CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Október havi szerelmi horoszkóp

Október havi szerelmi horoszkóp

 

Kos 

Kos

A havi horoszkóp sok eseményt jósol előre. Szerelemben fogd kicsit lazábban a gyeplőt, próbáld értékelni a könnyed ismeretségeket. Meglévő kapcsolatodban egy régi emlék mindig nem került helyre. Hívd Xalent a 0690985921-es számon (485Ft/perc), kérj jóslást, ha úgy érzed, párodat valaki el szeretné csábítani!

 

Bika 

Bika

Észre sem veszed, hogy egyre több időt töltesz valakivel. Közben meg másfelé figyelsz, pedig az igazi nagyon közel van. Meglévő kapcsolatodban akkor lehet baj, ha az összeillő csillagjegyek között vagytok. Hívd Szegedi Pannit  a 0690985921-es számon (485Ft/perc), tudd meg, mennyire illik hozzád partnered!

 

Nézd meg ITT, melyik csillagjegy illik hozzád leginkább!

 

Ikrek

Ikrek

Inkább a barátságok kialakítására érdemes összpontosítanod. A havi horoszkóp sikereket jelez előre, ezért a szerelmi horoszkóp nem a legjobb. Meglévő kapcsolatodban most kevés időt tölthetsz majd pároddal. Hívd Imolát  a 0690985921-es számon (485Ft/perc), tudd meg, párod a jós szerint félrelép-e!

 

Rák 

Rák

Szerencsés a havi horoszkóp, de a szerelem árnyaltabb. Bárkit is ismersz meg, csak lassan haladj vele! Meglévő kapcsolatodban gondot okozhat párod egy barátja. Nehéz lesz kezelned a helyzetet. Hívd Sárát  a 0690985921-es számon (485Ft/perc), tudd meg, hogyan hatnak párodra a barátok!

 

ITT találod a szerelem bevonzásának 3 fontos szabályát!

 

Oroszlán 

Oroszlán

A szeptemberi horoszkóp sorai októberre is igazak, amennyiben nem vagy párkapcsolatban. Meglévő kapcsolatodban óvd párod a Kos jegyű ismerősöktől! Sok energia keresztezheti egymást a hónapban. Hívd Aurethielt a 0690985921-es számon (485Ft/perc), tudd meg, van-e rajtad szerelmi rontás!

 

Szűz 

Szűz

Az asztrológia szerint nagyon különleges jegyed van. Most a vonzerőd is nagyon erős lesz, de légy óvatos! Meglévő kapcsolatodban gondot okozhat egy harmadik személy. Időben vedd észre, ha flörtölsz! Hívd Juliannát  a 0690985921-es számon (485Ft/perc), tudd meg, párod vonzódik-e valakihez a jós szerint!

 

Párkapcsolati gondjaid rendezhetőek, kapcsolatod megmenthető! Az igaz szerelmet is megtalálhatod, sőt az ikerlángod is, ha a megfelelő helyen kérsz segítséget! Keresd bizalommal Xalent vagy Sárát  a 06 90 985 921-es telefonszámon (485Ft/perc), akiknek már számos sikertörténetük van e téren!

 

 

Mérleg 

Mérleg

Keresd az igazit, most nagyon közel lesz hozzád! A szerelmi horoszkóp egy közelgő párkapcsolatot mutat, jó helyen van a Vénuszod. Meglévő kapcsolatodban inkább a jelennel foglalkozzatok. A jövőben különleges dolgokra számíthatsz! Hívd Bettinát a 0690985921-es számon (485Ft/perc), tudd meg a jóstól, mit hoz a jövő!

 

Skorpió

Skorpió

A munka sokszor húzza keresztül a számításaid. Most viszont pont ez az a terület, ahol szerelmet találhatsz. Tedd félre a tabukat és „lőj házinyúlra”! Meglévő kapcsolatodban párod féltékeny lehet rád. Viselkedésed és kisugárzásod változhat, ez okozza a bajt. Hívd Bettinát a 0690985921-es számon (485Ft/perc), tudd meg, van-e értelme kockáztatni munkád a szerelemért! 

Nyilas 

Nyilas

Most inkább önmagadra érdemes időt fordítanod a szerelmi horoszkóp szerint. Az október a feltöltődés ideje számodra. Meglévő kapcsolatodban viszont nyugalmat és egyensúlyt találsz. Nagyon fontos lesz ez számodra. Hívd Sárát a 0690985921-es számon (485Ft/perc), tudd meg, meddig tart a boldogság a szerelmi jóslat szerint!

 

Kínai horoszkópod elárulja ITT, mi vár még rád szerelemben!

 

Bak 

Bak

Keresd az igazit, mert most közel a szerelem! Most érdemes önmagad adnod, légy természetes! Az igazit nem egy buliban fogod megismerni. Meglévő kapcsolatodban kétségek ébredhetnek. Talán érdemes átgondolnod az alapelveid helyességét. Hívd Szegedi Pannit a 0690985921-es számon (485Ft/perc), tudd meg, tévedtél-e a szerelemben!

 

Vízöntő 

Vízöntő

Légy önmagad! Ne akarj mindig túl jó lenni, időnként kicsit tudnod kell lazítani. Inkább állj ki a sorból, légy egy kicsit lázadó és megtalálod a szerelmet! Meglévő kapcsolatodban ragadd meg az irányító szerepet, mert helyes az, ami benned van! Hívd Andynát a 0690985921-es számon (485Ft/perc), tudd meg, mennyire vagy befolyásolható párod által!

 

Halak 

Halak

Az érzelmi viharaid most könnyen sodorhatnak egy rossz döntés felé. Mielőtt ismerkedsz, mindent tegyél helyre magadban! Meglévő kapcsolatodban jobb, ha tisztázod igényeidet. A magányra néha szükséged van. Párod ezt megértheti. Hívd  Jázmint  a 0690985921-es számon (485Ft/perc), tudd meg, párod megvon-e magától valamit a kapcsolat miatt! 

Olvastad már?

Gyertyamágia, ami kizárólag Szenteste működik

Nincs még egy olyan este, mint a Szenteste! Napjainkban nagyon népszerű a gyertyamágia, amelyet szinte az egész világon alkalmaznak. Nálunk is a hívóknak gyakran ajánljuk, hiszen semmilyen komolyabb eszközi vagy helyszíni igénye sincs. A gyertyamágia otthon nem könnyű, hiszen a hatékony mágiákhoz valamilyen különleges helyre van szükség. Szerencsére egy évben egyszer, egy kis időre a […]

Cigánykártya üzenete Januárra

Cigánykártya üzenete Januárra     A Január nem lesz könnyű hónap a cigánykártya üzenete szerint. Neked is vigyáznod kell! A munkáltatók ebben a hónapban nagyon galád módon tudnak majd viselkedni alkalmazottaikkal. Sok munkáltató írja most le végleg magát, ami az amúgy is szűkös munkaerőpiacon, egyet jelent majd számára a csőddel. A karma visszavág, de nem […]

Melyik évben születtél? Ez vár rád 2020-ban!

Melyik évben születtél, ez vár rád 2020-ban     Személyes évedet megismerheted a 0690985921 számon (485 Ft/perc), a legjobb számmisztikával foglalkozó szakember várja a hívásod!   Tudni szeretnéd, hogy mi vár rád 2020-ban? ITT elolvashatod!   1-es személyes év A következő évtized első éve bizony sok jót ígér neked. Éppen ezért, ne hagyj ki semmilyen […]

Tudd meg, hogyan légy gazdag 2020-ban!

A gazdagság mágia az egyik legkeresettebb műfaj a mágusoknál, ezért mindig születnek új és még újabb rituálék, amelyek megmozgatnak valamit itt lent a Földön és fent az Égen egyaránt. A rituálékat mindig több avatott mágus hozza létre, amit egy adott esztendőben csak egy meghatározott számban lehetséges. Minél újabb egy rituálé, az annál hatékonyabb, hiszen kevesen […]

Január havi szerelmi horoszkóp!

Január havi szerelmi horoszkóp!   KOS A jelenleg egyedül élő Kos számára januárban kalandokból nem lesz hiány, mégis céltalannak is ígérkezik egyben. Végig úgy érezheti, mintha hiányozna még valami, így most semmi sem lehet elég jó. Hívd Sárát a 0690985921-es számon (485Ft/p), kérj szerelmi jóslást, kapj válaszokat! A párban élő Kos számára az igazi kihívást […]

Januári sikermágia az egész éves bőségért

Januári sikermágia az egész éves bőségért   A nemzetközi mágia szövetség az első ülésen meghatározta, hogy januárban melyik mágiát kérik a mágusoktól. A döntés az alapján születik meg, hogy melyiket gondolják a legerősebbnek, leghatékonyabbnak az egész éves bőség érdekében.   Segítő Lélek blogunkban támogatást kapsz ITT, hogy sokkal jobban bízz magadban!   Természetesen itt több […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha egészségügyi vagy párkapcsolati problémáidra keresed a megoldást, akkor itt állj meg, hiszen az atlantiszi mágiával segítek Neked! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 453

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530

Ha kapcsolatot szeretnél teremteni a túlvilággal, vagy kíváncsi vagy arra, mi az életfeladatod, ne késlekedj tovább! Másfél évtizedes tapasztalattal állok rendelkezésedre! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 494