November havi szerelmi horoszkóp!

Kos

Kos jegy

Hagyni kell párodat egy kicsit szabadon mozogni, nem kell minden lépésére figyelned!

A szerelmi horoszkóp novemberre féltékenységből eredő bajokat jelez előre. Még összeillő csillagjegyek esetén is lehetnek súrlódások. Sokszor a féltékenység nem teljesen alaptalan. Ha úgy érzed, bizonyosságra van szükséged, hívd Boszi Katát a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), megnézi, van-e okod a féltékenységre! A november azoknak is hozhat szerelmet, akik még nem találták meg életük párját.

Bika

Bika jegy

Nem szabad túlzásokba esned a tervekkel kapcsolatban. Hajlamos vagy rövid időre túl sok programot beilleszteni, éppen ezért jobb, ha párodra is hagyatkozol a szabadidő beosztásánál. A szerelmi horoszkóp szép időszakot jelez előre, amit leginkább a kapkodás tehet tönkre. A november havi horoszkóp szerint, nincs szükséged feltétlenül arra, hogy kapkodj. Ebben hónapban titkokat tudhatsz meg a párodról. Ha érdekel, hívd Leopoldot a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), kérj egy tényfeltáró kártyajóslást! A szerelem titkait mindig érdemes tudnod!

Bika a csillagjegyed? Akkor kattints IDE, itt fontos információkra bukkanhatsz szerelmi életeddel kapcsolatban!

Ikrek

Ikrek jegy

A november nehezen kezdődik majd számodra, a párkapcsolatban valahogy nem vagy képes a másikra hangolódni. Még összeillő csillagjegyek esetében is lehetnek nehézségek. Időnként mindenkinek szüksége van egy kis magányra, ez alól te sem vagy kivétel. Érdemes igényeidet partnereddel közölnöd, aki megértő lesz, ha csak nem Ő is az Ikrek jegyében született. Ebben az esetben a november havi horoszkópra kell figyelned. Érdemes beszélned egy asztrológussal, hívd Lunczer Juditot a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), aki megnézi, mennyire illesz partneredhez a közös szerelmi horoszkóp szerint!

Ikrek jegyben születtél? Akkor ITT most sok mindent megtudhatsz életed szerelmi vonaláról!

havi horoszkóp

Rák

Rák jegy

A november havi szerelmi horoszkóp akkor érdekes számodra, ha egyedülálló vagy, hiszen rengeteg lehetőséged lesz az ismerkedésre. Amennyiben nem vagy kapcsolatban, ez a Te hónapod! A szerelmi horoszkóp szerint sok olyan partner lehetőséget sodornak feléd a novemberi csillagok, amiből életre szóló, komoly szerelem is kialakulhat. Amennyiben bármiben is kételkednél a jövőben, hívd Virágot a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), kérj jóslást, sorselemzést, hogy megtudd, ki is van megírva a sorsodban! Amennyiben partnerkapcsolatban élsz, készülj fel, mert sok türelemre lesz szükséged a hónap folyamán.

Oroszlán

Oroszlán jegy

A bizonyítási vágyad sok dolgot tehet tönkre. Meg kell értened, hogy a partnered nem a képességeid miatt, hanem önmagadért szeret. Ideje helyre tenni az önbecsülésed, mert ha itt gond van, ez a hónap sok leckét adhat neked, a novemberi havi horoszkóp szerint. A szerelem nem játék, párod a családod, a másik feled, bízik benned és nem kell bizonyítanod felé semmit. Ha mégis kétségeid lennének, hívd Ágnest a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), kérj egy szerelmi jóslást, amely végre meggyőz arról, hogy partnered számára te vagy a legjobb társ!

Szűz

Szűz jegy

Nincs olyan akadály, amit egy Szűz nem képes legyőzni, ha egyszer végre, nehezen, de megtalálja az igaz szerelmét. A szerelmi horoszkóp szerint, ebben a hónapban kell is majd küzdened. Időnként hibákat követsz el munkád miatt, mindig elfelejted, hogy nem a munka tesz teljesen boldoggá. Párod nagyon könnyen távolodhat el most tőled, ezért mindent meg kell tenned, hogy visszahódítsd. Lehet, már késő, úgy érzed, nem tehetsz semmit? Ebben az esetben hívd Tündér Lilit a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérj egy párkapcsolati elemzést, ami akár a reményt is felkeltheti benned!

