Numerológia – Fedezd fel az életutad!

Numerologia-Fedezze-fel-az-eletutjat

A numerológia úgy tartja, hogy a születési dátumunk határozza meg az életutunkat és életmódunkat, és természetesen azt is, hogy mennyire szolgálnak javunkra a dolgok. A sors száma könnyen kiszámítható. Minden, amire szükségünk van, az a személy születési dátuma. Tehát összeadjuk a számokat a dátumban (pld. 06.06.1980.- 0+6+0+6+1+9+8+0=30- 3+0=3),

Adjuk össze a számokat, amíg nem kapunk egyjegyű számot, kivételt képez, ha az eredmény 11 vagy 22 lett. Ezt a két számot ilyen formában hagyjuk. E két számot a numerológiában nagyon fontosnak találják egy személy karakterének analizálásához.

 

Életút szám: 1

Erős személyiségekről van szó, akik kicsit egoisták és az egész világot a maguk szempontjából nézik. Ennek pozitív és negatív következményei vannak. Mivel sok dolgot az életükben maguknak kell végigcsinálnunk, ez erősít a karakterüket és mások felnéznek rájuk. Bátrak és dinamikusak. Mindig aktívak és attól függetlenül, hogy az életük tele van akadályokkal, sikeresen át tudják vészelni őket. Szeretik a kihívásokat.

Életút szám: 2

Nyugodt emberek, gyakran passzívak. A legnagyobb és legjobb tulajdonságuk a vágy és az együttműködés képessége. Párban dolgoznak legjobban, a diplomácia pedig az a terület, amelyben otthon érzik magukat. Bármelyik csapatmunka megfelel nekik. Az életük útja lassan fejlődik, nagyobb ugrások nélkül, a munka és a szerelem területén egyaránt.

Életút szám: 3

Ez egy boldog, szent szám és az embereknek akik ezt a számot viselik, fejlett kommunikációs készségük van. Az életben sokszor olyan helyzetekben találják magukat, ahol emberek és információk között kell kapcsolatot teremteni. Jellemző rájuk az átlagon felüli mozgékonyság. Az életútjukon sok barát, utazás és költözködés található.

Életút szám: 4

A biztonság a fő jellemzője életútjuknak. Lassan és biztosan haladnak az életben. Kitartó emberek, hagyománytisztelők és otthon ülők. A család sokat jelent nekik, ők pedig hű barátoknak számítanak. Kitartás és a biztonságvágy garancia a sikerhez.

Életút szám 5

Érdekes és váratlanul bekövetkező változások egészítik ki életük útját. Pozitív energia csak úgy lángol ezekből a személyekből és ez teszi őket minden parti királyává és legnépszerűbbé a társaságban. A meglepő körülmények, amelyek az életen át kísérik, pozitív és negatív következményeket hoznak, de az optimizmus és kreativitás segítenek átvészelni minden jót és rosszat.

Életút szám 6

Az egyensúlyvágy jellemzi ezeket az embereket. Az élet gyakran olyan körülmények közé teszi őket, ahol választaniuk kell melyik irányba induljanak. A választásuk lehet jó is meg rossz is, de mindig felelősséget vállalnak cselekedeteikért. A házasságot, szerelmet és családot nagyon fontosnak tartják és sok figyelmet szentelnek rá.

Életút szám 7

Ez a szent szám a világ négy részéből és a hármas szent számból van összetéve. Ezeknek az embereknek érdekes és nem mindennapi életútjuk van, sok lehetőséggel állnak szemben. Az életútjuk nincs meghatározva. A nyitottságuk az új dolgok felé gazdagítja az élet tapasztalatukat. Érdekes útjuk miatt, mások számára is érdekesek.

Életút szám 8

Hidegvérűség, kitartás és erő ezek emberek fő tulajdonságai. Az anyagi dolgok irányítása a legjellemzőbb tulajdonságuk. Elfoglaltság az anyagi dolgokkal ösztönzi őket, hogy világosan meghatározott feladatokat vigyenek végbe és emiatt sikerük lesz az üzleti téren. Mégis gazdagságot csak akkor szereznek, amikor túl lesznek az akadályokon.

Életút szám 9

A kilences egy a szent számok közül. Ezek az emberek nagy idealisták és humanisták, emberszeretők. E tulajdonságuk miatt naivak, de ez nem okoz nagyobb problémákat az életükben. Minden, ami nincs határokkal megszegve, érdekli őket mert új dolgokat szeretnek felfedezni. Hűek az eszményeikhez és ezek vezetik életükön át és segítik átvészelni a problémákat.

Életút szám 11

A numerológia tudománya alapján, ezek személyek élete nagy sikerekkel és bukásokkal van tele, mert kockáztatni szeretnek. Nagy befolyásuk van a többiekre és ez sikert biztosít az életükben, az erős karakterük pedig segít, hogy megint a nulláról induljanak el. Az önfejűségük bajba keveri őket mert nem tűrnek el semmilyen korlátozást.

Életút szám 22

Ezekre az emberekre érdekes életút vár, a számmisztika szerint. Átlagon felüli képességekkel rendelkeznek és gyakran kapnak esélyt arra, hogy ezeket ki is mutassák. A műveik magasabb emberi célok felé vannak irányítva. Az emberek, akik körülveszik őket, belátják minőségüket ás hajlamukat és ezért is sokszor sajnálják őket, mert úgy tűnik, hogy nem fejezhetik ki magukat. De amikor egyszer megkapják az esélyt, hogy megmutassák önmagukat, erre a jövendő generációk is emlékezni fognak!

 

Szeretnéd tudni, hogy milyen az igazi karaktered, személyiséged, és hogyan tudsz jobb emberré válni? Akkor hívd Ágnes és Amarita jósnőket, ők segítenek ebben a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Hívd őket külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,61€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

facebook like, facebook asztro világ

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét