November havi horoszkóp

KOS

Kos

Érzed, hogy változtatnod kell az életed bizonyos területein, csak már annyiszor próbálkoztál hiába, hogy a sok kudarctól kedved sincs már új dolgokba kezdeni, vagy bízni a jó kimenetelben. Ne add fel a reményt, várnak még rád pozitív változások, bár sokszor szükséged van arra, hogy tudd, mit is kell lépned. Hívd Kamillát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), rajtad most valóban segíthet a tízmilliószoros bőség mágia, amire regisztrálni fog! Ez a szertartás nem csak anyagi biztonságot vonzhat be az életedbe, de jó egészséget, vagy akár a boldog kapcsolatot is, megéri kérni!

BIKA

Bika

Munkában jó hónap vár rád, kellemes légkörrel, átlátható feladatokkal, sok-sok dicsérettel. Pénzügyekben nem igen látszik gyarapodás, de legalább negatívum sem látszik. Kiváló időszak ez a Bikáknak fájdalmak, akár betegségek elengedésére, amit csak felerősít a tízmilliószoros nap. Hívd Edit Jósnőt a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérd az elengedő bűbájt még a hónap elején, hogy a tízmilliószoros teremtő nap a te életedbe is pozitív fordulatokat hozhasson! Frissebb párkapcsolatok esetén elmélyülés látszik. Több Bika hölgynek kérhetik meg a kezét, sőt még gyermekáldás is lehetséges!

IKREK

Ikrek

Új hónap, új lehetőségek, szokták mondani, ami a te esetedben most különösen igaz. Bár eddig azt tapasztaltad, hogy az újabb hónapokkal újabb problémák jöttek, ez most éppen fordítva lehet. Nagyon figyelj, ha karrierben, anyagiakban szeretnél változást! Az Univerzum kiválasztottja vagy, megszabhatod, miben kéred a változást! Hívd Tündér Lilit a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérd a tízmilliószoros kívánság mágiát, ami most csakis az Ikrek jegynek hatásos! Alapjában véve a párkapcsolatod jól működhet, mert sokkal inkább hajlamos leszel a kompromisszumokra, és sokkal megértőbb is leszel, mint máskor.

RÁK

Rák

Kötelességeid teljesítésével fogsz foglalatoskodni a hónapod heteinek legtöbb napján. Gyakran lehetsz fásult és unott, ráadásul több kellemetlenkedő ember is körbe vehet. Ideje rendet tenni a kapcsolataidban, és kiiktatni mindennapjaidból azokat, akik csak hátráltatnak. Novemberben, a másoktól szerzett negatív energiák ezerszeres erővel hatnak. Még most meg kell szabadulnod minden negatívumtól, mert a tízmilliószoros nap hatalmas balszerencsét hozhat jegyednek! Hívd Happyt a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérj mielőbb átokvizsgálatot, mert ha van rajtad, tizedikéig le kell kerülnie! Anyagi szempontból nem lesz rossz hónapod, kaparóson még nyerhetsz is közepes összeget.

havi horoszkóp

OROSZLÁN

Oroszlán

Ebben a hónapban ne akarj semmit sem teljesen egyedül megoldani. Ha úgy érzed, hogy valami nagyobb falat neked, inkább dolgozz csapatban. Ha nem kombinálod túl a dolgokat, akkor közös munkákban nagy eredményeket érhetsz el. Néha félre kell tenni a büszkeséget. Pénzhoroszkópod nem rossz, alapjában véve elégedett lehetsz, és még valamilyen plusz bevétel is érkezhet. Most az igaz szerelemnek is be kell köszöntenie az életedbe, havi horoszkópod váratlan, jó történéseket mutat. Rossz a kapcsolatod, vagy nem talált még rád a nagy szerelem? Hívd Boszi Katát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), megnézi, nincs-e rajtad szerelmi kötés vagy átok!

SZŰZ

Szűz

Vízválasztó hónap lehet a november az életedben, ha Szűz csillagjegyben születtél. Végre lezárulhat a munkában, karrieredben egy nehézkesebb, testet és lelket megterhelő időszak, és végre új fejezet veheti kezdetét, ami teli lehet sikerekkel. Jó, ha odateszed magad száz százalékosan, hiszen az anyagi erősödést egy ideje már nagyon várod. Nagyon szerencsés időszakba csöppentél, amikor olyan történések vehetik kezdetüket, amik a te malmodra hajtják a vizet. Főleg nyeremény területén ütközhet ez ki, érdemes hívnod Norbertet a 0690633931-es számon (485 Ft/p), hogy átadhassa személyes szerencseszámaidat még a tízmilliószoros nap előtt! Kapcsolatodba ne vidd bele a munkát és egyéb feszültségeket, mert gondok adódhatnak!

MÉRLEG

Mérleg

Felszínes megoldásokkal nem éred be ebben a hónapban, jobban is teszed, ha mindennek előásod a gyökerét, és onnan kezeled. Ha most nem leszel felszínes, még az anyagi kérdésekre is hatékony megoldást találhatsz! Figyelmeztető jeleket is kapsz ezekben a hetekben, amiket jó lenne észrevenned, ha a komolyabb problémáktól akarod megóvni magadat. Biztosra kellene inkább menned, hogy a tízmilliószoros nap ne negatív, hanem pozitív eseményeket hozzon neked inkább. Hívd Váradi Évát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérd el a figyelmeztető jeledet! Ez a hónap érzelmi szinten izgalmas, könnyen találkozhatsz a lélektársaddal. Már elsőre fel fogod ismerni…

SKORPIÓ

Skorpió

Lehetőségekből nem szenvedsz majd hiányt havi horoszkópod szerint, csak tudnod kell majd, mi az, amit érdemes megragadni, és mi az, ami hosszútávon nem fog neked kamatozni. Bármilyen jellegű döntést is kell meghoznod novemberben, érdemes lesz ezerszer is átrágni. A havi horoszkóp alapján nagy pénz is ütheti a markod, jelentős anyagi gyarapodás jöhet. Ne menj el a jó hatások mellett, hívd Ágnest a 0690633931-es számon (485 Ft/p), és kérd a tízmilliószoros nagypénz mágiát! Egészség horoszkópod viszont nem a legjobb, mert azt mutatja, igen erős vírusos megbetegedésed lehet, amiből nehezen lábalsz majd ki. Fontos, hogy időben kezeltesd!

havi horoszkóp

NYILAS

Nyilas

Mozgalmas hetek állnak előtted, friss leszel és energikus. Élményekben bővelkedhet a november jegyednek, de azért vigyázni kell, hogy ne ess át a ló túloldalára. Kisebb sikerélmény munkában is megmutatkozhat, de a legnagyobb siker mégis pénzügyekben érhet. Most a csillagokban jegyed számára is hatalmas nyeremény látható! Hívd Zeuszt a 0690633931-es számon (485 Ft/p), aki által felkerülhetsz a Valódi Nyertesek Listájára! Párkapcsolati szempontból nagyon fontos, hogy ne keress a kákán is csomót, ne legyél kritikus, mert azon Nyilasok párjai, akiket túl sok kritika ér ebben a hónapban, nagyon könnyen lépnek le!

BAK

Bak

Kezd eleged lenni abból, hogy bármibe fogsz, szinte mindig másként sülnek el a dolgok, mint ahogy remélted. Igaz, munka által most sem lesz esélyed jóval előrébb jutni pénzügyekben, de lehet másképpen! Ha eddig nem is vetted észre a jeleket és a szerencsés időszakokat, most kiderülhet, mikor juthatsz sok pénzhez! Hívd Lunczer Juditot a 0690633931-es számon (485 Ft/p), már vár, mert ez az időpont a Bakoknak még novemberben lesz! Társad kifejezetten igényelni fogja a közelségedet bizonyos időszakokban, ezért nagyon fontos lenne, ha a családra és rá több időt szakítanál, legalábbis a közös programokra, élményekkel teli hétvégékre.

VÍZÖNTŐ

Vízöntő

Havi horoszkópod különösen jókat ígér akkor, ha már lóg a levegőben egy előmenetel munkában, esetleg, ha már egy ideje eldöntötted, hogy új vállalkozásba kezdesz. A sikerenergiákat, amik novemberben érnek, jó lenne kihasználnod, és teljes gőzzel dolgozni a céljaidon! A havi horoszkópban az is látszik, van valami, ami neked járhat, viszont még nem illetett meg. Hívd Xalent a 0690633931-es számon (485 Ft/p), fontos dolgot ragadhatsz meg segítségével, nehogy más vegye el előled a lehetőséget! Az egészség horoszkóp azt mutatja, hajlamos vagy félvállról venni a gondokat. A legjobb lenne, ha elmennél egy teljes körű kivizsgálásra, legalább azért, hogy kizárhatóak legyenek a komolyabb problémák, vagy pedig időben kezelhetőek!

HALAK

Halak

Furcsa energiák lengenek körbe majd, havi horoszkópod szerint. Félig-meddig ott leszel szellemileg munkában, teendőkben, részben pedig máshol jársz majd gondolatban. Most az élet nagy kérdései foglalkoztatnak, jelened mintha kicsit távolinak tűnne. Nem hiába van ez, ezen a héten nagy eséllyel kerülhetsz kapcsolatba a túlvilággal, fontos üzenetet is kaphatsz álmaidon keresztül! Ha bármi furcsát álmodsz vagy érzel, hívd Matt Médiumot a 0690633931-es számon (485 Ft/p), aki megfejti az égi jeleket, és átadja túlvilági üzenetedet! Kapcsolatok terén is lazább leszel, szingliként könnyen kezdeményezel, kalandokból kijár majd neked. Ha viszont egy kapcsolat elején vagy jelenleg, nem valószínű, hogy hosszú távra tervezhetsz vele.

lajk-vilag_animated_CS

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét