Rafael főangyal segítségével megtudhatod, mit üzen elhunyt hozzátartozód!

Ha érdekel, mit üzennek eltávozott szeretteid, Rafael főangyal segítségét kell kérned. Mivel egy nagyon komoly témáról van szó, ezért nem elég simán kérned Rafael főangyal segítségét,

hanem egy szertartás keretén belül kell ezt megtenned.

IDE kattintva azt is megtudhatod, hogy Hamied, a csodák angyala mit üzen neked!

A szertartáshoz szükséged lesz egy fehér és egy fekete gyertyára, egy kb. 10 cm átmérőjű tükörre és egy piros cérnára, fehér papírra meg tollra, egy régi könyvre és egy kulcsra.

Egy olyan időpontot válassz az eltávozott szeretteid szellemének a megidézésére, amikor tudod biztosan, hogy senki sem fog megzavarni. Kapcsolj ki minden elektromos készüléket, mert az elektromos hullámok megzavarják a szellemkommunikációt. Kapcsold ki a telefonod és húzd ki a wifi routert is.

Rafael főangyal

A könyvet és a kulcsot a szertartás előtt be kell avattatnod Ágnessel a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc)! A kulcsot helyezd a könyv lapjai közé úgy, hogy a kulcs felső része (a feje) kilógjon a könyvből, majd kötözd meg a könyvet egy piros cérnával. Erősen kösd meg, annyira, hogy ha a kulcs könyvből kilógó részét megfogod, ne essen le a könyv, elbírja a könyv súlyát, és a kulcsot tartva a könyv elfordulhasson.

Mondd hangosan: Rafael főangyal, segíts felvennem a kapcsolatot XY-nal (itt mondd ki a teljes nevét), akit én mindig így szólítottam (mondd ki hangosan azt a nevet, ahogyan te szólítottad (pl nagyi, anya stb.)!

ITT egy nagyon részletes és pontos horoszkópot találsz, minden TITOKRÓL lerántja a leplet!

Gyújtsd meg a fehér és a fekete gyertyát. A tükörrel nincs semmi dolgod, csak legyen ott a gyertyák mellet az asztalon. Majd két ujjaddal tartsd meg a kulcsot úgy, hogy a mutatóujjad helyezed a kulcs alá, majd mond hangosan:

Rafael főangyal, segíts értelmezni (itt mondd a nevét) üzenetét a számomra. Kérem (mondd a nevét) szelleme, jelenj meg! Kérlek, ha itt vagy, mozgasd a könyvet jobbra.

Ha a könyv elfordult, a megidézett szellem megérkezett.

Tedd fel a kérdéseidet úgy, hogy ezekre igennel vagy nemmel lehessen válaszolni. Mondd hangosan a kérdéseket, majd tedd hozzá, ha a válasz a kérdésre igen, akkor a könyv forduljon jobbra, ha a válasz nem, akkor balra, ha a szellem nem szeretne válaszolni, akkor lengjen a könyv előre-hátra, függőlegesen.

Írd fel a kérdéseket és a válaszokat is az előkészített fehér papírra. Párkapcsolatról is kérdezhetsz a szellemtől.

Ha behatóbban érdekel a téma, akkor IDE kattintva megtudhatod, hogy mikor találod meg a SZERELMET!

Rafael főangyal

Ha befejezted és már nincs több kérdésed, akkor hívd Rafael főangyalt, és kérd meg, hogy vezesse el a szellemet. Ne felejtsd el megköszönni az eltávozott szeretted válaszait és Rafael főangyal közreműködését! Fontos, hogy hangosan kérd Rafael főangyalt, hogy vezesse el a szellemet.

Ha elvégezted a szertartást, ne fújd el a gyertyákat, várd meg, amíg leégnek, és ha lehet, ez idő alatt ne hagyd el a lakást.

Ezután hívd vissza Ágnest a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc) és kérdezd meg, eltávozott-e a szellem, és kérd, hogy tegyen rád egy védelmet, ugyanis ilyenkor fokozott annak a veszélye, hogy a megidézett szellem, vagy egy vele egy időben érkezett lélek rád tapad!

Elhunyt szeretted üzenetét szeretnéd megtudni profiktól? Hívd Norbert vagy Boszi Kata jósokat a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), hogy átadják neked!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

lajk-vilag_animated_CS

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét