Nyeremény bevonzó pénzérme 2018-ra! Megtanítjuk, hogyan csináld!

penzbevonzo magia

Vannak tárgyak, amelyek balszerencsét hoznak, míg másoknak pozitív energiákkal vesznek körül és támogatják a nyeremény bevonzását, a bőséget, a boldogság beteljesülését.
Miért ne készítenénk saját kezűleg olyan tárgyat, talizmánt, amely kifejezetten segítségünkre lesz akár a lottó nyeremény bevonzásában, akár többféle pénzmágiában?

Nézd meg ITT a szerencsehoroszkópod!

Kezdjünk a nyereményhozó talizmán elkészítéséhez!

Szükséged lesz hozzá egy kis zsákocskára (te is elkészítheted magadnak), egy darab 200 Ft-os pénzérmére, egy kiskanál sóra, egy kis fenyőágra, valamint egy zöld színű gyertyára.

Neked mi a csillagjegyed? Nézd meg ITT , hogy azon szerencsések között vagy-e, akik több pénzre számíthatnak!

Amennyiben minden hozzávaló a rendelkezésünkre áll, rakjuk bele őket egyesével a kis zsákocskába – a gyertya kivételével persze -, és minden egyes tárgyat kérjünk meg arra, hogy a segítségünkre legyen a nyeremény bevonzásában! Amikor ezzel végeztünk, akkor jön a nyereménybevonzó pénzérme beavatása, ez a rituálé legfontosabb része!

Neked is vannak visszatérő álmaid? Nézd meg ITT , pénzbevételt jeleznek-e!

inga

Ehhez mindenképpen szakember segítsége szükséges, hiszen, ha nincs beavatva a nyereményt hozó pénzérme, akkor sajnos nem jut bőség a számunkra. Ha pedig „házilag” avatod be, az ellenkezőjét hozza majd a talizmán, tehát nagy kiadást, és nem bevételt!
Először gyújtsd meg a zöld gyertyát, majd hívd Nero Domini Mestert a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc), és ő a legnagyobb tudásával lesz segítségedre, hogy a nyereményt hozó pénztalizmán anyagi bőséget hozzon a számodra!

Készíts saját kezűleg pénzbevonzó talizmánt! Akik megtaníthatnak ennek profi elkészítésére és a használatára, ők Eta vagy Váradi Éva jósnők. Ne késlekedj, hívd őket MOST, a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc)!
Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

lajk-vilag_animated_CS

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét