Novemberben, ezeken a napokon NE adj ki PÉNZT!

Ha pénzre van szükséged, akkor stratégiailag nagyon fontosak azok a napok, amikor a jóslat szerint semmiképpen nem adhatsz ki pénzt.

Ha mégis költenél ezeken a napokon, nagy költségeket generálhatsz magadnak és a családodnak.

Olvasd el a szerencse horoszkópod ITT, hogy tudd, mikor számíthatsz szerencsés fordulatokra a közeljövőben!

November 2. – Halottak napján semmiképpen ne vásárolj semmit, mert minden pénz, amit kiadsz, olyan, mintha eltemetnéd. Semmi hasznát nem veszed azoknak a tárgyaknak, amelyeket ezen a napon vásárolsz. Ha túl későn olvastad ezt a cikket és már költekeztél ezen a napon, akkor sürgősen kérj egy védelmet Virágtól a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

November 12. – Szent Jozefát napja, ezen a napon csakis mások megsegítésére adhatsz ki pénzt. Szent Jozefát az életét adta az emberekért, és az ő emlékére neked is segítened kell valakin. Ha adományokat vásárolsz és adsz valakinek ezen a napon, akkor az megsokszorozódik. Ezen a napon megálmodhatod azt is, hogy lesz-e sok pénzed a közeljövőben.

pénz

Kattints IDE és tudd meg, mely álomképek jelzik számodra PÉNZ eljövetelét! 

November 17-én, az újhold előtti napon, szintén nem szabad költekezned. Ezen a napon tegyél egy fémpénzt egy virágcserép földjébe, majd másnap, 18-án mondd hangosan: “Új Hold, új király, se ne egyél se ne igyál, amíg nekem pénzem nem lesz!”

Nézd meg ITT, mikor lesz sok pénzed a csillagjegyed szerint!

November 19-én, Árpádházi Szent Erzsébet napján, ne adj ki pénzt és ne végezz semmilyen házimunkát. A tilalom főleg sütés-főzésre vonatkozik. Szent Erzsébet megvéd minden bajtól,

de ha pénz jár a kezedben ezen a napon, akkor kiesel a védelmi körből, amelyet Erzsébet épít azok köré, akiknek szükségük van az ő védelmére.

pénz

November 23-án lépünk a Nyilas havába. Ezen a napon csakis akkor költekezhetsz, ha Nyilas a csillagjegyed, vagy ha az aszcendensed a Nyilasban áll. Ha nem tudod, mi az aszcendensed, Lunczer Judit kiszámítja neked a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Ha nem a Nyilas jegyében születtél, semmiképpen ne adj ki pénzt, mert sokat veszíthetsz ezen a napon!

Régóta tartoznak neked? Hiába kéred, de mindig kifogásokat kapsz az adósság rendezés helyett?! Itt az ideje, hogy adósság rendező mágiát kérj, aminek a segítségével visszaszerezheted, ami jogosan is téged illet! Hívd Boszi Kata vagy Kamilla jósnőket a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik segíthetnek, hogy visszakapd a pénzed!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét