CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Összeillő csillagjegyek

Összeillő csillagjegyek

A csillagjegyek  között találunk olyanokat, amelyek nagyon jól összeillenek, és olyanokat is, amely csillagjegyek kombinációja nincs jó hatással egymásra.

Bővebben erről kérdezze jósainkat, akik a nap 24 órájában elérhetők, tárcsázza az alábbi telefonszámot MOST, a legjobb szerelmi tanácsadókat éri el: 06 90 633 931 (485 Ft/p)!

A 2019-es  szerelemi horoszkópját ITT tudja megnézni!

 

A táblázat segítségével kiderítheti, hogy ön mely csillagjegyekkel milyen minőségű kapcsolatokra számíthat.

A táblázatban található jelek értelmezése, kapcsolatok a csillagjegyek között:

Kos Bika Ikrek Rák Oroszlán Szűz Mérleg Skorpió Nyilas Bak Vízöntő Halak

Kos

* + +++ * ++ +

Bika

* + ++ * +++ +

Ikrek

+ * ++ +++ * +

Rák

++ * + +++ * ++

Oroszlán

+ + * + +++ *

Szűz

+++ + * + +++ *

Mérleg

* +++ ++ * + +++

Skorpió

* ++ + * + +++

Nyilas

+ * ++ + * ++

Bak

+ * +++ + * +

Vízöntő

+ + * ++ ++ *

Halak

++ +++ * ++ + *

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

+++ a leginkább összeillő párok a csillagjegyek szerint

++   jól működő kapcsolat

+     sok odafigyeléssel harmonikus kapcsolat lehet

–      sok konfliktussal együtt járó kapcsolat

—    az a kapcsolat, ami nagyon rövidéletű, ha egyáltalán kapcsolat lesz belőle

*     szélsőségesen kétesélyes kapcsolat, vagy nagyon jó, vagy nagyon rossz

 

ITT megtudhatja, mely 5 álomkép jelzi szerelem eljövetelét, ha még nincs párja, ITT pedig 25 tippet talál a kiegyensúlyozott élet eléréséhez!

 

Kos (03.21 – 04.20.) – Az optimista  kos ideális partnere lehet a mérleg és a nyilas, de a rák és a bak kifejezetten rossz választás a számára. Személyre szabott párkapcsolati elemzést szeretne? Hívja jósainkat!

Bika (04.21 – 05.20.) – Jól működő a szenvedélyes bika kapcsolata bakkal, a szűzzel, halakkal,  és a rákkal, de a vízöntőt, és az ikreket érdemes elkerülnie. Személyre szabott párkapcsolati elemzést szeretne? Hívja jósainkat!

Ikrek (05.21 – 06. 21.) – A leginkább a nyilas tudja megadni a számára azt a szabadságot, amit igényel, de a bak, a szűz, és a rák nem jön jól ki vele. Személyre szabott párkapcsolati elemzést szeretne? Hívja jósainkat!

Rák (06.22 – 07.22.) – Biztonságban érezheti magát a bak, a hal, vagy a bika mellett, a kos és az oroszlán rossz választás a számára. Személyre szabott párkapcsolati elemzést szeretne? Hívja jósainkat!

Oroszlán (07.23 – 08.23.) – A nyilastól, a kostól kaphatja meg azt a figyelmet, amire szüksége van, vízöntővel is jól kijön. A rák és a halak nem alkotnak vele jó párost. Személyre szabott párkapcsolati elemzést szeretne? Hívja jósainkat!

Szűz (08.24 – 09.23.) – A bak, a bika és a halak is jó társa lehet, de a vízöntőt, az ikreket és a nyilast érdemes elkerülnie. Személyre szabott párkapcsolati elemzést szeretne? Hívja jósainkat!

Mérleg (09.24 – 10.23.) – A kos az ikrek és a vízöntő is közel áll hozzá, jól együtt is tudnak működni a párkapcsolatban. A bak racionalitását és a Bika féltékenységét nem tudja elviselni. Személyre szabott párkapcsolati elemzést szeretne? Hívja jósainkat!

Skorpió (10.24 – 11.22.) – A bika hosszú távon fent tudja tartani a szerelmét. Az ikrek és az oroszlán nem jól működnek vele együtt. Személyre szabott párkapcsolati elemzést szeretne? Hívja jósainkat!

Nyilas (11.23 – 12.21.) – Az ikrek, a mérleg vagy a vízöntő mellet meg tudja tartani azt a függetlenségét, ami ideális a számára. A skorpió és a szűz kerülendő. Személyre szabott párkapcsolati elemzést szeretne? Hívja jósainkat!

Bak (12.22 – 01.20.) – A rák a szűz és a bika társ a vonzó a számára. A nyilas, a mérleg és az oroszlán nem ideális választás a számára. Személyre szabott párkapcsolati elemzést szeretne? Hívja jósainkat!

Vízöntő (01.21 – 02.19.) – Az ikerrel vagy a mérleggel érzi jól magát. A régi vágású bak és bika földhözragadt a számára. Személyre szabott párkapcsolati elemzést szeretne? Hívja jósainkat!

Halak (02.20 – 03.20.) – Visszahúzódó és titokzatos. A skorpió a szűz és a bika ideális partnere lehet. A vízöntő, az ikrek és a mérleg mellett nem érzi jól magát. Személyre szabott párkapcsolati elemzést szeretne? Hívja jósainkat!

Olvasson részletes leírást minden csillagjegy pontos kapcsolatáról minden egyes zodiákussal!

 

Gondjai vannak a szerelemben? Vagy még nem találta meg párját, akivel életre szóló, harmonikus kapcsolatban élhet? Személyre szóló partner-tanácsadásért keresse MOST Magyarország legjobb jósait, Xalent vagy Ágnest a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Szakembereinket elérheti külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,61€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Lájkolj minket!

Olvastad már?

Havi Horoszkóp Szeptemberre

Havi Horoszkóp Szeptemberre   KOS A havi horoszkóp alapján munkahelyeden történhetnek olyan változások, amelyek hatással lehetnek a megélhetésedre. De az is lehet, hogy valaki megpróbál olyan irányba terelni, amelybe nem szabad elmenni, mert ezzel csak magad alatt vághatod a fát. Tudd meg inkább, mik lesznek a helyes lépések a siker és gyarapodás érdekében! Hívd Tündér […]

Heti horoszkóp 2019.08.22. – 2019.08.29.

Heti horoszkóp 2019.08.22. – 2019.08.29.   KOS Mozgékony leszel, és ez alkalmat ad arra is, hogy a barátaiddal szervezz programot. Viszont dönthetsz úgy is, hogy energiádat és idődet magadra szánod. Érdemes ezt akkor arra használnod, hogy előre dolgozz, vagy előrébb juss az otthoni teendőkben. Legyen egy kis időd arra is, hogy vegyél egy sorsjegyet, mert […]

Olyan nő vagy, akit mindig dobnak a pasik? Ezt rontod el!

Olyan nő vagy, akit mindig dobnak a pasik? Ezt rontod el!     Sok olyan nő létezik, akit állandóan dobnak a pasik. Legtöbb esetben a nő úgy érzi, ő mindent megtett, hogy boldog legyen a kapcsolat, de cserébe nem kapott semmit. Ám ez nem igaz, hiszen ahhoz, hogy egy kapcsolat tönkremenjen, két ember kell. A […]

A betegségek lelki okai

A betegségek lelki okai   Természetesen vannak olyan betegségek, amik külső tényezők hatására jönnek létre, de a legtöbbjüknek lelki oka van. Az, hogy valamit nem tudunk elengedni, ha megrekedünk egy bizonyos mókuskerékben, elégedetlenkedünk, sok a stressz, megbántottak minket (és még sorolhatnánk), mind-mind nyomot hagynak testünkben. Nagyon fontos, hogy bármilyen negatívum is ér minket, tudjuk a […]

Tarot suli

Tarot suli   Az alábbi linkeken megmutatjuk nektek, hogyan jósolhattok magatoknak. A Tarot kártya bármilyen jellegű kérdésedre képes pontos választ adni, ha megfelelően kérdezed. Segítségével kiderítheted, mi az életfeladatod, mikor találsz szerelmet, hogyan lehetsz sikeres, szerencsés, és hogyan élhetsz anyagi bőségben. De ha konkrét kérdésed, problémád van, azokra is megkapod a választ, megoldást.   Nézzük […]

Heti horoszkóp 2019.08.15. – 2019.08.22.

Heti horoszkóp 2019.08.15. – 2019.08.22.   KOS Munkában úgy érzed, mintha meg lennél rekedve, ráadásul nagy az esélye, hogy olyanokkal kell együtt dolgoznod, akik nem igazán kedvelnek, vagy pedig fordítva. Még a várt eredményeket se hozza meg neked, hiszen a pénztárcád gyakran üres. Heti horoszkópod alapján nem csak ez a hét ilyen, már hosszabb idő […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Üdvözöllek sok szeretettel! Gigi vagyok! Jóslással, lelki tanácsadással foglalkozom. Specialitásom a cigánykártya, ezen kívül használom az angyalkártyák és tarot kártyák segítségét. Az évek során sok embernek segítettem rávilágítani a problémáikra és kezelésükre. Ha tönkrement a kapcsolatod, megoldást vagy kiutat szeretnél belőle, ha nem látod tisztán a jövődet, esetleg ha szeretnél több jövedelemre szert tenni, itt […]

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 112

Ha keresed a megoldást felmerülő problémáidra, és egy igazan tapasztalt jóssal szeretnél beszelni, akkor ne tétovázz! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 383

Ha keresed a megfelelő válaszokat jövőddel kapcsolatban, akkor ne habozz. Közvetítem Neked az angyalok válaszait, így tudok irányt mutatni életed bármely területén. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 522