CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Összeillő csillagjegyek

Összeillő csillagjegyek

A csillagjegyek  között találunk olyanokat, amelyek nagyon jól összeillenek, és olyanokat is, amely csillagjegyek kombinációja nincs jó hatással egymásra.

Bővebben erről kérdezze jósainkat, akik a nap 24 órájában elérhetők, tárcsázza az alábbi telefonszámot MOST, a legjobb szerelmi tanácsadókat éri el: 06 90 633 931 (485 Ft/p)!

A 2019-es  szerelemi horoszkópját ITT tudja megnézni!

 

A táblázat segítségével kiderítheti, hogy ön mely csillagjegyekkel milyen minőségű kapcsolatokra számíthat.

A táblázatban található jelek értelmezése, kapcsolatok a csillagjegyek között:

Kos Bika Ikrek Rák Oroszlán Szűz Mérleg Skorpió Nyilas Bak Vízöntő Halak

Kos

* + +++ * ++ +

Bika

* + ++ * +++ +

Ikrek

+ * ++ +++ * +

Rák

++ * + +++ * ++

Oroszlán

+ + * + +++ *

Szűz

+++ + * + +++ *

Mérleg

* +++ ++ * + +++

Skorpió

* ++ + * + +++

Nyilas

+ * ++ + * ++

Bak

+ * +++ + * +

Vízöntő

+ + * ++ ++ *

Halak

++ +++ * ++ + *

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

+++ a leginkább összeillő párok a csillagjegyek szerint

++   jól működő kapcsolat

+     sok odafigyeléssel harmonikus kapcsolat lehet

–      sok konfliktussal együtt járó kapcsolat

—    az a kapcsolat, ami nagyon rövidéletű, ha egyáltalán kapcsolat lesz belőle

*     szélsőségesen kétesélyes kapcsolat, vagy nagyon jó, vagy nagyon rossz

 

ITT megtudhatja, mely 5 álomkép jelzi szerelem eljövetelét, ha még nincs párja, ITT pedig 25 tippet talál a kiegyensúlyozott élet eléréséhez!

 

Kos (03.21 – 04.20.) – Az optimista  kos ideális partnere lehet a mérleg és a nyilas, de a rák és a bak kifejezetten rossz választás a számára. Személyre szabott párkapcsolati elemzést szeretne? Hívja jósainkat!

Bika (04.21 – 05.20.) – Jól működő a szenvedélyes bika kapcsolata bakkal, a szűzzel, halakkal,  és a rákkal, de a vízöntőt, és az ikreket érdemes elkerülnie. Személyre szabott párkapcsolati elemzést szeretne? Hívja jósainkat!

Ikrek (05.21 – 06. 21.) – A leginkább a nyilas tudja megadni a számára azt a szabadságot, amit igényel, de a bak, a szűz, és a rák nem jön jól ki vele. Személyre szabott párkapcsolati elemzést szeretne? Hívja jósainkat!

Rák (06.22 – 07.22.) – Biztonságban érezheti magát a bak, a hal, vagy a bika mellett, a kos és az oroszlán rossz választás a számára. Személyre szabott párkapcsolati elemzést szeretne? Hívja jósainkat!

Oroszlán (07.23 – 08.23.) – A nyilastól, a kostól kaphatja meg azt a figyelmet, amire szüksége van, vízöntővel is jól kijön. A rák és a halak nem alkotnak vele jó párost. Személyre szabott párkapcsolati elemzést szeretne? Hívja jósainkat!

Szűz (08.24 – 09.23.) – A bak, a bika és a halak is jó társa lehet, de a vízöntőt, az ikreket és a nyilast érdemes elkerülnie. Személyre szabott párkapcsolati elemzést szeretne? Hívja jósainkat!

Mérleg (09.24 – 10.23.) – A kos az ikrek és a vízöntő is közel áll hozzá, jól együtt is tudnak működni a párkapcsolatban. A bak racionalitását és a Bika féltékenységét nem tudja elviselni. Személyre szabott párkapcsolati elemzést szeretne? Hívja jósainkat!

Skorpió (10.24 – 11.22.) – A bika hosszú távon fent tudja tartani a szerelmét. Az ikrek és az oroszlán nem jól működnek vele együtt. Személyre szabott párkapcsolati elemzést szeretne? Hívja jósainkat!

Nyilas (11.23 – 12.21.) – Az ikrek, a mérleg vagy a vízöntő mellet meg tudja tartani azt a függetlenségét, ami ideális a számára. A skorpió és a szűz kerülendő. Személyre szabott párkapcsolati elemzést szeretne? Hívja jósainkat!

Bak (12.22 – 01.20.) – A rák a szűz és a bika társ a vonzó a számára. A nyilas, a mérleg és az oroszlán nem ideális választás a számára. Személyre szabott párkapcsolati elemzést szeretne? Hívja jósainkat!

Vízöntő (01.21 – 02.19.) – Az ikerrel vagy a mérleggel érzi jól magát. A régi vágású bak és bika földhözragadt a számára. Személyre szabott párkapcsolati elemzést szeretne? Hívja jósainkat!

Halak (02.20 – 03.20.) – Visszahúzódó és titokzatos. A skorpió a szűz és a bika ideális partnere lehet. A vízöntő, az ikrek és a mérleg mellett nem érzi jól magát. Személyre szabott párkapcsolati elemzést szeretne? Hívja jósainkat!

Olvasson részletes leírást minden csillagjegy pontos kapcsolatáról minden egyes zodiákussal!

 

Gondjai vannak a szerelemben? Vagy még nem találta meg párját, akivel életre szóló, harmonikus kapcsolatban élhet? Személyre szóló partner-tanácsadásért keresse MOST Magyarország legjobb jósait, Xalent vagy Ágnest a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Szakembereinket elérheti külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,61€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Lájkolj minket!

Olvastad már?

Mondd el ezt az igézetet Mindenszentek éjszakáján, és meglátod a jövődet!

Mondd el ezt az igézetet Mindenszentek éjszakáján és meglátod a jövőd!   A Mindenszentek nagyon fontos nap az életünkben. Ilyenkor a legszebbek a temetők, ilyenkor érünk el az igazi mély őszbe, amely már megállíthatatlanul ígéri a telet. Novemberben hosszú és misztikus éjszakák várnak rád, és az első napja a hónapnak, feltárhatja előtted a jövőd! Ehhez […]

Az angyal, aki a lehetetlennek tűnő kívánságaidat is teljesíti

Angyal, aki a lehetetlennek tűnő kívánságaid is teljesíti     Az angyal, aki segíthet, aki meghallgatja kérésed! A nevét nem árulom el, de ahogy közeledik a Karácsony, ez az angyal egyre több időt tölt a Földön. Segítségét ilyenkor a legtapasztaltabb mágusok gyakran veszik igénybe. Ez az angyal nem őrangyal, ő egy segítő angyal, aki vagy […]

2019 Őszi szerelmi horoszkóp!

2019 Őszi szerelmi horoszkóp    Kos  A szerelmi horoszkóp szerint ez az ősz forróbb lehet számodra, mint a nyár. Tedd, amit szíved diktál, ha a boldogságod keresed! Meglévő kapcsolatodba exed szólhat közbe. Biztos, hogy mindent lezártál? Hívd Boszi Katát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj jóslást a szerelemről!    Bika  Ez ősz más lesz, mint a […]

Heti horoszkóp 2019.10.17. – 2019.10.24.

Heti horoszkóp 2019.10.17. – 2019.10.24.   KOS Nehéz úgy teljesítened, hogy közben kétségeid vannak párkapcsolatod miatt. Pedig a helyzeted nem olyan válságos, legalábbis a heti horoszkóp szerint. Minden kapcsolat más, lehet, hogy te több segítségre szorulsz, mint amennyit a jövő csillaghatásai nyújtani képesek. Kérj segítséget, hívd Imolát a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), aki a párkapcsolatok […]

12 mágikus mantra 2020. összes hónapjára

12 mágikus mantra 2020. összes hónapjára.    A mantra ereje egyre inkább bizonyít. Régebben még csak szent nyelveken szólt egy mantra szövege, ma már minden nyelven léteznek mantrák. A 2020 -as esztendő minden hónapjára adunk most neked egy mantrát, amelyeket érdemes alkalmaznod.    ITT is egy jól működő pénzmantrát találsz!   Jó, ha elsajátítod a […]

A Merkúr belép a Skorpió házába!

A Merkúr belép a Skorpió házába -döbbenetes fordulatokra számíthatsz  Hamarosan a Merkúr belép a Skorpió házába. November elsejétől ezért komoly fordulatokra számíthatsz az élet legtöbb területén. Lehet, hogy életedben fontos a váratlan fordulat bekövetkezése, de vigyázz, mert mindentől van lentebb! Én azt tanácsolom neked, hogy légy óvatos az elkövetkezendő időszakban. Bármit is jelezzen neked a […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530

Ha túl sok a megoldatlan problémád vagy a megválaszolatlan kérdés az életedben, ne habozz tovább! Olyan módszerekkel dolgozom, amik pontos választ adnak kérdéseidre és megmutatnak minden választható lehetősége! Élj harmóniában! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 391