Október havi szerelmi horoszkóp

Az október havi szerelmi horoszkópunkból megtudhatod, mi vár rád a szerelem terén, valamint, hogy teljesülnek-e titkos szerelmi vágyaid a hónapban. Olvashatsz még arról, hogy melyek a leginkább összeillő csillagjegyek!

a24_xalen_453

Nézd meg ITT , összeillesz-e a pároddal a csillagjegyetek alapján!

Kos

Kos jegy

A Kos csillagjegy szülötteinek az október hónap nagy változásokat hozhat a szerelemben! Új ismeretségek és szerelmek köttetnek ebben a hónapban. Engedd be az újat az életedbe, mert boldogságot hoz, és ne félj a következményektől!
Hívd Nero Domini Mestert a 0690633931-es számon (485 Ft/p), hogy mielőbb megnézhesse, van-e rajtad szerelmi kötés!

Bika

Bika jegy

A Bika csillagjegyek ebben a hónapban nem számolnak azzal, hogy a viselkedésükkel nagyon meg tudják bántani a párjukat! Nagyon figyeljetek, ha Bikák vagytok, és számoljatok el tízig, mielőtt bármit is mondatok a párotoknak, mert a kapcsolatotok rovására mehet!
Hívd Zeuszt a 0690633931-es számon (485 Ft/p), hogy mielőbb megnézhesse, van-e esetlegesen harmadik személy a párkapcsolatotokban!

Ikrek

Ikrek jegy

Kiváló ez a hónap arra az, hogy ismerkedj, ha Ikrek a csillagjegyed, ahogyan arra is, hogy ha kapcsolatban élsz, kicsit felrázd a párodat. Neki is jól fog esni ez a kis romantikus játszadozás. Büszkén fog pletykálni a szerelmi életetekről!
Hívd Kamillát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), hogy segítsen közelebb férkőzni a kiszemeltedhez, amennyiben szingli vagy!

Csillagjegyed azt is elárulja, hogy mennyi szexre van szükséged, ezt ITT olvashatod!

Rák

Rák jegy

A Rák csillagjegyeket a kibontakozó vagy újra fellángoló szerelem ajándékozhatja meg október hónapban, azzal a testi-lelki boldogsággal és harmóniával, mely oly régóta hiányzik az életedből, és amire annyira vágytál már.
Hívd Virágot a 0690633931-es számon (485 Ft/p), hogy utat mutasson neked a harmonikus párkapcsolathoz!

Oroszlán

Oroszlán jegy

Amennyiben Oroszlán vagy, jól teszed a havi horoszkóp szerint, ha október hónapban szakítasz a régi, unalmas éneddel és feltöltődsz új inspirációkkal, hiszen közelednek a hosszú sötét, hideg téli esték, amit így könnyebb lesz átvészelni. Bátran használd a fantáziádat és ismerkedj, akár az interneten is!
Hívd Ágnest a 0690633931-es számon (485 Ft/p), hogy mielőbb megnézhesse, hogy ki az, aki kettőtök közé állhat, amennyiben van párod!

Szűz  

Szűz jegy

A Szüzeknek kijózanító csalódással, nagy veszekedésekkel és nagy kibékülésekkel kezdődhet az ősz, és ebben talán nem is kedvesed a hibás, hanem te, mert olyan tulajdonságokkal ruháztad fel őt, amelyekkel nem rendelkezik. Légy türelmes és alkalmazkodó októberben is!
Hívd Gabót a 0690633931-es számon (485 Ft/p), hogy segítsen kiigazodnod a szerelmed érzésein!

Szerelmi életed ellaposodott? A szex sem olyan már, mint volt és állandóak a veszekedések? Itt az ideje, hogy cselekedj! Mentsd meg a kapcsolatodat, még nincs minden veszve! Kérj Boszi Kata vagy Kamilla jósnőktől segítséget a 0690633931-es számon (485 Ft/p)!
Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Mérleg  

Mérleg jegy

A Mérlegek számára ez az ősz soha nem tapasztalt kalandokat tartogat. Ugyanakkor szélsőséges és egymásnak ellentmondó hatások érhetnek, és mivel nem találod a kivezető utat, az ezotériát hívod segítségül. A kisugárzásod olyan heves, hogy nincs, aki ne indulna be melletted.
Hívd Marcus Mágust a 0690633931-es számon (485 Ft/p), hogy mielőbb megnézhesse, ki akar nektek rosszat a kapcsolatotokban, és ki az, aki miatt elhidegültetek egymástól!

Skorpió  

Skorpió jegy

Október hónapban mind a kettőtöknek jól fog esni ez az újra egymásra találás, hiszen a nyári hónapok rohanásában kicsit eltávolodtatok egymástól a sok külön úton. A szinglik esetében egy régebbi ismeretségből izgalmas szerelem szövődhet, a havi horoszkóp alapján!
Hívd Boszi Katát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), hogy segítsen neked megtalálni a helyes utat a kapcsolatotokban!

Nézd meg ITT , ki illik hozzád a csillagjegye alapján!

Nyilas

Nyilas jegy

Amennyiben Nyilas vagy, kezdetben túlságosan eszményíted partneredet, de a magasra emelt mérce csak hasznára válik a szerelmeteknek, hiszen téged is arra kötelez, hogy a legelőnyösebb tulajdonságaidat állítsd hódításod szolgálatába. Ez a hónap előrelépést hoz számotokra!
Hívd Xalent a 0690633931-es számon (485 Ft/p), hogy segítsen eligazodni az érzelmeid útvesztőjében!

pozitív gondolkodás

Bak

bak

A Bak jegyűek ebben a hónapban teljes összhangban élnek a párjukkal, nagyon kompromisszumképesek lesznek a havi horoszkóp szerint. Nehezen lehet majd kihozni a sodrodból, főleg a szerelmeddel szemben!
Hívd Violettát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), hogy megmondja, mi vár rád még ebben a hónapban!

Vízöntő

Vízöntő jegy

A Vízöntő idén ősszel kemény munka elé néz, ha a szerelemben boldogulni akar. Most bizony harcolnod kell a párodért, nem egy harmadik felet, hanem saját magadat kell legyőznöd!
Hívd Tündér Lilit a 0690633931-es számon (485 Ft/p), hogy mielőbb megnézhesse, van-e rajtad fekete mágia, ami tönkreteszi a kapcsolatotokat!

Halak

Halak jegy

Amennyiben Halak vagy, nyugodtan álmodozz és tervezgess októberben, hiszen a párod is hasonlóképpen gondolkodik. Talán a tavasz már arról fog szólni, hogy helyszínt kerestek az esküvőhöz és beteljesedik végre a szerelmetek!
Nem látod jelenleg a lehetőségét annak, hogy kapcsolatotok magasabb szintre lépjen? Hívd Mattet a 0690633931-es számon (485 Ft/p), és a legerősebb szerelmi fehér mágiát segíthet jobbá tenni a kapcsolatodat!

lajk-vilag_animated_CS

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét