A párkapcsolatod a múltad tükre

A párkapcsolatod a múltad tükre

 

Sokan fogadkoznak, hogy csakis akkor kötnek házasságot, ha beköszönt az életükbe az igaz szerelem. Sajnos nem mindenki ismeri fel az igaz szerelmet. Az a románc, ami elsőre nagyon sok boldog pillanatot ígér, nem mindig tart örökké.

 

A cigánykártya ITT megjósolja, mikor talál rád a nagy szerelem!

 

Te biztos vagy benne, hogy a párod az igazi? Ha találkoznál az igazival, felismernéd? Kérj Xalentől igaz szerelem varázslatot a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), nehogy elszalaszd életed szerelmét!

Te is megfogadtad már, hogy a te házasságod/párkapcsolatod nem lesz olyan, mint a szüleidé? Az igaz szerelem megtalálása a célod? Ne csodálkozz, ha minden igyekezeted ellenére mégis pont úgy alakul.

A legtöbb aktuális pszichológiai kutatásból az derül ki, hogy pontosan azokat a viselkedésmintákat fogjuk alkalmazni a párkapcsolatunkban, amelyeket otthon gyerekként láttunk. És valamiért pont ugyanolyan partnert vonzunk be magunknak, amilyen az ellenkező nemű szülőnk volt.

 

Tudd meg ITT, mikor érkezik meg életedbe a nagy szerelem!

 

Rengeteg pszichológiai tanulmány született már arról, hogy valaki olyan apa mellett nőtt fel, aki szereti az italt, ezért messzire elkerülte az italozó férfiakat. Akkor hogyan mehet feleségül egy alkoholistához? Erre tudományos magyarázat nincs, ezoterikus magyarázata viszont van.

Karmikus kötődéseink a gyerekkorral nem zárulnak le. Addig folytatódnak, amíg sorsszerűen meg nem szűnnek, vagy amíg valaki meg nem szünteti őket.

A karmikus balszerencsét Aurethiel meg tudja törni az életedben. Ha eddig minden kapcsolatod dugába dőlt, akkor ideje nem magad hibáztatnod, es ezoterikus segítséget kérned! Keresd Aurethielt a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

 

Szabadulj meg a szerelmi kötésektől most! Kattints IDE és segítünk!

tv2_angyalszerelem

Nem kell kivárnod, amíg lejár a karma, hogy emiatt esetleg évekig szenvedj egy kapcsolatban. A karma oldást szakembereink a megadott telefonszámon elvégzik neked még ma, hogy te holnap szabad ember lehess! Merj lépni, a saját érdekedben!

 

A szerelmi életed kész káosz? A jelenlegi párkapcsolatodban pont ugyanazokat a hibákat és rossz döntéseket hozod meg, amelyeket az előző kapcsolatodban is elkövettél? Kérd Aurethiel vagy Xalen jósnő segítségét a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik felfedik számodra, hogyan oldhatod meg szerelmi életed!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Olvastad már?

Heti horoszkóp 2018.11.15 – 2018.11.22

Heti horoszkóp 2018.11.15 – 2018.11.22   KOS A héten rendkívüli munkakedved lehet, annak ellenére, hogy teendőd viszont nem lesz sok. Ha idő előtt végzel a dolgoddal, legalább lesz egy kis időd arra, figyelj a belső hangodra, mely újra és újra egy titokra figyelmeztet. A heti horoszkópból kiderül, valamit tudnod kellene, valami nagyon fontos most veled […]

Ilyen lesz 2019. a számmisztika szerint

Ilyen lesz 2019. a számmisztika szerint   hármas év. 2+0+1+9 = 12. 1+2 = 3   A 3-as év a következőt üzeni nekünk: Itt az idő, hogy növekedjünk, gyarapodjunk. A tudásunkat, az ismereteinket, a családot, barátokat, és nem mellesleg a pénzt is gyarapíthatjuk. A 3-as év a nagy változások éve.   A számmisztika sokkal több […]

Nagy pénzhoroszkóp 2019-re! Ne hagyd ki!

Nagy pénzhoroszkóp 2019-re! Ne hagyd ki!   Kos A pénz sokszor okoz számodra gondot az esztendő első felében. Éppen ezért minden lehetőséget érdemes megragadnod. Sajnos gyakran nem hallgatsz másokra, amit ebben az esztendőben többször is érdemes lenne. Ne adj ki pénzt akármire, sokszor lesz a drágább az olcsóbb! Hívd Marcus Mágust a 0690633931-es számon (485Ft/perc), […]

Segítő Lélek

Segítő Lélek: 10 motiváló üzenet, amit minden nap el kellene olvasnod   Segítő Lélek blogom egy fontos fejezethez ért. Kivételesen nem egy rossz, káros szokást beszélünk meg, hanem minden rosszat félretéve, megindítjuk a boldogság projektet. Nagyon nehéz összeszedni a legjobb motivációs üzeneteket, de azért megpróbáltam a boldogság terápia érdekében. Kérlek, mentsd el ezt a cikket […]

Ingatlan mágia – Ingatlan eladásra, vételre

Ingatlan mágia – Ingatlan eladásra, vételre   Ingatlan mágia sorozatunk első részében kiadtunk egy titkos otthonteremtő mágiát, amit ITT olvashatsz. Bombaként robbant a hír, hogy nyilvánosságra hoztuk ezt a mágiát. Nagyon sok ingatlan mágus vette fel velünk a kapcsolatot, jelezve, hogy eszünkbe ne jusson ingyenesen a weboldalon megosztani ezeket a trükköket, praktikákat, és legfőképp a […]

Heti horoszkóp 2018.11.08 – 2018.11.15

Heti horoszkóp 2018.11.08 – 2018.11.15   KOS Gyakran kalandozol el a távolabbi jövőbe, aminek nincs sok értelme, ugyanis a jelen és közeljövő kínálja neked a legjobb megoldásokat és lehetőségeket. Vidd bele minden tudásod a munkádba, mert igyekezeted hamarosan megtérül! A szerelmi horoszkóp nem jó időszakot jelez előre. Kerülnöd kell a veszekedéseket, mert kapcsolatod nagyon sérülékeny […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Már több, mint húsz éve foglalkozom kártya jóslással. A kártyák közül a cigánykártyát használom, emellett tisztánlátó vagyok, és rontáslevétellel is dolgozom.

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 619

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530

Ha az élet minden területén elakadtál és nem tudod, milyen irányba is indulj, akkor ne késlekedj! Sokféle technikámnak és tanulmányaimnak köszönhetően most Neked segíthetek egy gondtalan jövő elérésében! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 830