CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Összeillő csillagjegyek

Összeillő csillagjegyek

A csillagjegyek  között találunk olyanokat, amelyek nagyon jól összeillenek, és olyanokat is, amely csillagjegyek kombinációja nincs jó hatással egymásra.

Bővebben erről kérdezze jósainkat, akik a nap 24 órájában elérhetők, tárcsázza az alábbi telefonszámot MOST, a legjobb szerelmi tanácsadókat éri el: 06 90 633 931 (485 Ft/p)!

A 2019-es  szerelemi horoszkópját ITT tudja megnézni!

 

A táblázat segítségével kiderítheti, hogy ön mely csillagjegyekkel milyen minőségű kapcsolatokra számíthat.

A táblázatban található jelek értelmezése, kapcsolatok a csillagjegyek között:

Kos Bika Ikrek Rák Oroszlán Szűz Mérleg Skorpió Nyilas Bak Vízöntő Halak

Kos

* + +++ * ++ +

Bika

* + ++ * +++ +

Ikrek

+ * ++ +++ * +

Rák

++ * + +++ * ++

Oroszlán

+ + * + +++ *

Szűz

+++ + * + +++ *

Mérleg

* +++ ++ * + +++

Skorpió

* ++ + * + +++

Nyilas

+ * ++ + * ++

Bak

+ * +++ + * +

Vízöntő

+ + * ++ ++ *

Halak

++ +++ * ++ + *

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

+++ a leginkább összeillő párok a csillagjegyek szerint

++   jól működő kapcsolat

+     sok odafigyeléssel harmonikus kapcsolat lehet

–      sok konfliktussal együtt járó kapcsolat

—    az a kapcsolat, ami nagyon rövidéletű, ha egyáltalán kapcsolat lesz belőle

*     szélsőségesen kétesélyes kapcsolat, vagy nagyon jó, vagy nagyon rossz

ITT megtudhatja, mely 5 álomkép jelzi szerelem eljövetelét, ha még nincs párja, ITT pedig 25 tippet talál a kiegyensúlyozott élet eléréséhez!

 

Kos (03.21 – 04.20.) – Az optimista  kos ideális partnere lehet a mérleg és a nyilas, de a rák és a bak kifejezetten rossz választás a számára. Személyre szabott párkapcsolati elemzést szeretne? Hívja jósainkat!

Bika (04.21 – 05.20.) – Jól működő a szenvedélyes bika kapcsolata bakkal, a szűzzel, halakkal,  és a rákkal, de a vízöntőt, és az ikreket érdemes elkerülnie. Személyre szabott párkapcsolati elemzést szeretne? Hívja jósainkat!

Ikrek (05.21 – 06. 21.) – A leginkább a nyilas tudja megadni a számára azt a szabadságot, amit igényel, de a bak, a szűz, és a rák nem jön jól ki vele. Személyre szabott párkapcsolati elemzést szeretne? Hívja jósainkat!

Rák (06.22 – 07.22.) – Biztonságban érezheti magát a bak, a hal, vagy a bika mellett, a kos és az oroszlán rossz választás a számára. Személyre szabott párkapcsolati elemzést szeretne? Hívja jósainkat!

Oroszlán (07.23 – 08.23.) – A nyilastól, a kostól kaphatja meg azt a figyelmet, amire szüksége van, vízöntővel is jól kijön. A rák és a halak nem alkotnak vele jó párost. Személyre szabott párkapcsolati elemzést szeretne? Hívja jósainkat!

Szűz (08.24 – 09.23.) – A bak, a bika és a halak is jó társa lehet, de a vízöntőt, az ikreket és a nyilast érdemes elkerülnie. Személyre szabott párkapcsolati elemzést szeretne? Hívja jósainkat!

Mérleg (09.24 – 10.23.) – A kos az ikrek és a vízöntő is közel áll hozzá, jól együtt is tudnak működni a párkapcsolatban. A bak racionalitását és a Bika féltékenységét nem tudja elviselni. Személyre szabott párkapcsolati elemzést szeretne? Hívja jósainkat!

Skorpió (10.24 – 11.22.) – A bika hosszú távon fent tudja tartani a szerelmét. Az ikrek és az oroszlán nem jól működnek vele együtt. Személyre szabott párkapcsolati elemzést szeretne? Hívja jósainkat!

Nyilas (11.23 – 12.21.) – Az ikrek, a mérleg vagy a vízöntő mellet meg tudja tartani azt a függetlenségét, ami ideális a számára. A skorpió és a szűz kerülendő. Személyre szabott párkapcsolati elemzést szeretne? Hívja jósainkat!

Bak (12.22 – 01.20.) – A rák a szűz és a bika társ a vonzó a számára. A nyilas, a mérleg és az oroszlán nem ideális választás a számára. Személyre szabott párkapcsolati elemzést szeretne? Hívja jósainkat!

Vízöntő (01.21 – 02.19.) – Az ikerrel vagy a mérleggel érzi jól magát. A régi vágású bak és bika földhözragadt a számára. Személyre szabott párkapcsolati elemzést szeretne? Hívja jósainkat!

Halak (02.20 – 03.20.) – Visszahúzódó és titokzatos. A skorpió a szűz és a bika ideális partnere lehet. A vízöntő, az ikrek és a mérleg mellett nem érzi jól magát. Személyre szabott párkapcsolati elemzést szeretne? Hívja jósainkat!

Olvasson részletes leírást minden csillagjegy pontos kapcsolatáról minden egyes zodiákussal!

 

Gondjai vannak a szerelemben? Vagy még nem találta meg párját, akivel életre szóló, harmonikus kapcsolatban élhet? Személyre szóló partner-tanácsadásért keresse MOST Magyarország legjobb jósait, Xalent vagy Imolát  a 06 90 985 921-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Szakembereinket elérheti külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,61€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Lájkolj minket!

Olvastad már?

Gyertyamágia, ami kizárólag Szenteste működik

Nincs még egy olyan este, mint a Szenteste! Napjainkban nagyon népszerű a gyertyamágia, amelyet szinte az egész világon alkalmaznak. Nálunk is a hívóknak gyakran ajánljuk, hiszen semmilyen komolyabb eszközi vagy helyszíni igénye sincs. A gyertyamágia otthon nem könnyű, hiszen a hatékony mágiákhoz valamilyen különleges helyre van szükség. Szerencsére egy évben egyszer, egy kis időre a […]

Cigánykártya üzenete Januárra

Cigánykártya üzenete Januárra     A Január nem lesz könnyű hónap a cigánykártya üzenete szerint. Neked is vigyáznod kell! A munkáltatók ebben a hónapban nagyon galád módon tudnak majd viselkedni alkalmazottaikkal. Sok munkáltató írja most le végleg magát, ami az amúgy is szűkös munkaerőpiacon, egyet jelent majd számára a csőddel. A karma visszavág, de nem […]

Melyik évben születtél? Ez vár rád 2020-ban!

Melyik évben születtél, ez vár rád 2020-ban     Személyes évedet megismerheted a 0690985921 számon (485 Ft/perc), a legjobb számmisztikával foglalkozó szakember várja a hívásod!   Tudni szeretnéd, hogy mi vár rád 2020-ban? ITT elolvashatod!   1-es személyes év A következő évtized első éve bizony sok jót ígér neked. Éppen ezért, ne hagyj ki semmilyen […]

Tudd meg, hogyan légy gazdag 2020-ban!

A gazdagság mágia az egyik legkeresettebb műfaj a mágusoknál, ezért mindig születnek új és még újabb rituálék, amelyek megmozgatnak valamit itt lent a Földön és fent az Égen egyaránt. A rituálékat mindig több avatott mágus hozza létre, amit egy adott esztendőben csak egy meghatározott számban lehetséges. Minél újabb egy rituálé, az annál hatékonyabb, hiszen kevesen […]

Január havi szerelmi horoszkóp!

Január havi szerelmi horoszkóp!   KOS A jelenleg egyedül élő Kos számára januárban kalandokból nem lesz hiány, mégis céltalannak is ígérkezik egyben. Végig úgy érezheti, mintha hiányozna még valami, így most semmi sem lehet elég jó. Hívd Sárát a 0690985921-es számon (485Ft/p), kérj szerelmi jóslást, kapj válaszokat! A párban élő Kos számára az igazi kihívást […]

Januári sikermágia az egész éves bőségért

Januári sikermágia az egész éves bőségért   A nemzetközi mágia szövetség az első ülésen meghatározta, hogy januárban melyik mágiát kérik a mágusoktól. A döntés az alapján születik meg, hogy melyiket gondolják a legerősebbnek, leghatékonyabbnak az egész éves bőség érdekében.   Segítő Lélek blogunkban támogatást kapsz ITT, hogy sokkal jobban bízz magadban!   Természetesen itt több […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha a harmónia után kutatsz, akkor jó helyen jársz! A Bach virág terápia segítségedre lesz! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 408

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530

Ha kapcsolatot szeretnél teremteni a túlvilággal, vagy kíváncsi vagy arra, mi az életfeladatod, ne késlekedj tovább! Másfél évtizedes tapasztalattal állok rendelkezésedre! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 494