Roma mágiával akarta megölni a férjét egy Budapesti nő!

Többször hallottunk már olyanról, hogy szerelemféltésből, vagy örökség miatt a házastársak összekapnak, sőt erőszakosságig is fajulhat a dolog. Olyat azonban ritkán hallani, hogy mágiával akar valaki megszabadulni egykori szerelmétől.

Nézd meg ITT, hogy hozzád milyen csillagjegyű társ illik igazán!

Egy budapesti asszonyt évek óta bántalmazó férje egyre erőszakosabbá vált nejével, és amikor az asszony már nem bírta tovább, mindent elmesélt szomszédjának, aki a roma mágiát javasolta a nő férje ellen.

A nő utánanézett, hogyan kell alkalmaznia ezt a mágiát, és el is kezdte a férjét támadni ezzel a fekete mágiával. Sajnos a nő nem volt körültekintő, és a roma mágiát segítség nélkül kezdte férjén alkalmazni, aki ettől még agresszívebb és kibírhatatlanabb lett.

Légy körültekintő! ITT megtudod, mi vár rád 2017-ben!

A nő elkeseredésében beszélt egy szakemberrel, aki elmondta neki, hogy ilyen roma mágiát csak nagyon körültekintően és szakember segítségével lehet elvégezni, de ez a mágus nem vállalta el ezt a feladatot, hiszen ez fekete mágiának számít, ezért a nő tovább folytatta a roma mágiát „házilag”.

Te is szabadulnál egy rossz kapcsolatból, vagy csak a rossz élethelyzettől, melyben most benne vagy? Akkor hívd Xalen a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), hogy egy igen hatásos tisztítással segíthessen neked!

Nézd meg ITT, számodra ki a megfelelő társ, ha Ikrek jegyben születtél!

Még rosszabbra fordult a nő helyzete, ahelyett, hogy a párján tapasztalta volna a roma mágia által okozott tüneteket, neki kezdtek hallucinációi, rémálmai, halálközeli élményei lenni.

Nagyon megijedt és újra elment a mágushoz, aki anno világosan elmondta, hogy fejezze be ezt a mágiát. Kirakta a nő kártyáit és megdöbbenve látta, hogy bizony a hölgynél mutatkoznak a halálra utaló jelek! A mágus azonnal kézbe vette a dolgot és letisztította a nőt mindenféle negatív energiától és teljes csakratisztítást is végzett!

roma mágia

A nő azóta jól van, és kilépett a házasságából, sőt mi több, rátalált az igaz szerelem is!

A tanulsága ennek az esetnek az, hogy soha ne csináljunk magunktól, útmutatás nélkül semmiféle mágiát, mert ezzel csak árthatunk magunknak!

Ha egészséged egyik napról a másikra megromlott, munkahelyed elvesztetted és az anyagi helyzeted sem rózsás, vagy akár a párkapcsolatod tönkre ment se perc alatt, akkor biztos lehetsz abban, hogy fekete mágia áldozata vagy! Hívd Edit vagy Matt jósokat a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), mert minél előbb meg kell szabadulnod a negatív hatásoktól, hogy az életed rendeződhessen!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Lájkolj minket!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét