Őszi gyertyamágiák – 3 életterületre: szerelem, pénz, egészség

gyertyamagia

Ősszel mind vágyunk egy kis meghittségre, szeretünk visszavonulni otthonunkba, ahol élvezhetjük mindazt, amit az év többi részében megteremtettünk. Persze az élet nem áll meg, szeretnénk sikeresek lenni a szerelemben, pénzbn, munkában és persze megőrizni egészségünket is. Ugye Ön is így van ezzel? Akkor az őszi gyertyamágiát Önnek találták ki, hiszen ezzel otthonában kezdheti el bevonzani a pozitív változás mindhárom életterületre!

Szerencsére lenne szüksége? Kattintson IDE szerencse bevonzó tárgyakért!

Gyertyamágia a szerelemre:

 szerelem, astro24h, jóslás, szerelem bevonzása, gyertymágia, gyertya mágia, szerelmi mágia

Ehhez kilenc darab gyertyára lesz szükség. Három fehér, három rózsaszín és három piros gyertya kell, amit a színeket váltogatva kör alakban kell kirakni egy asztalra. Mivel őszi mágiáról van szó, így a kör közepére érdemes gesztenyét tenni, ami a hagyomány szerint a család, illetve az összetartozás szimbóluma. Ha felhívja vonalunkat, a tanácsadója meg tudja mondani, melyik a legoptimálisabb idő a gyertyarituálé elkezdéséhez, mert ez csillagjegyenként eltérő lehet. Először csak a fehér gyertyákat gyújtsuk meg, ez az első lépés. Ezt követően kilenc percig erősen a szerelmünkre kell koncentrálni, vagy magára a szerelemre, arra, hogy szerelmesek vagyunk. Következnek a rózsaszín gyertyák, majd újabb kilenc perc elmélyülés. Mikor végeztünk, meggyújtjuk a piros gyertyákat is, és a következőket mondjuk: Amit Isten egybe kötött, ember szét ne választhassa!” Ezt követően még további kilenc perc elmélyülés szükséges, hogy a szerelmi mágia hatásos legyen, lezártnak viszont csak akkor tekinthető, ha a gesztenyét odaajándékoztuk kedvesünknek, vagy kiszemeltünknek.

Sehogysem indul be az anyagi gyarapodás az életében? Bizonyosodjon meg ITT arról, hogy pénzátok van-e Önön!

Happy jósnő, Happy jósnő 354 kód, jóslás

Gyertyamágia a pénzre:

 pénz, forint, pénzrituálé astro24h, gyertyamágia, anyagiak, karrier, pénzmágia

Ehhez a legjobb egy összetettebb, de valóban működő pénzmágiát alkalmazni, melynek csak egy része a gyertyás szertartás. Először is fontos elvégezni egy sorsfordítást, hogy bármit bevonzhassunk gyertyánk segítségével. Az évszakot jelképezendő őszi falevelekre lesz szükség, minden gyertyához egyre. A gyertyák száma kívánságainktól függ, de egyszerre maximum négyre lehet szükség. Telihold éjjele előtt fogjuk a falevelet és filccel vagy festékkel ráírjuk kívánságunkat, amit aztán a gyertya köré csavarunk, majd rögzítünk rajta. Éjjelre, mielőtt a gyertyákat meggyújtanánk a telihold fényében hagyjuk fürdeni. Ilyenkor figyeljen jól álmaira, mert lehet üzenetet kap az égiektől, hogyan is válthatja valóra kívánságát! Ha különös álmot lát, mielőtt folytatná a pénzmágiát kérdezzen meg egy álomfejtőt, hátha valamin változtatnia kell, mert karmája nem engedi a kívánságot valóra válni. Ezt követően a gyertyákat ki kell csavarni a falevélből, majd sorban elégetni három napon belül. A faleveleket vissza kell juttatni a természetbe, hogy onnan vonzzák be a segítő energiákat.

Ágnes jósnő, Ágnes jósnő 313 kód, astro24h Ágnes jósnő, jóslás,

Gyertyamágia az egészségre:

egészség, astro24h, gyertyamágia, betegség, egészségi állapot, mágia egészségre

Az egészségre végzett őszi gyertyamágia talán a legfontosabb, hiszen jön a tél, immunitásunk meggyengül, előjöhetnek a reumatikus problémák, ráadásul az időjárás viszontagságai miatt még a balesetek veszélye is megnő. Ezt a fajta szertartást két lépésben végezzük. Szükség van egy tisztításra, hogy ne legyen Önön negatív energia. Ehhez egy szál fehér gyertya szükséges, amit az egészségmágia konkrét kezdését megelőző napon elégetünk. Ezt a részt végezheti tanácsadója segítségével együtt is, aki elvégez Önnek egy csakra tisztítást is. A következő napra elő kell készíteni három zöld színű gyertyát, amit úgy kell kitenni az asztalra, mintha egy egyenlő szárú háromszög csúcsán helyezkedne el. Középre szentelt vagy forrásvizet, de akár esővizet is tehetünk egy kis tálban. Meg kell gyújtani a gyertyákat háromszor 15 percre reggel, délben és este, és minden alkalommal a középen elhelyezett vízzel kell eloltani. Ezalatt a 15 perc alatt igyekezzünk mély lélegzetet venni, figyeljünk rá, hogy tettünkben áramoljon a levegő, ezáltal a béke és harmónia.

 rituálé, jóslás, astro24h, személyre szabott mágia, szerelem, pénz, egészség, karrier

A rituálékat ismételhetjük többször is az ősz folyamán, hiszen nincsen megszabva, hogy csak egyszer lehet őket elvégezni. Ha viszont valamilyen nem várt dolog történik a gyertyamágia elvégzése során, például hirtelen elalszanak a gyertyák, mindenképpen keressen fel egy negatív energiákkal foglalkozó szakembert, mert lehet, hogy rontás vagy szellem van Önön, az szokott ilyen módon megakadályozni minden változtatásra irányuló kezdeményezést. Végül, de nem utolsósorban fontos tényező a tűzveszély kiiktatása, ami minden esetben az Ön felelőssége, ha az őszi gyertya szertartások bármelyikét is végzi. Legyen mindig nagyon körültekintő!

Tehát, ha mindenképp eredményesen szeretné végezni ezeket a mágiákat, először kérje jósaink segítségét, utána pedig már egyedül is menni fog, bármilyen területre be tudja majd vonzani a szerencsét! Keresse fel Nero mágust vagy Xalen jósnőt a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), hogy megváltozhasson élete!

Keresse jósainkat külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,61€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

tetszik, like, megosztás

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét