CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Numerológia és a számok jelentése

Numerológia és a számok jelentése

A számoknak az álmainkban ugyanaz a jelentésük és magyarázatuk, mint amit a numerológiában is jelentenek. Azonban attól függve, ki álmodja, a megjelenésük lehet rendkívül változó, akár anyagi dolgok, akár fontos dátumokról vagy eseményekről van szó. Nem létezik univerzális magyarázata a számoknak, ami ugyanazt jelentené minden ember álmában, hanem annak, aki álmodja, ki kell derítenie, melyek azok a számok, amik fontosak a magánéletében és amennyiben lehetséges, egy kicsit mélyebben is elemezze azt a számot, szakember segítségével.

 

1-ES SZÁM

Önmagunk fejlesztésére mutat, ami személyes élvezetet hoz. Egyben jelenti a szükséget is az egyéni fejlődést és a kreativitást. Férfi számnak tartják és a férfi elvek szimbóluma.

2-ES SZÁM

Előjele a régóta hordozott nehéz terheknek vagy problémáktól való megszabadulásnak. A nő és a kettősség szimbóluma, valamint a pszichikai fejlődésre mutat.

3-AS SZÁM

Ez a szám valamilyen kötelességet vagy átadást jelent és általában olyan személyek álmodják, akik nem adták, engedték át magukat valamilyen cselekménynek vagy személynek.

 

ITT megtudhatod, hogy mely álomképek jelzik azt, hogy nemsokára nyereményed lehet!

4-ES SZÁM

Mutat az életútnak valamilyen akadályára, valamilyen cselekvésen vagy a gondolatokon keresztül. Jelenhet meg szimbolikusan is a szoba négy falában, ami szintén akadályt, korlátozást jelent.

5-ÖS SZÁM

Ez a szám a numerológia szerint férfi szám, az öt emberi érzékre, a szexualitásra, valamint az érzékiségre utal. Az álmokban lehet a nagy kalandok előrejelzése.

 

Gyakran jelenik meg egy-egy szám az álmaidban vagy akár az életedben? Tudd meg most, hogy személyre szabottan mit üzen neked a szám folytonos felbukkanása, mert nagy csodák hírnökei is lehetnek, de akár jövőbeni rossz történéseket is megelőzhetsz! Keress fel szakembert! Virág vagy Eta lehetnek segítségedre ebben a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), akiket külföldről is elérsz: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

6-OS SZÁM

Női számnak tartják és a szerelemben való hit, a megbocsátás és az együttérzés jele.

7-ES SZÁM

Mint a kereszténység és judaizmus szent száma, jele a szellemi megvilágosodásnak és a spiritualitásnak. Az, aki a 7-es számot látja álmában, az erősen a kezében tartja a sorsát.

 

Kattints IDE és megtudod, mely számok jeleznek balszerencsét!

8-AS SZÁM

Az ideális egyensúly szimbóluma, mert vízszintesen megegyezik a végtelen jelével. Az álmokban a problémák megoldását jelenti.

9-ES SZÁM

Úgy tartják, hogy ez a szám igen ritka az álmokban. Az aki ezt a számot álmodja, annak átlagon felüli képességei vannak, erős megérzések és víziók formájában. Mint ilyenek, követik ezt a szellemi utat és az élet fontos leckéinek a tudatában vannak.

11-ES SZÁM

A 9-es számhoz hasonlóan, a víziót jelképezi, a megvilágosulást és az elérés kapacitását. A kreatív víziók szimbóluma, amik elérik a beteljesülést.

22-ES SZÁM

A mentális erő és a tudás jelképe. Egyben jelentheti a praktikusságot és az eredetiséget is, a célok eléréséhez.

Olvastad már?

Mondd el ezt az igézetet Mindenszentek éjszakáján, és meglátod a jövődet!

Mondd el ezt az igézetet Mindenszentek éjszakáján és meglátod a jövőd!   A Mindenszentek nagyon fontos nap az életünkben. Ilyenkor a legszebbek a temetők, ilyenkor érünk el az igazi mély őszbe, amely már megállíthatatlanul ígéri a telet. Novemberben hosszú és misztikus éjszakák várnak rád, és az első napja a hónapnak, feltárhatja előtted a jövőd! Ehhez […]

Az angyal, aki a lehetetlennek tűnő kívánságaidat is teljesíti

Angyal, aki a lehetetlennek tűnő kívánságaid is teljesíti     Az angyal, aki segíthet, aki meghallgatja kérésed! A nevét nem árulom el, de ahogy közeledik a Karácsony, ez az angyal egyre több időt tölt a Földön. Segítségét ilyenkor a legtapasztaltabb mágusok gyakran veszik igénybe. Ez az angyal nem őrangyal, ő egy segítő angyal, aki vagy […]

2019 Őszi szerelmi horoszkóp!

2019 Őszi szerelmi horoszkóp    Kos  A szerelmi horoszkóp szerint ez az ősz forróbb lehet számodra, mint a nyár. Tedd, amit szíved diktál, ha a boldogságod keresed! Meglévő kapcsolatodba exed szólhat közbe. Biztos, hogy mindent lezártál? Hívd Boszi Katát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj jóslást a szerelemről!    Bika  Ez ősz más lesz, mint a […]

Heti horoszkóp 2019.10.17. – 2019.10.24.

Heti horoszkóp 2019.10.17. – 2019.10.24.   KOS Nehéz úgy teljesítened, hogy közben kétségeid vannak párkapcsolatod miatt. Pedig a helyzeted nem olyan válságos, legalábbis a heti horoszkóp szerint. Minden kapcsolat más, lehet, hogy te több segítségre szorulsz, mint amennyit a jövő csillaghatásai nyújtani képesek. Kérj segítséget, hívd Imolát a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), aki a párkapcsolatok […]

12 mágikus mantra 2020. összes hónapjára

12 mágikus mantra 2020. összes hónapjára.    A mantra ereje egyre inkább bizonyít. Régebben még csak szent nyelveken szólt egy mantra szövege, ma már minden nyelven léteznek mantrák. A 2020 -as esztendő minden hónapjára adunk most neked egy mantrát, amelyeket érdemes alkalmaznod.    ITT is egy jól működő pénzmantrát találsz!   Jó, ha elsajátítod a […]

A Merkúr belép a Skorpió házába!

A Merkúr belép a Skorpió házába -döbbenetes fordulatokra számíthatsz  Hamarosan a Merkúr belép a Skorpió házába. November elsejétől ezért komoly fordulatokra számíthatsz az élet legtöbb területén. Lehet, hogy életedben fontos a váratlan fordulat bekövetkezése, de vigyázz, mert mindentől van lentebb! Én azt tanácsolom neked, hogy légy óvatos az elkövetkezendő időszakban. Bármit is jelezzen neked a […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530

Ha túl sok a megoldatlan problémád vagy a megválaszolatlan kérdés az életedben, ne habozz tovább! Olyan módszerekkel dolgozom, amik pontos választ adnak kérdéseidre és megmutatnak minden választható lehetősége! Élj harmóniában! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 391