Őszi divatszínek – Melyik csillagjegy mit hordjon?

Őszi divatszínek - Melyik csillagjegy mit hordjon?

Egy angliai kutatócsoport 15 nő öltözködési szokásait vizsgálta 12 hónapon keresztül. A kutatás célja az volt, hogy bizonyítást nyerjen az állítás, mely szerint az évszakok, az időjárás és a hangulatunk sokkal nagyobb hatással van az öltözködési stílusunkra, mint a divat. Megfigyelték, hogy amint vége a nyárnak, a meleggel együtt a színek is eltűnnek az életünkből. Az ősz közeledtével a tarka-barka színeket a sötét, leginkább barna, szürke és fekete színek váltják fel a boltok polcain. A kereskedők a mindenkori igényeknek megfelelően tartanak árukészletet és hosszú évtizedek tapasztalata alapján a vásárlók szeptemberben már szinte kizárólag a sötét színeket keresik.

Az időjárást sajnos nem tudjuk befolyásolni, de azt, hogy milyen színű ruhát hordunk, mi döntjük el. Ennek a döntésnek látszólag semmilyen jelentősége nincs, mégis sokkal fontosabb a színek jelenléte az életünkben, mint azt sokan gondolnák. A színek közvetett hatást gyakorolnak a hangulatunkra, sőt, az egészségünkre is, ezért érdemes őket tudatosan alkalmazni az élet minden területén.

Ha a csillagjegyed szerint választod ki a Téged körülvevő színeket, akkor egy pozitív energiaburkot teremtesz magad köré, amely megvéd a külső negatív hatásoktól. Íme, hogy melyik csillagjegy mit hordjon az őszi trend szerint:

Kos:

Uralkodó bolygód a Mars, és a piros, vörös színeket érdemes viselned, mert ezek kiemelik a tüzes személyiséged és segítenek elérni a céljaidat. Szeretnéd, hogy a színek tényleg szerencsét hozzanak Neked? Jósaink elvégeznek Neked egy tisztítást!

Bika:

A harmónia megtalálását a rózsaszín támogatja. Érzékeny lelked kitűnő leképezése ez a szín. Ne csak az öltözködésben használd, és jótékony hatása hamarosan megmutatkozik! Szeretnéd, hogy a színek tényleg szerencsét hozzanak Neked? Jósaink elvégeznek Neked egy tisztítást!

Ikrek:

Nap sárga a Te színed, ami ragyog és kiemel Téged a tömegből. A sárga felhívja rád a figyelmet és így bármilyen társaságban magadra vonod a tekinteteket. Szeretnéd, hogy a színek tényleg szerencsét hozzanak Neked? Jósaink elvégeznek Neked egy tisztítást!

Rák:

Uralkodó bolygód a Hold, ezért a két szín, amely harmóniát hoz az életedbe, a fehér és az ezüst. Viseld őket az év bármely időszakában, hogy sikeres legyél és bevonzd a pénzt az életedbe. Szeretnéd, hogy a színek tényleg szerencsét hozzanak Neked? Jósaink elvégeznek Neked egy tisztítást!

jós, jóslás, jósnő, ezo, rontás, rontás levétel, telefonos jóslás, ingyen jóslás, átok, átok levétel,  átok levétele, rontás jelei, rontás vizsgálat, átok vizsgálat, szerelmi rontás,

Oroszlán:

A narancssárga is az őszi divatszínek közé tartozik, és ez az a szín, ami kiemeli az egyéniséged és szerencsét hoz Neked. Ha nem szereted ezt a színt, akkor kérdezd meg egyik asztrológusunktól az aszcendensed, mert elképzelhető, hogy a holdjegyed színét kell viselned ahhoz, hogy szerencséd legyen. Szeretnéd, hogy a színek tényleg szerencsét hozzanak Neked? Jósaink elvégeznek Neked egy tisztítást!

Szűz:

Sötétbarna, zöld és kék színek kombinációját és árnyalatait használd, amikor összeválogatod az őszi ruhatárad darabjait, de nagyon figyelj, hogy a kéket és a barnát ne viseld egyszerre, mert a két szín hatástalanítja egymást. Szeretnéd, hogy a színek tényleg szerencsét hozzanak Neked? Jósaink elvégeznek Neked egy tisztítást!

Mérleg:

A világoszöld és a kék legyen domináns a szekrényedben. Ha figyelsz erre, ez a két szín szerencsét hoz neked, főleg párkapcsolati téren. Szeretnéd, hogy a színek tényleg szerencsét hozzanak Neked? Jósaink elvégeznek Neked egy tisztítást!

Skorpió:

A sötétpiros és a fekete színeket kedveled, de sokszor félsz ezekbe a színekbe öltözni, mert attól tartasz, idősebbnek mutatnak. Megnyugodhatsz, ez a két szín nem idősnek, hanem érettnek mutat és sokat segít a hódításban, ezért ha buliba, vagy randira mész, mindenképpen érdemes ezekbe a színekbe öltöznöd. Szeretnéd, hogy a színek tényleg szerencsét hozzanak Neked? Jósaink elvégeznek Neked egy tisztítást!

jós, jóslás, jósnő, ezo, rontás, rontás levétel, telefonos jóslás, ingyen jóslás, átok, átok levétel,  átok levétele, rontás jelei, rontás vizsgálat, átok vizsgálat, szerelmi rontás,

Nyilas:

Sötétkék és bíbor az a két szín, amelyek jótékony hatással vannak a szervezetedre. Ezeket nem csak az öltözködésben, de az étkezésben is alkalmazhatod. Keresd a kék színű gyümölcsöket, mint pl. a szeder, és igyál sok vörös bort. Szeretnéd, hogy a színek tényleg szerencsét hozzanak Neked? Jósaink elvégeznek Neked egy tisztítást!

Bak:

A föld színei, vagyis a barna, zöld és az aranyszín erősítik a jegyed karakterisztikáját, ezért, ha ezeket a színeket hordod, illetve körül veszed magad ilyen színű tárgyakkal, sokkal harmonikusabb életed lesz, mint eddig bármikor. Szeretnéd, hogy a színek tényleg szerencsét hozzanak Neked? Jósaink elvégeznek Neked egy tisztítást!

Vízöntő:

A türkiz szín használatával egy nagyon erős pozitív energiaburkot vonsz magad köré, de hasonló hatást érhetsz el a kék bármely árnyalatának a használatával is. Ez a szín védelmet nyújt Neked a negatív energiák ellen, de ha a szerencse továbbra is elkerül, jósaink elvégeznek Neked egy tisztítást!

Halak:

Legyen a lila és a zöld a hétköznapjaid része, mert így egyensúlyban lesz az életed mindhárom fontos területe. Figyelj, hogy egyenlő mértékben használd a két színt, egyik se domináljon, mert az a harmónia felbomlásához vezethet! Szeretnéd, hogy a színek tényleg szerencsét hozzanak Neked? Jósaink elvégeznek Neked egy tisztítást!

A színek mellett még sok más dolog befolyásolja az életed és a szerencséd. Az például tudod, hogy mely tárgyak hoznak változást az életedbe? Tudd meg ITT!

A csillagjegyednek megfelelő színek védelmet nyújtanak a negatív energiák ellen, de ez önmagában nem elég a védekezéshez. Itt elolvashatod, hogy mire kell még figyelned, hogy kivédd az ártó energiákat, és ha úgy érzed, átok vagy rontás van rajtad, akkor hívd szakembereinket és egy jóslás után mindenre fény derül, kérd a segítségüket még ma!

Szeretnéd azt is tudni, hogy Neked személyre szabottan melyik szín hogyan befolyásolja az életedet? Akkor hívd Megmondó vagy Eugénia jósnőt a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc), akik segíteni tudnak abban, hogy megtaláld és megteremtsd a belső és külső harmóniát!

Mindezt megkaphatod külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,61€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét