CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

November havi szerelmi horoszkóp!

November havi szerelmi horoszkóp  

 

Kos 

Kos

A havi horoszkóp szerint nem lesz kedvenc hónapod a november. A szerelem ebben a hónapban messze elkerül, így inkább csak barátságok kötésére van esélyed. Meglévő kapcsolatodban viszont több hangsúlyt fogsz fordítani az érzelmek kimutatására. Ez akkor jó, ha kölcsönös. Hívd Zeuszt a 0690985921-es számon (485Ft/perc), kérj jóslást, ha bizonytalan vagy a szerelemben! 

 

Bika 

Bika

A havi horoszkóp sok furcsa ismerkedést jelez előre. Különösen erősen hathat rád egy Skorpió jegyben született ismeretlen. Meglévő kapcsolatodban a szerelmi horoszkóp szenvedélyt és tüzet jelez előre. Hamarosan érdemes gondolkodnod a családtervezésen! Hívd Szegedi Pannit  a 0690985921-es számon (485Ft/perc), tudd meg, meglévő párod-e az igazi!  

 

Alkalmazhatsz szerelmi kötést is, de veszélyekkel jár! Részletek ITT!

 

Ikrek 

Ikrek

A szerelmi horoszkóp sorai alapján sok meglepetésben lesz részed novemberben. Egy régi szerelmed is visszatérhet, de könnyen lehet, hogy hiányolni fogod a változást. Meglévő kapcsolatodban sokszor ütheti fel fejét a féltékenység. Légy óvatos a munkahelyi flörtökkel! Hívd Sárát  a 0690985921-es számon (485Ft/perc), tudd meg, mit üzen neked a nagy szerelmi horoszkóp! 

 

Rák 

Rák

A havi horoszkóp azt tanácsolja neked, hogy leginkább az összeillő csillagjegyek között keresd novemberben az igazit. A valódi szerelem könnyen lehet, hogy közelebb van, mint hinnéd! Meglévő kapcsolatodban egy fontos jóslat kaphat szerepet. Hívd Xalent a 0690985921-es számon (485Ft/perc), hallgasd meg, mit mond neked a jós! 

Az éves horoszkópod is még sok fontos részletet feltár. Olvasd el ITT!

 

Oroszlán 

Oroszlán

A barátságokat veheted lazán, de a szerelem nem játék! Figyelj nagyon a horoszkópra, mert nehéz hónap előtt állsz! Meglévő kapcsolatodban több kétség merül fel. Próbáld kerülni a kritikákat! Hívd Bettinát a 0690985921-es számon (485Ft/perc), tudd meg, mikor leszel igazán boldog! 

 

Szűz 

Szűz

Sok olyan találkozásod lesz, ahol maximális szimpátia működik majd. Mégis, mintha valami visszafogna a szerelemtől. Meglévő kapcsolatodban az asztrológia tanácsát most érdemes megfogadnod. Ne légy mindig kíváncsi mindenre, a féltékenység rossz tanácsadó! Hívd  Szegedi Pannit  a 0690985921-es számon (485Ft/perc), tudd meg, párod hűséges-e a jósnő szerint! 

 

Nem talált még rád a nagy szerelem? Esetleg meglévő kapcsolatod inkább a lejtőn lefelé megy? Hívd Sárát vagy Váradi Évát a 06 90 985 921-es telefonszámon (485Ft/perc), és nézesd meg, nincs-e rajtad szerelmi kötés, rontás vagy átok!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

 

Mérleg 

Mérleg

Több időt kell szánnod a társkeresésre, mert igenis létezik az igazi! Próbálj új utakat találni, ahol megismerheted az igazit. Meglévő kapcsolatodban inkább a közös baráti körön lesz most a hangsúly. A sok program fontos dolgokról vonhatja el a figyelmet! Hívd Váradi Évát a 0690985921-es számon (485Ft/perc), kérdezd meg a jósnőt, mikor jöhet gyermekáldás! 

 

Skorpió 

Skorpió

Túl sok ismerkedési lehetőséget sodor feléd a szél. Éppen ezért nagyon nehéz döntéseket kell majd hoznod november folyamán. Meglévő kapcsolatodban a szerelmi horoszkóp szenvedélyes, de civakodással terhelt hónapot jelez előre! Hívd Matt Médiumot  a 0690985921-es számon (485Ft/perc), tudd meg, mennyire illetek egymáshoz pároddal! 

 

Nyilas 

Nyilas

Próbálsz mindig előre nézni, de önmagadra is érdemes most figyelni. Ne a külsőddel akarj hódítani, hanem a belső értékeid emeld ki, ha nem egy felületes szeretőt akarsz!    Meglévő kapcsolatodban feltűnhet egy harmadik személy. Csak rajtad és érzéseiden áll majd, mi történik novemberben! Hívd Aurethielt a 0690985921-es számon (485Ft/perc), tudd meg, párod-e az igazi, érdemes-e kitartanod mellette! 

