Segítő Lélek: Alkohol függőség

Segítő lélek- alkoholizmus

Mint segítő lélek, az utóbbi évek szomorú tapasztalata számomra, hogy egyre többen esnek az alkoholizmus csapdájába. Még rosszabb, ha arra gondolunk, hogy az alkoholbeteg emberek egyre inkább a fiatal generációkból kerülnek ki. Munkám során nagyon sokszor kell megoldanunk az ezzel kapcsolatos problémákat. Segítséget kell adnom, utat mutatnom, hogyan is lehet kilépni ebből az ördögi körből. Nyilván nem bízhatunk csak önmagunkban, nem bízhatunk csak a mágiában vagy egy angyalban. Önmagad és mások segítségére is szükség van ahhoz, hogy te, vagy éppen hozzátartozód, ki tudjon lépni az alkohol csapdájából.

 

  • Csillagjegyed ITT elárulja, mennyire vagy hajlamos a függőség csapdájába esni!

 

 

Az angyali üzenet, amelyet kapsz, annak a tartalma fontos. Viszont egy alkohol betegséggel szemben, a legtöbbször az üzenet vagy a mágia kevés. Szükség van egy „Segítő lélekre” vagy orvosi segítségre, hogy képes legyen az alkohol beteg a gyógyulás útjára lépni. Nagyon fontos, hogy mindenki megértse azt, hogy az alkohol függőség, ahogy sok más függőség egy betegség. A betegségnek számtalan oka van. Itt vannak személyiségi gondok is, rossz természet, tehát nem egyszerű egy alkohol beteg embernek segíteni. Vannak emberek, aki gyógyulni akarnak, akik már ráébredtek, hogy alkohol betegek és keresik ebből a kiutat. Sajnos sokszor esnek vissza és fogy az erejük, ennek ellenére nekik tudok a legjobban segíteni. Sokan viszont ezt az életet fogadják el helyesnek, nincs tudatukban a saját betegségük, eszükben sincs szembenézni az alkohol probléma „démonával” és kezelni azt.

  • Figyelj a téged körülvevő számokra, mert fontos angyali üzenetet is rejthetnek! Kattints IDE!

 

 

Az akarat nagyon fontos. Hogy valaki kitartó legyen. Az alkohol függő nagyon erős fizikai, lelki tüneteket produkál, amennyiben megvonja magától az alkoholt. Az akaratról tudnod kell, hogy fejleszthető, erősíthető és támogatható is. Akár én is, mint Segítő lélek, tudlak abban segíteni, hogy neked vagy egy számodra kedves egyénnek fel tudjam erősíteni az akaratát. Az akarat mindenki számára egyformán rendelkezésére áll, csak éppen nem mindenkiben fejlődött ki teljesen, éppen ezért komoly önbecsülési gondokkal küzd. Szinte bárkinek fejleszthető az akarta egyszerű gyakorlatokkal, gondolatokkal, amelyek egy új világot tárnak fel annak, aki szeretné igénybe venni egy mágus, egy Segítő lélek segítségét. Tehát fontos tudnod, akarat mindenkiben van és fejleszthető, amelynek segítségével képesek lehetünk akár önmagunkkal is szembenézni.

 

  • ITT angyali segítséget kapsz vágyaid teljesüléséhez!

 

 

Az egészséges életmód, életmódváltás, minden függőséggel szemben fontos. Az alkohol problémákkal küzdő emberek életében is nagy szerepet kap az egészséges táplálkozás. Különösen fontos a rendszeres testmozgás, de nem a túlzott, túlhajtott mozgás, hanem a meditatív relaxáló séta, ahol azért alaposan átmozgatjuk magunkat, de nem erőltetjük meg a testünket nagyon.

Mint Segítő lélek, sokat beszélek az egészségről, a mozgásról, ha valakinél szembe kerülünk az alkohol függőséggel. Azaz, úgy tudod kezelni leginkább az alkohol probléma okozta hiány tüneteket, ha rendesen táplálkozol és mozgás is van az életedben a munkán kívül. A helyes táplálkozás egy ilyen esetben nem egyszerű, érdemes egy szakorvossal beszélned, ha neked vagy családtagodnak ilyen problémája van. Sajnos munkám során sokszor találkozok azzal, hogy helyesnek ítélik meg a táplálkozást, miközben az messze van a jótól. Éppen ezért, meg kell keresni azt a szakorvost, aki jártas a függőségekben és legalább azzal tisztában van, hogy milyen aminosavakra van szüksége egy elvonási tünetekkel küszködő szervezetnek.

Láthatod, vonalunkon mi, tanácsadók, mágusok, nem csak szerencse és pénzmágiák világában élünk. Szembenézünk komoly bajokkal és ezekre a legalaposabban vagyunk felkészülve. Tudunk segíteni, de ehhez mi magunk a legtöbb esetben nem tudunk eleget hozzá tenni, hogy jó legyen az eredmény. Szükséges az alkohol beteg, a függőségben szenvedő akarata, a családja vagy a barátai. Ha éppen egyedül lenne valaki egy ilyen gondra, akkor sem reménytelen a leszokás. Nem lehet figyelmen kívül hagyni az orvosokat! Sőt, együttműködve kell elkezdeni a leszokást az alkoholról. Hidd el, már nem egyszer láttam reszkető, elvonási tünetektől szenvedő embert. Ilyenkor, ha van gyógyszer, ami segít, ha van segítség egy rosszullét esetén, az megfizethetetlen. Mi az akaratot tudjuk segíteni, mi erőt adunk és kapcsolatot teremtünk, egy angyal segítségét kérjük. Képesek vagyunk ezekre a dolgokra, képesek vagyunk támogatni azt a harcot, amit egyébként egyedül nehéz lenne vívni. A függőséggel szembeni harcban meg van a mi helyünk is, meg van a Segítő lélek helye. De a betegnek is akarnia kell, s amíg ez az akarat nem születik meg, talán az angyali üzenet, amelyet lehívunk neked, segít abban, hogy segíts annak, aki fontos neked, de még csak hallani sem akar alkoholtól mentes életmódról!

 

Ha már sok mindent próbáltál, de semmi sem segített megszabadulni káros szenvedélyedtől, akkor mi itt vagyunk és várunk Téged! Számodra is megadjuk az esélyt egy tartalmasabb és boldogabb élet elérésére, amelyben nincs helye semmilyen visszahúzó erőnek! Keresd Edit Jósnőt vagy Xalent a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Olvastad már?

Szerezz pénzt az őszi Napéjegyenlőség előtt!

Szerezz pénzt az őszi Napéjegyenlőség előtt!   Ha neked is pénzre van szükséged, még pedig azonnal, akkor ezt egy „Napéjegyenlőség előtti pénzmágiával“ tudod a leghatékonyabban bevonzani. Azért fontos még a Napéjegyenlőség előtt elvégezned a pénzmágiát, mert az éjszakák hosszabbodásával és a nappalok megrövidülésével egyre nehezebb lesz igazán hatékony pénzmágiákat végezni.   Olvasd el a tibeti […]

Adósságaid vannak? Szerezz pénz 21 nap alatt!

Adósságaid vannak? Szerezz pénzt 21 nap alatt!   A pénz sosem akkor és úgy érkezik hozzád, amikor és amilyen formában szükséged lenne rá? Végezz programozott mágiát, azért, hogy pontosan akkor, és pontosan annyi bevételed legyen, amikor és amennyire szükséged van! Az alábbi mágiát 21 napig kell végezned és egyetlen napot sem hagyhatsz ki, ugyanis akkor […]

4 kínos szexkérdés és válasz

4 kínos szexkérdés és válasz   Sokszor beszélünk róla, hogy a szex nem lehet tabu. Viszont még mindig úgy érzem, hogy az, aki érdemben tudna beszélni róla, tabunak tartja a szex kérdést (a többség), és szomorú a másik oldal is, aki folyton a szexről beszél, de fogalma sincs a fontosságáról, vagy az érzelmi részéről, a […]

Egy jósnő blogja 2.

Egy jósnő blogja 2. – Csak a rossz szellemtől kell félni!   Nagyon örülök, hogy nagy népszerűségnek örvend a jósnő blogja. Sok megosztást és kedvelést kaptam, és egy pár kérdést. Egyébként, nyugodtan tegyetek fel még több kérdést, bátran!   Azt látom a kérdésekből, hogy nagyon sok embert foglalkoztat a szellemekkel való kommunikáció, érdeklődnek, hogy kikkel […]

Heti horoszkóp 2018.09.13 – 2018.09.20

Heti horoszkóp 2018.09.13 – 2018.09.20   KOS Valahogy nem úgy mennek a dolgok, ahogy kéne és nem is érted, hogy miért éppen te vagy az, aki sokat dolgozik, még sincs elég pénze. Hajlamos vagy időnként másokat hibáztatni, de sajnos nagyon sokszor saját magadra vagy leginkább mérges. Itt az ideje kideríteni, hogy mi is a valódi […]

Segítő Lélek: Alkohol függőség

Segítő lélek- alkoholizmus Mint segítő lélek, az utóbbi évek szomorú tapasztalata számomra, hogy egyre többen esnek az alkoholizmus csapdájába. Még rosszabb, ha arra gondolunk, hogy az alkoholbeteg emberek egyre inkább a fiatal generációkból kerülnek ki. Munkám során nagyon sokszor kell megoldanunk az ezzel kapcsolatos problémákat. Segítséget kell adnom, utat mutatnom, hogyan is lehet kilépni ebből […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kapcsolatot szeretnél teremteni a túlvilággal, vagy kíváncsi vagy arra, mi az életfeladatod, ne késlekedj tovább! Másfél évtizedes tapasztalattal állok rendelkezésedre! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 494

Fő profilom a cigánykártya jóslás, tanácsadás, lelki segítség nyújtás, inga, átok- és szellem levétel.

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 946

Ha szerelmi vagy anyagi területen érzékelsz elakadást, vagy esetleg álmaid megfejtésére vágysz, akkor most jó helyen jársz! A megoldás a kezemben van! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 993