November havi szerelmi horoszkóp!

szerelmi horoszkóp

Tudd meg, hogy viharos vagy békés szerelmi időszak következik-e az életedben! Olvasd el a havi horoszkópod és fogadd meg a jó tanácsokat, hogy biztosan jól alakuljon a szerelmi életed!

Kos

Kos jegy

Ha nem tudod eldönteni, hogy menj vagy maradj a kapcsolatodban, akkor most eljött az igazság pillanata. Megerősítést kapsz az égiektől, és pontosan tudni fogod, mit kell tenned a saját érdekedben.

Végezz egy angyalmágiát a szerelemért, hogy biztosan megtaláld az igazit!

Bika

Bika jegy

A havi horoszkópod szerint végre izgalmas, eseménydús időszak elé nézel. Egy hatalmas fellángolás új szerelem formájában érkezik, vagy a régi lobban új lángra. Mindenképpen mozgalmas hónap elé nézel, engedd el magad, hadd sodorjon az ár, mert jó az irány, és most nem neked kell irányítanod.

Ikrek

Ikrek jegy

A havi szerelmi horoszkóp alapján választanod kell: vagy két szerelem között vagy a szinglisség és a párkapcsolat között. Ha két kapcsolat között kell választanod, akkor válaszd azt, akit később ismertél meg, a szinglisséget pedig add fel bátran, mert, ami jön, azért megéri. A döntéseidet te magad hozd meg, ne hallgass a barátaidra!

Rák

Rák jegy

A párod úgy érezheti, hogy fuldoklik ebben a kapcsolatban. Engedd egy kicsit szabadon és ne kritizáld mindenért. Ha szingli vagy, akkor nagyban segíti a párválasztást, ha az első randikon nem beszélsz sokat, inkább meghallgatod őt.

Ha mindenképpen el szeretnéd csavarni valaki fejét, készíts szerelmi bájitalt, a receptért kattints IDE!

havi horoszkóp

Oroszlán

Oroszlán jegy

A havi horoszkópod szerint most egy kis pénzt kell költened a szerelmedre, mert a kedves szó is sokat ér, de egy szép ajándék még jobban megolvasztja párod szívét. Ne aggódj, a mostani befektetés busásan megtérül. Mosolyogj többet és meglátod, ezt a párod visszatükrözi rád.

Szűz

Szűz jegy

Túl sokat görcsölsz mindenen és ez rányomhatja a bélyegét a párkapcsolatodra is. Lazíts és engedd, hogy csak úgy történjenek a dolgok. A havi horoszkópod szerint a spontaneitás nagyon fontos, ne akarj mindig mindent előre megszervezni. Engedd, hogy a szerelem angyala, Asinel irányítsa a szerelmi életed.

Tudd meg, hogy egyedül töltöd-e a karácsonyi ünnepeket, vagy pedig rád talál-e a szerelem! Ha egyedül élsz, akkor kérj szerelmi mágiát, vagy éppen lehet karmikus blokk is rajtad, amit, ha eltávolítanak, sikerül bevonzanod a szerelmet! Kérj segítséget Ágnes vagy Norbert jósoktól a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), hogy megtapasztalhasd az igazi szerelmet!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Mérleg

Mérleg jegy

Ha valami nem megy, azt nem kell erőltetni, tartja a mondás, és a te szerelmi életedre ebben a hónapban ez nagyon igaz lesz. Ha nem működik a kapcsolatod, csak a megszokás miatt ne maradj benne. Ha valakire régóta vadászol, de nem akar észrevenni téged, engedd el, mert akkor fogod megkapni Őt, ha lemondasz róla.

A szerelem hatékony bevonzásáról ITT olvashatsz bővebben!

havi horoszkóp

Skorpió

Skorpió jegy

Teljesen eseménytelen hónapnak nézel elébe. A megszokott pezsgésnek nyoma sem lesz novemberben. Még a szülinapod is békés, nyugodt hangulatban zajlik. Ha kapcsolatban vagy, akkor harmónia jellemzi majd ezt az időszakot, ha párt keresel, akkor azt nem ebben a hónapban fogod megtalálni. Ha mindenképpen most szeretnéd, akkor kérj kollégáinktól szerelmi mágiát!

Nyilas

Nyilas jegy

A havi horoszkóp arra kér, szakíts több időt a párodra. Úgy érezheti, hogy elhanyagolod őt, töltsetek több időt kettesben. Ha párkeresésben vagy, akkor szentelj több időt a szerelem felkutatására, ne várd, hogy majd besétál valaki az ajtódon. Tenned kell azért, hogy megtaláld az igazit, de a novemberi erőfeszítéseidet siker koronázza.

Bak

bak

A havi horoszkópod szerint a mogorvaságod és morcosságod akár szakításhoz is vezethet. Légy kedves még akkor is, ha semmi kedved hozzá. Figyelj az apróságokra, lepd meg a kedvesed naponta többször is. Akár egy meleg teával vagy egy kedves mondattal. Ha még nincs párod, akkor most keresgélj, mert november második fele meghozhatja az igaz szerelmet!

Vízöntő

Vízöntő jegy

Kirobbanó kreativitásod a kapcsolatodra is jó hatással lesz. Valami olyan dolgot találsz ki, amitől a párod is lendületbe jön. Ha szingli vagy, akkor egyedi módon keresd a párod, és meg fogod őt találni ebben a hónapban.

Halak

Halak jegy

Erőtlenség és gyengeség jellemzi az általános közérzeted, és ez sajnos a párkapcsolatodra is rányomja a bélyegét. Szervezzetek sok közös programot, nézzetek meg néhány jó vígjátékot, hogy a borús hangulatod ellenére is tudjatok együtt nevetni. Sokan próbálnak elbizonytalanítani a párkapcsolatodat illetően, de ne engedd magad befolyásolni!

Lájkolj minket!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét