Ősi gyógyító technikák – I. Ráolvasás

Ősi gyógyító technikák - I. Ráolvasás

Legújabb sorozatunkban ősi technikákat fogunk megismertetni. Azért ősi technikákat, mert ha évezredeken át fenn maradtak, akkor már az elég bizonyíték arra, hogy valóban működnek is!

Az első terület, amivel kezdünk, a gyógyítás.

Az Asztro Vonalon nagyon sok gyógyító dolgozik, telefonon keresztül is képesek segíteni a csodás gyógyulás elérésében. Gyógyító energiát közvetítenek, és a telefonos jóslás során képesek meg is tanítani ezeket a technikákat bárkinek, aki nyitott rá. A ráolvasás megtanulása nem túl bonyolult, és mint már írtam, mágikus célra használjuk.

Más spirituális gyógymódokról is szívesen olvasnál? Akkor kattints IDE!  Angyalokat hívnál segítségül? Segítünk ITT!

Aurethiel jós, jósok külföldről, telefonos jóslás, külföldi jóslás, szerbia jóslás, románia jóslás, szlovákia jóslás

Ez egy élő szöveg, és képes befolyásolni az életünket. A titok abban rejlik, hogy képesnek kell lennünk elhinni, hogy a kimondott szavaknak erejük van, és hatékonyan dolgozni kezdenek az érdekünkben, tehát szómágiának is nevezhetjük. A ráolvasásban használatos ősi szövegek ritmikusak, tehát versszerűek.

Általában a szöveg érthető, de néhol ősi magyar szavakat is találhatunk benne. Ritkán titkos, nem érthető szavakat is tartalmazhat, melyeket a szakemberek tudnak értelmezni. Sok esetben vallási jellegűek ezek a szövegek, hiszen így tud erősödni a hit, ha vallásunk hitét is kihasználjuk és alkalmazzuk.

Mint a legtöbb mágikus szövegnél, nagyon fontos, hogy soha nem szabad negatív kijelentést tenni a szövegbe, illetve nem szabad, hogy a szöveg olyan kívánságot tartalmazzon, amiből egy másik személynek kára lehet. Tehát nem úgy kell jót teremtenünk, hogy azt más kárán érjük el. Ráolvasás alkalmazásakor érdemes gyógynövényeket is használnunk és gyógyító angyali energiákat kérnünk. Ilyen esetben mindent be kell vetni!

Ha a ráolvasás mellett döntöttél, és kipróbálnád a gyógyulás érdekében, akkor bátran fordulj Tündér Lilihez vagy Eugéniához a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc), akik segítenek a szöveg megfogalmazásában, hogy hatékony szöveget tudj mondani! Elmondják Neked azt is, mikor és hányszor érdemes alkalmaznod. Eléred szakembereinket külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

facebook like, facebook asztro világ

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét