Összeillő csillagjegyek – IKREK és a 12 zodiákus

ősszeillő csillagjegyek

Melyik csillagjegy elégíti ki legjobban az Ikrek szülött igényeit? Gondolja át, mire vágyik és segítünk megtalálni azt a jegyet, akitől mindazt megkaphatja!

Nézd meg, hogy Marcus Mágus jelenleg elérhető-e!

Kos

Kos

Jól megértik egymást nagyon sok kérdésben, de legtöbbször később ébred rá arra, hogy már megint túl hamar mondott igent Kos társának. Így gyakran kerül olyan helyzetbe, hogy később visszakoznia kell, ami ha nincs kezelve sok vitához vezethet. Barátság terén ez nem zavaró, viszont egy kapcsolatban ez számtalan problémát okoz, ami már nagyobb gond.  Az Ikrek jegy és a Kos, így nehezen értik meg egymást. Az ilyen kapcsolat sok vitával és hangulatváltozással zajlik. Könnyen alakulhat ki, se veled, se nélküled állapot. Tudatosság nélkül egy  ilyen kapcsolatra nem lehet hosszútávon számítani. Ennek ellenére, ha okosan kezelik a bajokat és figyelnek egymásra, határ a csillagos ég.

 

Bika

Bika

Tökéletes összhangot tudnak kihozni a közös munkában, ami jó, hiszen egy párkapcsolatban gyakran közösen kell tenni a célokért. Szép párként jelennek meg, bárhova is menjenek, mindenhol megnézik önöket, mert a külső jegyek alapján, Bika férfi és Ikrek nő szépen illenek egymáshoz. Gond csak a szexualitásnál kezdődik, mert itt már akadnak bajok, eltérő igények, amelyeket nehezebb kezelni. Természetesen ha odafigyelnek egymásra, nem lesz semmilyen gond a kapcsolatukkal, de ehhez szakértelem és odafigyelés szükséges. Ha nagy szerelem, akkor is megoldódhat ez gond, magától, hiszen minden fogaskerék összekopik egyszer, még akkor is, ha mindkettő kemény anyagból lett gyúrva.

 

Valamilyen betegséggel küszködik? ITT megtudhatja, hogy csillagjegye szerint melyik követ kell beszereznie sürgősen!

 

Ikrek

Ikrek

Azt mondják, két dudás egy csárdában sosem fér meg igazán. Azért én erre rácáfolok, mert az összeillő csillagjegyek esetében, csak részben rossz az, ha két Ikrek van együtt. Igazán képesek arra, hogy egymás gondolatát is ki tudják találni, viszont a közös cselekvés, már sokszor nehezen vagy vontatottan indul el. Kettős jegyről lévén szó, két oldala van a személyiségnek, így ha párban vesszük őket, az összesen már négy oldal. Kérdés az, hogy mikor kinek milyen hangulata van. A kapcsolat nem kimondottan probléma tűrő, ezért valamilyen végletbe csap, ha bármilyen gondot meg kell oldaniuk. A túlzott érzelmesség, vagy éppen a túlzott könnyelműség egyaránt jellemző lehet a kapcsolatban élő felekre, mert egymásból mindig valamilyen végletet hoznak ki. Működhet a kapcsolat, viszont ehhez szilárd talaj, szilárd anyagiak szükségesek.

Lunczer Judit 935 kód, astro24h Lunczer Judit, jóslás, asztrológia,

Rák

Rák

A jegyek összeillenek, de csak is abban az esetben, ha az Ikrek szülött kezdeményező, irányító, míg a Rák elfogadó. Más esetben az Ikrek szülött számára érthetetlen lesz a Rák viselkedése, túlzottnak tarja majd dolgait, illetve egy idő után hiteltelenné válik, hiszen egy Rák mindig szól, hogy kössük be az övet, mikor vezetünk, kivéve mikor ő vezet.  Az ilyen apróságok az Ikrek szülött agyára mennek, ezért csak is akkor működik a kapcsolat, de akkor nagyon jól, ha az Ikrek irányít és a Rák elfogadó. Amennyiben ez így alakul, harmonikus kapcsolat jön létre, akár tökéletesnek mondható családi idillel, amelyben a csemeték is boldogan nőnek fel. A Rák szülött, ha boldogtalan, hajlamos a félrelépésre, a titkokra, ezért fontos, hogy a boldogsága zavartalan legyen, tudjon koncentrálni saját dolgaira. A korlátozásokat valójában egy jegy sem tolerálja.

 

Régóta keresi az igaz szerelmet, de újra és újra falakba ütközik? ITT megtudhatja, miért vonzza be újra ugyanazokat a problémákat!

 

Oroszlán

Oroszlán

Nagyon jó párosítás, az Ikrek szülött képes a legvadabb Oroszlánt is kordában tartani, meglepni és elvarázsolni, ha éppen azt akarja. Legyen szó férfi, vagy nő nemről a horoszkóp szerint, a jegyek illenek egymáshoz. Az Oroszlán szereti, ha társa meg tud jelenni, egy Ikrek esetében ezzel nincs gond, míg az Ikreknek dominál az, ha partnerében ott az erő és tartás. Nem szereti viszont azt, amikor a partnere sokat panaszkodik, ezért fontos, hogy az Oroszlán legyen sikeres, mert ő győzelem nélkül, bizony senkinek sem jelentene elviselhető társat. A két jegy jól egészíti ki egymást, egymás hiányosságait, megfelelően pótolják. Az Ikrek tud visszafogott lenni, ugyanakkor szeszélyessége miatt igényli az Oroszlánban lévő vadságot, olykor vakmerőséget, aminek köszönhetően időnként együtt ugranak fejest az élet habos oldalába.

Szűz

Szűz

Nehezen férnek össze, mert az Ikrek szeret időnként ösztönösen viselkedni, míg a Szűz szereti tervezetten élni életét. Az Ikrek is rendszerető, de ellenben a Szűzzel, van egy lázadó oldala, aki képes átlátni a káoszt, illetve időnként nem törekszik a tökéletes rendre, ha kedve úgy tartja. Egy biztos, hogy a Szűz és az Ikrek közt gyakran alakulhatnak ki viták, legtöbbször apró dolgokról. Az egyik jegy szeret utazni, míg a másik nehezen tűri a legapróbb változást. Igazán egyik sem vezető típus, bár az Ikrekben van azért egy kevés irányítási hajlam, de lehet, hogy egy tipikus Szűz, sok lenne neki. Ha viszont képesek változtatni szokásaikon, ha képesek odafigyelni a másikra, egy meglepően erős és stabil hátteret otthont tudnak kiépíteni. Az asztrológia már csak ilyen, hiszen minél több akadályt keljen legyőznie két embernek egymásért, annál stabilabb boldogságban élhetnek később, mintha a csillagok jutalmaznának minket.

Norbert jós, Norbert astro24h, Norbert mágus, jóslás

Mérleg

Mérleg

Alapjában véve itt az ideális párkapcsolat könnyen jöhetne létre a két jegy közt. Az Ikrek és a Mérleg is kettős jegy, de mindkettő szereti a saját útját járni. A Mérleg kevésbé szeszélyes, mint az Ikrek, ezért nem is tud felé fordulni teljes megértéssel. Valahogy ez a két jegy alapból is tudja taszítani egymást, de azért a szerelem minden határt képes legyőzni. Mindketten mély, intellektuális kapcsolatra törekszenek, csak az baj, hogy az egyik jegy ezt később megunja, kell neki a szenvedély és változás, miközben a másik még mindig a csillagokat nézné, vagy éppen bíbelődne a virágos kertben. Az igények csak is felületesen egyeznek, az Ikrek szereti a határozott vélemény nyilvánítást, de ezt úgy, hogy azt hallja amit akar. Így kedvében járni csak az Oroszlán képes, a Mérleg viszont keményen mondja meg a véleményét, ami igaz lesz ugyan, de az Ikrek társának valójában imponálni nem fog vele.

Skorpió

Skorpió

Szenvedélyes, tüzes és változékony kapcsolatra számíthat az Ikrek a Skorpióval. Mindent megtalál a Skorpióban amit keres. Ikrek nő, nagyon bele tud szeretni a Skorpió férfiba, de igazán boldog sosem tud vele lenni, mert mindig lesz olyan dolog, ami nyugtalanítja. Az Ikrek legyen bármennyire is szeszélyes,  neki kell egyfajta jövőkép. A Skorpió ezen a téren határozott, viszont nem szokott hosszútávra tervezni, ő inkább megéli és megvalósítja az álmokat, mintsem beszéljen róla. Kell egy Ikreknek a Skorpió tüze, legtöbbször nem is tud ellenállni egymásnak a két jegy, mert mindkettő lát valamit a másikban. Aztán amilyen gyorsan jön, olyan gyorsan megy, de bármikor megeshet, hogy a szikra ismét tűzet gyújt majd. Ha flörtölni akarnak, akkor egymásnak van teremtve a két jegy, a komolyabb kapcsolatok viszont könnyen fáradhatnak meg, laposodhatnak el, így fokozottan kell figyelni egymás boldogságára.

 

Nyilas

Nyilas

Az intellektuális összhang kitűnő, sőt, a Nyilas nem is rossz szerető, ezért a két jegy közt van lehetőség igazán mély és tartalmas kapcsolatra. Jobb az, ha a nő Ikrek és a férfi Nyilas, mert így a legjobb tulajdonságok tudnak egymással találkozni. A Nyilas férfi előrelátó, megvalósító és vezér egyéniség, míg az Ikrek nő otthont adó, megértő és átérző, illetve kellőképpen szenvedélyes ahhoz, hogy elfeledtesse egy stresszes Nyilas hétköznapi bajait. Gond csak azzal lehet, hogy a Nyilas ugyan családcentrikus, de hajlamos ragaszkodni az ideákhoz, tehát nehezen veszi észre azt, ha társában valamilyen negatív változás van. Érzelmekben nehezen olvas, mindig egyformán látja partnerét, így sokszor tűnhet érzéketlennek, pedig valójában csak királykisasszonynak látja hamupipőkét. Ha sikerül megtalálni az érzelmi és intellektuális realitásokat, a horoszkóp szerint tökéletes kapcsolat alakulhat ki kettőjük közt.

Happy jósnő, Happy jósnő 354 kód, jóslás

Bak

Bak

A Bak mindenkihez képes alkalmazkodni, mondják ezt magukról a Bakok. Az Ikrekhez mindenképpen tud, igaz egy lusta Oroszlánnal már bajban lenne. Teljesen hétköznapi kapcsolatot tudnak egymással kialakítani. Gond lehet az, hogy a kapcsolatban az Ikrek unatkozni fog, ezért mindenképpen szüksége lesz valami hobbira. Szereti a kiszámíthatóságot és szereti a nyugalmat, a Bak partnere mellett ezt megkapja, kivéve akkor, ha együtt is dolgoznak. Munkahelyi szerelem Bak és Ikrek közt nem lehetséges, sőt, még egy szakterületen sem jó, ha dolgoznak, mert a Bak képes és a kapcsolati előnyöket arra használja, hogy szakmailag kerüljön előnybe. Ez nála nem tudatos, ez neki ösztönös, ezért védekezni ellene nem nagyon lehet, csak is türelemmel és odafigyeléssel.

Vízöntő

Vízöntő

Erős szerelemre hajlamos a két jegy, ha egymásra találnak. Nagyon nehezen tudnak találkozni, illetve szóba elegyedni egymással, de ha valami csoda folytán sikerül, akkor onnan kezdve nincs megállás, a szerelem akár örökké is tarthat. Nem olyan szerelem első látásra mint az Oroszlán esetében, inkább mély és sorsszerűnek tűnő, de csak is akkor, ha már eltelt együtt bizonyos idő. Az Ikrek és a Vízöntő kezdetben taszítják egymást, ezért sok energiát kell fordítani arra, hogy megismerjék a másik értékeit. Ha viszont ez megtörtént, a kellemes meglepetés ereje, a fellobbanó szimpátia, elindít egy lavinát, amiből bármi lehet. Ha egy Ikrek találkozik egy Vízöntővel, fontos,  hogy egyik fél se ítéljen elsőnek. Szánjon rá egy kis időt, energiát, mert lehet élete partnerét fogja megismerni.

Halak

Halak

Az Ikrek unalmasnak tartja a Halak társat, ha csak nem éppen magáról van szó. Mint barátság az Ikrek és a Halak közt tökéletesen tud működni, hiszen a Halak veszi a fáradtságot és meghallgatja mindig az Ikrek jegyű barátját, vagy barátnőjét. A szerelem viszont már más, a párhoroszkóp szerint ugyan nem taszítják egymást, de nem is rajonganak az együttlétért. Ennek ellenére tud működni egy ilyen kapcsolat is, hiszen csak odafigyelésre van szükség. Erre mindkét jegy képes, egyikre sem jellemző a türelmetlenség, sőt, mindkettőre az intellektuális alaposság és odafigyelés tud az igaz lenni. A Halak érzésből cselekszik, szíve vezérli, miközben az Ikreket vágyai és kedve, szenvedélye sodorja, ha éppen nem az eszére hallgat. A Halak mindennek az emberi oldalát akarja nézni, ezért megértő, még akkor is, ha társa valamilyen lelki problémával küzd.

 

Még nem találta meg élete párját? Azt a személyt, akivel harmonikus és boldog kapcsolatban élhet élete végéig, és ez az, amire igazán vágyik? Mindezt elérheti könnyűszerrel! Hívja Xalent vagy Ágnes jósnőt a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik a legjobb párkapcsolati szakembereink, és segíthetnek Önnek megtalálni ezt a személyt!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

 

Olvasson részletes leírást minden csillagjegy pontos kapcsolatáról minden egyes zodiákussal!

Lájkolj minket!

Olvastad már?

Heti horoszkóp 2019.04.18 – 2019.04.25

Heti horoszkóp 2019.04.18 – 2019.04.25   KOS Ki sem látszol a teendőkből, de most mégsem bánod, mert tudod, hogy amint a feladatok végére érsz, jöhet a jól megérdemelt pihenés. Ettől a lelkesedéstől nem érzed olyan nagy tehernek a feladatokat, mégsem tennéd rosszul, ha segítséget is igényelnél. A pénzügyek sem alakulnak rosszul, sőt jól tennéd, ha […]

Csillagjegyed elárulja, milyen vagy mikor feldühítenek

KOS A csillagjegy tüzes, ezért hamar kapja fel a vizet. Képes lehetsz apróságokon is kiakadni, ilyenkor jobb, ha békén hagynak. Ami a szíveden, az a szádon, sokszor ebből van is gondod. Hívd Eugéniát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), tudd meg, bántottál-e meg embereket a tudtodon kívül!   BIKA Nyugodt csillagjegy a Bika, bár ha mérges vagy, előbb […]

Szerelem? Gazdagság? Bevonzhatod az angyali útmutatások segítségével!

Szerelem ? Gazdagság? Bevonzhatod az angyali útmutatás segítségével   A szerelem, úgy érzed, egyre elérhetetlenebb dolog számodra, de sokszor ott a segítség, ahol azt nem is gondolnád. Az angyalok több ezer éve segítik az embert abban, hogy boldogulni tudjon. Sok területen vannak segítségünkre, amely nekünk fontos. Ilyen terület a szerelem és a pénz is. Vannak […]

Vigyázat! Ez az 5 dolog arra utal, hogy szerelmi kötést tettek rád!

Vigyázat! Ez az öt dolog utal arra, hogy szerelmi kötést tettek rád   Féltékenység A szerelmi kötés megfojt, miatta betegesen féltékeny lehetsz. Egy nagyon negatív hatás ez, amely befolyásolni akar téged. Minden szerelmi mágia hozzá köt a másikhoz, így ha féltékenyebb vagy, mint máskor, okod lehet feltételezni, hogy valamilyen szerelmi kötés van a dolgok mögött. […]

Döbbenetes kötelékek – 4 jel, hogy egy előző életben már találkoztatok

Döbbenetes kötelékek – 4 jel, hogy egy előző életben már találkoztatok   Az előző élet nagyon sok meglepetést tartogathat, amely jelen életünkben nyilvánul meg. Az előző életből áthozott kapcsolat jeleit felismerni nem hit kérdése. Ha Te magad átéled ezt az élményt, akkor kézzelfogható valóság lesz mindaz, amin eddig lehet, te magad is csak mosolyogtál.   […]

Heti horoszkóp 2019.04.11 – 2019.04.18

Heti horoszkóp 2019.04.11 – 2019.04.18   KOS Magabiztosságod hiánya miatt nehezebben veheted észre, hogy valahogy minden jól alakul ezen a héten, sokkal többet is ki tudsz hozni magadból, mint azt elsőre hiszed. Akár anyagi helyzeteden is javíthatsz, ha valóban elhiszed, hogy lehet sokkal jobb is. Kérj szerencse mágiát Gabitól 0690633931-es számon (485 Ft/perc), amelynek segítségével […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha szeretnéd tudni, milyen lelki eredete van betegségednek, ne késlekedj! 38 év tapasztalata áll mögöttem, és Neked is segíteni fogok boldogságban, egészségben élni! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 907

Már több, mint húsz éve foglalkozom kártya jóslással. A kártyák közül a cigánykártyát használom, emellett tisztánlátó vagyok, és rontáslevétellel is dolgozom.

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 619