CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Rólunk

Az Asztro 24h -nak közvetítő szerepe van az úgynevezett alternatív területeken tevékenykedő szakemberek, és a nyilvánosság  között. A mi oldalainkon megtalálhatod azt a személyt, aki segíthet a problémád megoldásában. Azt, hogy ki mihez ért, és képességeit milyen területen kamatoztatja a honlapunkon olvashatod. Itt tanácsadóink bemutatkoznak, oldalainkon meg tudod találni a tanácsadóink jelenlegi státuszát és ily módon el tudod kerülni a felesleges várakozást.

Az Te számodra biztosítottuk a legjobb asztrológusokat, látnokokat, tarot, runa, ji gyinga és hasonló mestereket az alternatív tudomány  területéről akik az Asztro vonalunkon tevékenykednek. A mi oldalunkon megtalálhatod azt a személyt, aki segíthet a problémád megoldásában. Szeretnénk, ha minél több emberhez eljutna üzenetünk, és jó a hírünk.

Mi nem a világot szeretnénk megváltani, inkább együtt szeretnénk gondolkodni mindazon, amely megnehezíti hétköznapjaikat és megmutatni az utat azoknak, akik azt az elapadhatatlan forrást keresik, ahonnan a boldogság ered. Ezt a megfoghatatlan, röpke pillanatokban felbukkanó érzést, kívülről várjuk, pedig tartósan kizárólag csak önmagunkban találhatjuk meg!

De a harmóniához, a lelki békéhez vezető ösvény hosszú és göröngyös, a tanuló könnyen eltéved a járatlan úton. Zarándokok vagyunk az időben, átutazók a földön, így tapasztalatainkat út közben szerezzük meg. Ezek olykor fájdalmasak, ám értékesebbé, bölcsebbé válunk általuk.

A célunk az hogy a környezetet, ahonnan származunk és melyben  jelenleg tartózkodunk, jobban érthetővé tegyük. Segítünk  abban, hogy jobban tudj a céljaidra összpontosítani és hogy növeld életed minőségét.

Vedd az irányítást a saját kezedbe!