Segítő Lélek: ‘Segítség, kövér vagyok!’

Segítő lélek- Kövérség

 

Mint egy vírus, úgy terjed napjaink népbetegsége, a kövérség! Nézz végig az utcákon, tereken, buszokon, vagy az orvosnál a váróban, látni fogod, hogy egyre többen vannak elhízva. A férfiak harminc felett, alkattól függetlenül hordanak pocakot, amelyre még talán büszkék is. A hölgyek is egyre teltebbek, sokan szenvednek a súlyfeleslegük miatt. Közben a média ontja a reklámokat, amelyek az evésre buzdítanak, miközben az ételekben egyre több a cukor. Azaz nem is pontosan cukor, mert napjainkban általánossá vált valami sokkal kártékonyabb dolog, a kukorica szirup, amely még a cukortól is hosszabban és magasabbra emeli meg a vércukorszintet. Aki kövér, aki szenved ettől a bajtól, annak bizony egyre nehezebb lefogynia, hiszen egyre több helyen kerül szembe a kísértéssel. Miközben egyre többen és többször beszélünk az egészséges táplálkozásról, a boltokban úgy jelenik meg egyre több alattomos élelmiszer, amely elhízást és cukor bajokat okozhat.

 

Sok dolgot tehetsz az elhízás ellen, számtalan diéta és praktika létezik, amelyek segítségedre lehetnek, de igazán csak is az életmódváltás az, ami segíthet neked. Aki már egyszer elhízott, az nagyon könnyen hízik vissza, éppen ezért hatványozottan vigyáznia kell annak, aki már egy elfogadható testsúly tartományba kerül. Az életmódváltást hirdető diéták többsége könnyű utat ígér, ha tartod az általuk elvárt szabályokat. A gond viszont legtöbbször ott kezdődik, hogy ezek a diéták egy cseppet sem pénztárca barátok, mind igyekszik a saját termékeik felé terelni a fogyasztót. Igen, ez is baj, hogy elsősorban minden és mindenki a fogyasztót látja benned, nem pedig az embert. A fogyasztót egy cég vagy diéta guru sem akarja elveszíteni. A maga függőjévé akar tenni. El akarja veled hitetni, hogy a terméke nélkül nem vagy képes egészséges lenni, csak is az ő segítségével vagy képes változni, ami nem igaz! Képes vagy változtatni, ha figyelsz önmagadra és arra, mit eszel, illetve beépíted a rendszeres testmozgást az életedbe.

 

Olvass utána ITT, milyen lelki eredetű gondok vezetnek drasztikus fogyáshoz vagy elhízáshoz!

Kattints és találd meg a szakembereink segítségével a megoldás egészségi problémádra!

 

Nehéz dolgok ezek, ezért egyszerűbb valamilyen rendszerbe kapaszkodni, ami állítólag már sokaknak bevált. Nos, nem kell rendszer! Az alapvető szabályokat kell ismerned! A glikémiás indexet érdemes figyelembe venned, hogy miben milyen szénhidrát van, mennyire emeli meg a vércukorszintet, illetve azt, hogy nagyjából mennyi kalóriára is van szükséged egy nap. Nagyon fontos a mozgás, amiről jobb, ha egy szakemberrel beszélsz, akár velem is itt a vonalon, már ha rám találsz, hiszen nem „Segítő Lélek” néven dolgozom. Egy dolog biztos, ha valaki nagyon keres itt a rendszeren, az meg fog találni!

 

Viszont most gondolataimat szeretném megosztani veled az elhízásról, nem pedig reklámozni akarom önmagam, így visszatérek az eredeti témához! A testmozgás segít, de ez is egy alkati kérdés. Lehet, csak sétálni tudsz, lehet vízben gyalogolni, de lehet ott van benned a képesség, hogy maratont fuss. Mindenki számára más a mozgás, ami azért fontos, hogy ne legyen csontritkulásod, hogy az anyagcseréd emberi maradjon, mert még a legmozgalmasabb munkák mellett is képes az ember elhízni. A nagy átlag viszont mozgásszegény életmódot él, ami tovább növeli az elhízás veszélyeit. Így ha jobban belegondolsz, nincs is nagy szükség egyetlen diéta guru segítségére sem, te magad tehetsz a leginkább azért, hogy változás jöjjön az életedbe!

 

Kristályterápiával és ásványokkal is tudod segíteni a fogyásod, eredményesebb és gyorsabb lesz! Kérheted a Bach virágterápiát is. Andyna a specialistája, keresd fel a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

 

A kövérség egy hatalmas lelki teher. Sok tudásra van szükséged, ha le akarod dobni a plusz kilókat. Amikor valaki kövér, akkor ritkán tud igazán boldog lenni, hiszen teher számára saját testi állapota. Ezt el kell fogadnod, hogy ilyen vagy. Ez az alapod, lehet a levegőtől is képes vagy hízni, de egy dolgot mondok, TE VAGY A JÖVŐ! Igen, te vagy a jövő, igazán te vagy képes egészséges lenni! Egy kövér ember hamar rájön, hogy baj van a táplálkozásával. Aki viszont nem képes hízni semmitől, az bizony sokszor mondja hangosan, ő bármit ehet, bizony nem hízik meg soha! Az, hogy valaki nem hízik meg, nem jelenti azt, hogy egészségesebb is tud lenni. Sőt, a bajok többnyire megvannak, de mivel nincs rajta súlyfelesleg, nem aggódik úgy az egészsége miatt, mint az, aki cipeli a kilókat. Ha el vagy hízva, bizony te napi szinten érzed azt, hogy így nem jó, így az életed folyamatos megoldás keresés. Te egyszer megtalálod a megoldást. Ha így egészségesebb tudsz lenni, valóban az is leszel, míg vékony ismerősünk egy cseppet sem foglalkozik az egészségével, így a helytelen táplálkozás okozta bajok egyik pillanatról a másikra döntik le a lábáról, sok esetben már nem is lehet segíteni rajta. Bizony, az elhízás egy jelzőrendszer is, ami azt mutatja, hogy ideje változnod! Ez a jelzőrendszer nem mindenkinél működik, sajnos erre büszke is, mert a közkép napjainkban éppen őt sorolja az egészségesek táborába. Gondolj ebbe bele, ha kövér vagy, ez talán segít az elfogadásban. Arra viszont nagyon figyelj, hogy ha elfogadod, az ne azt hozza magával, hogy nem is teszel semmit, mert akkor megint hibát követsz el! Amennyiben el vagy hízva, az információ arról, hogy tenned kell az egészségedért!

banner_tulsuly

A műsor, amelynek dolgozom, annak jellege miatt ki kell térnem, de más esetben is, a fogyás spirituális oldalára. Most azt várná tőlem mindenki, hogy majd csodarituálékat és amuletteket sorolok itt fel, de nem, mert azok önmagukban kevesek a sikerhez! A rituálék és az amulettek segíthetnek, de leginkább rád van szükség ahhoz, hogy változásokat tudj elérni! A kövérség legyőzése nem akkor kezdődik, amikor lefogysz, hanem akkor, mikor a számodra megfelelő étrenddel és mozgás mennyiséggel tudod élni az életed a továbbiakban is. Amikor megérted, hogy az ételek ízét képesek vagyunk megszokni, képesek vagyunk elfogadni olyan ételeket, amelyekre szükségünk van, de egyelőre hallani sem szeretnénk róla. Amikor jó életmódot, fenntarthatóan egészséges életmódot élsz, akkor mondhatod azt, hogy sikeres a változás! A cél tehát ez, amit nem egyszerű elérned! Ez egy hosszú út, ahol segíthet egy rituálé, amulett, mert erőt adnak és szerencsét hoznak, de csak ideig-óráig, a munkát neked is bele kell tenned. Nehéz a változás, hiszen az, ahogy eddig éltél, ahogy felnőttél, az ételek, a szokásos, a sok szeretet, amelyet kaptál velük, mind egy csapásra a múlt részei lesznek és valami számodra új kezdődik. Te, én, mi és sokan mások az édes generáció tagjai vagyunk, akik nagy valószínűséggel egyetlen háborút sem éltünk meg, de a szüleink és nagyszüleink esetében már erre nagyobb az esély. Ők látták a világégéseket és azon voltak mindig, hogy legyen étel az asztalon, mert tudták, milyen éhezni. Sajnos időközben a cukor fogyasztás a többszörösére növekedett, miközben a napi mozgástartomány egyre csökken, nem beszélve a még modernebb élelmiszer ipari találmányokról, amelyek egyre egészségtelenebbek! Éppen ezért változnod kell, lépned kell, de nem a múltad ellen, hanem a jelenedért és jövődért, az egészségedért, hogy boldog és kiegyensúlyozott lehess mindig!

 

Szinte minden tanácsadó a segítségedre tud lenni a vonalon. Éppen ezért, ha úgy érzed, hogy kövér vagy és nincs kihez fordulnod, bátran tárcsázz és keress minket,, mert nagy eséllyel komoly segítséget kaphatsz! Valóban vannak rituálék, de ezek csak időszakosan könnyítenek, a meditációs technikák viszont már hosszabban tartó segítséget adnak. Legtöbb embernek az alapfogalmakkal kell tisztába lennie, ami már nagyon sokat tud segíteni. Sokan hiszik azt, hogy egy élelmiszer nem árt, miközben nagyon sok bajt okoz. Tudomásom szerint vonalunkon a legtöbb tanácsadó erre fel van készülve! Engem is kereshetsz! Én nem mondom el, milyen néven dolgozok, de ha majd figyeled szavaim, rá fogsz ébredni, hogy velem beszélsz! A Segítő Lélek nevet nem véletlenül választottam, hiszen itt, az oldalon, gondolataimmal és tanácsaimmal önzetlenül szeretnék segíteni másokon!

Olvastad már?

Heti horoszkóp 2019.02.14 – 2019.02.21

Heti horoszkóp 2019.02.14 – 2019.02.21   KOS Munkába nagyon eredményes leszel, és elégedett lehetsz még pénzügyekben is. Ne érdekeljenek a kisebb akadályok, most tényleg vágj bele mindenbe, amibe csak szeretnél, mert a tízmilliószoros nap hatalmas ereje támogat! Egyedül szerelmi életedben okozhat kárt ez a nap, ami negatív fordulatot vehet. A heti horoszkóp szerint olyan gondtól […]

Február havi szerelmi horoszkóp!

Február havi szerelmi horoszkóp   Kos A havi szerelmi horoszkóp új távlatokat jelez előre neked a februári hónapra. Sok új embert ismersz majd meg, aki között ott lehet az igazi is! Meglévő kapcsolatod esetében légy óvatos, mert párod félre értheti egy régi jóslat sorait! Hívd Váradi Évát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj egy jóslatot, ami […]

Valentin napi titkos szerelmi mágia

Valentin napi titkos szerelmi mágia   Már nyakunkon a Valentin-nap, úgyhogy gyorsan készültünk nektek egy meglepetéssel. Szingliknek, párkapcsolatban élőknek, társas magányban élőnek, csalódottaknak, és boldog szerelmeseknek is.   Nagyon fontos dolog, hogy Valentin-nap előtt nézd meg ITT, van-e rajtad esetleg valamilyen nem kívánt szerelmi kötés!   Ugyanis egy olyan Valentin napi szerelmi mágiát osztunk meg […]

Angyali nyerőszámok Februárra

Angyali nyerőszámok Februárra   Angyali nyerőszámok érkeztek februárra is. Az angyalok ilyenkor megjelölik azokat a számokat, amelyek nyereményt hozhatnak. A számoknak különleges rezgése van ebben az időszakba.   EZEKET az angyali szimbólumokat használd, hogy teljesüljenek az álmaid!   Saját magunknak is kérhetünk számokat az angyaltól, személyre szabott számokat. Ehhez meg kell tanulnunk az angyalokra koncentrálni, […]

Heti horoszkóp 2019.02.07 – 2019.02.14

Heti horoszkóp 2019.02.07 – 2019.02.14   KOS Több lehetőséget is megragadhatsz a héten, ha elég figyelmes leszel, és csak rajtad múlik, hogy élsz-e ezekkel. Fizikailag és lelkileg is rendben leszel, ennek köszönhetően a kellő lendületed meglesz ahhoz, hogy belevágj valamibe, amit sikerre is vihetsz hosszútávon. Ha viszont úgy érzed, neked soha semmi nem sikerül, akkor […]

Angyali üzenet Februárra

Angyali üzenet Februárra   Különleges angyali üzenet érkezett februárra. Az angyal hihetetlen veszélyre figyelmeztet, és a figyelmeztetés mindenkinek szól!   Használj pénzteremtő imát, amit ITT találsz!   Több őrangyal is megjelent, társultak melléjük a védőangyalok. Az angyalok arra figyelmeztetnek, hogy veszély leselkedik ránk. A hitünkben akarnak megrengetni bennünket, és ki akarnak mozdítani minket a komfort […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha kapcsolatot szeretnél teremteni a túlvilággal, vagy kíváncsi vagy arra, mi az életfeladatod, ne késlekedj tovább! Másfél évtizedes tapasztalattal állok rendelkezésedre! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 494

Ha egészségügyi vagy párkapcsolati problémáidra keresed a megoldást, akkor itt állj meg, hiszen az atlantiszi mágiával segítek Neked! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 453