Október havi horoszkóp

KOS

Kos

A pénz nagyon fontos lesz számodra ebben a hónapban. Bízz magadban, munkádban és sikeredben, akkor nem lesz gondod. Félelmeid viszont gátolhatnak terveid megvalósításában. Szerelemben viszont ne lesd folyton partnered kívánságait, érd el, hogy végre Ő figyeljen rád. Ebben a hónapban a szerencse leginkább a hónap harmadik hetében lehet veled. Érdemes bőség rituálét kérned. Hívd Zeuszt a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérd a legősibb bőség rituálét, amely segít céljaid megvalósításában!  

BIKA

Bika

A munka nagyon előkelő helyet ragad ki ebben a hónapban a rendelkezésre álló idődből. Érdemes is fokoznod ebbe az irányba a koncentrációt, mert hosszabb távon alapozhatsz meg sikereket. Nem szabad viszont hanyagolnod egészséged, immunitásod, a hónap második felében több figyelmet követel majd meg tőled. A pénz nem csak munkából folyhat be a zsebedbe. Lesznek időszakok, amelyek kifejezetten szerencsések lesznek. Fontos tudnod, hogy melyek ezek, hívd Ágnest a 0690633931-es számon(485 Ft/p)!

IKREK

Ikrek

Minden energiád a családod felé fordítod, pedig önmagadra is kellene figyelned. Nem szabad elhanyagolnod a szórakozást, kikapcsolódást, mert ezek nélkül blokkolva vagy. Értékes alkotó erődre szükséged lesz munkád során. Segítségükkel nagy bajt kerülhetsz el, mert pozíciód most veszélybe kerülhet! A szerelem is hozhat meglepetéseket. Viszont mielőtt lépni akarsz, tudd meg, számodra mi is jelentene valódi megoldást. Hívd Happyt a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérj szerelem elemzést, amely tisztázza számodra a közös pontokat!

RÁK

Rák

Ebben a hónapban veled lesz a szerencse! Tudnod kell majd időzíteni, mivel nem mindegy, mikor és hogyan kísérted meg a szerencsét. Pénzügyi horoszkópod viszont nem jelez előre látványos fejlődést, ezért is érdemes felülvizsgálnod azt, hogy miként is tartasz igényt a szerencsére. Hívd Mattet a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérj egy szerencse elemzést, amely feltárja előtted a titkos és járható utakat! Szerelemben légy óvatos! A szerelmi horoszkópod nem a legjobb az októberi hónapra!

horoszkóp

OROSZLÁN

Oroszlán

Nem szabad hagynod, hogy a múlt emlékei kísértsenek meg. Inkább a hívatásra kellene most koncentrálnod, mivel az utóbbi időben megszaporodtak körülötted a gondok. Nem lehet tétlenül nézned, hogy egyre több dolog nő a fejedre. A pénz nagy úr, különösen, ha kevés van belőle. Tehetsz most érte, hogy több legyen. Hívd Boszi Katát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérj pénz- is sikermágiát, amely már sokszor bizonyított! Szerelemben könnyen találhat meg új szerelem és a féltékenység, ha már van kapcsolatod.

SZŰZ

Szűz

A munkahelyeden figyelned kell arra, hogy mit mondasz. Most nagyon könnyen bánthatsz meg embereket. Különösen legyél óvatos a főnököddel, mert érzékenyebb impulzusokat válthatsz ki az emberekből. A pénz mindig egy zavaró tényező számodra. Ebben a hónapban ne adj kölcsön senkinek, mert könnyen veszítheted el a megtakarításod egy részét.  A szerencse viszont veled lehet. Téged keres a mágia egyik legnagyobb mestere, ha szeretnél nyerni. Hívd Nero Domini Mestert a 0690633931-es számon (485 Ft/p), tudd meg az ősi titkot, amely komoly pénzt hozhat az életedbe!  

MÉRLEG

Mérleg

Azt gondolod, valami baj van veled, mert úgy veszed észre, egyre többen kerülnek. Jó hír, hogy baj nincs, csak változás kezdődik el énedben, életedben. Ideje most egy új anyagi dimenzióba lépned. A pénz jegyed számára lételem, hiszen egy Mérleg szülött sem tud stabil lenni létbiztonság nélkül. Ezért hamarosan az égiek sok energiát küldenek majd feléd, amit tudnod kell megcsapolni, alkalmazni. Hívd Tündér Lilit a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), kérj tanácsot, miként változtathatsz a sorsodon, októberben!

SKORPIÓ

Skorpió

Ne mard magad mások rossz lépései miatt, még akkor sem, ha sokan téged akarnak kihozni bűnösnek. Hidd el, minden le fog peregni rólad! A sors nem mindig hagyja, hogy csak a szeretet és megértés vegye körül a zodiákus legszenvedélyesebb jegyét. Pénzügyekben viszont tehetsz azért, hogy sokat léphess előre. A bőség- és sikermágiák most nagyon jól működhetnek, hiszen remete helyzetbe kerülsz. Hívd Lunczer Juditot a 0690633931-es számon (485Ft/p), kérd el a titkos szerencse mágiát, amely napjegyedre van szabva!

NYILAS

Nyilas

Kerülnöd kell a konfliktusokat, ha szeretnéd megőrizni helyzeted a munkában. Most egyre több dologban van negatív véleményed, de bármit is teszel, a világot nem vagy képes megváltani. Saját sorsodra kell koncentrálnod, mert ekkora árral szemben nem vagy képes haladni. A pénz nagyon fontos számodra, ezért sem szabad kockáztatnod. A havi horoszkóp rámutat, hogy lesznek szerencsés időszakaid. Hívd Edit Jósnőt a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérj szerencse elemzést az októberi hónapra!

BAK

Bak

Nem dönthetsz mindenki helyett! Időnként engedned kell a szerelemben, különösen azért, mert sosem töltesz elég időt partnereddel. A munkával egyébként nincs baj, minden jól megy és a sikerek mezejét nem akarod elhagyni. Gond az, hogy lehetséges, téged akarnak elhagyni. Választanod kell, míg nem késő! A havi horoszkóp szerint a szerencséd nem fog cserben hagyni. Hívd Virágot a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérj szerencse elemzést, amely rámutat, hol és mikor lehet veled a szerencse! Barátokkal viszont legyél nagyon óvatos!

VÍZÖNTŐ

Vízöntő

Több időt kellene fordítanod másokra, a környezetedre. Nem csak a lelkednek fontos, hanem bizonyos lehetőségek mások által nyílnak meg az életedben. Vannak emberek, akik rendkívül pozitívan hatnak rád, sőt, a szerencseszintedet is megemelik. Tudnod kell, kik azok, akik ilyen hatással vannak rád. Hívd Váradi Évát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérj elemzést a környezetedről! Munkában nem biztos, hogy eredményt hozhat neked az önfeláldozás. Egészséged miatt októberben nagyon fontos lesz a mértékletesség.

HALAK

Halak

Légy tárgyilagos bizonyos kérdésekben, mert érzelmeid nem lesznek túl jó tanácsadók. Különösen fontos ez pénzügyekben, ahol könnyen lehet adósságod is. A havi horoszkópod szerint, most több kapu is nyílik, hogy adósságaid rendezni tudd. Szerelemben ne legyél féltékeny, könnyen félreértesz bizonyos helyzeteket. Ne feledd, ez egy hiperérzékeny hónap számodra! Bármilyen kétséged van, hívd Violettát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérj kártyajóslást a szerelmi életeddel kapcsolatban! A hónap végén hamis hírt kapsz egy barátoddal kapcsolatban.

lajk-vilag_animated_CS

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét