket, akik a sorselemzés mellett kinyitják számodra a bőség és szerencse kapuit, hogy elképesztő sikereket érhess el 2019-ben! Hívd fel Etát vagy Váradi Évát a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Olvastad már?

Kínai szerencse szimbólumod 2019-re!

A szerencse 2019-ben kicsit több törődést igényel majd, mint az eddigi években. Jó, ha mindent bevetsz magad körül, ha el szeretnél érni valamit. 2019 legfőbb szerencse motívuma talán a Disznó, legalábbis sok kínai számára. Ahogy mondtam, érdemes mindent bevetned, nem elég egy szerencse szimbólum!   Ellenőrizd le ITT, hogy az év legszerencsésebb csillagjegyei között vagy-e! […]

Szeretteid csillagjegyük alapján – Vízöntő családtagok

Szeretteid csillagjegyük alapján -Vízöntő családtagok   Vízöntő gyermek A Vízöntő gyermek gyakran küzd alvási nehézségekkel. Talán a csillagjegyek sorrendjében Ő legrosszabb alvó. Később ez változik, de a szülőknek addig nem lesz könnyű dolga. Rendkívül élénk a képzelőereje, így sokszor mesél egy képzeletbeli világról, ami csak benne létezik. Iskolában segíteni kell a beilleszkedését, mert nagy hajlandóságot […]

Heti horoszkóp 2019.01.17 – 2019.01.24

Heti horoszkóp 2019.01.17 – 2019.01.24   KOS Tovább szeretnél álmodozni és vágysz az idilli pillanatokra. Így jóformán minden és mindenki idegesíteni fog a munkahelyeden, de legalább csak magadban fogsz morogni. A pénz bolygója szerdán belép csillagjegyedbe, ami azt jelenti, jelentősebben gyarapodni tudsz. Hívd Norbertet a 06 90 633 931-es számon (485Ft/p), kérj most pénzkódot, amit, ha szerdán […]

3 csillagjegy – Nekik a szerelem kódolva van a sorsukba

Kos A csillagjegyek között nagy esélyed van arra, hogy a közeljövőben rád talál szerelem. Már január végén olyan erők hatnak rád, amelyek sok véletlenszerűnek tűnő eseményt, találkozást hozhat el a sorsodba. Akár akkora szerencséd is lehet, hogy az összeillő csillagjegyek között szerepel majd az, aki számodra szimpatikus lesz. A szerelem hamarosan ott fog kopogtatni az […]

Top 10 újévi fogadalom – A tiéd köztük van?

Top 10 újévi fogadalom – A tiéd köztük van?   Neked ismerős az az érzés, amikor a Szilveszteri buliban, vagy újév első napján megfogadsz mindent a siker, a bőség, a szerencse, a jobb élet reményében? Elszánod magad minden jóra, és minden évben elhangzik, hogy esküszöm, az idei évben betartom!   Használd EZT a sikerkódot, ha […]

2019-es kínai horoszkóp!

2019-es kínai horoszkóp!   PATKÁNY Patkány jegyed lehetővé tette számodra, hogy megtaláld azokat az embereket, akikre számíthatsz. Az a helyzet, hogy a Disznó éve bizony tartogat neked szűkösebb és problémásabb időszakokat, főleg a téli hónapokban, de barátaid és családod, mint támogatóid, az ilyen időkben is melletted lesznek. Várnak sikerek is, a május és július közötti […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha szeretnéd tudni, milyen lelki eredete van betegségednek, ne késlekedj! 38 év tapasztalata áll mögöttem, és Neked is segíteni fogok boldogságban, egészségben élni! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 907

Ha elakadtál az  élet bármely pontján és kilátástalannak látod a helyzeted, akkor itt az alkalom, hogy most változtass ezen! Együtt megoldást keressünk a felmerülő problémáidra! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 406