CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Összeillő csillagjegyek: BAK és a 12 zodiákus

Összeillő csillagjegyek- Bak csillagjegy és a 12 zodiákus

 

Kos

Kos jegy

Az összeillő csillagjegyek között nehezen férnek össze. Két dudás egy csárdában! Mindkettő irányítani akar, de az egyik fejjel megy a falnak, míg a Bak értelemmel akar irányt mutatni. A Kos érzelmi alapú, a Bak nehezen képes érzelmeket mutatni. Ennek ellenére, viharos és szenvedélyes is lehet a két jegy kapcsolata. Hívd Xalent a 0690633931-es számon (485Ft/perc), ha Bak pároddal nem találod meg az összhangot!

 

Bika

Bika jegy

Két Föld jegy az összeillő csillagjegyek között, erős kapcsolat lehet köztük. Itt a közös értékrendre, célokra és hobbikra érdemes figyelned, mert ha ezek megvannak, egy életre szóló, mély kapcsolatról is szó lehet. Hívd Gabit a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérd az asztrológus tanácsát, ha úgy érzed, kapcsolatod meg van rekedve!

 

Elképesztő dolgokat árulunk el a Bak nőről ITT!

 

Ikrek

Ikrek jegy

Helyzete válogatja, mert kimondottan jó páros, csak éppen együtt dolgozni nem képesek. Egy családban viszont jól támogatják egymást, a gyermeknevelésben jól együttműködik az Ikrek a Bak csillagjegy szülöttével. Hívd Tündér Lilit a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj tanácsot a kártyától, ha tudni szeretnél valamit Ikrek társaddal vagy jelölteddel kapcsolatban!

 

Rák

Rák jegy

A Bak szülöttnek nehéz dolga van egy Rák jegyben született partnerrel, de mondhatni, megéri! Ha figyelsz a Rák partneredre, bizony megkapod azt az érzelmi egyensúlyt, amelyre önmagad nem biztos, hogy képes vagy. Nehéz kapcsolat, de kimondottan képesek vagytok a fejlődésre együtt. Hívd Marcus Mágust a 0690633931-es számon (485Ft/perc), tudd meg a jóstól, mit tehetsz, hogy több érzelem legyen a kapcsolatodban!

Mire is vágyik a Bak az ágyban? Nyűgözd le! Segítséget adunk hozzá ITT!

 

Oroszlán

Oroszlán jegy

Nehezen működő kapcsolat, hiszen ha Bak vagy, nem érted, hogyan lehet sikeres egy számodra lustának tűnő Oroszlán. Pedig sokszor az, könnyedén vesz mindent. Míg te hajtasz, ő kockáztat. Sajnos nem mindig van szerencséje, ilyenkor te ráolvasod a hibáit, ami véget is vethet a kapcsolatnak. Hívd Ágnest a 0690633931-es számon (485Ft/perc), talán mégis van esély Oroszlán jegyű partnereddel a harmonikus kapcsolatra!

 

Szűz

Szűz jegy

Nehéz dió, nagy mértékű tudatosság szükséges a kapcsolathoz, mert a szenvedélyek itt nem úgy működnek, ahogy más esetben. Mindkettő Föld jegy, de mindkét jegy hajlamos a hivatásának élni. Az összeillő csillagjegyek szerint nem a legjobb párosítás, bár ha tudatos a kapcsolat, akár tökéletes is lehet! Hívd Zeuszt a 0690633931-es számon (485Ft/perc), tudd meg, Szűz partnereddel hogyan javíthatsz a kapcsolatotokon!

 

Bizonytalan vagy? Nem tudod, hogy az igazi mellett horgonyoztál-e le? Úgy érzed, hogy nem hallgat meg, és nem is érdeklik a gondolataid? Akkor bizony itt nagy baj van! Hívd fel Xalent vagy Boszi Katát a 06 90 633 931-es telefonszámon (485Ft/perc), hogy a lapokból kiderítsék, hogy van jövője a kapcsolatnak vagy hagyni kell, és tovább lépni!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

 

Mérleg

Mérleg jegy

Az összeillő csillagjegyek között talán a legnehezebben elemezhető páros ez! A Baknak figyelnie kell, hogy vigyen érzelmeket a kapcsolatba, míg a Mérlegnek viharos érzelmeivel szemben kell megértőnek lennie. Nehezen működő kapcsolat! Hívd Megmondót a 0690633931-es számon (485Ft/perc), tudd meg, mit tehetsz, ha párod Mérleg és érzéketlennek nevez!

 

Skorpió

Skorpió jegy

A Skorpió jegyű emberek szeretik a Bak jegyű partnert. Sajnos erős bennük a birtoklási vágy, éppen ezért légy óvatos egy kicsit a jeggyel! Igazi csábító a Skorpió, viszont neked felül kell rajta kerekedned! Mutasd meg, hogy te vagy az erősebb, így a Skorpió párod lesz majd az, aki igazán szeret. Hívd Boszi Katát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj tanácsot, ha úgy érzed, párod a maga útját járja!

 

Nyilas

Nyilas jegy

Aki a Nyilas jegyben született, jól ki jön a Föld jegyű Bakkal. Éppen ezért, akár tökéletes párost is alkothattok. Közös vállalkozás, közös munka, mind jól működnek! Érdemes hosszú távon tervezned, ha partnered Nyilas! Hívd Etát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), tudd meg az asztrológustól, mennyire illik hozzád partnered!

