Októberben, ezeken a napokon ne adj ki PÉNZT!

Ez év október hava sok lehetőséget tartogat pénz szempontjából is, de vannak napok, amikor nem szabad szinte semmire sem pénzt kiadnunk, mert nehezebb állapot állandósulhat, és az év hátralévő részére a pénz kiadása lesz jellemző az életedre!

Nagy szerencsehoroszkóp erre az évre! Kattints IDE mielőbb, nehogy lemaradj a szerencsés időszakaidról!

Azok az októberi dátumok, amelyeknek napjai 2-es számra végződnek, a legveszélyesebbek a pénz kiadásának szempontjából. Amennyiben kölcsönöd kifizetését vagy adósságodat ilyen dátumon áll szándékodban rendezni, ne tedd! Ha lehetséges, told el egy nappal legalább. De ne aggódj, ha nem teheted ezt meg, hiszen van megoldás! Adósságod van? Nem tudod, hogyan fog alakulni az életed, mert nem látod, hogy bármiben is előrelépnél? Aggódsz, mi lesz a családoddal, mert borzasztó az anyagi helyzetetek? Az otthoni pénzmágia a segítségedre lesz! Kérd el a pontos utasításokat Ágnestől a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/p), de ő maga is elvégezheti számodra, hiszen profi!

pénz

Te is szoktál pénzzel álmodni? Ha igen, nézd meg ITT, mit jelent!

Végezzünk otthoni pénzmágiát, hogy azok az októberi dátumok, melyek 2-esel kezdődnek vagy végződnek, semleges nappá váljanak, vagy éppen energiafordítással inkább a pénz bevonzására legyenek alkalmasak!

Az otthoni pénzmágiához kell:

1 zöld gyertya, papír, toll.

Érdekel álmaid jelentése? Nézd meg ITT, mely álmok tartogatnak figyelmeztetést!

pénz

Gyújtsd meg a gyertyát, fogd meg a papírlapot és írd fel rá az összes olyan október havi dátumot, amely 2-es számmal kezdődik vagy végződik!

Amikor ezzel készen vagy, hívd Norbertet a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/p), és segít neked visszafordítani azt az energiát, amelyet egyébként arra szánnál, hogy a kiadásokon aggódj, de Norberttel közösen ezt bevétellé alakíthatjátok!

Anyagi helyzeted jelentősen javulhat, ha megfogadod Leopold vagy Norbert szakemberek tanácsát, hogyan gazdálkodj a pénzeddel! Egy hívás, de a jövőd múlhat rajta: 06 90 633 931(485 Ft/p)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

lajk-vilag_animated_CS

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét