Őszi napéjegyenlőség – ezeket változtathatja meg az életedben!

Őszi napéjegyenlőség - ezeket változtathatja meg az életedben!

A hagyományok szerint egy éven belül négyszer kezdődik el az év. E négy kezdet a tavasz, a nyár, az ősz, és a tél. Az őszi napéjegyenlőség idén a 2016. szeptember 22., 14:21 időpontra tehető.

A déli féltekén ezen a napon veszi kezdetét a csillagászati tavasz, az északi féltekén pedig rövidülnek és hűlnek a nappalok, közeledik a tél. A Nap erejének csökkenése ekkor éri el újra az egyensúly állapotát: a nappal és az éjszaka egyforma hosszú.

Anyagi sikerekre vágysz? Akkor ITT segítünk Neked 5 lépéssel!

A hiedelem szerint, ha ezen a napon tiszta az idő, jó lesz a bortermés. Ezután kezdődnek a gazdasági év végét jelentő szüreti mulatságok. A napéjegyenlőség napja a “Földanya ünnepe”, a beérett termésé, a szüreté és a megnyugvásé.

Ebben az időszakban hatékonyabban tudunk megszabadulni a negatív energiáktól és minden olyan dologtól, ami már nem szolgál minket. Nagyon fontos az elengedés és a lezárás. El kell engednünk a szegénységet, egy nem működő párkapcsolatot, vagy azt a munkahelyet, ahol nem becsülik meg a munkánkat.

Ezen a napon érdemes olyan szertartásokat végezni, melyekkel az eljövendő évszakra kívánunk hatni. Ajánlott számvetést, összegzést készíteni az eddig megtett útról, s elvégzett feladatokról is.

jós, jóslás, jósnő, ezotéria, ezo, spiritualitás, spirituális képességek, spirituális tanítások

Szerencsehozó tárgyakkal is bebiztosíthatod magad, kattints IDE!

Íme a lencsemágia, amely megváltoztathatja az életedet:

A Napforduló előtt beszerezzük a lencsét. Gyertyát gyújtunk és elkészítjük ízlés szerint. Az étel készítése közben csend van, s belül arra vagyunk hangolva, hogy a most formálódó étel bőséget, szeretetet, és szerencsét hoz az életünkbe. A lencséből a napéjegyenlőség napján, majd az azt követő két napon is fogyasztunk hét evőkanállal.

Minden nap gyertyát gyújtunk, kimerjük a hét evőkanál lencsét, s miközben elfogyasztjuk, csak arra gondolunk, hogy ételünk anyagi bőséget hoz nekünk a jövőben.

A második napon is gyertyát gyújtunk, kimerjük a tányérunkba a hét kanálnyi lencsét, s elfogyasztása közben arra gondolunk, hogy a szerencse beépül az életünkbe. Itt nem gondolunk bőségre!

A harmadik napon szintén meggyújtjuk a gyertyát, és a 7 kanál lencse elfogyasztása közben arra gondolunk, hogy anyagi bőséget és szerencsét visz az életünkbe a mágikus étel.

Ne feledjük, hogy ez nem étkezés, hanem szertartás, egy igazán hatékony fehér mágia! A gyertyát a szertartásunk végén oltsuk el, de mindezt úgy tegyük, hogy ne fújjuk el a gyertya lángját!

jós, jóslás, jósnő, ezotéria, ezo, spiritualitás, spirituális képességek, spirituális tanítások

Már számtalan pozitív visszajelzést hallottunk erről a bőség- és szerencseteremtő mágiáról, viszont, mint minden szertartás előtt, ez előtt is érdemes egy tisztítást kérned szakembereinktől, hogy úgy működjön, ahogy kell!

Szeretnéd tudni, hogy milyen változásokra számíthatsz még ezen a csodálatos napon? Vagy szeretnéd a sorsod kielemzését kérni? Akkor ne késlekedj, kérd legjobb jósaink segítségét! Xalen és Virág jósnők segítenek Neked ebben a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc) és a tisztítást is elvégzik!

Válaszd a telefonos jóslást külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,61€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon éred el jósainkat!

facebook like, facebook asztro világ

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét