A párkapcsolatod a múltad tükre

A párkapcsolatod a múltad tükre

 

Sokan fogadkoznak, hogy csakis akkor kötnek házasságot, ha beköszönt az életükbe az igaz szerelem. Sajnos nem mindenki ismeri fel az igaz szerelmet. Az a románc, ami elsőre nagyon sok boldog pillanatot ígér, nem mindig tart örökké.

 

A cigánykártya ITT megjósolja, mikor talál rád a nagy szerelem!

 

Te biztos vagy benne, hogy a párod az igazi? Ha találkoznál az igazival, felismernéd? Kérj Xalentől igaz szerelem varázslatot a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), nehogy elszalaszd életed szerelmét!

Te is megfogadtad már, hogy a te házasságod/párkapcsolatod nem lesz olyan, mint a szüleidé? Az igaz szerelem megtalálása a célod? Ne csodálkozz, ha minden igyekezeted ellenére mégis pont úgy alakul.

A legtöbb aktuális pszichológiai kutatásból az derül ki, hogy pontosan azokat a viselkedésmintákat fogjuk alkalmazni a párkapcsolatunkban, amelyeket otthon gyerekként láttunk. És valamiért pont ugyanolyan partnert vonzunk be magunknak, amilyen az ellenkező nemű szülőnk volt.

 

Tudd meg ITT, mikor érkezik meg életedbe a nagy szerelem!

 

Rengeteg pszichológiai tanulmány született már arról, hogy valaki olyan apa mellett nőtt fel, aki szereti az italt, ezért messzire elkerülte az italozó férfiakat. Akkor hogyan mehet feleségül egy alkoholistához? Erre tudományos magyarázat nincs, ezoterikus magyarázata viszont van.

Karmikus kötődéseink a gyerekkorral nem zárulnak le. Addig folytatódnak, amíg sorsszerűen meg nem szűnnek, vagy amíg valaki meg nem szünteti őket.

A karmikus balszerencsét Aurethiel meg tudja törni az életedben. Ha eddig minden kapcsolatod dugába dőlt, akkor ideje nem magad hibáztatnod, es ezoterikus segítséget kérned! Keresd Aurethielt a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

 

Szabadulj meg a szerelmi kötésektől most! Kattints IDE és segítünk!

tv2_angyalszerelem

Nem kell kivárnod, amíg lejár a karma, hogy emiatt esetleg évekig szenvedj egy kapcsolatban. A karma oldást szakembereink a megadott telefonszámon elvégzik neked még ma, hogy te holnap szabad ember lehess! Merj lépni, a saját érdekedben!

 

A szerelmi életed kész káosz? A jelenlegi párkapcsolatodban pont ugyanazokat a hibákat és rossz döntéseket hozod meg, amelyeket az előző kapcsolatodban is elkövettél? Kérd Aurethiel vagy Xalen jósnő segítségét a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik felfedik számodra, hogyan oldhatod meg szerelmi életed!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Olvastad már?

Szerezz pénzt az őszi Napéjegyenlőség előtt!

Szerezz pénzt az őszi Napéjegyenlőség előtt!   Ha neked is pénzre van szükséged, még pedig azonnal, akkor ezt egy „Napéjegyenlőség előtti pénzmágiával“ tudod a leghatékonyabban bevonzani. Azért fontos még a Napéjegyenlőség előtt elvégezned a pénzmágiát, mert az éjszakák hosszabbodásával és a nappalok megrövidülésével egyre nehezebb lesz igazán hatékony pénzmágiákat végezni.   Olvasd el a tibeti […]

Adósságaid vannak? Szerezz pénz 21 nap alatt!

Adósságaid vannak? Szerezz pénzt 21 nap alatt!   A pénz sosem akkor és úgy érkezik hozzád, amikor és amilyen formában szükséged lenne rá? Végezz programozott mágiát, azért, hogy pontosan akkor, és pontosan annyi bevételed legyen, amikor és amennyire szükséged van! Az alábbi mágiát 21 napig kell végezned és egyetlen napot sem hagyhatsz ki, ugyanis akkor […]

4 kínos szexkérdés és válasz

4 kínos szexkérdés és válasz   Sokszor beszélünk róla, hogy a szex nem lehet tabu. Viszont még mindig úgy érzem, hogy az, aki érdemben tudna beszélni róla, tabunak tartja a szex kérdést (a többség), és szomorú a másik oldal is, aki folyton a szexről beszél, de fogalma sincs a fontosságáról, vagy az érzelmi részéről, a […]

Egy jósnő blogja 2.

Egy jósnő blogja 2. – Csak a rossz szellemtől kell félni!   Nagyon örülök, hogy nagy népszerűségnek örvend a jósnő blogja. Sok megosztást és kedvelést kaptam, és egy pár kérdést. Egyébként, nyugodtan tegyetek fel még több kérdést, bátran!   Azt látom a kérdésekből, hogy nagyon sok embert foglalkoztat a szellemekkel való kommunikáció, érdeklődnek, hogy kikkel […]

Heti horoszkóp 2018.09.13 – 2018.09.20

Heti horoszkóp 2018.09.13 – 2018.09.20   KOS Valahogy nem úgy mennek a dolgok, ahogy kéne és nem is érted, hogy miért éppen te vagy az, aki sokat dolgozik, még sincs elég pénze. Hajlamos vagy időnként másokat hibáztatni, de sajnos nagyon sokszor saját magadra vagy leginkább mérges. Itt az ideje kideríteni, hogy mi is a valódi […]

Segítő Lélek: Alkohol függőség

Segítő lélek- alkoholizmus Mint segítő lélek, az utóbbi évek szomorú tapasztalata számomra, hogy egyre többen esnek az alkoholizmus csapdájába. Még rosszabb, ha arra gondolunk, hogy az alkoholbeteg emberek egyre inkább a fiatal generációkból kerülnek ki. Munkám során nagyon sokszor kell megoldanunk az ezzel kapcsolatos problémákat. Segítséget kell adnom, utat mutatnom, hogyan is lehet kilépni ebből […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kapcsolatot szeretnél teremteni a túlvilággal, vagy kíváncsi vagy arra, mi az életfeladatod, ne késlekedj tovább! Másfél évtizedes tapasztalattal állok rendelkezésedre! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 494

Fő profilom a cigánykártya jóslás, tanácsadás, lelki segítség nyújtás, inga, átok- és szellem levétel.

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 946

Ha szerelmi vagy anyagi területen érzékelsz elakadást, vagy esetleg álmaid megfejtésére vágysz, akkor most jó helyen jársz! A megoldás a kezemben van! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 993