A párkapcsolatod a múltad tükre

A párkapcsolatod a múltad tükre

 

Sokan fogadkoznak, hogy csakis akkor kötnek házasságot, ha beköszönt az életükbe az igaz szerelem. Sajnos nem mindenki ismeri fel az igaz szerelmet. Az a románc, ami elsőre nagyon sok boldog pillanatot ígér, nem mindig tart örökké.

 

A cigánykártya ITT megjósolja, mikor talál rád a nagy szerelem!

 

Te biztos vagy benne, hogy a párod az igazi? Ha találkoznál az igazival, felismernéd? Kérj Xalentől igaz szerelem varázslatot a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), nehogy elszalaszd életed szerelmét!

Te is megfogadtad már, hogy a te házasságod/párkapcsolatod nem lesz olyan, mint a szüleidé? Az igaz szerelem megtalálása a célod? Ne csodálkozz, ha minden igyekezeted ellenére mégis pont úgy alakul.

A legtöbb aktuális pszichológiai kutatásból az derül ki, hogy pontosan azokat a viselkedésmintákat fogjuk alkalmazni a párkapcsolatunkban, amelyeket otthon gyerekként láttunk. És valamiért pont ugyanolyan partnert vonzunk be magunknak, amilyen az ellenkező nemű szülőnk volt.

 

Tudd meg ITT, mikor érkezik meg életedbe a nagy szerelem!

 

Rengeteg pszichológiai tanulmány született már arról, hogy valaki olyan apa mellett nőtt fel, aki szereti az italt, ezért messzire elkerülte az italozó férfiakat. Akkor hogyan mehet feleségül egy alkoholistához? Erre tudományos magyarázat nincs, ezoterikus magyarázata viszont van.

Karmikus kötődéseink a gyerekkorral nem zárulnak le. Addig folytatódnak, amíg sorsszerűen meg nem szűnnek, vagy amíg valaki meg nem szünteti őket.

A karmikus balszerencsét Aurethiel meg tudja törni az életedben. Ha eddig minden kapcsolatod dugába dőlt, akkor ideje nem magad hibáztatnod, es ezoterikus segítséget kérned! Keresd Aurethielt a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

 

Szabadulj meg a szerelmi kötésektől most! Kattints IDE és segítünk!

tv2_angyalszerelem

Nem kell kivárnod, amíg lejár a karma, hogy emiatt esetleg évekig szenvedj egy kapcsolatban. A karma oldást szakembereink a megadott telefonszámon elvégzik neked még ma, hogy te holnap szabad ember lehess! Merj lépni, a saját érdekedben!

 

A szerelmi életed kész káosz? A jelenlegi párkapcsolatodban pont ugyanazokat a hibákat és rossz döntéseket hozod meg, amelyeket az előző kapcsolatodban is elkövettél? Kérd Aurethiel vagy Xalen jósnő segítségét a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik felfedik számodra, hogyan oldhatod meg szerelmi életed!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha szeretnéd felkeresni elhunyt szeretteid és megtudni mit üzennek neked a túlvilágról, akkor ne habozz. Megadom a lehetőséget a kommunikációs csatorna megnyitására. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 511

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530