Numerológia és a számok jelentése

Numerológia és a számok jelentése

A számoknak az álmainkban ugyanaz a jelentésük és magyarázatuk, mint amit a numerológiában is jelentenek. Azonban attól függve, ki álmodja, a megjelenésük lehet rendkívül változó, akár anyagi dolgok, akár fontos dátumokról vagy eseményekről van szó. Nem létezik univerzális magyarázata a számoknak, ami ugyanazt jelentené minden ember álmában, hanem annak, aki álmodja, ki kell derítenie, melyek azok a számok, amik fontosak a magánéletében és amennyiben lehetséges, egy kicsit mélyebben is elemezze azt a számot, szakember segítségével.

1-ES SZÁM

Önmagunk fejlesztésére mutat, ami személyes élvezetet hoz. Egyben jelenti a szükséget is az egyéni fejlődést és a kreativitást. Férfi számnak tartják és a férfi elvek szimbóluma.

2-ES SZÁM

Előjele a régóta hordozott nehéz terheknek vagy problémáktól való megszabadulásnak. A nő és a kettősség szimbóluma, valamint a pszichikai fejlődésre mutat.

3-AS SZÁM

Ez a szám valamilyen kötelességet vagy átadást jelent és általában olyan személyek álmodják, akik nem adták, engedték át magukat valamilyen cselekménynek vagy személynek.

ITT megtudhatod, hogy mely álomképek jelzik azt, hogy nemsokára nyereményed lehet!

4-ES SZÁM

Mutat az életútnak valamilyen akadályára, valamilyen cselekvésen vagy a gondolatokon keresztül. Jelenhet meg szimbolikusan is a szoba négy falában, ami szintén akadályt, korlátozást jelent.

5-ÖS SZÁM

Ez a szám a numerológia szerint férfi szám, az öt emberi érzékre, a szexualitásra, valamint az érzékiségre utal. Az álmokban lehet a nagy kalandok előrejelzése.

Gyakran jelenik meg egy-egy szám az álmaidban vagy akár az életedben? Tudd meg most, hogy személyre szabottan mit üzen neked a szám folytonos felbukkanása, mert nagy csodák hírnökei is lehetnek, de akár jövőbeni rossz történéseket is megelőzhetsz! Keress fel szakembert! Virág vagy Eta lehetnek segítségedre ebben a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), akiket külföldről is elérsz: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

6-OS SZÁM

Női számnak tartják és a szerelemben való hit, a megbocsátás és az együttérzés jele.

7-ES SZÁM

Mint a kereszténység és judaizmus szent száma, jele a szellemi megvilágosodásnak és a spiritualitásnak. Az, aki a 7-es számot látja álmában, az erősen a kezében tartja a sorsát.

Kattints IDE és megtudod, mely számok jeleznek balszerencsét!

8-AS SZÁM

Az ideális egyensúly szimbóluma, mert vízszintesen megegyezik a végtelen jelével. Az álmokban a problémák megoldását jelenti.

9-ES SZÁM

Úgy tartják, hogy ez a szám igen ritka az álmokban. Az aki ezt a számot álmodja, annak átlagon felüli képességei vannak, erős megérzések és víziók formájában. Mint ilyenek, követik ezt a szellemi utat és az élet fontos leckéinek a tudatában vannak.

11-ES SZÁM

A 9-es számhoz hasonlóan, a víziót jelképezi, a megvilágosulást és az elérés kapacitását. A kreatív víziók szimbóluma, amik elérik a beteljesülést.

22-ES SZÁM

A mentális erő és a tudás jelképe. Egyben jelentheti a praktikusságot és az eredetiséget is, a célok eléréséhez.

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Felhasználók hozzászólásai (4)

Ernő on április 1, 2013 Válasz

Tiszteletem!
Lenne egy kérdésem a számokkal kapcsolatban.
Pár hónapja vettem észre, hogy érdekes időpontokban nézek rá az órára.
Ezek legtöbbször ismétlődnek.
pl.: 21:12 , 21:21, 22:22 de 14:14, 15:15
Szóval érdekes.
Ön szerint jelenthet ez valamit?

    Astro24h on szeptember 22, 2014 Válasz

    Kedves Ernő! Ha többet szeretne tudni erről a témáról, Gábriel jósnőt ajánljuk Önnek, melléke:323. . Numerológus, így szerencse számokkal is foglalkozik. Hívja most! 0690 603 411 (381Ft/perc).

Ildiko on június 12, 2017 Válasz

A fiam 11-es a születási dátum alapján, de olvasta hogy a 11-es a balszerencsés szám. Viszont a számmisztikában meg nagyon szerencsés. Akkor most szerencsés lesz vagy balszerencsés az életben. 23 éves Dániel és egyetemi felvételi előtt áll. köszönettel várom válaszát Ildikó

    Astro 24h on július 13, 2017 Válasz

    Kedves Ildikó! A legjobb, ha felkeres egy számmisztikus, asztrológust, aki a legpontosabb válaszokat tudja Önnek adni a fiával, illetve a jövőjével kapcsolatban. Kiszámíthatja a szerencsés időszakait, sőt a szerencseszámait is. Hívja bizalommal Lunczer Juditot a 935 kódon, a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)! Astro Világ

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét