Összeillő csillagjegyek: BAK és a 12 zodiákus

Összeillő csillagjegyek- Bak csillagjegy és a 12 zodiákus

 

Kos

Kos jegy

Az összeillő csillagjegyek között nehezen férnek össze. Két dudás egy csárdában! Mindkettő irányítani akar, de az egyik fejjel megy a falnak, míg a Bak értelemmel akar irányt mutatni. A Kos érzelmi alapú, a Bak nehezen képes érzelmeket mutatni. Ennek ellenére, viharos és szenvedélyes is lehet a két jegy kapcsolata. Hívd Xalent a 0690633931-es számon (485Ft/perc), ha Bak pároddal nem találod meg az összhangot!

 

Bika

Bika jegy

Két Föld jegy az összeillő csillagjegyek között, erős kapcsolat lehet köztük. Itt a közös értékrendre, célokra és hobbikra érdemes figyelned, mert ha ezek megvannak, egy életre szóló, mély kapcsolatról is szó lehet. Hívd Gabit a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérd az asztrológus tanácsát, ha úgy érzed, kapcsolatod meg van rekedve!

 

Elképesztő dolgokat árulunk el a Bak nőről ITT!

 

Ikrek

Ikrek jegy

Helyzete válogatja, mert kimondottan jó páros, csak éppen együtt dolgozni nem képesek. Egy családban viszont jól támogatják egymást, a gyermeknevelésben jól együttműködik az Ikrek a Bak csillagjegy szülöttével. Hívd Tündér Lilit a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj tanácsot a kártyától, ha tudni szeretnél valamit Ikrek társaddal vagy jelölteddel kapcsolatban!

 

Rák

Rák jegy

A Bak szülöttnek nehéz dolga van egy Rák jegyben született partnerrel, de mondhatni, megéri! Ha figyelsz a Rák partneredre, bizony megkapod azt az érzelmi egyensúlyt, amelyre önmagad nem biztos, hogy képes vagy. Nehéz kapcsolat, de kimondottan képesek vagytok a fejlődésre együtt. Hívd Marcus Mágust a 0690633931-es számon (485Ft/perc), tudd meg a jóstól, mit tehetsz, hogy több érzelem legyen a kapcsolatodban!

Mire is vágyik a Bak az ágyban? Nyűgözd le! Segítséget adunk hozzá ITT!

 

Oroszlán

Oroszlán jegy

Nehezen működő kapcsolat, hiszen ha Bak vagy, nem érted, hogyan lehet sikeres egy számodra lustának tűnő Oroszlán. Pedig sokszor az, könnyedén vesz mindent. Míg te hajtasz, ő kockáztat. Sajnos nem mindig van szerencséje, ilyenkor te ráolvasod a hibáit, ami véget is vethet a kapcsolatnak. Hívd Ágnest a 0690633931-es számon (485Ft/perc), talán mégis van esély Oroszlán jegyű partnereddel a harmonikus kapcsolatra!

 

Szűz

Szűz jegy

Nehéz dió, nagy mértékű tudatosság szükséges a kapcsolathoz, mert a szenvedélyek itt nem úgy működnek, ahogy más esetben. Mindkettő Föld jegy, de mindkét jegy hajlamos a hivatásának élni. Az összeillő csillagjegyek szerint nem a legjobb párosítás, bár ha tudatos a kapcsolat, akár tökéletes is lehet! Hívd Zeuszt a 0690633931-es számon (485Ft/perc), tudd meg, Szűz partnereddel hogyan javíthatsz a kapcsolatotokon!

 

Bizonytalan vagy? Nem tudod, hogy az igazi mellett horgonyoztál-e le? Úgy érzed, hogy nem hallgat meg, és nem is érdeklik a gondolataid? Akkor bizony itt nagy baj van! Hívd fel Xalent vagy Boszi Katát a 06 90 633 931-es telefonszámon (485Ft/perc), hogy a lapokból kiderítsék, hogy van jövője a kapcsolatnak vagy hagyni kell, és tovább lépni!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

 

Mérleg

Mérleg jegy

Az összeillő csillagjegyek között talán a legnehezebben elemezhető páros ez! A Baknak figyelnie kell, hogy vigyen érzelmeket a kapcsolatba, míg a Mérlegnek viharos érzelmeivel szemben kell megértőnek lennie. Nehezen működő kapcsolat! Hívd Megmondót a 0690633931-es számon (485Ft/perc), tudd meg, mit tehetsz, ha párod Mérleg és érzéketlennek nevez!

 

Skorpió

Skorpió jegy

A Skorpió jegyű emberek szeretik a Bak jegyű partnert. Sajnos erős bennük a birtoklási vágy, éppen ezért légy óvatos egy kicsit a jeggyel! Igazi csábító a Skorpió, viszont neked felül kell rajta kerekedned! Mutasd meg, hogy te vagy az erősebb, így a Skorpió párod lesz majd az, aki igazán szeret. Hívd Boszi Katát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj tanácsot, ha úgy érzed, párod a maga útját járja!

 

Nyilas

Nyilas jegy

Aki a Nyilas jegyben született, jól ki jön a Föld jegyű Bakkal. Éppen ezért, akár tökéletes párost is alkothattok. Közös vállalkozás, közös munka, mind jól működnek! Érdemes hosszú távon tervezned, ha partnered Nyilas! Hívd Etát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), tudd meg az asztrológustól, mennyire illik hozzád partnered!

 

Bak

bak

Nem a legjobban működő kapcsolat, igaz, jól megértitek egymást. Türelem, engedni a másikat önmagának lenni, ez egy ilyen felállásban a legnehezebb. Működhet a kapcsolat, de ehhez sok munka és odafigyelés szükséges. Hívd Lunczer Juditot a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérd a párhoroszkópod, ha úgy érzed, nem működik a kapcsolat!

A Bak férfi sokszor mást mond, mint amit gondol. De most ITT van hozzá egy alapos útmutató!

 

Vízöntő

Vízöntő jegy

Nehéz kapcsolat, hiszen a Vízöntő gyakran tekint előre, míg a Bak a jelenben szeret élni. Sajnos Vízöntő partnered könnyen elnyomhatod, éppen ezért érdemes fokozottan figyelned igényeire! A Vízöntő jegy szabadságigényben is eltér a Bak jegytől. Hívd Violát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj szerelmi jóslást, ha nem érted partnered!

 

Halak

Halak jegy

Nagyon nehezen igazodsz ki a Halak jegyen. Éppen ezért az összeillő csillagjegyek között nem a legjobb helyen van ez a párosítás. A szerelem ennek ellenére működhet, de hosszú távon lehetnek gondok. Párod rendkívül humánus, ennek ellenére sokszor tűnhet veled szemben hidegnek. Gondjait negatív érzelmi reakciókkal fejezi ki. Hívd Eugéniát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), tudd meg a jósnőtől, hogy érdemes-e még erőt vinned a párkapcsolatodba!

Olvastad már?

Heti horoszkóp 2019.02.14 – 2019.02.21

Heti horoszkóp 2019.02.14 – 2019.02.21   KOS Munkába nagyon eredményes leszel, és elégedett lehetsz még pénzügyekben is. Ne érdekeljenek a kisebb akadályok, most tényleg vágj bele mindenbe, amibe csak szeretnél, mert a tízmilliószoros nap hatalmas ereje támogat! Egyedül szerelmi életedben okozhat kárt ez a nap, ami negatív fordulatot vehet. A heti horoszkóp szerint olyan gondtól […]

Február havi szerelmi horoszkóp!

Február havi szerelmi horoszkóp   Kos A havi szerelmi horoszkóp új távlatokat jelez előre neked a februári hónapra. Sok új embert ismersz majd meg, aki között ott lehet az igazi is! Meglévő kapcsolatod esetében légy óvatos, mert párod félre értheti egy régi jóslat sorait! Hívd Váradi Évát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj egy jóslatot, ami […]

Valentin napi titkos szerelmi mágia

Valentin napi titkos szerelmi mágia   Már nyakunkon a Valentin-nap, úgyhogy gyorsan készültünk nektek egy meglepetéssel. Szingliknek, párkapcsolatban élőknek, társas magányban élőnek, csalódottaknak, és boldog szerelmeseknek is.   Nagyon fontos dolog, hogy Valentin-nap előtt nézd meg ITT, van-e rajtad esetleg valamilyen nem kívánt szerelmi kötés!   Ugyanis egy olyan Valentin napi szerelmi mágiát osztunk meg […]

Angyali nyerőszámok Februárra

Angyali nyerőszámok Februárra   Angyali nyerőszámok érkeztek februárra is. Az angyalok ilyenkor megjelölik azokat a számokat, amelyek nyereményt hozhatnak. A számoknak különleges rezgése van ebben az időszakba.   EZEKET az angyali szimbólumokat használd, hogy teljesüljenek az álmaid!   Saját magunknak is kérhetünk számokat az angyaltól, személyre szabott számokat. Ehhez meg kell tanulnunk az angyalokra koncentrálni, […]

Heti horoszkóp 2019.02.07 – 2019.02.14

Heti horoszkóp 2019.02.07 – 2019.02.14   KOS Több lehetőséget is megragadhatsz a héten, ha elég figyelmes leszel, és csak rajtad múlik, hogy élsz-e ezekkel. Fizikailag és lelkileg is rendben leszel, ennek köszönhetően a kellő lendületed meglesz ahhoz, hogy belevágj valamibe, amit sikerre is vihetsz hosszútávon. Ha viszont úgy érzed, neked soha semmi nem sikerül, akkor […]

Angyali üzenet Februárra

Angyali üzenet Februárra   Különleges angyali üzenet érkezett februárra. Az angyal hihetetlen veszélyre figyelmeztet, és a figyelmeztetés mindenkinek szól!   Használj pénzteremtő imát, amit ITT találsz!   Több őrangyal is megjelent, társultak melléjük a védőangyalok. Az angyalok arra figyelmeztetnek, hogy veszély leselkedik ránk. A hitünkben akarnak megrengetni bennünket, és ki akarnak mozdítani minket a komfort […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha kapcsolatot szeretnél teremteni a túlvilággal, vagy kíváncsi vagy arra, mi az életfeladatod, ne késlekedj tovább! Másfél évtizedes tapasztalattal állok rendelkezésedre! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 494

Ha egészségügyi vagy párkapcsolati problémáidra keresed a megoldást, akkor itt állj meg, hiszen az atlantiszi mágiával segítek Neked! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 453