CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Numerológia és a számok jelentése

Numerológia és a számok jelentése

A számoknak az álmainkban ugyanaz a jelentésük és magyarázatuk, mint amit a numerológiában is jelentenek. Azonban attól függve, ki álmodja, a megjelenésük lehet rendkívül változó, akár anyagi dolgok, akár fontos dátumokról vagy eseményekről van szó. Nem létezik univerzális magyarázata a számoknak, ami ugyanazt jelentené minden ember álmában, hanem annak, aki álmodja, ki kell derítenie, melyek azok a számok, amik fontosak a magánéletében és amennyiben lehetséges, egy kicsit mélyebben is elemezze azt a számot, szakember segítségével.

 

1-ES SZÁM

Önmagunk fejlesztésére mutat, ami személyes élvezetet hoz. Egyben jelenti a szükséget is az egyéni fejlődést és a kreativitást. Férfi számnak tartják és a férfi elvek szimbóluma.

2-ES SZÁM

Előjele a régóta hordozott nehéz terheknek vagy problémáktól való megszabadulásnak. A nő és a kettősség szimbóluma, valamint a pszichikai fejlődésre mutat.

3-AS SZÁM

Ez a szám valamilyen kötelességet vagy átadást jelent és általában olyan személyek álmodják, akik nem adták, engedték át magukat valamilyen cselekménynek vagy személynek.

 

ITT megtudhatod, hogy mely álomképek jelzik azt, hogy nemsokára nyereményed lehet!

4-ES SZÁM

Mutat az életútnak valamilyen akadályára, valamilyen cselekvésen vagy a gondolatokon keresztül. Jelenhet meg szimbolikusan is a szoba négy falában, ami szintén akadályt, korlátozást jelent.

5-ÖS SZÁM

Ez a szám a numerológia szerint férfi szám, az öt emberi érzékre, a szexualitásra, valamint az érzékiségre utal. Az álmokban lehet a nagy kalandok előrejelzése.

 

Gyakran jelenik meg egy-egy szám az álmaidban vagy akár az életedben? Tudd meg most, hogy személyre szabottan mit üzen neked a szám folytonos felbukkanása, mert nagy csodák hírnökei is lehetnek, de akár jövőbeni rossz történéseket is megelőzhetsz! Keress fel szakembert! Xalen  vagy Imola  lehetnek segítségedre ebben a 06 90 985 921-es telefonszámon (485 Ft/perc), akiket külföldről is elérsz: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

6-OS SZÁM

Női számnak tartják és a szerelemben való hit, a megbocsátás és az együttérzés jele.

7-ES SZÁM

Mint a kereszténység és judaizmus szent száma, jele a szellemi megvilágosodásnak és a spiritualitásnak. Az, aki a 7-es számot látja álmában, az erősen a kezében tartja a sorsát.

 

Kattints IDE és megtudod, mely számok jeleznek balszerencsét!

8-AS SZÁM

Az ideális egyensúly szimbóluma, mert vízszintesen megegyezik a végtelen jelével. Az álmokban a problémák megoldását jelenti.

9-ES SZÁM

Úgy tartják, hogy ez a szám igen ritka az álmokban. Az aki ezt a számot álmodja, annak átlagon felüli képességei vannak, erős megérzések és víziók formájában. Mint ilyenek, követik ezt a szellemi utat és az élet fontos leckéinek a tudatában vannak.

11-ES SZÁM

A 9-es számhoz hasonlóan, a víziót jelképezi, a megvilágosulást és az elérés kapacitását. A kreatív víziók szimbóluma, amik elérik a beteljesülést.

22-ES SZÁM

A mentális erő és a tudás jelképe. Egyben jelentheti a praktikusságot és az eredetiséget is, a célok eléréséhez.

Olvastad már?

Gyertyamágia, ami kizárólag Szenteste működik

Nincs még egy olyan este, mint a Szenteste! Napjainkban nagyon népszerű a gyertyamágia, amelyet szinte az egész világon alkalmaznak. Nálunk is a hívóknak gyakran ajánljuk, hiszen semmilyen komolyabb eszközi vagy helyszíni igénye sincs. A gyertyamágia otthon nem könnyű, hiszen a hatékony mágiákhoz valamilyen különleges helyre van szükség. Szerencsére egy évben egyszer, egy kis időre a […]

Cigánykártya üzenete Januárra

Cigánykártya üzenete Januárra     A Január nem lesz könnyű hónap a cigánykártya üzenete szerint. Neked is vigyáznod kell! A munkáltatók ebben a hónapban nagyon galád módon tudnak majd viselkedni alkalmazottaikkal. Sok munkáltató írja most le végleg magát, ami az amúgy is szűkös munkaerőpiacon, egyet jelent majd számára a csőddel. A karma visszavág, de nem […]

Melyik évben születtél? Ez vár rád 2020-ban!

Melyik évben születtél, ez vár rád 2020-ban     Személyes évedet megismerheted a 0690985921 számon (485 Ft/perc), a legjobb számmisztikával foglalkozó szakember várja a hívásod!   Tudni szeretnéd, hogy mi vár rád 2020-ban? ITT elolvashatod!   1-es személyes év A következő évtized első éve bizony sok jót ígér neked. Éppen ezért, ne hagyj ki semmilyen […]

Tudd meg, hogyan légy gazdag 2020-ban!

A gazdagság mágia az egyik legkeresettebb műfaj a mágusoknál, ezért mindig születnek új és még újabb rituálék, amelyek megmozgatnak valamit itt lent a Földön és fent az Égen egyaránt. A rituálékat mindig több avatott mágus hozza létre, amit egy adott esztendőben csak egy meghatározott számban lehetséges. Minél újabb egy rituálé, az annál hatékonyabb, hiszen kevesen […]

Január havi szerelmi horoszkóp!

Január havi szerelmi horoszkóp!   KOS A jelenleg egyedül élő Kos számára januárban kalandokból nem lesz hiány, mégis céltalannak is ígérkezik egyben. Végig úgy érezheti, mintha hiányozna még valami, így most semmi sem lehet elég jó. Hívd Sárát a 0690985921-es számon (485Ft/p), kérj szerelmi jóslást, kapj válaszokat! A párban élő Kos számára az igazi kihívást […]

Januári sikermágia az egész éves bőségért

Januári sikermágia az egész éves bőségért   A nemzetközi mágia szövetség az első ülésen meghatározta, hogy januárban melyik mágiát kérik a mágusoktól. A döntés az alapján születik meg, hogy melyiket gondolják a legerősebbnek, leghatékonyabbnak az egész éves bőség érdekében.   Segítő Lélek blogunkban támogatást kapsz ITT, hogy sokkal jobban bízz magadban!   Természetesen itt több […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha a harmónia után kutatsz, akkor jó helyen jársz! A Bach virág terápia segítségedre lesz! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 408

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530

Ha kapcsolatot szeretnél teremteni a túlvilággal, vagy kíváncsi vagy arra, mi az életfeladatod, ne késlekedj tovább! Másfél évtizedes tapasztalattal állok rendelkezésedre! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 494