Segítő Lélek: Alkohol függőség

Segítő lélek- alkoholizmus

Mint segítő lélek, az utóbbi évek szomorú tapasztalata számomra, hogy egyre többen esnek az alkoholizmus csapdájába. Még rosszabb, ha arra gondolunk, hogy az alkoholbeteg emberek egyre inkább a fiatal generációkból kerülnek ki. Munkám során nagyon sokszor kell megoldanunk az ezzel kapcsolatos problémákat. Segítséget kell adnom, utat mutatnom, hogyan is lehet kilépni ebből az ördögi körből. Nyilván nem bízhatunk csak önmagunkban, nem bízhatunk csak a mágiában vagy egy angyalban. Önmagad és mások segítségére is szükség van ahhoz, hogy te, vagy éppen hozzátartozód, ki tudjon lépni az alkohol csapdájából.

 

  • Csillagjegyed ITT elárulja, mennyire vagy hajlamos a függőség csapdájába esni!

 

 

Az angyali üzenet, amelyet kapsz, annak a tartalma fontos. Viszont egy alkohol betegséggel szemben, a legtöbbször az üzenet vagy a mágia kevés. Szükség van egy „Segítő lélekre” vagy orvosi segítségre, hogy képes legyen az alkohol beteg a gyógyulás útjára lépni. Nagyon fontos, hogy mindenki megértse azt, hogy az alkohol függőség, ahogy sok más függőség egy betegség. A betegségnek számtalan oka van. Itt vannak személyiségi gondok is, rossz természet, tehát nem egyszerű egy alkohol beteg embernek segíteni. Vannak emberek, aki gyógyulni akarnak, akik már ráébredtek, hogy alkohol betegek és keresik ebből a kiutat. Sajnos sokszor esnek vissza és fogy az erejük, ennek ellenére nekik tudok a legjobban segíteni. Sokan viszont ezt az életet fogadják el helyesnek, nincs tudatukban a saját betegségük, eszükben sincs szembenézni az alkohol probléma „démonával” és kezelni azt.

  • Figyelj a téged körülvevő számokra, mert fontos angyali üzenetet is rejthetnek! Kattints IDE!

 

 

Az akarat nagyon fontos. Hogy valaki kitartó legyen. Az alkohol függő nagyon erős fizikai, lelki tüneteket produkál, amennyiben megvonja magától az alkoholt. Az akaratról tudnod kell, hogy fejleszthető, erősíthető és támogatható is. Akár én is, mint Segítő lélek, tudlak abban segíteni, hogy neked vagy egy számodra kedves egyénnek fel tudjam erősíteni az akaratát. Az akarat mindenki számára egyformán rendelkezésére áll, csak éppen nem mindenkiben fejlődött ki teljesen, éppen ezért komoly önbecsülési gondokkal küzd. Szinte bárkinek fejleszthető az akarta egyszerű gyakorlatokkal, gondolatokkal, amelyek egy új világot tárnak fel annak, aki szeretné igénybe venni egy mágus, egy Segítő lélek segítségét. Tehát fontos tudnod, akarat mindenkiben van és fejleszthető, amelynek segítségével képesek lehetünk akár önmagunkkal is szembenézni.

 

  • ITT angyali segítséget kapsz vágyaid teljesüléséhez!

 

 

Az egészséges életmód, életmódváltás, minden függőséggel szemben fontos. Az alkohol problémákkal küzdő emberek életében is nagy szerepet kap az egészséges táplálkozás. Különösen fontos a rendszeres testmozgás, de nem a túlzott, túlhajtott mozgás, hanem a meditatív relaxáló séta, ahol azért alaposan átmozgatjuk magunkat, de nem erőltetjük meg a testünket nagyon.

Mint Segítő lélek, sokat beszélek az egészségről, a mozgásról, ha valakinél szembe kerülünk az alkohol függőséggel. Azaz, úgy tudod kezelni leginkább az alkohol probléma okozta hiány tüneteket, ha rendesen táplálkozol és mozgás is van az életedben a munkán kívül. A helyes táplálkozás egy ilyen esetben nem egyszerű, érdemes egy szakorvossal beszélned, ha neked vagy családtagodnak ilyen problémája van. Sajnos munkám során sokszor találkozok azzal, hogy helyesnek ítélik meg a táplálkozást, miközben az messze van a jótól. Éppen ezért, meg kell keresni azt a szakorvost, aki jártas a függőségekben és legalább azzal tisztában van, hogy milyen aminosavakra van szüksége egy elvonási tünetekkel küszködő szervezetnek.

Láthatod, vonalunkon mi, tanácsadók, mágusok, nem csak szerencse és pénzmágiák világában élünk. Szembenézünk komoly bajokkal és ezekre a legalaposabban vagyunk felkészülve. Tudunk segíteni, de ehhez mi magunk a legtöbb esetben nem tudunk eleget hozzá tenni, hogy jó legyen az eredmény. Szükséges az alkohol beteg, a függőségben szenvedő akarata, a családja vagy a barátai. Ha éppen egyedül lenne valaki egy ilyen gondra, akkor sem reménytelen a leszokás. Nem lehet figyelmen kívül hagyni az orvosokat! Sőt, együttműködve kell elkezdeni a leszokást az alkoholról. Hidd el, már nem egyszer láttam reszkető, elvonási tünetektől szenvedő embert. Ilyenkor, ha van gyógyszer, ami segít, ha van segítség egy rosszullét esetén, az megfizethetetlen. Mi az akaratot tudjuk segíteni, mi erőt adunk és kapcsolatot teremtünk, egy angyal segítségét kérjük. Képesek vagyunk ezekre a dolgokra, képesek vagyunk támogatni azt a harcot, amit egyébként egyedül nehéz lenne vívni. A függőséggel szembeni harcban meg van a mi helyünk is, meg van a Segítő lélek helye. De a betegnek is akarnia kell, s amíg ez az akarat nem születik meg, talán az angyali üzenet, amelyet lehívunk neked, segít abban, hogy segíts annak, aki fontos neked, de még csak hallani sem akar alkoholtól mentes életmódról!

 

Ha már sok mindent próbáltál, de semmi sem segített megszabadulni káros szenvedélyedtől, akkor mi itt vagyunk és várunk Téged! Számodra is megadjuk az esélyt egy tartalmasabb és boldogabb élet elérésére, amelyben nincs helye semmilyen visszahúzó erőnek! Keresd Edit Jósnőt vagy Xalent a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Olvastad már?

Heti horoszkóp 2019.04.18 – 2019.04.25

Heti horoszkóp 2019.04.18 – 2019.04.25   KOS Ki sem látszol a teendőkből, de most mégsem bánod, mert tudod, hogy amint a feladatok végére érsz, jöhet a jól megérdemelt pihenés. Ettől a lelkesedéstől nem érzed olyan nagy tehernek a feladatokat, mégsem tennéd rosszul, ha segítséget is igényelnél. A pénzügyek sem alakulnak rosszul, sőt jól tennéd, ha […]

Csillagjegyed elárulja, milyen vagy mikor feldühítenek

KOS A csillagjegy tüzes, ezért hamar kapja fel a vizet. Képes lehetsz apróságokon is kiakadni, ilyenkor jobb, ha békén hagynak. Ami a szíveden, az a szádon, sokszor ebből van is gondod. Hívd Eugéniát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), tudd meg, bántottál-e meg embereket a tudtodon kívül!   BIKA Nyugodt csillagjegy a Bika, bár ha mérges vagy, előbb […]

Szerelem? Gazdagság? Bevonzhatod az angyali útmutatások segítségével!

Szerelem ? Gazdagság? Bevonzhatod az angyali útmutatás segítségével   A szerelem, úgy érzed, egyre elérhetetlenebb dolog számodra, de sokszor ott a segítség, ahol azt nem is gondolnád. Az angyalok több ezer éve segítik az embert abban, hogy boldogulni tudjon. Sok területen vannak segítségünkre, amely nekünk fontos. Ilyen terület a szerelem és a pénz is. Vannak […]

Vigyázat! Ez az 5 dolog arra utal, hogy szerelmi kötést tettek rád!

Vigyázat! Ez az öt dolog utal arra, hogy szerelmi kötést tettek rád   Féltékenység A szerelmi kötés megfojt, miatta betegesen féltékeny lehetsz. Egy nagyon negatív hatás ez, amely befolyásolni akar téged. Minden szerelmi mágia hozzá köt a másikhoz, így ha féltékenyebb vagy, mint máskor, okod lehet feltételezni, hogy valamilyen szerelmi kötés van a dolgok mögött. […]

Döbbenetes kötelékek – 4 jel, hogy egy előző életben már találkoztatok

Döbbenetes kötelékek – 4 jel, hogy egy előző életben már találkoztatok   Az előző élet nagyon sok meglepetést tartogathat, amely jelen életünkben nyilvánul meg. Az előző életből áthozott kapcsolat jeleit felismerni nem hit kérdése. Ha Te magad átéled ezt az élményt, akkor kézzelfogható valóság lesz mindaz, amin eddig lehet, te magad is csak mosolyogtál.   […]

Heti horoszkóp 2019.04.11 – 2019.04.18

Heti horoszkóp 2019.04.11 – 2019.04.18   KOS Magabiztosságod hiánya miatt nehezebben veheted észre, hogy valahogy minden jól alakul ezen a héten, sokkal többet is ki tudsz hozni magadból, mint azt elsőre hiszed. Akár anyagi helyzeteden is javíthatsz, ha valóban elhiszed, hogy lehet sokkal jobb is. Kérj szerencse mágiát Gabitól 0690633931-es számon (485 Ft/perc), amelynek segítségével […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha szeretnéd tudni, milyen lelki eredete van betegségednek, ne késlekedj! 38 év tapasztalata áll mögöttem, és Neked is segíteni fogok boldogságban, egészségben élni! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 907

Már több, mint húsz éve foglalkozom kártya jóslással. A kártyák közül a cigánykártyát használom, emellett tisztánlátó vagyok, és rontáslevétellel is dolgozom.

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 619