Ismerd meg a szerelem bevonzásának 3 törvényét ITT!

 

Bak 

Bak

Időnként érdemes új dolgokat kipróbálnod, erre tökéletes a november. A szerelmi horoszkóp szerint az igazit nem a munkahelyeden fogod megismerni. Meglévő kapcsolatodban túl sok teret adsz kétségeidnek. Légy megértő és türelmes! Hívd Matt Médiumot a 0690985921-es számon (485Ft/perc), tudd meg, mikor érkezik a nagy szerelem!  

 

Vízöntő 

Vízöntő

Bízz önmagadban, a saját vonzerődben és maradj természetes! Most kisugárzásod önmagában elég, hogy felkeltsd a figyelmét annak, akinek szeretnéd. Meglévő kapcsolatodban sok félreérthető üzenet miatt lehet majd bajod. Légy óvatos, telefonod tartalma néha megtévesztő lehet! Hívd Sárát a 0690985921-es számon (485Ft/perc), tudd meg, van-e esélyed annál, akit évek óta kiszemeltél! 

 

Halak 

Halak

Nem szabad mindig bezárkóznod, ha itt a mély ősz, találd meg a november szépségeit! A szerelem könnyen elérhető lehet számodra, csak ki kell mozdulnod érte. Meglévő kapcsolatodban most nagyon fontos lesz az együtt töltött idő. Hamarosan itt a családtervezés ideje! Hívd Gábrielt  a 0690985921-es számon (485Ft/perc), tudd meg, hány gyermeked lesz a jövőben! 

Olvastad már?

Gyertyamágia, ami kizárólag Szenteste működik

Nincs még egy olyan este, mint a Szenteste! Napjainkban nagyon népszerű a gyertyamágia, amelyet szinte az egész világon alkalmaznak. Nálunk is a hívóknak gyakran ajánljuk, hiszen semmilyen komolyabb eszközi vagy helyszíni igénye sincs. A gyertyamágia otthon nem könnyű, hiszen a hatékony mágiákhoz valamilyen különleges helyre van szükség. Szerencsére egy évben egyszer, egy kis időre a […]

Cigánykártya üzenete Januárra

Cigánykártya üzenete Januárra     A Január nem lesz könnyű hónap a cigánykártya üzenete szerint. Neked is vigyáznod kell! A munkáltatók ebben a hónapban nagyon galád módon tudnak majd viselkedni alkalmazottaikkal. Sok munkáltató írja most le végleg magát, ami az amúgy is szűkös munkaerőpiacon, egyet jelent majd számára a csőddel. A karma visszavág, de nem […]

Melyik évben születtél? Ez vár rád 2020-ban!

Melyik évben születtél, ez vár rád 2020-ban     Személyes évedet megismerheted a 0690985921 számon (485 Ft/perc), a legjobb számmisztikával foglalkozó szakember várja a hívásod!   Tudni szeretnéd, hogy mi vár rád 2020-ban? ITT elolvashatod!   1-es személyes év A következő évtized első éve bizony sok jót ígér neked. Éppen ezért, ne hagyj ki semmilyen […]

Tudd meg, hogyan légy gazdag 2020-ban!

A gazdagság mágia az egyik legkeresettebb műfaj a mágusoknál, ezért mindig születnek új és még újabb rituálék, amelyek megmozgatnak valamit itt lent a Földön és fent az Égen egyaránt. A rituálékat mindig több avatott mágus hozza létre, amit egy adott esztendőben csak egy meghatározott számban lehetséges. Minél újabb egy rituálé, az annál hatékonyabb, hiszen kevesen […]

Január havi szerelmi horoszkóp!

Január havi szerelmi horoszkóp!   KOS A jelenleg egyedül élő Kos számára januárban kalandokból nem lesz hiány, mégis céltalannak is ígérkezik egyben. Végig úgy érezheti, mintha hiányozna még valami, így most semmi sem lehet elég jó. Hívd Sárát a 0690985921-es számon (485Ft/p), kérj szerelmi jóslást, kapj válaszokat! A párban élő Kos számára az igazi kihívást […]

Januári sikermágia az egész éves bőségért

Januári sikermágia az egész éves bőségért   A nemzetközi mágia szövetség az első ülésen meghatározta, hogy januárban melyik mágiát kérik a mágusoktól. A döntés az alapján születik meg, hogy melyiket gondolják a legerősebbnek, leghatékonyabbnak az egész éves bőség érdekében.   Segítő Lélek blogunkban támogatást kapsz ITT, hogy sokkal jobban bízz magadban!   Természetesen itt több […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha a harmónia után kutatsz, akkor jó helyen jársz! A Bach virág terápia segítségedre lesz! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 408

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530

Ha kapcsolatot szeretnél teremteni a túlvilággal, vagy kíváncsi vagy arra, mi az életfeladatod, ne késlekedj tovább! Másfél évtizedes tapasztalattal állok rendelkezésedre! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 494