Nyári napforduló – Ezt a 3 dolgot ne mulaszd el az év leghosszabb napján!

Nero Domini: Ezt a 3 dolgot ne mulaszd el az év leghosszabb napján!

Sokan biztosan hallottak már a Szent Iván éjszakáról, hiszen szerencsére a mai napig országszerte megünnepeljük ezt a csodálatos napot. Az emberek nem feledkeztek meg a hagyományról.

Persze, sokan úgy hiszik, hogy ez csak egy népi hiedelem, és nincs benne igazság.

De ez nem így van!

Több száz éve, több kultúrában is megjelennek a Szent Iván éjszakájához kötődő hagyományok, és a csodákról szóló történetek.

Ezen az éjszakán, minden kívánság teljesül, még az is, ami csodával határos.

Nagyon fontos, hogy kitűzzük magunk elé a célt, mi az, amit szeretnénk. Szerencse? Pénz? Siker? Szerelem?

 

Ha a szerelmet keresed Szent Iván éjszakáján, nézd meg ITT, ki illik hozzád a legjobban!

 

És amikor kitűztük a célt, nekünk is tennünk kell a fény diadaláért, azért, hogy a jó győzzön a rossz felett, és a kívánságunk valóra váljon.

A legelső fontos dolog, hogy nem csinálhatjuk egyedül. Tartoznunk kell egy közösséghez, lehetőleg olyanhoz, ahol minél több ember van.

Én fel tudom ajánlani azt, hogy csatlakozz a Nero Domini által végzett mágia körhöz, melyet alapból több száz kollégájával indít el. Hívd a 06 90 633 931-es telefonszámot (485 Ft/perc), így Neked is segíthetünk elérni a legmerészebb álmaidat is!

 

A kínai horoszkóp nagyon sokat mondó. Derítsd ki ITT, mit hoz a jövő!

 

 

A második fontos dolog az, hogy be kell szerezned pár dolgot. Egy kevés illatos virágot, és minimum egy almát. Több kívánság esetén több almára van szükség.

 

Olvasd el szerelmi horoszkópod ITT, és megtudod, mi vár rád idén nyáron!

 

tv2_szentivanej

A harmadik dolog, ami nem hiányozhat, az a tűz vagy a láng. Ezt képviselheti egy gyertyaláng is.

A lényeg, hogy a tűz energiája legyen melletted. Amennyiben ez a 3 feltétel adott, elmondjuk neked, hogyan kell végezned a kívánság beteljesítő mágiát. DE nagyon fontos, lehet több kívánságod, de mindegyiknek konkrétnak kell lennie!

Jelentkezz még ma, és elindítjuk feléd a boldogságot!

 

A nyári napforduló sorsfordulatot hozhat az életedbe! Ami tavasszal nem működött, nyáron bizony működhet! Vedd kezedbe a sorsod és hívd a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), hogy feliratkozhass Nero Domini mágiájára, a napéjegyenlőség erejével!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Olvastad már?

Havi Horoszkóp Áprilisra

Havi Horoszkóp Áprilisra   KOS Ha valami olyasmit csinálsz, amiben hiszel, akkor arra is minden esélyed megvan a havi horoszkóp szerint, hogy ebben sikereket érj el. Ne csak a tapasztalatodra, a szívedre is hallgass, amikor döntést hozol. Nehezebb időszakon vagy túl, de végül minden a helyére kerülhet. Itt az ideje, hogy bátran elkezdd tervezgetni a […]

Heti horoszkóp 2019.03.21 – 2019.03.28

Heti horoszkóp 2019.03.21 – 2019.03.28   KOS Gyakran keresed az alkalmat, hogy amiket a fejedbe veszel, véghez is vidd. Mégis szinte minden alkalommal meghátrálsz, úgy érezve, ez neked úgysem sikerülhet. A heti horoszkópod alapján ezen a héten éppen nagy eséllyel adod a fejed elhamarkodott lépésekre, amiknek akár nagyobb veszteség is lehet az eredménye. A sorsodon […]

A tavaszi napéjegyenlőség napján – Fokozottan légy óvatos!

A tavaszi napéjegyenlőség napján – Fokozottan légy óvatos!   Eljött a napéjegyenlőség napja, és nagyon fontos, hogy most nem csak a pénz bevonzására kell koncentrálnod. A tavaszi napforduló után a nappalok sokkal hosszabbak lesznek. Eljön egy olyan időszak, amikor mi, fehér mágusok, sokkal nagyobb energiákkal tudunk dolgozni.   Mentsd meg a pénzed ezen a fontos […]

Így kérd az égiek segítségét, ha sok pénzt szeretnél bevonzani!

Így kérd az égiek segítségét, ha sok pénzt szeretnél bevonzani!   Az égiek segítenek most nekünk a pénz bevonzásában. Egy új évszak vár most ránk, ettől függetlenül mindig jól jön egy kis plusz pénz, és mindig találunk neki jó helyet. Kevesen tudják azonban azt, hogy hogyan is kell helyesen kérni az égiek segítségét, ha sok […]

Egyperces szupermágia, ami villámgyors változást hozhat

Egy perces szuper mágia, ami villámgyors változást hozhat   A mágia nagyon gyors változásokat hozhat el az életedbe. Gondolj a lavinára, amit legtöbbször csak egy pici erő, akár egy hegytetőre szálló madár, indíthat el. Pont ez a szuper mágia lényege. A te sorsodban is ott van annak a lehetősége, hogy valamilyen  pénzmágia, sikermágia, szerencse mágia […]

Heti horoszkóp 2019.03.14 – 2019.03.21

Heti horoszkóp 2019.03.14 – 2019.03.21   KOS Kosként sok bosszúságot tudsz most okozni másoknak. Jobban teszed, ha nem minden helyzetben és nem mindenkinek mondod el a véleményed, még ha az őszinte is. Néha tudni kell fékezni a nyelved, a béke érdekében. Párkapcsolatodban is vita lehet abból, ha túlzottan kíméletlen leszel. Légy azon, hogy a lehető […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha elakadtál az  élet bármely pontján és kilátástalannak látod a helyzeted, akkor itt az alkalom, hogy most változtass ezen! Együtt megoldást keressünk a felmerülő problémáidra! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 406

Ha szeretnéd tudni, hogy lábalj ki az érzelmi válságból, ne habozz! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 486

Ha túl sok a megoldatlan problémád vagy a megválaszolatlan kérdés az életedben, ne habozz tovább! Olyan módszerekkel dolgozom, amik pontos választ adnak kérdéseidre és megmutatnak minden választható lehetősége! Élj harmóniában! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 391