A párkapcsolatod a múltad tükre

A párkapcsolatod a múltad tükre

 

Sokan fogadkoznak, hogy csakis akkor kötnek házasságot, ha beköszönt az életükbe az igaz szerelem. Sajnos nem mindenki ismeri fel az igaz szerelmet. Az a románc, ami elsőre nagyon sok boldog pillanatot ígér, nem mindig tart örökké.

 

A cigánykártya ITT megjósolja, mikor talál rád a nagy szerelem!

 

Te biztos vagy benne, hogy a párod az igazi? Ha találkoznál az igazival, felismernéd? Kérj Xalentől igaz szerelem varázslatot a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), nehogy elszalaszd életed szerelmét!

Te is megfogadtad már, hogy a te házasságod/párkapcsolatod nem lesz olyan, mint a szüleidé? Az igaz szerelem megtalálása a célod? Ne csodálkozz, ha minden igyekezeted ellenére mégis pont úgy alakul.

A legtöbb aktuális pszichológiai kutatásból az derül ki, hogy pontosan azokat a viselkedésmintákat fogjuk alkalmazni a párkapcsolatunkban, amelyeket otthon gyerekként láttunk. És valamiért pont ugyanolyan partnert vonzunk be magunknak, amilyen az ellenkező nemű szülőnk volt.

 

Tudd meg ITT, mikor érkezik meg életedbe a nagy szerelem!

 

Rengeteg pszichológiai tanulmány született már arról, hogy valaki olyan apa mellett nőtt fel, aki szereti az italt, ezért messzire elkerülte az italozó férfiakat. Akkor hogyan mehet feleségül egy alkoholistához? Erre tudományos magyarázat nincs, ezoterikus magyarázata viszont van.

Karmikus kötődéseink a gyerekkorral nem zárulnak le. Addig folytatódnak, amíg sorsszerűen meg nem szűnnek, vagy amíg valaki meg nem szünteti őket.

A karmikus balszerencsét Aurethiel meg tudja törni az életedben. Ha eddig minden kapcsolatod dugába dőlt, akkor ideje nem magad hibáztatnod, es ezoterikus segítséget kérned! Keresd Aurethielt a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

 

Szabadulj meg a szerelmi kötésektől most! Kattints IDE és segítünk!

tv2_angyalszerelem

Nem kell kivárnod, amíg lejár a karma, hogy emiatt esetleg évekig szenvedj egy kapcsolatban. A karma oldást szakembereink a megadott telefonszámon elvégzik neked még ma, hogy te holnap szabad ember lehess! Merj lépni, a saját érdekedben!

 

A szerelmi életed kész káosz? A jelenlegi párkapcsolatodban pont ugyanazokat a hibákat és rossz döntéseket hozod meg, amelyeket az előző kapcsolatodban is elkövettél? Kérd Aurethiel vagy Xalen jósnő segítségét a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik felfedik számodra, hogyan oldhatod meg szerelmi életed!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Olvastad már?

Heti horoszkóp 2019.02.14 – 2019.02.21

Heti horoszkóp 2019.02.14 – 2019.02.21   KOS Munkába nagyon eredményes leszel, és elégedett lehetsz még pénzügyekben is. Ne érdekeljenek a kisebb akadályok, most tényleg vágj bele mindenbe, amibe csak szeretnél, mert a tízmilliószoros nap hatalmas ereje támogat! Egyedül szerelmi életedben okozhat kárt ez a nap, ami negatív fordulatot vehet. A heti horoszkóp szerint olyan gondtól […]

Február havi szerelmi horoszkóp!

Február havi szerelmi horoszkóp   Kos A havi szerelmi horoszkóp új távlatokat jelez előre neked a februári hónapra. Sok új embert ismersz majd meg, aki között ott lehet az igazi is! Meglévő kapcsolatod esetében légy óvatos, mert párod félre értheti egy régi jóslat sorait! Hívd Váradi Évát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj egy jóslatot, ami […]

Valentin napi titkos szerelmi mágia

Valentin napi titkos szerelmi mágia   Már nyakunkon a Valentin-nap, úgyhogy gyorsan készültünk nektek egy meglepetéssel. Szingliknek, párkapcsolatban élőknek, társas magányban élőnek, csalódottaknak, és boldog szerelmeseknek is.   Nagyon fontos dolog, hogy Valentin-nap előtt nézd meg ITT, van-e rajtad esetleg valamilyen nem kívánt szerelmi kötés!   Ugyanis egy olyan Valentin napi szerelmi mágiát osztunk meg […]

Angyali nyerőszámok Februárra

Angyali nyerőszámok Februárra   Angyali nyerőszámok érkeztek februárra is. Az angyalok ilyenkor megjelölik azokat a számokat, amelyek nyereményt hozhatnak. A számoknak különleges rezgése van ebben az időszakba.   EZEKET az angyali szimbólumokat használd, hogy teljesüljenek az álmaid!   Saját magunknak is kérhetünk számokat az angyaltól, személyre szabott számokat. Ehhez meg kell tanulnunk az angyalokra koncentrálni, […]

Heti horoszkóp 2019.02.07 – 2019.02.14

Heti horoszkóp 2019.02.07 – 2019.02.14   KOS Több lehetőséget is megragadhatsz a héten, ha elég figyelmes leszel, és csak rajtad múlik, hogy élsz-e ezekkel. Fizikailag és lelkileg is rendben leszel, ennek köszönhetően a kellő lendületed meglesz ahhoz, hogy belevágj valamibe, amit sikerre is vihetsz hosszútávon. Ha viszont úgy érzed, neked soha semmi nem sikerül, akkor […]

Angyali üzenet Februárra

Angyali üzenet Februárra   Különleges angyali üzenet érkezett februárra. Az angyal hihetetlen veszélyre figyelmeztet, és a figyelmeztetés mindenkinek szól!   Használj pénzteremtő imát, amit ITT találsz!   Több őrangyal is megjelent, társultak melléjük a védőangyalok. Az angyalok arra figyelmeztetnek, hogy veszély leselkedik ránk. A hitünkben akarnak megrengetni bennünket, és ki akarnak mozdítani minket a komfort […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kapcsolatot szeretnél teremteni a túlvilággal, vagy kíváncsi vagy arra, mi az életfeladatod, ne késlekedj tovább! Másfél évtizedes tapasztalattal állok rendelkezésedre! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 494

Ha egészségügyi vagy párkapcsolati problémáidra keresed a megoldást, akkor itt állj meg, hiszen az atlantiszi mágiával segítek Neked! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 453

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530