Összeillő csillagjegyek: Skorpió és a 12 zodiákus

skorpio12

Szerelemben, háborúban nincs szabály – tartja a mondás, és a Skorpiókra ez különösen igaz. Hatalmas szenvedély és érzékiség lakozik ebben a jegyben, mely a Víz elemen keresztül hol visszafogva, hol pedig elsöprő erővel nyilvánul meg. A jegyben lévő érzéseket a sötétséggel való kacérkodás fűszerezi meg, de alapvetően minden Skorpió a fényt keresi partnerében. Sokan azt mondják, hogy ez egy nehéz jegy, és valóban nagyon összetett, de rendkívüli módon képes szeretni, ahogy senki más a Zodiákusban. Nézzük, mely jegyek illenek hát hozzá, kivel milyen kapcsolatra van esélye a csillagok szerint!

Skorpió és Kos

Érdekes kapcsolat, mert a Tűz és a Víz találkozik egymással, és eleinte hatalmas szenvedély lehet köztük. Az ellentétek vonzzák egymást, így igen viharos kapcsolatra van kilátás. Szinte semmiben nem ért egyet a két jegy, hiszen míg a Kos fittyet hány a veszélyre és bevállalós, addig a Skorpió maximalizmusa nem engedi meg, hogy bármit is félvállról vegyen. Ennek ellenére, vagy épp ezért, ki tud alakulni köztük akár hosszabb távú kapcsolat is, hiszen kellően képesek egymást motiválni. Egyik hívom egyszer azt mondta az ilyen felállású kapcsolatára, hogy miután megtanultak jókat veszekedni, a kapcsolatuk is harmonikusabbá vált, mert egyikük sem nyomta el a másikat, és kiadták magukból a feszültséget. Ehhez azonban nem kevés önismeret és kísérletezés kellett. Ha Ön is hasonló helyzetben van, érdemes kikérnie mester asztrológusunk tanácsát, mert egy Tűz-Víz kapcsolatból szinte biztosan gőz lesz. Hívja Ezó kollégámat a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc) és segít rendezni a dolgaikat!

Skorpió és Bika

Egy fokkal nyugodtabb párosítás, mint az előző, hiszen a Skorpió a Bikában képes megtalálni a boldogság szigetét. E jegy megbízható, szép és fejlődni vágyó képviselőiben a Skorpió mindent megtalál, amire csak vágyik. A Bika passzív, de empatikus lelkülete miatt képes társát a tenyerén hordozni és a legtöbb életterületen enged irányítani. Igaz, ott él benne a makacsságra való hajlam is, ami feszültség forrása lehet, hiszen a Skorpió semmit sem képes kevésbé tolerálni, mint az indokolatlan dacosságot. Szerencsére azonban ez csak ritkán alakul így, ezért a legtöbb hívóm általában így szokott nyilatkozni ilyen felállású kapcsolatáról: Mióta megtaláltam az én Bikámat, úgy érzem, mindenem megvan. Nem is tudtam, hogy lehet egy kapcsolat ilyen harmonikus! Ezért, ha Ön is keresi még a párját, érdemes lehet beszélnie Xalennel, akinek a szerelmi mágiája Önnek is elhozhatja ezt a fajta boldogságot! Hívja őt a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc), most!

Skorpió és Ikrek

E kapcsolat elsősorban baráti lehet, mert a jegyek nem igazán illenek egymáshoz. A Skorpiónak túlságosan nagy hajlama van a féltékenységre ahhoz, hogy elviselje az Ikrek kíváncsiságából eredő viszonyokat. Nem feltétlenül hűtlen egy Ikrek, ne értsék félre, de ott él benne a vágy, hogy minél több embert ismerjen meg, és intellektuálisan könnyen hangolódhat rá valaki másra, amit a Skorpió birtoklási vágya félreérthet. Egészen gyanakvóvá vált egyik hívóm is, aki Skorpió jegyben született és párja Ikrek volt. Szinte minden héten beszéltünk, hogy vajon megcsalta-e őt a napokban a kedvese, de a kártyák ezt nem jelezték, csak nagyon nehezen tudtam őt megnyugtatni. Nem szabad azonban kétségek közt maradnia egyetlen Skorpiónak sem, hiszen azzal nem csak kapcsolatukat, de saját magukat is képesek tönkretenni. Ezért is mondom, hívja fel Zeuszt minden héten, ha kell, a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc), és megnézi a kártyák üzenetét, mert így kapcsolata talán nem fut zátonyra és Ön megnyugszik!

 

Skorpió és Rák

Két Víz jegy, mely alig hasonlít egymásra, mégis jól megérthetik egymást, mert ugyanolyan mély érzésűek. A Rák szeszélyeit ugyan nehezen viseli el egy domináns Skorpió, akinek szintén megvannak a maga rigolyái. Mindazonáltal, a belső érzelemvilág kötőerő lehet még akkor is, ha egyikük vagy másikuk éppen mást szeretne. A problémák esetleg ott kezdődhetnek, hogy a Skorpió jobban keresi a pezsgést, szereti az éjszakát, míg a Rák szülötte általában inkább a gyengéd és biztonságos programokat kedveli. A járt utat nem hagyná el a járatlanért, ha nem szükséges. Igen kaotikus ikerláng kapcsolatot volt szerencsém végigkísérni így, mely egy Rák születésű hölggyel és egy Skorpió férfival volt kapcsolatban. A hölgy keresett meg engem, jó ideig a Skorpió férfi falta a nőket és képtelen volt megállapodni, pedig szerette az ügyfelem. Itt a szerelem azonban kevés volt, mert Skorpiónkat ösztönei hajtották, míg egyszer meg nem égette magát. Egy kis szerelmi hangolással sikerült végül rendes mederbe hozni a kapcsolatukat, igaz mindkettejüknek változni kellett hozzá. Ha Ön is úgy érzi, hogy lenne mit javítani a kapcsolatán bátran kérje Tündér Lili kolléganőmtől ezt a nagyon hatékony szerelmi mágiát a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc)!

Skorpió és Oroszlán

Két karakteres jegy találkozása érdekes versengést okozhat egy szerelmi viszonyban. Mindketten a maguk módján szeretnék irányítani a kapcsolatot, az Oroszlán a Nap erejével, míg a Skorpió pedig Plútó módra. A két legtávolabb eső égitestről van szó, így a vélemények is különbözőek lehetnek, ám mégis jó lehet az alaphang. Az Oroszlán szépsége, tündöklése és kedvesség mögé bújtatott szenvedélye láttán felcsillanhat a Skorpió szeme és mindenképpen meg akarja őt hódítani, birtokba akarja venni. Nagyjából hasonlóképpen reagálhat az Oroszlán is, ezért a megfelelő helyen és időben történt találkozás után megkezdődhet a közös tánc. Hosszútávon már akadhatnak kisebb problémák, de mivel az Oroszlán hűséges és megbízható, így ezeket többnyire házon belül meg tudják oldani. Egyik hívóm például az 50. házassági évfordulójukon hívott fel, aminek nagyon örültem, mert szép idő egy párkapcsolatban. Nem is párkapcsolati tanácsot kért, hanem egy kis szerencse mágiát, ezt csak úgy megosztotta velem. Ha Ön is szeretne ilyen harmonikus és hosszan tartó kapcsolatot szerelmével, kérjen egy asztrológiai előrejelzést Lunczer Judit kolléganőmtől, aki segít felkészülni mindenre, hogy könnyebben vehessék az akadályokat! Elérheti őt a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc)!

Skorpió és Szűz

Talán első ránézésre rossz szituációnak tűnhet, a tanult asztrológusok tudják, hogy egy Szűz is képes megadni mindazt, amire egy Skorpió vágyhat. Igaz, az intimitás terén eleinte visszafogottabb lehet e Föld jegy, de ha valódi mély érzésekről van szó, a Skorpió vezetésével képes itt is kibontakozni. Ha a Skorpió vezet, irányít, mert ehhez fel van kellően nőve és nem uralják az ösztönei, akkor a Szűzzel való kapcsolat igencsak gyümölcsöző és kellemes lehet mindkét fél számára. A Szűz felfedezheti legbelsőbb és legérdekesebb oldalait, amivel kedvére tehet Skorpió párjának. Ez egy csodálatos közös lelki utazás lehet, de ismétlem, csak is akkor, ha ehhez a Skorpió már párszor legyőzte önmagát! Ugyanis, ha még a belső ellentétes energiák hajtják, a Szűz ezt meg fogja érezni és esélyt sem ad neki a kihasználásra. Amennyiben tehát az Ön kiszemeltje Szűz vagy Skorpió, érdemes készíttetnie egy személyre szóló horoszkópot, hogy kiderüljön, vajon működőképes lehet-e az Önök kapcsolata. Ezt megteheti Tamara kolléganőmnél a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc)!

A határon túlról szeretnéd megtudni, mennyire illetek össze a pároddal, vagy hogyan tudnátok megoldani a kapcsolatotokban felmerülő problémákat? Jósainkat eléred még 3 országból: Romániából a 0903760664 (1,61€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Skorpió és Mérleg

Ellentétes jegyek, alig tűrik meg egymást. Amit a Mérleg elfogad, azt a Skorpió rózsaszínnek tartja, és ami a Skorpiót vonzza, attól a Mérleget kirázza a hideg. Ennek ellenére, ha összekeverednek, a Skorpiót vonzhatja eleinte a Mérleg kisugárzása, empatikussága, de ez nem elegendő egy hosszú szerelemhez. A probléma ott kezdődhet, hogy a Mérleg személyes sorsfeladatának érezheti a Skorpió „megjavítását”, hiszen a szemében ő a sötétséggel kacérkodik. Mindez nem fog menni, hiszen nem lehet egy embert sem csak úgy átformálni, mert akkor már nem is lenne önmaga. Egyszer egy Mérleg hívóm erre kért volna meg engem, de azt mondtam neki, hogy próbálja meg elfogadni őt úgy, ahogy van. Ha ez nem megy, akkor nincs is dolguk egymással. Sajnos így is lett, útjaik különváltak 10 év szenvedés után, de mindketten megkönnyebbültek. Nem feltétlenül ez a sors vár minden Skorpió-Mérleg párosra, de fontos, hogy tisztában legyenek személyiségük különbözőségével. Ha Ön most ismert meg egy Mérleget vagy Skorpiót, kérjen egy hosszú távú kártyavetést Sádetól a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc), hogy tudja, mire számíthat!

 

Skorpió és Skorpió

Az azonos jegyű Skorpiók általában jól megértik egymást, mert egyezik a véleményük az élet nagyobb és kisebb dolgairól. Általában azonban megmaradnak barátoknak, és nem lesz nagy szerelem a viszonyukból, mert túlságosan jól ismerik egymást. Egy Skorpiónak kell a kihívás, a küzdelem a szerelemben, ezért olyat keres, aki különbözik tőle valamiben. Ettől függetlenül volt olyan Skorpió ügyfelem, akinek a párja is e jegyben született, s egész jól megvoltak. Távkapcsolatban éltek a munka miatt, és féltékenységi problémával keresett fel a hölgy. Sajnos volt is harmadik személytől eredő kísértés a kapcsolatukban, házasságukat azonban fél év alatt sikerült helyre hoznunk a kártyák és a mágia segítségével. Ha Ön is úgy érzi, hogy valami oknál fogva féltékeny a párjára, hívja Zayra kolléganőmet a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc), aki mindkét terület mestere és segítségére lehet abban, hogy kiiktassa a problémák forrását!

Skorpió és Nyilas

Szintén érdekes Tűz-Víz ellentéttel állunk szemben ennél a felállásnál, sőt egyes asztrológusok azt mondják, hogy hasonlóan rossz kapcsolat válhat belőle, mint a Skorpió-Mérleg párosításból. Én azonban ezzel szembe megyek és azt mondom, ha megvan a kellő függetlenség a kapcsolatban, két ellentétes személyiség képes egymást mesteri módon kiegészíteni. A Skorpió kutatói vénája ugyanis többnyire egy területre összpontosul, míg a Nyilas univerzális látásmódjával segít abban, hogy képes legyen a dolgokat összefüggéseiben látni. Egyértelmű tehát, hogy kettejük közt nem csupán szenvedélyről lehet szó, hanem mélyebb, intellektuális kapcsolat alakul ki már kezdetektől fogva. Közelről lehettem ennek a viszonynak a megfigyelője, ugyanis szüleim is ilyen párost alkotnak. Azt kell mondjam, ha ügyfelek kérik a segítségemet, a legfontosabb, hogy mindkét félnek legyenek saját céljai az életben. Ön talán elakadt ebben, vagy épp túl sok a vita Önök közt? Hívja Eugénia kolléganőmet a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc), aki mestere az angyalkártyával végezhető párterápiának!

Skorpió és Bak

Elsőre talán unalmasnak, ridegnek tűnhet a Skorpió szemében a Bak jegy szülötte, de ha esélyt ad a megismerésre, egészen a megszállottjává is válhat. Drasztikusan hangzik? Nem olyan vészes a helyzet, csupán arról van szó, hogy a Bakok többnyire udvariasság mögé rejtik valódi érzelmeiket. Ez az ő páncéljuk, mint a Ráknak, és e mögé igyekszik bejutni a Skorpió kutatói vénáján keresztül. Kapcsolatuk lehet jó, ha a Bak irányít, hiszen egyértelműen ő a higgadtabb természet. Kell azonban az is, hogy megnyíljon és legyen nyitott a Skorpió terveire, vágyaira. Ha ez adott, akkor hosszú távú kapcsolat is lehet belőle, pont ahogy egyik hívómnál is alakult. Skorpió hölgy keresett meg, hogy minden áron meg akarja hódítani Bak születésű kiszemeltjét. Elvégeztük neki a legerősebb szerelmi mágiát és júniusban volt az esküvőjük. Ha Önnek is van egy kiszemeltje és szeretne biztosra menni, keresse Nero kollégámat a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc), mert ő is ismeri a szerelmi mágiát!

Skorpió és Vízöntő

Nem igazán illik össze a két jegy, pedig folyton képesek kerülgetni egymást. A Skorpiónak tetszik a Vízöntő mentalitása, nyüzsgése és különcsége, mert ő maga is az valahol. A Vízöntő pedig élvezi, hogy egy ilyen szenvedélyes jegy bolondul utána. Sajnos a gondok ott kezdődnek, hogy a Vízöntő nem igazán képes elmélyülni a kapcsolatban, míg a Skorpió mindig mélyebbre és mélyebbre tart az érzelmek terén. A végkifejlet tehát az lehet, hogy a féltékenység mindent beárnyékol, mert bizony a Skorpió nem akar osztozkodni senkivel, és a függetlenségét védő Vízöntő hajlamos arra, hogy más karjaiba meneküljön. Egyszer egy ilyen szituációban lévő Skorpió hölgy hívott fel, hogy a párja hűtlen volt hozzá. Csak nagyon sok munkával sikerült kapcsolatukból leépíteni a jegyeikre jellemző ösztönös viselkedési formákat. Talán a velük kapcsolatos munkára vagyok a legbüszkébb, mert megmutatták, hogy a csillagok ellenére is működhet valami jól. Ha Ön is hasonló cipőben jár, úgy érzi párja megcsalja, vagy túlságosan féltékeny, hívja fel Virágot műsoridőben a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc), 795-ös kóddal, mert lehet Önnek is tudok segíteni!

Skorpió és Halak

Képesek jól kijönni egymással, annak ellenére, hogy a spiritualizmust az ellentétes oldalról közelítik meg. Amennyiben kapcsolat alakul ki köztük, a Skorpió képes elnézni a Halak érzelmi hullámzásait és a kissé naiv életfelfogását, de a kifogás keresését és a lustaságát nem. Ez feszültség forrása lehet, ahogy a Halak szemében a Skorpió jegy képviselői gyakran „gonosznak” tűnhetnek nyers, olykor szurkálódó stílusuk és a sötétséghez való vonzódásuk miatt. A Halak ösztönösen próbálja távol tartani magát a negatív gondolatoktól is, míg a Skorpió minden oldalt meg akar ismerni. Egyik ilyen párkapcsolatban élő Skorpió hívóm arra panaszkodott, hogy a nézetkülönbségeikre ráment teljesen a szexuális életük. Sok időbe és próbálkozásba telt, mire sikerült szexuál asztrológiával összehangolni az energiáikat. Amennyiben Ön is hasonló gondokkal küzd, eltávolodtak egymástól, érdemes hívnia Boszi Katát a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc), aki szintén mestere a horoszkópkészítésnek!

Tudni szeretnéd mi vár rád a szerelem terén?
Virág jósnő válaszol Neked!

Mi a teendőd?
1. Lájkold facebook oldalunkat ITT
2. Oszd meg ezt a képet úgy, hogy mindenki láthassa.
3. Ha az első 2 lépést teljesítetted, írd a kép alá kommentben a születési dátumod és a kérdésed.

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Felhasználók hozzászólásai (6)

Ilona on július 19, 2015 Válasz

1971.09.07 Milyen lesz a jövőm? Szerencsésebb mint a múltam?

  Astro24h on szeptember 8, 2015 Válasz

  Kedves Brigitta! Jövője alakulásáról pontos választ kaphat az éjjel nappal hívható Asztro Vonalon. Kérem hívja a 0690633931-es (485Ft/p) telefonszámot, kérje Ágnes jósnőt a 313 kódról.

Krisztina on augusztus 20, 2015 Válasz

Hozzászólás1973.03.16. Megtalálom-e a párom,még az idén?
Köszönettel: Krisztina

  Astro24h on augusztus 21, 2015 Válasz

  Kedves Krisztina! Ha biztos választ szeretne a kérdésére, illetve segítséget ahhoz, hol és hogyan találhatja meg azt a személyt, akivel harmonikus és boldog kapcsolatot alakíthat ki, keresse fel Tündér Lilit a 954-es kódon, 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc), mindent el fog mondani Önnek!

Lala mama on június 9, 2016 Válasz

Üdv! Mit jelent az, hogy 12fok? Valamint megtalálom valaha az igazit? Lesz-e férjem?

  Astro24h on június 10, 2016 Válasz

  Kedves Lala! Nem írtunk 12 fokról, 12 csillagjegyről van szó.
  Kérdésére szakembereink tudnak válaszolni, a születési dtáumának birtokában, a 0690633931-es telefonszámon (485 Ft/p)! Keresse bizalommal Xalent a 453-as kódon, az egyik legjobb párkapcsolatok terén.

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét