Nyári napforduló – Ezt a 3 dolgot ne mulaszd el az év leghosszabb napján!

Nero Domini: Ezt a 3 dolgot ne mulaszd el az év leghosszabb napján!

Sokan biztosan hallottak már a Szent Iván éjszakáról, hiszen szerencsére a mai napig országszerte megünnepeljük ezt a csodálatos napot. Az emberek nem feledkeztek meg a hagyományról.

Persze, sokan úgy hiszik, hogy ez csak egy népi hiedelem, és nincs benne igazság.

De ez nem így van!

Több száz éve, több kultúrában is megjelennek a Szent Iván éjszakájához kötődő hagyományok, és a csodákról szóló történetek.

Ezen az éjszakán, minden kívánság teljesül, még az is, ami csodával határos.

Nagyon fontos, hogy kitűzzük magunk elé a célt, mi az, amit szeretnénk. Szerencse? Pénz? Siker? Szerelem?

 

Ha a szerelmet keresed Szent Iván éjszakáján, nézd meg ITT, ki illik hozzád a legjobban!

 

És amikor kitűztük a célt, nekünk is tennünk kell a fény diadaláért, azért, hogy a jó győzzön a rossz felett, és a kívánságunk valóra váljon.

A legelső fontos dolog, hogy nem csinálhatjuk egyedül. Tartoznunk kell egy közösséghez, lehetőleg olyanhoz, ahol minél több ember van.

Én fel tudom ajánlani azt, hogy csatlakozz a Nero Domini által végzett mágia körhöz, melyet alapból több száz kollégájával indít el. Hívd a 06 90 633 931-es telefonszámot (485 Ft/perc), így Neked is segíthetünk elérni a legmerészebb álmaidat is!

 

A kínai horoszkóp nagyon sokat mondó. Derítsd ki ITT, mit hoz a jövő!

 

 

A második fontos dolog az, hogy be kell szerezned pár dolgot. Egy kevés illatos virágot, és minimum egy almát. Több kívánság esetén több almára van szükség.

 

Olvasd el szerelmi horoszkópod ITT, és megtudod, mi vár rád idén nyáron!

 

tv2_szentivanej

A harmadik dolog, ami nem hiányozhat, az a tűz vagy a láng. Ezt képviselheti egy gyertyaláng is.

A lényeg, hogy a tűz energiája legyen melletted. Amennyiben ez a 3 feltétel adott, elmondjuk neked, hogyan kell végezned a kívánság beteljesítő mágiát. DE nagyon fontos, lehet több kívánságod, de mindegyiknek konkrétnak kell lennie!

Jelentkezz még ma, és elindítjuk feléd a boldogságot!

 

A nyári napforduló sorsfordulatot hozhat az életedbe! Ami tavasszal nem működött, nyáron bizony működhet! Vedd kezedbe a sorsod és hívd a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), hogy feliratkozhass Nero Domini mágiájára, a napéjegyenlőség erejével!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Olvastad már?

Cigánykártya üzenete Júliusra

Cigánykártya üzenete Júliusra   Cigánykártya jóslás készül a nyár legforróbb hónapjára is. Megnéztük a lapokat, hiszen a cigánykártya a legbeszédesebb kártya, és kíváncsiak voltunk, tartogat-e sok pénzt a legszerencsésebb hónap, illetve nagy szerelmet a jóslat szerint.   Olvasd el az ingyenes 2019-es jóslatod is ITT!   Tudjuk, hogy a hetedik hónap az év legszerencsésebb hónapja […]

Havi Horoszkóp Júliusra

Havi Horoszkóp Júliusra   KOS Sok minden átfuthat az agyadon ebben a hónapban. Leginkább azok a dolgok kerülnek majd előtérbe, amiket már egy ideje tervezel, de kivitelezni még nem volt erőd vagy időd. A havi horoszkóp szerint a második hét felé egy igazán jó lehetőséged adódhat, amit kár lenne elszalasztani. Hívd Marcus Mágust a 0690633931-es […]

Saját szerelemtérkép, hogy jobb legyen a kapcsolatod!

Sokan keresnek fel szerelmi jóslással kapcsolatosan, ezért úgy döntöttem, megosztom veletek a szerelemtérkép készítését. Nagyon remélem, hogy sikerül boldogabbá tenned a kapcsolatod, és kideríted, hogy Ő-e az igazi, vagy sem. Szerelmi horoszkóp, szerelmi mágia bármikor kérhető, de ha hosszútávon szeretnél változást és szerelmet, akkor készíts magadnak szerelemtérképet.     EZZEL a 3 módszerrel vonzhatod be […]

Nagy nyári egészség horoszkóp

KOS Az egészség horoszkóp a könnyed étkezésre és a testmozgásra hívja fel a figyelmed. Nem szabad túl enned magad, mert könnyen szedheted magadra a kilókat! A nyár utolsó heteiben viszont légy óvatos, rétegesen öltözködj, mert könnyen meghűlhetsz! Hívd Tündér Lilit a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj részletes energetikai bemérést a legjobbtól!   BIKA Az izmaidnak sokszor […]

Heti horoszkóp 2019.06.20 – 2019.06.27

Heti horoszkóp 2019.06.20 – 2019.06.27   KOS Ne tétovázz, ha valamilyen ajánlatot kapsz ezekben a napokban, mert a heti horoszkóp alapján, amit most megragadsz, az csak jövedelmező lehet a számodra. Tedd félre a kétségeidet és korlátaidat, mert ezek okozták eddig a sikertelenségeidet, ha voltak. Jelentős anyagi fellendülés következhet, csak légy résen! Párkapcsolati téren pedig vigyázz, […]

A Nyilas Telihold ezt hozta neked!

A Nyilas Telihold megmutatja a sorsodban rejlő titkokat. Előre mutat, feltárja a rád leselkedő veszélyeket. Éppen ezért érdemes figyelned az álmaidra, arra, ami benned zajlik a különleges holdállás ideje alatt. Ebben az időszakban te magad is gondoskodhatsz a saját jövődről, de akár kéréseket is küldhetsz az égiek felé, hiszen a Nyilas jegy az Istenek hírnöke […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha szeretnéd tudni, milyen lelki eredete van betegségednek, ne késlekedj! 38 év tapasztalata áll mögöttem, és Neked is segíteni fogok boldogságban, egészségben élni! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 907

Ha keresed a megfelelő válaszokat jövőddel kapcsolatban, akkor ne habozz. Közvetítem Neked az angyalok válaszait, így tudok irányt mutatni életed bármely területén. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 522