Pénzmantra, ami működik!

Pénzmantra

Nagyon sok pénzmantra létezik, de ez eredeti ősmagyar pénzmantra elég kevés nyilvánosságot és megosztást kapott, mert nagyon kevesen ismerik.

Természetesen használhatjuk más népek mantráit is, de a fordítás során elvész a mantra varázsa. Ennek a pénzmágiának az ereje a szavakban rejlik és a szavak egymásutáni csengése, ismétlése hozza meg az igazi eredményt.

Bort

búzát, békességet,

pénzt, vagyont és minden szépet,

a bőséget, gazdagságot,

ha most keresem, megtalálom.

Csörr, csörr, szerencse, ide gyere a zsebembe.

A mantra hatását erősíti, ha készítesz egy pénzfát. Kattints IDE!

jós, jóslás, jósnő, ezotéria, ezo, spiritualitás, spirituális képességek, spirituális tanítások

Ezt a garantáltan működő, eredeti magyar pénzmantrát sehol máshol nem találod meg az interneten. Nagy kincs tehát és valóban működik, ha tudod, hogy pontosan mikor kell ismételgetned és hányszor.

Ezt a kollégáink elmondják Neked személyre szabottan a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Kérd az angyalok segítségét is azért, hogy pénzt teremthess! ITT megtudod, hogyan!

Régen ezeket a mantrákat nem csak mondogatták, hanem fel is írták őket jól látható helyre, felhímezték a falvédőkre, mert valahányszor ránéztek, annyiszor jutott eszükbe az ismétlendő szöveg, így jóval hatékonyabban működött a mágia.

Nem ismerte mindenki ezeket a mondókákat és mivel szájról szájra terjedt, sokat módosult az eredeti, működő változathoz képest. Ahhoz, hogy megtaláljuk az eredetit, sok könyvtárat kellett végigjárni és sok lejegyzést kellett átlapozni. A mantra mellett a következő megjegyzés állt:

Tisztítsd meg a tested és a lelked,

a szavak csak így hoznak pénzt Neked.

Kérj tehát egy auratisztítást és egy rontás-, illetve átokvizsgálatot, mert ha negatív energiák vannak rajtad, semmilyen mantra vagy mágia nem hoz Neked pénzt és szerencsét! A mantra csak akkor tud beépülni, ha teljesen tiszta energiákkal és aurával rendelkezel!

jós, jóslás, jósnő, ezotéria, ezo, spiritualitás, spirituális képességek, spirituális tanítások

Ha nagyon gyorsan és nagyon sok pénzre van szükséged, akkor kérj egy személyre szabott pénzmantrát jósainktól! A személyre szabott pénzmantrának hatalmas ereje van! Ágnes és Aurethiel segítenek Neked ebben, tehát válaszd a telefonos jóslást és a fehér mágiát! Hívd őket most a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), akár külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,61€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét