Segítő Lélek: ‘Honnan tudhatom, hogy drogfüggő?’

Segítő Lélek- Honnan tudhatom, hogy drogfüggő?

 

A függőséget nagyon nehéz felismerni, mivel aki függő, az a legtöbb esetben titkolja a hozzátartozói előtt, nem csak az alkohol, de akár a drog fogyasztását is. A titkok jeleit pedig nem egyszerű észrevenni. Gondoljuk is bármennyire jó emberismerőnek magunkat, bizony megtéveszthetők vagyunk, hiszen abban, aki fontos számunkra, az esetek többségében megbízunk. Egy drogfüggő mindent megtesz azért, hogy ne derüljön ki a függősége. Tapasztalatom szerint éppen olyan óvatos, mint amilyen figyelmes a környezet. Volt olyan eset, ahol az sem tűnt fel, hogy hetente négyszer bulizott a gyermekük, míg másoknál már heti egy buli is gyanús. Aki hetente négyszer bulizott, az a pénzt mosta így tisztára a szülők előtt, akik azt gondolták, buliban fogy el a gyermekük pénze. Bulik helyett viszont a haverokkal drogozott. Míg akinél heti egy buli is sok, ott bizony a kábítószerfüggő gyerek azt a látszatot keltette, hogy sosem jár bulikba. Mindig a környezet éberségén függ az, hogyan rejti el magát a drogfüggő. Mindig a nyugalmunkat akarják elérni, ezért az, ha minden tökéletes, az tud a leginkább gyanús lenni.

 

Túlsúllyal küszködsz? Szeretnél fogyni, egészségesebb lenni? ITT segítünk!

 

Vannak olyan jelek, amelyek bárki számára szembetűnőek tudnak lenni. Sajnos ezek azok jelek, amelyeket legutoljára veszünk észre, mikor már valaki mélyen benne van a függőség csapdájában. Minden drognak más a hatása, így más viselkedést produkálnak. Az alkoholfüggők nagy szerencsevadászok, míg az amfetamin vagy a kokain használók sok felesleges dolgot vásárolnak maguknak. Éppen ezért, a folytonos nyerni akarás, vagy kacatok felhalmozódása jelezhetik a függőség kialakulását.

 

Ismersz drogfüggőt? Vagy van valaki a környezetedben, akár a családodban, aki segítségre szorul? Akár a dohányzás, akár az alkohol miatt? Kérd neki a leghatásosabb segítséget, az angyali pozitív energiát! Keresd Edit Jósnőt vagy Violát a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

 

Ahhoz, hogy a jeleket felismerd, először ismerned kell a másik embert, tisztában kell lenned az életével. Szülők gyakran követik el azt a hibát, hogy gyermekükről nem alkotnak reális képet, éppen ezért a napi teendőit abban látják, amit gyermekük nekik elmond. Még a legjobb gyerekek életében is van árnyék, nincs olyan, hogy jó, mindenkinek megvan a maga sötét oldala. Erről nem beszélgetni kell a gyermekkel, hanem ismerni. Sok drogfüggő gyermek szülei vannak meggyőződve arról, hogy gyermekükkel őszinte kapcsolatot ápolnak.

Sajnos ez egy esetben sem igaz. Minél őszintébbnek hiszi a szülő a gyermekét, annál nehezebben ismeri fel, ha gyermeke drog problémákkal kezd küszködni. A szülő és a gyermek kapcsolatában szükség van bizalomra, de maga a kapcsolat alapja nem lehet a bizalom, hanem a gyermekünk ismerete lehet az, amire építkezhetünk. Más esetben a gyermek visszaél a bizalommal, ha tényleg baj van.

 

Tanuld meg ITT a legjobb technikákat egészséged megőrzésére és lelked egyensúlyban tartására!

 

 

Egy drogfüggő védi a területét, a titkait. Vannak helyek, ahová más nem nyúlhat. Ilyenkor hevesen ellenáll, nem engedi, hogy a dolgai között kutassunk. Sokan azt hiszik, gyerekük megjavul, mikor el kezd rendet rakni szobájában, de sajnos ez nem igaz. Csupán azt akarja elkerülni, hogy más rakjon rendet nála. A drogfüggőség egyik jele a rend. Különösen akkor, ha régebben jellemzően rendetlen volt valaki. A függőségben szenvedő emberek körül eleinte rend van. Így elérik, hogy azt higgyük, pozitív változások uralkodnak az életében.

 

Ismerd fel, ha valaki a családodban vagy a közvetlen környezetben alkoholfüggő! Kattints IDE!

tv2_tuz

 

A zavartság, szavak felcserélése és a dolgok elfelejtése, azaz változások a lélek  minőségében. Megváltozik az ember a függőség, a drog hatására. Már önmagában a függőség ténye is változásra kényszeríti azt, aki függ valamitől. Aki függő, mindegy, mi a függőség tárgya, úgy érzi, hogy önmagával szemben vesztes, ezért komoly önértékelési zavarok alakulnak ki. Ennek ellenére úgy érzi, hogy neki sok dologban igaza van. Különösen igaz ez az alkohol függőkre, de a kábítószer használók is elég agresszív módon próbálják véleményüket a másikra erőltetni. Sokszor érzik magukat bölcsebbnek és okosabbnak a másiknál, mivel a függőségük pokla egyfajta negatív tapasztalás számukra. Úgy érzik, folyamatosan fejlődnek, részben ez igaz is, de a poszttraumás fejlődés csak akkor lenne rájuk igaz, ha szembe szállnának a függőséggel. A káros szenvedély perifériára sodorta, megkeményítette, de okosabbá nem tette. Sokszor nagyon kemények a függők másokhoz, máskor meg naivan adakozók, szinte prófétaként osztogatják a szeretetet.

 

A függőség jeleiről még fogok írni a későbbiekben, mert a lista nem teljes. Számtalan jele van a függőségeknek. A drogfüggő, az egy gyűjtőszó. Minden szer, ami függőséget okoz, káros. Vigyázni kell velük, legyenek tiltottak, mint a kokain, vagy legális, mint az alkohol vagy a cigaretta, de akár az antidepresszánsok is. Nem beszélve még a lelki függőségekről, amikor valaki túlzásba viszi hobbiját vagy a sportot, illetve egyéb más tevékenységeket, amelyek mind lelkileg, egészségi és anyagi szempontokból is károsítanak!

Olvastad már?

Heti horoszkóp 2018.11.15 – 2018.11.22

Heti horoszkóp 2018.11.15 – 2018.11.22   KOS A héten rendkívüli munkakedved lehet, annak ellenére, hogy teendőd viszont nem lesz sok. Ha idő előtt végzel a dolgoddal, legalább lesz egy kis időd arra, figyelj a belső hangodra, mely újra és újra egy titokra figyelmeztet. A heti horoszkópból kiderül, valamit tudnod kellene, valami nagyon fontos most veled […]

Ilyen lesz 2019. a számmisztika szerint

Ilyen lesz 2019. a számmisztika szerint   hármas év. 2+0+1+9 = 12. 1+2 = 3   A 3-as év a következőt üzeni nekünk: Itt az idő, hogy növekedjünk, gyarapodjunk. A tudásunkat, az ismereteinket, a családot, barátokat, és nem mellesleg a pénzt is gyarapíthatjuk. A 3-as év a nagy változások éve.   A számmisztika sokkal több […]

Nagy pénzhoroszkóp 2019-re! Ne hagyd ki!

Nagy pénzhoroszkóp 2019-re! Ne hagyd ki!   Kos A pénz sokszor okoz számodra gondot az esztendő első felében. Éppen ezért minden lehetőséget érdemes megragadnod. Sajnos gyakran nem hallgatsz másokra, amit ebben az esztendőben többször is érdemes lenne. Ne adj ki pénzt akármire, sokszor lesz a drágább az olcsóbb! Hívd Marcus Mágust a 0690633931-es számon (485Ft/perc), […]

Segítő Lélek

Segítő Lélek: 10 motiváló üzenet, amit minden nap el kellene olvasnod   Segítő Lélek blogom egy fontos fejezethez ért. Kivételesen nem egy rossz, káros szokást beszélünk meg, hanem minden rosszat félretéve, megindítjuk a boldogság projektet. Nagyon nehéz összeszedni a legjobb motivációs üzeneteket, de azért megpróbáltam a boldogság terápia érdekében. Kérlek, mentsd el ezt a cikket […]

Ingatlan mágia – Ingatlan eladásra, vételre

Ingatlan mágia – Ingatlan eladásra, vételre   Ingatlan mágia sorozatunk első részében kiadtunk egy titkos otthonteremtő mágiát, amit ITT olvashatsz. Bombaként robbant a hír, hogy nyilvánosságra hoztuk ezt a mágiát. Nagyon sok ingatlan mágus vette fel velünk a kapcsolatot, jelezve, hogy eszünkbe ne jusson ingyenesen a weboldalon megosztani ezeket a trükköket, praktikákat, és legfőképp a […]

Heti horoszkóp 2018.11.08 – 2018.11.15

Heti horoszkóp 2018.11.08 – 2018.11.15   KOS Gyakran kalandozol el a távolabbi jövőbe, aminek nincs sok értelme, ugyanis a jelen és közeljövő kínálja neked a legjobb megoldásokat és lehetőségeket. Vidd bele minden tudásod a munkádba, mert igyekezeted hamarosan megtérül! A szerelmi horoszkóp nem jó időszakot jelez előre. Kerülnöd kell a veszekedéseket, mert kapcsolatod nagyon sérülékeny […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha az élet minden területén elakadtál és nem tudod, milyen irányba is indulj, akkor ne késlekedj! Sokféle technikámnak és tanulmányaimnak köszönhetően most Neked segíthetek egy gondtalan jövő elérésében! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 830

Már több, mint húsz éve foglalkozom kártya jóslással. A kártyák közül a cigánykártyát használom, emellett tisztánlátó vagyok, és rontáslevétellel is dolgozom.

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 619

Ha túl sok a megoldatlan problémád vagy a megválaszolatlan kérdés az életedben, ne habozz tovább! Olyan módszerekkel dolgozom, amik pontos választ adnak kérdéseidre és megmutatnak minden választható lehetősége! Élj harmóniában! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 391