CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Saját szerelemtérkép, hogy jobb legyen a kapcsolatod!

Sokan keresnek fel szerelmi jóslással kapcsolatosan, ezért úgy döntöttem, megosztom veletek a szerelemtérkép készítését.

Nagyon remélem, hogy sikerül boldogabbá tenned a kapcsolatod, és kideríted, hogy Ő-e az igazi, vagy sem. Szerelmi horoszkóp, szerelmi mágia bármikor kérhető, de ha hosszútávon szeretnél változást és szerelmet, akkor készíts magadnak szerelemtérképet.

 

Kattints ide és találd meg a legjobb jóst, aki szerelmi témában segít Neked!

 

EZZEL a 3 módszerrel vonzhatod be a szerelmet!

 

A szerelemtérkép lényege, hogy egymásról minél többet kell megtudnotok, és minél jobban el kell mélyítenetek az egymás iránt érzett szerelmet. Nem kell értékelned és ítélkezned, csupán csak befogadónak kell lenned, és adatokat gyűjtened a párodról.

 

Ha EZT álmodod, tuti eljön a nagy Ő, fehér lovon!

 

 

  1. lépés – Mindig a topon kell lenned, és ismerned az összes adatot, tulajdonságát, és folyamatosan frissítened kell ezt a róla tudott adatbázist. Mit szeret, mi zavarja, mit gondol, mit utál, mit kedvel, mire vágyik?

 

  1. lépés – Gyakran idézd fel a boldog pillanatokat, és mindig vedd észre, amikor valamit ügyesen és jól csinál.

 

  1. lépés – Lehet, hogy sokat dolgozol, kimerít a házimunka, esetleg a gyerekek, de minden nap szánj a párodra legalább 30 percet, amikor meghallgatod, hogy mi történt vele, és elmondod, hogy mi történt veled. Ennek nem szabad rutinszerűen történnie, nem szabad úgy tenned, hogy csak gyorsan essünk át rajta. VÉGIG figyelned kell, és memorizálni az adatokat, reagálni!

 

 

 

EZEK az angyalok elhozzák az igaz szerelmet!

 

  1. lépés – Csak és kizárólag közösen hozzatok döntéseket, egyik fél sem mondhatja, hogy neki mindegy. Kompromisszumra van szükség.

 

  1. lépés – Ne bíráskodj felette, ne ítéld el és ne kritizáld! Még a vita során sem! Panaszkodnod szabad, de ha nem örök életű, komoly problémáról van szó, akkor igyekezz emberien megoldani!

 

  1. lépés – Tartsd tiszteletben az álmait, és ne feledd el a te álmaid sem! Ezek a tények konfliktust okozhatnak, de meg kell tanulnod kezelni őket!

 

  1. lépés – Ismerd meg azt, hogy miért van a közös életeteknek értelme. Vannak események, ünnepek, amiket közösen, izgatottan vártok? Tudod, hogy hol van a helyed mellette, és neki melletted? Közösek a céljaitok?

 

Ha továbbra is úgy érzed, hogy ő az igazi, és szeretnéd jobbá tenni a kapcsolatotokat, megmenteni a házasságotokat, akkor bátran jelentkezz! Csupán heti 5 órát kell rászánnod és tökéletes kapcsolatban élhetsz!

Ne dugd homokba a fejed, és tegyél meg minden érte! Nálunk a legjobb párkapcsolati tanácsadókkal beszélhetsz!

 

 

Ha szeretnél szerelmi életedben végre rendet tenni, keresd az ország legjobb szerelmi tanácsadóit, akik már sok kapcsolatot hoztak helyre, és sok párnak segítettek egymásra találni! Hívd Xalent vagy Megmondót a 06 90 633 931-es telefonszámon (485Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

 

Olvastad már?

Mondd el ezt az igézetet Mindenszentek éjszakáján, és meglátod a jövődet!

Mondd el ezt az igézetet Mindenszentek éjszakáján és meglátod a jövőd!   A Mindenszentek nagyon fontos nap az életünkben. Ilyenkor a legszebbek a temetők, ilyenkor érünk el az igazi mély őszbe, amely már megállíthatatlanul ígéri a telet. Novemberben hosszú és misztikus éjszakák várnak rád, és az első napja a hónapnak, feltárhatja előtted a jövőd! Ehhez […]

Az angyal, aki a lehetetlennek tűnő kívánságaidat is teljesíti

Angyal, aki a lehetetlennek tűnő kívánságaid is teljesíti     Az angyal, aki segíthet, aki meghallgatja kérésed! A nevét nem árulom el, de ahogy közeledik a Karácsony, ez az angyal egyre több időt tölt a Földön. Segítségét ilyenkor a legtapasztaltabb mágusok gyakran veszik igénybe. Ez az angyal nem őrangyal, ő egy segítő angyal, aki vagy […]

2019 Őszi szerelmi horoszkóp!

2019 Őszi szerelmi horoszkóp    Kos  A szerelmi horoszkóp szerint ez az ősz forróbb lehet számodra, mint a nyár. Tedd, amit szíved diktál, ha a boldogságod keresed! Meglévő kapcsolatodba exed szólhat közbe. Biztos, hogy mindent lezártál? Hívd Boszi Katát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj jóslást a szerelemről!    Bika  Ez ősz más lesz, mint a […]

Heti horoszkóp 2019.10.17. – 2019.10.24.

Heti horoszkóp 2019.10.17. – 2019.10.24.   KOS Nehéz úgy teljesítened, hogy közben kétségeid vannak párkapcsolatod miatt. Pedig a helyzeted nem olyan válságos, legalábbis a heti horoszkóp szerint. Minden kapcsolat más, lehet, hogy te több segítségre szorulsz, mint amennyit a jövő csillaghatásai nyújtani képesek. Kérj segítséget, hívd Imolát a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), aki a párkapcsolatok […]

12 mágikus mantra 2020. összes hónapjára

12 mágikus mantra 2020. összes hónapjára.    A mantra ereje egyre inkább bizonyít. Régebben még csak szent nyelveken szólt egy mantra szövege, ma már minden nyelven léteznek mantrák. A 2020 -as esztendő minden hónapjára adunk most neked egy mantrát, amelyeket érdemes alkalmaznod.    ITT is egy jól működő pénzmantrát találsz!   Jó, ha elsajátítod a […]

A Merkúr belép a Skorpió házába!

A Merkúr belép a Skorpió házába -döbbenetes fordulatokra számíthatsz  Hamarosan a Merkúr belép a Skorpió házába. November elsejétől ezért komoly fordulatokra számíthatsz az élet legtöbb területén. Lehet, hogy életedben fontos a váratlan fordulat bekövetkezése, de vigyázz, mert mindentől van lentebb! Én azt tanácsolom neked, hogy légy óvatos az elkövetkezendő időszakban. Bármit is jelezzen neked a […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530

Ha túl sok a megoldatlan problémád vagy a megválaszolatlan kérdés az életedben, ne habozz tovább! Olyan módszerekkel dolgozom, amik pontos választ adnak kérdéseidre és megmutatnak minden választható lehetősége! Élj harmóniában! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 391