Nyári napforduló – Ezt a 3 dolgot ne mulaszd el az év leghosszabb napján!

Nero Domini: Ezt a 3 dolgot ne mulaszd el az év leghosszabb napján!

Sokan biztosan hallottak már a Szent Iván éjszakáról, hiszen szerencsére a mai napig országszerte megünnepeljük ezt a csodálatos napot. Az emberek nem feledkeztek meg a hagyományról.

Persze, sokan úgy hiszik, hogy ez csak egy népi hiedelem, és nincs benne igazság.

De ez nem így van!

Több száz éve, több kultúrában is megjelennek a Szent Iván éjszakájához kötődő hagyományok, és a csodákról szóló történetek.

Ezen az éjszakán, minden kívánság teljesül, még az is, ami csodával határos.

Nagyon fontos, hogy kitűzzük magunk elé a célt, mi az, amit szeretnénk. Szerencse? Pénz? Siker? Szerelem?

 

Ha a szerelmet keresed Szent Iván éjszakáján, nézd meg ITT, ki illik hozzád a legjobban!

 

És amikor kitűztük a célt, nekünk is tennünk kell a fény diadaláért, azért, hogy a jó győzzön a rossz felett, és a kívánságunk valóra váljon.

A legelső fontos dolog, hogy nem csinálhatjuk egyedül. Tartoznunk kell egy közösséghez, lehetőleg olyanhoz, ahol minél több ember van.

Én fel tudom ajánlani azt, hogy csatlakozz a Nero Domini által végzett mágia körhöz, melyet alapból több száz kollégájával indít el. Hívd a 06 90 633 931-es telefonszámot (485 Ft/perc), így Neked is segíthetünk elérni a legmerészebb álmaidat is!

 

A kínai horoszkóp nagyon sokat mondó. Derítsd ki ITT, mit hoz a jövő!

 

 

A második fontos dolog az, hogy be kell szerezned pár dolgot. Egy kevés illatos virágot, és minimum egy almát. Több kívánság esetén több almára van szükség.

 

Olvasd el szerelmi horoszkópod ITT, és megtudod, mi vár rád idén nyáron!

 

tv2_szentivanej

A harmadik dolog, ami nem hiányozhat, az a tűz vagy a láng. Ezt képviselheti egy gyertyaláng is.

A lényeg, hogy a tűz energiája legyen melletted. Amennyiben ez a 3 feltétel adott, elmondjuk neked, hogyan kell végezned a kívánság beteljesítő mágiát. DE nagyon fontos, lehet több kívánságod, de mindegyiknek konkrétnak kell lennie!

Jelentkezz még ma, és elindítjuk feléd a boldogságot!

 

A nyári napforduló sorsfordulatot hozhat az életedbe! Ami tavasszal nem működött, nyáron bizony működhet! Vedd kezedbe a sorsod és hívd a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), hogy feliratkozhass Nero Domini mágiájára, a napéjegyenlőség erejével!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Olvastad már?

Kínai szerencse szimbólumod 2019-re!

A szerencse 2019-ben kicsit több törődést igényel majd, mint az eddigi években. Jó, ha mindent bevetsz magad körül, ha el szeretnél érni valamit. 2019 legfőbb szerencse motívuma talán a Disznó, legalábbis sok kínai számára. Ahogy mondtam, érdemes mindent bevetned, nem elég egy szerencse szimbólum!   Ellenőrizd le ITT, hogy az év legszerencsésebb csillagjegyei között vagy-e! […]

Szeretteid csillagjegyük alapján – Vízöntő családtagok

Szeretteid csillagjegyük alapján -Vízöntő családtagok   Vízöntő gyermek A Vízöntő gyermek gyakran küzd alvási nehézségekkel. Talán a csillagjegyek sorrendjében Ő legrosszabb alvó. Később ez változik, de a szülőknek addig nem lesz könnyű dolga. Rendkívül élénk a képzelőereje, így sokszor mesél egy képzeletbeli világról, ami csak benne létezik. Iskolában segíteni kell a beilleszkedését, mert nagy hajlandóságot […]

Heti horoszkóp 2019.01.17 – 2019.01.24

Heti horoszkóp 2019.01.17 – 2019.01.24   KOS Tovább szeretnél álmodozni és vágysz az idilli pillanatokra. Így jóformán minden és mindenki idegesíteni fog a munkahelyeden, de legalább csak magadban fogsz morogni. A pénz bolygója szerdán belép csillagjegyedbe, ami azt jelenti, jelentősebben gyarapodni tudsz. Hívd Norbertet a 06 90 633 931-es számon (485Ft/p), kérj most pénzkódot, amit, ha szerdán […]

3 csillagjegy – Nekik a szerelem kódolva van a sorsukba

Kos A csillagjegyek között nagy esélyed van arra, hogy a közeljövőben rád talál szerelem. Már január végén olyan erők hatnak rád, amelyek sok véletlenszerűnek tűnő eseményt, találkozást hozhat el a sorsodba. Akár akkora szerencséd is lehet, hogy az összeillő csillagjegyek között szerepel majd az, aki számodra szimpatikus lesz. A szerelem hamarosan ott fog kopogtatni az […]

Top 10 újévi fogadalom – A tiéd köztük van?

Top 10 újévi fogadalom – A tiéd köztük van?   Neked ismerős az az érzés, amikor a Szilveszteri buliban, vagy újév első napján megfogadsz mindent a siker, a bőség, a szerencse, a jobb élet reményében? Elszánod magad minden jóra, és minden évben elhangzik, hogy esküszöm, az idei évben betartom!   Használd EZT a sikerkódot, ha […]

2019-es kínai horoszkóp!

2019-es kínai horoszkóp!   PATKÁNY Patkány jegyed lehetővé tette számodra, hogy megtaláld azokat az embereket, akikre számíthatsz. Az a helyzet, hogy a Disznó éve bizony tartogat neked szűkösebb és problémásabb időszakokat, főleg a téli hónapokban, de barátaid és családod, mint támogatóid, az ilyen időkben is melletted lesznek. Várnak sikerek is, a május és július közötti […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha szeretnéd tudni, milyen lelki eredete van betegségednek, ne késlekedj! 38 év tapasztalata áll mögöttem, és Neked is segíteni fogok boldogságban, egészségben élni! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 907

Ha elakadtál az  élet bármely pontján és kilátástalannak látod a helyzeted, akkor itt az alkalom, hogy most változtass ezen! Együtt megoldást keressünk a felmerülő problémáidra! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 406