 

Bak

bak

Nem a legjobban működő kapcsolat, igaz, jól megértitek egymást. Türelem, engedni a másikat önmagának lenni, ez egy ilyen felállásban a legnehezebb. Működhet a kapcsolat, de ehhez sok munka és odafigyelés szükséges. Hívd Lunczer Juditot a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérd a párhoroszkópod, ha úgy érzed, nem működik a kapcsolat!

A Bak férfi sokszor mást mond, mint amit gondol. De most ITT van hozzá egy alapos útmutató!

 

Vízöntő

Vízöntő jegy

Nehéz kapcsolat, hiszen a Vízöntő gyakran tekint előre, míg a Bak a jelenben szeret élni. Sajnos Vízöntő partnered könnyen elnyomhatod, éppen ezért érdemes fokozottan figyelned igényeire! A Vízöntő jegy szabadságigényben is eltér a Bak jegytől. Hívd Violát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj szerelmi jóslást, ha nem érted partnered!

 

Halak

Halak jegy

Nagyon nehezen igazodsz ki a Halak jegyen. Éppen ezért az összeillő csillagjegyek között nem a legjobb helyen van ez a párosítás. A szerelem ennek ellenére működhet, de hosszú távon lehetnek gondok. Párod rendkívül humánus, ennek ellenére sokszor tűnhet veled szemben hidegnek. Gondjait negatív érzelmi reakciókkal fejezi ki. Hívd Eugéniát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), tudd meg a jósnőtől, hogy érdemes-e még erőt vinned a párkapcsolatodba!

Olvastad már?

Telihold és holdfogyatkozás – veszélyeket tartogat!

A mai Telihold és Holdfogyatkozás veszélyeiről olvashatsz most. Bár a Telihold általában támogató jelleggel bír, ami céljaink elérést illeti, most a Holdfogyatkozással együtt inkább több rosszat hozhat, mint jót. Nem árt óvatosnak lenned, mert sosem tudni: lehet, éppen rád lesz negatív hatással, amit sikerrel kikerülhetsz, ha figyelmesen olvasol.     Leírtuk neked ITT, hogyan használd […]

Összeillő csillagjegyek a szerelemben

Összeillő csillagjegyek a szerelemben   Az asztrológia nagyban meghatározza, hogy bizonyos csillagjegyek mennyire is illenek össze. Hogy milyen intenzitású és minőségű kapcsolatra is számíthatnak egymással, valamint van-e egyáltalán közös jövőjük. A bolygók minden csillagjegyre másként hatnak, ezért sokszor előfordul, hogy bizonyos jegyek egy kapcsolaton belül csak civakodásra számíthatnak, és arra, hogy a kéréseik, elvárásaik biztos, […]

Nagy nyári szerelmi horoszkóp 2019!

Nyári nagy szerelmi horoszkóp   Kos A szerelmi horoszkóp tüzes nyarat jelez előre neked. Nagy választások előtt állsz majd, leginkább a szenvedély adhatja meg a legjobb választ számodra. Meglévő kapcsolatodnak nem tesznek jót a titkok. Hívd Juliannát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), tudd meg, párod megcsal-e a nyáron!     Bika Nagyon erős nyarad lesz a […]

Heti horoszkóp 2019.07.11 – 2019.07.18

Heti horoszkóp 2019.07.11 – 2019.07.18   KOS Sikereidet és a szerencsédet több minden is próbálja akadályozni a heti horoszkóp szerint, pedig ezeknek lassan meg kell érkezniük az életedbe. Önmagad is gátolod a fejlődésedet, nem helyén való gondolatokkal és hozzáállással. Fontos lenne megtudnod, mi is az, amit el kell elengedni azért, hogy a céljaid elérhetővé váljanak. […]

Így szeretkeznek a csillagjegyek!

Így szeretkeznek a csillagjegyek!   KOS: A Kos minden mennyiségben imádja a szexet, egy igazi szexuális ragadozó. Gyorsan szereti, és folyamatosan új hódításokon töri a fejét, de ha igaz szerelemre talál, mindent megtesz a párjáért.   BIKA: Nagyon romantikus, inkább a szerelmet szereti. Ő a legerotikusabb a csillagjegyek között. A legérzékenyebb pontja a talpa és […]

Nagy Nyári Szerencse Horoszkóp

Nagy nyári szerencsehoroszkóp     Kos      A szerencse változó mértékben lesz veled a nyári hónapokban. Érdemes figyelned a 2019-es horoszkóp sorait, ha nagyot szeretnél szakítani. Hívd Marcus Mágust a 0690633931-es számon (485Ft/perc), ismerd meg a szerencseszámaid a nyári hónapokra!     Bika Leginkább az augusztus hozhat eredményt a szerencse területén számodra. A szerencse horoszkóp […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Üdvözöllek sok szeretettel, Amira vagyok!
Az évek hosszú során sok ember keresett meg szerelmi, anyagi, érzelmi problémáival, melyeket a legjobb tudásom szerint, a legnagyobb szeretetemmel segítettem átlátni, majd megoldásukra rátalálni.

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 330

Szeretettel köszöntelek! Ariel jósnő vagyok! Már gyermekkoromban tudatosult bennem, hogy más vagyok, mint a többiek. Empatikus és jövőbelátó képességemet Dédnagymamámtól örököltem. Ősi energiákat használok a szertartásaimhoz. Megérzéseimet a cigánykártya által erősítem meg. A negatív eneregiákat ingával és radiesztézia-pálcával mérem be és találom meg. Több bűnesetet is megoldottam már megérzéseimnek köszönhetően azoknak, akik ilyen gonddal fordultak […]

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 312