Október havi szerelmi horoszkóp!

szerelmi horoszkóp

Ha tudni szeretnéd, hogy mit hoz neked az októberi borongós időjárás, és az óraátállítás hogyan befolyásolja a szerelmi életed, olvasd el a havi  horoszkópod, vagy kérj egy személyes szerelmi jóslást kollégáinktól!

Kos

Kos

Ne veszekedj a pároddal és főleg ne szekáld őt apróságok miatt. Ha most nagyon kritikus vagy, a kapcsolatod rövidesen véget érhet. Inkább utazz el egy rövid időre, hogy ne legyen alkalmatok vitázni.

Ne kockáztass, végezz el egy őszi gyertyamágiát a szerelemért, hogy biztosan ne érjen véget a kapcsolatod! Kattints IDE!

Bika

Bika

A havi horoszkópod szerint egy harmadik személy felbukkanása veszélyezteti a párkapcsolati harmóniát. Ha nem élsz párkapcsolatban, akkor most több jelentkező közül kell kiválasztanod az igazit. Kérd kollégáink segítségét, nehogy rosszul válassz!

Végezz egy szerelem bevonzó angyalmágiát ITT, hogy biztosan megtaláld az igaz szerelmet!

Ikrek

Ikrek

Anyagiak miatt konfliktus, veszekedés várható a párkapcsolatodban. A párod spórolásra akar rávenni, de ez a habitusodból adódóan számodra nagyon nehéz feladat. Ne dacoskodj és durcáskodj, hanem egyszerűen mondd el az igazat, vagyis, hogy te képtelen vagy spórolni, illetve ha spórolnod kell, boldogtalan leszel tőle. Közösen megtaláljátok az áthidaló megoldást, amely mindenki számára jó.

Rák

Rák

Mikor voltatok utoljára szabadságon kettesben? Most kicsit hanyagold a barátaidat, és tölts több időt a pároddal, mert ő nagyon igényli ezt, és ha nem így teszel, bonyodalmak várhatók. Legyen ő a prioritásod. Ha szingli vagy, akkor a havi horoszkópod szerint csak úgy találhatod meg a nagy Őt, ha néha egyedül is kimerészkedsz a házból. Ha mindig barátokkal bástyázod körül magad, a szerelem messzire elkerül.

havi horoszkóp

Oroszlán

Oroszlán

A párod szereti, ha te vagy a domináns fél a kapcsolatban, de azért örülne, ha néha őt is hagynád szóhoz jutni. Többször hallgasd meg a véleményét és bármennyire is nehezedre esik, néhányszor engedd, hogy neki legyen igaza. Erre szükség van egy boldog, kiegyensúlyozott kapcsolathoz. Vidd neki ágyba a reggelit, tegyél érte olyan dolgokat, amelyek feldobják a napját.

Szűz

Szűz

Ne erőltesd rá a rendről alkotott elképzelésed a párodra. Ha zavar a rendelteltség, amit hátrahagyott, akkor inkább tegyél rendet. Ha túl sokat kritizálod, elfogyhat a türelme, összepakolhatja a holmiját és elköltözhet. Akkor ott maradsz egyedül a teljesen tiszta, de üres lakásban. Mérlegelj, mielőtt bármit is mondasz.

Személyre szabott szerelmi jóslást szeretnél, személyes havi horoszkópot? Meg van már a kiszemelt férfi, de nem vagy biztos benne, hogy jó döntés lenne-e vele kezdened? Esetleg nem bízol a párodban? Kérd ki legjobb látóink véleményét! Hívd Tündér Lilit vagy Ágnest a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Mérleg

Mérleg

Számodra a döntések hónapja az október. A havi horoszkópod szerint most el kell döntened, hogy kit választasz, és fel kell számolnod a titkos kapcsolatodat, vagy el kell engedned a titkos plátói szerelmed. Ha szingli vagy, akkor se flörtölj egyszerre több kiszemelttel, mert ha nem döntesz időben, mindenki szétszéled, és ott maradhatsz egyedül.

Skorpió

Skorpió

Ebben a hónapban nagyon oda kell figyelned a párodra, mert elcsábíthatják tőled. Légy résen, kövesd őt mindenhova, és ha valamilyen céges rendezvényre kell menni, akkor is tarts vele, ha semmi kedved hozzá. Jó gazda szeme hizlalja a jószágot, tartja a mondás, most nem veheted le a szemed róla, mert valaki csapdát állított neki!

havi horoszkóp

Nyilas

Nyilas

Lépj a tettek mezejére, ha már régóta tetszik neked valaki, mondd el neki most. Eljött az idő, hogy színt vallj és ne aggódj, szerelmi vallomásod fogadtatása kedvező lesz. Légy bátor és szerezd meg azt, ami jár neked. A boldogság mindenkinek jár, de te csak vársz és vársz. Most eljött a te időd.

Olvasd el a szerelem bevonzásának 3 törvényét ITT, majd cselekedj!

Bak

Bak

Ha a párod nem kényeztet, akkor ezért ne szakíts vele, hanem inkább próbáld elmondani, mi bánt. Mondd el tisztán, mert nem minden csillagjegy szülötte ért a virágnyelven. Ha ezek után sem változik meg, és továbbra sem hordoz a tenyerén, akkor már érdemes kilépned a kapcsolatból, de előtte mindenképpen próbálj beszélni vele.

Vízöntő

Vízöntő

A borongós időjárás nagyon rányomja a bélyegét a hangulatodra. Kedvetlenséged pedig a kapcsolatodat mérgezi meg. Nézz vidám filmeket, olyan filmeket, amiben sok a  napsütés és a romantika. Ez helyére billenti a borongós lelkiállapotod, és így a pároddal is kedvesebb leszel. Meglátod, kedvességed viszonzásra talál.

Halak

Halak

Ha még nem találtad meg a nagy Őt, akkor lehet, hogy eddig rossz helyen kerested. Vedd számba a lehetőségeket és engedd, hogy a megérzéseid vezessenek. Ha sétálhatnékod támad, menj ki egy parkba, ha elfáradsz, ülj le egy padra. Lehet, hogy pont itt talál rád a nagy szerelem. Engedd, hogy a belső szellemi vezetőd irányítson. Ha kapcsolatban élsz, és nem vagy biztos benne, hogy ő az igazi, kérd kollégáink tanácsát, segítségét! Egy beszélgetés során mindenre fény derül.

Lájkolj minket!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét