Pokolba vagy a Mennyországba fogsz kerülni?

Pokolba vagy a Mennyországba fogsz kerülni

A pokol nem kifejezetten az a hely, ahová sokan szeretnének eljutni, ennek ellenére bizonyosan többen vannak ott, mint a mennyek országában. Nyilván, ha ismered Bibliát, akkor egy kis önismeret segítségével te magad is el tudnád dönteni ezt a kérdést. Viszont, mióta a Biblia íródott, nagyon sok változás történt, sok minden, ami a Bibliában van, ma már nem bűn, vagy éppen bűn. Nem szabad elfeledned, hogy a szent könyv, nem csak Isten dolgáról szólt, hanem az emberi törvények és a korszak értékrendje is belekerült.

tv2_angyal (1)

ITT most kiderítheted, milyen körülmények között hagyhatod majd el a földi létet!

Napjainkban már tényleg Isten igéje számít. Az ördögök és angyalok, ma már nem szólnak bele a hétköznapok menetébe, törvényeink már nem a szent könyvekben vannak, viszont ezekkel szembe megy a tényleges erkölcs, ami már a törvények felett áll. Tehát, ha nem is vagy törvénysértő, egy cseppet sem lehetsz biztos abban, hogy a mennybe jutsz.

Szerezd be az ITT található tárgyakat, ha meg akarod óvni magad a negatív energiáktól!

Az ördög most több dologban lakik, mint eddig bármikor, a történelmünk során. Könnyebben csal tőrbe minket, hiszen számtalan olyan dolog van úton-útfélen, amelyek a pokolba vezethetnek el, ahonnan már nincs visszaút. A baj az, hogy sokan élnek tudatlanságban, nem tudják, hogy a helyük már meg van jelölve a pokolban. Az őrangyaluk ugyan küldi a figyelmeztető jeleket, de az átlag ember ma már tompa az Isteni jelek fogadására.

Álmaidban is kapod a jeleket! ITT találod a figyelmeztető álmokat!

Nem tudni, kik azok, akik pokolra kerülnek a mennyország helyett. Annyit tudni, hogy nagyon sokan vannak és még sokakat meg lehetne menteni, ha tennének érte. Észre kell vennünk az angyal jelét, amely ott van körülöttünk, ha mégis a pokolra kerülnénk. Lehet csak egy apró dolog vezet minket oda, éppen ezért nagyon könnyen megy a feloldozás.

cigánykártya jóslás

Tudd meg most Tündér Lilitől a 954-es kódon, hová is kerül lelked! Menekülj meg most a pokoltól, hiszen a feloldozásra lehetőséged van! Lehet, csak egy apró jó cselekedetre van szükséged és már a Földön megnyílhat számodra a mennyek országa!

Angyali tisztítást csakis a legjobbaktól kell kérned, akik segíthetnek az életedet minden ártó és negatív erőtől, entitástól megtisztítani!Lulugyi és Tündér Lili jósnők a legjobbak a tisztítás elvégzésében, illetve az angyalokkal való kommunikációban! Hívd őket a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Lájkolj minket!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét