Pénztarot

Pénztarot

A Tarot kártya egy nagyon elterjedt jós kártya, mellyel több módon is lehet jósolni, vagy elemezni egy kérdést. A kártyának feltett kérdések legtöbbször anyagi jellegűek, így egyre több olyan kirakási forma jelent meg, amely kifejezetten az anyagi kérdések megválaszolására, olykor azok helyes befolyásolására jöttek létre. Napjainkban egyre többet hallani a Pénztarot szót, ami egy tarot kártyával végzett jóslást, jóslás kört takar magában. A Pénztarot alapja természetesen a tarot kártya, melynek 78 lapjából, legtöbben csak a Nagy arkánum 22 lapját használják. Az ügyesebb jósoknak ez a 22 lap is elég ahhoz, hogy pontos választ tudjanak adni a kérdésekre.

A kártya születésének idejében, még a pénz nem volt olyan jelentős, mint a bőség, így a lapok burkolt jelentése a bőségre, bő termésre utalnak, amit át kell vetítenie a jósnak napjainkra. Jelenleg kevesen függünk az időjárástól, a terméstől, így inkább a pénz az, ami számít a kérdezőnek, különösen akkor, ha a kérdező maga is pénzügyi területen dolgozik, például bróker. Itt már nem elég a négy évszakot, azaz időjárásunk törvényszerűségeit alapnak venni, ami segít meghatározni az időt, a ritmust, mivel lényegesen fokozottabb a pénzmozgás, mint a mezőgazdaság területén.

A pénztarot kifejezés, minden olyan anyagi helyzetet elemző technikára alkalmas, ami megfelel napjain felfokozott tempójának. Jelenleg már ott tartunk, hogy aki mezőgazdaságból él, valamilyen gazda, neki is a Pénztarotra van szüksége, mivel a gyors tempó, az új technológiák, egyre inkább függetlenítik az évszakokkal szemben, mely sokaknál alapja az időspirálnak, a tarotban. Ha Ön ügyfél és tudni akarja érdemes-e Pénztarotot kérnie, akkor erre azt írom, hogy igen, hiszen ez a módszer, fel van készülve az Ön mindennapjaira.

A Pénztarot nem csak azt mondja mi lesz a jövőben, nem csak azt tárja elénk, mi volt múltban, hanem azt is megmutatja, hogy milyen út vezet minket a pénzhez, ami szükséges boldogulásunkhoz. Rámutat arra, hogy mik a hibáink,  illetve arra, hogy mit is tehetünk, ha ezeket a hibákat ki akarjuk küszöbölni. A Pénztarot segítségével kiderül az is, hogy hat-e ránk valamilyen negatív, ami miatt rossz a helyzetünk, vagy éppen a saját tévedéseink áldozatai vagyunk.  Amennyiben mutat a kártya blokkot, negatív erőt, akkor a Pénztarot segíthet annak oldásában is, hiszen az nem csak jóslás, nem csak tanácsadás, hanem sorsvezetés is egyben, ami lényegében képes szerencsét hozni oda, ahol abból nincs egy szem se.

Nem véletlen az, hogy az Astor-centerben, nagyon sok hívónk él a lehetőséggel, mivel nem egy a Pénztarotot igénybe vevő ember sorsa változott meg, a lapok vezetése miatt. A Pénztarot sorsvezetése páratlan, olyan, mintha egy vadászkopó vezetné a vadászt a zsákmányra, csak nem vadat, hanem szerencsét és az anyagi jó létet mutatja meg az azt keresőknek. A Pénztarot termesztésen nem működik mindenkinél, de valakinek ez a módszer hozott óriási változást az életébe. Lehet Önnek is ez lenne a legjobb technika, így érdemes keresnie egy szakembert, aki ért hozzá, de még egyszerűbb ha hívja az Astro-vonalat, mivel tanácsadóink mindannyian avatottak a Pénztarot titkos módszerébe, tehát ha kéri, elvégzik Önnek a sorsvezető és változtató kirakást.

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Felhasználók hozzászólásai (8)

Andrea on október 12, 2014 Válasz

Hogyan alakul szerencse lakás pénzügyi munkahelyi helyzetem mennyit kell várni a beteljesülésére

  Astro24h on október 14, 2014 Válasz

  Kedves Andrea!
  Xalen jósnőt ajánljuk Önnek, melléke: 453 Anyagiakban és ingatlan területén kiváló szakember.
  Hívja most! 0690 603 411 (381Ft/perc).

Ildikó on október 22, 2014 Válasz

Kérdésem az lenne,most végeztem a,Kertészetit,Lesz e az elkövetkező ,időben munkahelyem? Hozzászólás

  Astro24h on november 4, 2014 Válasz

  Kedves Ildikó!
  Leopold jóst ajánljuk Önnek, melléke: 457. Tanácsadónk segíteni fog Önnek, hogy sikerüljön. Tapasztalt szakértő.
  Hívja most! 0690 603 411 (381Ft/perc).

monika on február 8, 2015 Válasz

lesz e szerencsem es meg lesz e sajat lakasunk meddig kell meg varnom ra

  Astro24h on február 9, 2015 Válasz

  Kedves Mónika!
  Szandra jósnőt ajánljuk Önnek, melléke: 387. Segít Önnek kiszámítani a szerencseszámokat és szerencse mágiával is foglalkozik . Hívja most és minden kérdésére válaszol! 0690 603 411 (381 Ft/perc).

Márta on július 10, 2015 Válasz

HozzászólásLesz-e saját vállalkozásom a közel jövőben és az anyagi helyzetem hogy alakul?Köszönöm válaszát.

Astro24h on augusztus 16, 2015 Válasz

Kedves Márta! Kártyák azt mutatják, hogy a vállalkozása idén sajnos igazából még nem indul be, és az anyagi helyzete is akkor lesz jobb amikor a vállalkozás már beindul. Segítek Önnek kérem hívjon Ágnes 313 kód

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét