Összeillő csillagjegyek: BAK és a 12 zodiákus

Összeillő csillagjegyek- Bak csillagjegy és a 12 zodiákus

 

Kos

Kos jegy

Az összeillő csillagjegyek között nehezen férnek össze. Két dudás egy csárdában! Mindkettő irányítani akar, de az egyik fejjel megy a falnak, míg a Bak értelemmel akar irányt mutatni. A Kos érzelmi alapú, a Bak nehezen képes érzelmeket mutatni. Ennek ellenére, viharos és szenvedélyes is lehet a két jegy kapcsolata. Hívd Xalent a 0690633931-es számon (485Ft/perc), ha Bak pároddal nem találod meg az összhangot!

 

Bika

Bika jegy

Két Föld jegy az összeillő csillagjegyek között, erős kapcsolat lehet köztük. Itt a közös értékrendre, célokra és hobbikra érdemes figyelned, mert ha ezek megvannak, egy életre szóló, mély kapcsolatról is szó lehet. Hívd Gabit a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérd az asztrológus tanácsát, ha úgy érzed, kapcsolatod meg van rekedve!

 

Elképesztő dolgokat árulunk el a Bak nőről ITT!

 

Ikrek

Ikrek jegy

Helyzete válogatja, mert kimondottan jó páros, csak éppen együtt dolgozni nem képesek. Egy családban viszont jól támogatják egymást, a gyermeknevelésben jól együttműködik az Ikrek a Bak csillagjegy szülöttével. Hívd Tündér Lilit a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj tanácsot a kártyától, ha tudni szeretnél valamit Ikrek társaddal vagy jelölteddel kapcsolatban!

 

Rák

Rák jegy

A Bak szülöttnek nehéz dolga van egy Rák jegyben született partnerrel, de mondhatni, megéri! Ha figyelsz a Rák partneredre, bizony megkapod azt az érzelmi egyensúlyt, amelyre önmagad nem biztos, hogy képes vagy. Nehéz kapcsolat, de kimondottan képesek vagytok a fejlődésre együtt. Hívd Marcus Mágust a 0690633931-es számon (485Ft/perc), tudd meg a jóstól, mit tehetsz, hogy több érzelem legyen a kapcsolatodban!

Mire is vágyik a Bak az ágyban? Nyűgözd le! Segítséget adunk hozzá ITT!

 

Oroszlán

Oroszlán jegy

Nehezen működő kapcsolat, hiszen ha Bak vagy, nem érted, hogyan lehet sikeres egy számodra lustának tűnő Oroszlán. Pedig sokszor az, könnyedén vesz mindent. Míg te hajtasz, ő kockáztat. Sajnos nem mindig van szerencséje, ilyenkor te ráolvasod a hibáit, ami véget is vethet a kapcsolatnak. Hívd Ágnest a 0690633931-es számon (485Ft/perc), talán mégis van esély Oroszlán jegyű partnereddel a harmonikus kapcsolatra!

 

Szűz

Szűz jegy

Nehéz dió, nagy mértékű tudatosság szükséges a kapcsolathoz, mert a szenvedélyek itt nem úgy működnek, ahogy más esetben. Mindkettő Föld jegy, de mindkét jegy hajlamos a hivatásának élni. Az összeillő csillagjegyek szerint nem a legjobb párosítás, bár ha tudatos a kapcsolat, akár tökéletes is lehet! Hívd Zeuszt a 0690633931-es számon (485Ft/perc), tudd meg, Szűz partnereddel hogyan javíthatsz a kapcsolatotokon!

 

Bizonytalan vagy? Nem tudod, hogy az igazi mellett horgonyoztál-e le? Úgy érzed, hogy nem hallgat meg, és nem is érdeklik a gondolataid? Akkor bizony itt nagy baj van! Hívd fel Xalent vagy Boszi Katát a 06 90 633 931-es telefonszámon (485Ft/perc), hogy a lapokból kiderítsék, hogy van jövője a kapcsolatnak vagy hagyni kell, és tovább lépni!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

 

Mérleg

Mérleg jegy

Az összeillő csillagjegyek között talán a legnehezebben elemezhető páros ez! A Baknak figyelnie kell, hogy vigyen érzelmeket a kapcsolatba, míg a Mérlegnek viharos érzelmeivel szemben kell megértőnek lennie. Nehezen működő kapcsolat! Hívd Megmondót a 0690633931-es számon (485Ft/perc), tudd meg, mit tehetsz, ha párod Mérleg és érzéketlennek nevez!

 

Skorpió

Skorpió jegy

A Skorpió jegyű emberek szeretik a Bak jegyű partnert. Sajnos erős bennük a birtoklási vágy, éppen ezért légy óvatos egy kicsit a jeggyel! Igazi csábító a Skorpió, viszont neked felül kell rajta kerekedned! Mutasd meg, hogy te vagy az erősebb, így a Skorpió párod lesz majd az, aki igazán szeret. Hívd Boszi Katát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj tanácsot, ha úgy érzed, párod a maga útját járja!

 

Nyilas

Nyilas jegy

Aki a Nyilas jegyben született, jól ki jön a Föld jegyű Bakkal. Éppen ezért, akár tökéletes párost is alkothattok. Közös vállalkozás, közös munka, mind jól működnek! Érdemes hosszú távon tervezned, ha partnered Nyilas! Hívd Etát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), tudd meg az asztrológustól, mennyire illik hozzád partnered!

 

Bak

bak

Nem a legjobban működő kapcsolat, igaz, jól megértitek egymást. Türelem, engedni a másikat önmagának lenni, ez egy ilyen felállásban a legnehezebb. Működhet a kapcsolat, de ehhez sok munka és odafigyelés szükséges. Hívd Lunczer Juditot a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérd a párhoroszkópod, ha úgy érzed, nem működik a kapcsolat!

A Bak férfi sokszor mást mond, mint amit gondol. De most ITT van hozzá egy alapos útmutató!

 

Vízöntő

Vízöntő jegy

Nehéz kapcsolat, hiszen a Vízöntő gyakran tekint előre, míg a Bak a jelenben szeret élni. Sajnos Vízöntő partnered könnyen elnyomhatod, éppen ezért érdemes fokozottan figyelned igényeire! A Vízöntő jegy szabadságigényben is eltér a Bak jegytől. Hívd Violát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj szerelmi jóslást, ha nem érted partnered!

 

Halak

Halak jegy

Nagyon nehezen igazodsz ki a Halak jegyen. Éppen ezért az összeillő csillagjegyek között nem a legjobb helyen van ez a párosítás. A szerelem ennek ellenére működhet, de hosszú távon lehetnek gondok. Párod rendkívül humánus, ennek ellenére sokszor tűnhet veled szemben hidegnek. Gondjait negatív érzelmi reakciókkal fejezi ki. Hívd Eugéniát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), tudd meg a jósnőtől, hogy érdemes-e még erőt vinned a párkapcsolatodba!

Olvastad már?

Heti horoszkóp 2019.04.18 – 2019.04.25

Heti horoszkóp 2019.04.18 – 2019.04.25   KOS Ki sem látszol a teendőkből, de most mégsem bánod, mert tudod, hogy amint a feladatok végére érsz, jöhet a jól megérdemelt pihenés. Ettől a lelkesedéstől nem érzed olyan nagy tehernek a feladatokat, mégsem tennéd rosszul, ha segítséget is igényelnél. A pénzügyek sem alakulnak rosszul, sőt jól tennéd, ha […]

Csillagjegyed elárulja, milyen vagy mikor feldühítenek

KOS A csillagjegy tüzes, ezért hamar kapja fel a vizet. Képes lehetsz apróságokon is kiakadni, ilyenkor jobb, ha békén hagynak. Ami a szíveden, az a szádon, sokszor ebből van is gondod. Hívd Eugéniát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), tudd meg, bántottál-e meg embereket a tudtodon kívül!   BIKA Nyugodt csillagjegy a Bika, bár ha mérges vagy, előbb […]

Szerelem? Gazdagság? Bevonzhatod az angyali útmutatások segítségével!

Szerelem ? Gazdagság? Bevonzhatod az angyali útmutatás segítségével   A szerelem, úgy érzed, egyre elérhetetlenebb dolog számodra, de sokszor ott a segítség, ahol azt nem is gondolnád. Az angyalok több ezer éve segítik az embert abban, hogy boldogulni tudjon. Sok területen vannak segítségünkre, amely nekünk fontos. Ilyen terület a szerelem és a pénz is. Vannak […]

Vigyázat! Ez az 5 dolog arra utal, hogy szerelmi kötést tettek rád!

Vigyázat! Ez az öt dolog utal arra, hogy szerelmi kötést tettek rád   Féltékenység A szerelmi kötés megfojt, miatta betegesen féltékeny lehetsz. Egy nagyon negatív hatás ez, amely befolyásolni akar téged. Minden szerelmi mágia hozzá köt a másikhoz, így ha féltékenyebb vagy, mint máskor, okod lehet feltételezni, hogy valamilyen szerelmi kötés van a dolgok mögött. […]

Döbbenetes kötelékek – 4 jel, hogy egy előző életben már találkoztatok

Döbbenetes kötelékek – 4 jel, hogy egy előző életben már találkoztatok   Az előző élet nagyon sok meglepetést tartogathat, amely jelen életünkben nyilvánul meg. Az előző életből áthozott kapcsolat jeleit felismerni nem hit kérdése. Ha Te magad átéled ezt az élményt, akkor kézzelfogható valóság lesz mindaz, amin eddig lehet, te magad is csak mosolyogtál.   […]

Heti horoszkóp 2019.04.11 – 2019.04.18

Heti horoszkóp 2019.04.11 – 2019.04.18   KOS Magabiztosságod hiánya miatt nehezebben veheted észre, hogy valahogy minden jól alakul ezen a héten, sokkal többet is ki tudsz hozni magadból, mint azt elsőre hiszed. Akár anyagi helyzeteden is javíthatsz, ha valóban elhiszed, hogy lehet sokkal jobb is. Kérj szerencse mágiát Gabitól 0690633931-es számon (485 Ft/perc), amelynek segítségével […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha szeretnéd tudni, milyen lelki eredete van betegségednek, ne késlekedj! 38 év tapasztalata áll mögöttem, és Neked is segíteni fogok boldogságban, egészségben élni! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 907

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530