Az elmúlás, az enyészet havában nagyon oda kell figyelned a párkapcsolati vitáidra, konfliktusaidra. Könnyen hozhatsz olyan döntéseket, ha elhamarkodottan döntesz, amit a későbbiekben megbánhatsz! Váradi Éva vagy Jós Kati jósnők segítségét kérd a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/p), akik megfelelő tanáccsal láthatnak el!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Mérleg  

Mérleg jegy

Sokszor túl gyorsan kapod fel a vizet.A novemberi havi horoszkóp szerint ebben a hónapban ez többször is előfordulhat, ami sajnos partnerkapcsolatodban is lecsapódhat. Nem szabad minden gondot egybe mosnod, tudnod kell külön is kezelni a problémákat. Ha meg szeretnéd lepni partnered, akkor ebben a hónapban érdemes tenned, hiszen ellensúlyoznod kell bizonyos bajokat. Könnyen lehetsz féltékeny is a hónap folyamán. Mielőtt szóvá tennéd ezt kapcsolatodban, hívd Violettát a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), kérj egy elemzést, hogy van-e okod a féltékenységre vagy sem!

Skorpió

Skorpió jegy

A szerelem kötőanyaga a párkapcsolatodnak, nem szabad megfeledkezned arról, hogy ez egy spirituális terület is életedben. Éppen ezért kell megélned a szerelmet mélyebb szinteken, ami egy Skorpió számára nem akadály, napjaink világa viszont mégis rossz hatással lehet rád. Éld át újra az igazi szerelmet, használj szerelem meditációt, vagy kérj a különleges energiákból. Hívd Váradi Évát a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), aki párkapcsolatodat a gondolatok erejével képes magasabb szintre emelni! Légy igazi Skorpió, éld meg a benned rejlő tüzet!

havi horoszkóp

Hogy mekkora igénye van társadnak az együttlétekre? Tudd meg ITT, a horoszkópja mindent elárul!

Nyilas

Nyilas jegy

A novemberi szerelmi horoszkóp sok minőségi változást jelez előre párkapcsolatodban. Neked is igényed van a váltásra, párodnak is komoly igényei vannak veled szemben, hiszem az utóbbi időszak, a havi horoszkóp alapján, nagyon rázós volt számodra. Meglehet, elhanyagoltál fontos dolgokat. Jól működhet novemberben a szerelem bevonzása. Erre ebben a hónapban több különleges nap is alkalmas lehet. Hívd Zeuszt a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), kérj szerelem bevonzó rituálét! Ebben a hónapban így megtalálhatod a számodra tökéletes partnert.

Bak

bak

A túlzásokra hajlamos természet nem jellemző rád, viszont, ha valamiért vezekelned kell, az nem áll jól neked. A november havi horoszkóp sok nehézségre mutat rá a hónapod folyamán. Azért érdemes mindent megtenned, hogy az egyéb nehézségek ne legyenek negatív hatással kapcsolatodra. A szerelem számodra gyakran bizonytalan terep, mert a gondolkodásod rendkívül racionális tud lenni. Igaz, ha meg van az igaz szerelem, akkor tőled jobb társ nem igen létezik, legalábbis ezt gondolod magadról. Tudd meg, hogy biztosan így van-e! Hívd Happyt a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), kérj egy szerelmi elemzést, egy tükörjóslást, hogy milyen is vagy te a partnerkapcsolatodban! Az őszinteség ereje ebben a hónapban felszabadító erővel hat majd rád.

Vízöntő

Vízöntő jegy

A novemberi tavasz szép jelző arra az időszakra, amit most a csillagok hoznak el az életedbe. Érdemes összevetned a november havi horoszkópod a szerelmi horoszkópoddal. Nem szabad, hogy ebben a tűzben minden energiád felőrlődjön, inkább gondolj arra, hogy később is szükséged lesz az erőre. Hívd Edit Jósnőt a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), mert jobb, ha látod, mire is kell felkészülnöd a jövőben! A szerelem sok jó energiával fog feltölteni a hónap során, de ezek az energiák nem védenek minden árnyéktól.

Halak

Halak jegy

Túl sokat szeretnél kihozni az első, igazán hideg hónapból. Ahogy beköszöntenek az első jeges reggelek, úgy nő meg az igényed arra, hogy partnereddel töltsd a szabadidőd. Sajnos sokszor erre nincs lehetőséged, mert hajlamos vagy másokra koncentrálni. Kicsit csökkentsd a kevésbé fontos feladatokat, ne csinálj partnerednek is programot. Valóban csak az együttlétre kell most koncentrálnod. Amennyiben nincs kapcsolatod, most különleges segítséget kaphatsz. Hívd Matt Médiumot a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), kérd a különleges segítséget, de jelezd, hogy a Halak jegyében születtél!

lajk-vilag_animated_CS

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét