CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Saját szerelemtérkép, hogy jobb legyen a kapcsolatod!

Sokan keresnek fel szerelmi jóslással kapcsolatosan, ezért úgy döntöttem, megosztom veletek a szerelemtérkép készítését.

Nagyon remélem, hogy sikerül boldogabbá tenned a kapcsolatod, és kideríted, hogy Ő-e az igazi, vagy sem. Szerelmi horoszkóp, szerelmi mágia bármikor kérhető, de ha hosszútávon szeretnél változást és szerelmet, akkor készíts magadnak szerelemtérképet.

 

Kattints ide és találd meg a legjobb jóst, aki szerelmi témában segít Neked!

 

EZZEL a 3 módszerrel vonzhatod be a szerelmet!

 

A szerelemtérkép lényege, hogy egymásról minél többet kell megtudnotok, és minél jobban el kell mélyítenetek az egymás iránt érzett szerelmet. Nem kell értékelned és ítélkezned, csupán csak befogadónak kell lenned, és adatokat gyűjtened a párodról.

 

Ha EZT álmodod, tuti eljön a nagy Ő, fehér lovon!

 

 

  1. lépés – Mindig a topon kell lenned, és ismerned az összes adatot, tulajdonságát, és folyamatosan frissítened kell ezt a róla tudott adatbázist. Mit szeret, mi zavarja, mit gondol, mit utál, mit kedvel, mire vágyik?

 

  1. lépés – Gyakran idézd fel a boldog pillanatokat, és mindig vedd észre, amikor valamit ügyesen és jól csinál.

 

  1. lépés – Lehet, hogy sokat dolgozol, kimerít a házimunka, esetleg a gyerekek, de minden nap szánj a párodra legalább 30 percet, amikor meghallgatod, hogy mi történt vele, és elmondod, hogy mi történt veled. Ennek nem szabad rutinszerűen történnie, nem szabad úgy tenned, hogy csak gyorsan essünk át rajta. VÉGIG figyelned kell, és memorizálni az adatokat, reagálni!

 

 

 

EZEK az angyalok elhozzák az igaz szerelmet!

 

  1. lépés – Csak és kizárólag közösen hozzatok döntéseket, egyik fél sem mondhatja, hogy neki mindegy. Kompromisszumra van szükség.

 

  1. lépés – Ne bíráskodj felette, ne ítéld el és ne kritizáld! Még a vita során sem! Panaszkodnod szabad, de ha nem örök életű, komoly problémáról van szó, akkor igyekezz emberien megoldani!

 

  1. lépés – Tartsd tiszteletben az álmait, és ne feledd el a te álmaid sem! Ezek a tények konfliktust okozhatnak, de meg kell tanulnod kezelni őket!

 

  1. lépés – Ismerd meg azt, hogy miért van a közös életeteknek értelme. Vannak események, ünnepek, amiket közösen, izgatottan vártok? Tudod, hogy hol van a helyed mellette, és neki melletted? Közösek a céljaitok?

 

Ha továbbra is úgy érzed, hogy ő az igazi, és szeretnéd jobbá tenni a kapcsolatotokat, megmenteni a házasságotokat, akkor bátran jelentkezz! Csupán heti 5 órát kell rászánnod és tökéletes kapcsolatban élhetsz!

Ne dugd homokba a fejed, és tegyél meg minden érte! Nálunk a legjobb párkapcsolati tanácsadókkal beszélhetsz!

 

 

Ha szeretnél szerelmi életedben végre rendet tenni, keresd az ország legjobb szerelmi tanácsadóit, akik már sok kapcsolatot hoztak helyre, és sok párnak segítettek egymásra találni! Hívd Xalent vagy Megmondót a 06 90 633 931-es telefonszámon (485Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

 

Olvastad már?

Telihold és holdfogyatkozás – veszélyeket tartogat!

A mai Telihold és Holdfogyatkozás veszélyeiről olvashatsz most. Bár a Telihold általában támogató jelleggel bír, ami céljaink elérést illeti, most a Holdfogyatkozással együtt inkább több rosszat hozhat, mint jót. Nem árt óvatosnak lenned, mert sosem tudni: lehet, éppen rád lesz negatív hatással, amit sikerrel kikerülhetsz, ha figyelmesen olvasol.     Leírtuk neked ITT, hogyan használd […]

Összeillő csillagjegyek a szerelemben

Összeillő csillagjegyek a szerelemben   Az asztrológia nagyban meghatározza, hogy bizonyos csillagjegyek mennyire is illenek össze. Hogy milyen intenzitású és minőségű kapcsolatra is számíthatnak egymással, valamint van-e egyáltalán közös jövőjük. A bolygók minden csillagjegyre másként hatnak, ezért sokszor előfordul, hogy bizonyos jegyek egy kapcsolaton belül csak civakodásra számíthatnak, és arra, hogy a kéréseik, elvárásaik biztos, […]

Nagy nyári szerelmi horoszkóp 2019!

Nyári nagy szerelmi horoszkóp   Kos A szerelmi horoszkóp tüzes nyarat jelez előre neked. Nagy választások előtt állsz majd, leginkább a szenvedély adhatja meg a legjobb választ számodra. Meglévő kapcsolatodnak nem tesznek jót a titkok. Hívd Juliannát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), tudd meg, párod megcsal-e a nyáron!     Bika Nagyon erős nyarad lesz a […]

Heti horoszkóp 2019.07.11 – 2019.07.18

Heti horoszkóp 2019.07.11 – 2019.07.18   KOS Sikereidet és a szerencsédet több minden is próbálja akadályozni a heti horoszkóp szerint, pedig ezeknek lassan meg kell érkezniük az életedbe. Önmagad is gátolod a fejlődésedet, nem helyén való gondolatokkal és hozzáállással. Fontos lenne megtudnod, mi is az, amit el kell elengedni azért, hogy a céljaid elérhetővé váljanak. […]

Így szeretkeznek a csillagjegyek!

Így szeretkeznek a csillagjegyek!   KOS: A Kos minden mennyiségben imádja a szexet, egy igazi szexuális ragadozó. Gyorsan szereti, és folyamatosan új hódításokon töri a fejét, de ha igaz szerelemre talál, mindent megtesz a párjáért.   BIKA: Nagyon romantikus, inkább a szerelmet szereti. Ő a legerotikusabb a csillagjegyek között. A legérzékenyebb pontja a talpa és […]

Nagy Nyári Szerencse Horoszkóp

Nagy nyári szerencsehoroszkóp     Kos      A szerencse változó mértékben lesz veled a nyári hónapokban. Érdemes figyelned a 2019-es horoszkóp sorait, ha nagyot szeretnél szakítani. Hívd Marcus Mágust a 0690633931-es számon (485Ft/perc), ismerd meg a szerencseszámaid a nyári hónapokra!     Bika Leginkább az augusztus hozhat eredményt a szerencse területén számodra. A szerencse horoszkóp […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530

Üdvözöllek sok szeretettel, Amira vagyok!
Az évek hosszú során sok ember keresett meg szerelmi, anyagi, érzelmi problémáival, melyeket a legjobb tudásom szerint, a legnagyobb szeretetemmel segítettem átlátni, majd megoldásukra rátalálni.

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 330