Segítő Lélek: Alkohol függőség

Segítő lélek- alkoholizmus

Mint segítő lélek, az utóbbi évek szomorú tapasztalata számomra, hogy egyre többen esnek az alkoholizmus csapdájába. Még rosszabb, ha arra gondolunk, hogy az alkoholbeteg emberek egyre inkább a fiatal generációkból kerülnek ki. Munkám során nagyon sokszor kell megoldanunk az ezzel kapcsolatos problémákat. Segítséget kell adnom, utat mutatnom, hogyan is lehet kilépni ebből az ördögi körből. Nyilván nem bízhatunk csak önmagunkban, nem bízhatunk csak a mágiában vagy egy angyalban. Önmagad és mások segítségére is szükség van ahhoz, hogy te, vagy éppen hozzátartozód, ki tudjon lépni az alkohol csapdájából.

 

  • Csillagjegyed ITT elárulja, mennyire vagy hajlamos a függőség csapdájába esni!

 

 

Az angyali üzenet, amelyet kapsz, annak a tartalma fontos. Viszont egy alkohol betegséggel szemben, a legtöbbször az üzenet vagy a mágia kevés. Szükség van egy „Segítő lélekre” vagy orvosi segítségre, hogy képes legyen az alkohol beteg a gyógyulás útjára lépni. Nagyon fontos, hogy mindenki megértse azt, hogy az alkohol függőség, ahogy sok más függőség egy betegség. A betegségnek számtalan oka van. Itt vannak személyiségi gondok is, rossz természet, tehát nem egyszerű egy alkohol beteg embernek segíteni. Vannak emberek, aki gyógyulni akarnak, akik már ráébredtek, hogy alkohol betegek és keresik ebből a kiutat. Sajnos sokszor esnek vissza és fogy az erejük, ennek ellenére nekik tudok a legjobban segíteni. Sokan viszont ezt az életet fogadják el helyesnek, nincs tudatukban a saját betegségük, eszükben sincs szembenézni az alkohol probléma „démonával” és kezelni azt.

  • Figyelj a téged körülvevő számokra, mert fontos angyali üzenetet is rejthetnek! Kattints IDE!

 

 

Az akarat nagyon fontos. Hogy valaki kitartó legyen. Az alkohol függő nagyon erős fizikai, lelki tüneteket produkál, amennyiben megvonja magától az alkoholt. Az akaratról tudnod kell, hogy fejleszthető, erősíthető és támogatható is. Akár én is, mint Segítő lélek, tudlak abban segíteni, hogy neked vagy egy számodra kedves egyénnek fel tudjam erősíteni az akaratát. Az akarat mindenki számára egyformán rendelkezésére áll, csak éppen nem mindenkiben fejlődött ki teljesen, éppen ezért komoly önbecsülési gondokkal küzd. Szinte bárkinek fejleszthető az akarta egyszerű gyakorlatokkal, gondolatokkal, amelyek egy új világot tárnak fel annak, aki szeretné igénybe venni egy mágus, egy Segítő lélek segítségét. Tehát fontos tudnod, akarat mindenkiben van és fejleszthető, amelynek segítségével képesek lehetünk akár önmagunkkal is szembenézni.

 

  • ITT angyali segítséget kapsz vágyaid teljesüléséhez!

 

 

Az egészséges életmód, életmódváltás, minden függőséggel szemben fontos. Az alkohol problémákkal küzdő emberek életében is nagy szerepet kap az egészséges táplálkozás. Különösen fontos a rendszeres testmozgás, de nem a túlzott, túlhajtott mozgás, hanem a meditatív relaxáló séta, ahol azért alaposan átmozgatjuk magunkat, de nem erőltetjük meg a testünket nagyon.

Mint Segítő lélek, sokat beszélek az egészségről, a mozgásról, ha valakinél szembe kerülünk az alkohol függőséggel. Azaz, úgy tudod kezelni leginkább az alkohol probléma okozta hiány tüneteket, ha rendesen táplálkozol és mozgás is van az életedben a munkán kívül. A helyes táplálkozás egy ilyen esetben nem egyszerű, érdemes egy szakorvossal beszélned, ha neked vagy családtagodnak ilyen problémája van. Sajnos munkám során sokszor találkozok azzal, hogy helyesnek ítélik meg a táplálkozást, miközben az messze van a jótól. Éppen ezért, meg kell keresni azt a szakorvost, aki jártas a függőségekben és legalább azzal tisztában van, hogy milyen aminosavakra van szüksége egy elvonási tünetekkel küszködő szervezetnek.

Láthatod, vonalunkon mi, tanácsadók, mágusok, nem csak szerencse és pénzmágiák világában élünk. Szembenézünk komoly bajokkal és ezekre a legalaposabban vagyunk felkészülve. Tudunk segíteni, de ehhez mi magunk a legtöbb esetben nem tudunk eleget hozzá tenni, hogy jó legyen az eredmény. Szükséges az alkohol beteg, a függőségben szenvedő akarata, a családja vagy a barátai. Ha éppen egyedül lenne valaki egy ilyen gondra, akkor sem reménytelen a leszokás. Nem lehet figyelmen kívül hagyni az orvosokat! Sőt, együttműködve kell elkezdeni a leszokást az alkoholról. Hidd el, már nem egyszer láttam reszkető, elvonási tünetektől szenvedő embert. Ilyenkor, ha van gyógyszer, ami segít, ha van segítség egy rosszullét esetén, az megfizethetetlen. Mi az akaratot tudjuk segíteni, mi erőt adunk és kapcsolatot teremtünk, egy angyal segítségét kérjük. Képesek vagyunk ezekre a dolgokra, képesek vagyunk támogatni azt a harcot, amit egyébként egyedül nehéz lenne vívni. A függőséggel szembeni harcban meg van a mi helyünk is, meg van a Segítő lélek helye. De a betegnek is akarnia kell, s amíg ez az akarat nem születik meg, talán az angyali üzenet, amelyet lehívunk neked, segít abban, hogy segíts annak, aki fontos neked, de még csak hallani sem akar alkoholtól mentes életmódról!

 

Ha már sok mindent próbáltál, de semmi sem segített megszabadulni káros szenvedélyedtől, akkor mi itt vagyunk és várunk Téged! Számodra is megadjuk az esélyt egy tartalmasabb és boldogabb élet elérésére, amelyben nincs helye semmilyen visszahúzó erőnek! Keresd Edit Jósnőt vagy Xalent a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Olvastad már?

Heti horoszkóp 2018.11.15 – 2018.11.22

Heti horoszkóp 2018.11.15 – 2018.11.22   KOS A héten rendkívüli munkakedved lehet, annak ellenére, hogy teendőd viszont nem lesz sok. Ha idő előtt végzel a dolgoddal, legalább lesz egy kis időd arra, figyelj a belső hangodra, mely újra és újra egy titokra figyelmeztet. A heti horoszkópból kiderül, valamit tudnod kellene, valami nagyon fontos most veled […]

Ilyen lesz 2019. a számmisztika szerint

Ilyen lesz 2019. a számmisztika szerint   hármas év. 2+0+1+9 = 12. 1+2 = 3   A 3-as év a következőt üzeni nekünk: Itt az idő, hogy növekedjünk, gyarapodjunk. A tudásunkat, az ismereteinket, a családot, barátokat, és nem mellesleg a pénzt is gyarapíthatjuk. A 3-as év a nagy változások éve.   A számmisztika sokkal több […]

Nagy pénzhoroszkóp 2019-re! Ne hagyd ki!

Nagy pénzhoroszkóp 2019-re! Ne hagyd ki!   Kos A pénz sokszor okoz számodra gondot az esztendő első felében. Éppen ezért minden lehetőséget érdemes megragadnod. Sajnos gyakran nem hallgatsz másokra, amit ebben az esztendőben többször is érdemes lenne. Ne adj ki pénzt akármire, sokszor lesz a drágább az olcsóbb! Hívd Marcus Mágust a 0690633931-es számon (485Ft/perc), […]

Segítő Lélek

Segítő Lélek: 10 motiváló üzenet, amit minden nap el kellene olvasnod   Segítő Lélek blogom egy fontos fejezethez ért. Kivételesen nem egy rossz, káros szokást beszélünk meg, hanem minden rosszat félretéve, megindítjuk a boldogság projektet. Nagyon nehéz összeszedni a legjobb motivációs üzeneteket, de azért megpróbáltam a boldogság terápia érdekében. Kérlek, mentsd el ezt a cikket […]

Ingatlan mágia – Ingatlan eladásra, vételre

Ingatlan mágia – Ingatlan eladásra, vételre   Ingatlan mágia sorozatunk első részében kiadtunk egy titkos otthonteremtő mágiát, amit ITT olvashatsz. Bombaként robbant a hír, hogy nyilvánosságra hoztuk ezt a mágiát. Nagyon sok ingatlan mágus vette fel velünk a kapcsolatot, jelezve, hogy eszünkbe ne jusson ingyenesen a weboldalon megosztani ezeket a trükköket, praktikákat, és legfőképp a […]

Heti horoszkóp 2018.11.08 – 2018.11.15

Heti horoszkóp 2018.11.08 – 2018.11.15   KOS Gyakran kalandozol el a távolabbi jövőbe, aminek nincs sok értelme, ugyanis a jelen és közeljövő kínálja neked a legjobb megoldásokat és lehetőségeket. Vidd bele minden tudásod a munkádba, mert igyekezeted hamarosan megtérül! A szerelmi horoszkóp nem jó időszakot jelez előre. Kerülnöd kell a veszekedéseket, mert kapcsolatod nagyon sérülékeny […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Már több, mint húsz éve foglalkozom kártya jóslással. A kártyák közül a cigánykártyát használom, emellett tisztánlátó vagyok, és rontáslevétellel is dolgozom.

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 619

Ha az élet minden területén elakadtál és nem tudod, milyen irányba is indulj, akkor ne késlekedj! Sokféle technikámnak és tanulmányaimnak köszönhetően most Neked segíthetek egy gondtalan jövő elérésében! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 830

Megálmodom a múltat, a jelent és a jövőt. Pontos válaszokkal szolgálhatok a múltad miértjeire, jeleneddel kapcsolatban látom a problémák gyökerét és ki is irthatom.

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 361