CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Nem csak a 7. év veszélyes vízválasztó a kapcsolatodban!

Nem csak a 7. év veszélyes vízválasztó a kapcsolatodban!

 

Biztosan már te is hallottad, vagy neked is mondták, hogy készülj, mert a 7. évtől minden más lesz a kapcsolat szempontjából. Nem lesz már olyan boldog a kapcsolat, a 7. évben elszáll a rózsaszín köd. Sőt, nagyon sok olyan esetet is ismerünk, akik a veszélyes vízválasztó évben próbálták gyermekvállalással, házassággal megmenteni a kapcsolatukat.

 

Nézd meg ITT, melyik csillagjeggyel lehetsz a legboldogabb!

 

Ezek a hiedelmek mérgezik a lelkedet, és az ilyen tényként közölt állítások bogarat ültetnek a fülünkbe. De honnan is eredhet ez? Miért számolod az eltöltött napokat, hónapokat, éveket? Számolgatás és matek helyett nem kellene inkább megélni az időt? Megélni minden egyes napot?

Szebbé is teheted a saját életed, és a párod életét.

halhatatlan_szerelem

Úgy gondolom, hogy egyáltalán nem számít az, hogy mennyi ideje vagyunk együtt. Ugyanis a veszélyes vízválasztó bármikor, bármelyik napon, bármelyik órában eljöhet, hiszen a legidillibb kapcsolatot is befolyásolják külső hatások. Arról pedig ne is beszéljünk, hogy mi minden múlik a két fél hozzáállásán és együttműködésén.

 

IKREK a csillagjegyed, vagy a kiszemelted? Akkor olvasd el EZT a szerelmi jóslást!

 

Igazából már az első pár napban és hónapban kiderül minden. Akarod-e őt teljes szíveddel, és ő akar-e téged. Fontos, hogy ezt érezned kell az első pillanattól kezdve. Kialakul-e a bizalom, vagy várni fogsz 7 évet arra, hogy megbizonyosodj arról, hogy nem ő az igazi?

Fontos, hogy nézd meg őt és a teljes kapcsolatot, reálisan és egészében. Gondolkodj el azon, hogy tudsz-e azonosulni a hozzáállásával, viselkedésével, szokásaival. Ő tud a tiéddel?

 

Gondold meg, tudtok-e olyan nagy döntéseket hozni, amik mindkét felet egyaránt kielégítik és boldoggá teszik. Nem kell kompromisszumokat kötnöd, és várnod a 7. évet ahhoz, hogy akkor mond ki azt, hogy vége.

Egyszerűen csak felejtsd el az időt, és elemezd a mindennapok pillanatait, függetlenül attól, hogy hány éve vagytok együtt.

 

EZZEL a csillagjeggyel illesz leginkább össze!

 

ÉS, ne felejts el egy fontos dolgot! A számmisztika, az asztrológia a születési dátumaitok alapján mindent elárul rólatok! A kártyák, főleg a cigánykártya mindent elpletykál a párodról.

A nyugati országokban mindennapos, és teljesen normális, hogy párkapcsolati elemzést kérnek. Megnézik a kártyában, mire számíthatnak, és a legfontosabb, hogy megkérdezik a kártyát, milyen figyelmeztetést tud adni.

Bátran tedd próbára a legjobb kártyajósainkat! Ne várj 7 évig! Leplezd le az igazságot még ma, ha elég bátor vagy!

Ha úgy érzed, hogy van egy harmadik személy a kapcsolatotokban, akkor kérd kártyajósaink segítségét a 06 90 633 931-es telefonszámon (485Ft/perc), akik a lapokból pontosan meg tudják mondani, hogy valóban jól látod, érzed-e a dolgokat! Keresd bizalommal Xalent vagy Boszi Katát!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Olvastad már?

Havi Horoszkóp Szeptemberre

Havi Horoszkóp Szeptemberre   KOS A havi horoszkóp alapján munkahelyeden történhetnek olyan változások, amelyek hatással lehetnek a megélhetésedre. De az is lehet, hogy valaki megpróbál olyan irányba terelni, amelybe nem szabad elmenni, mert ezzel csak magad alatt vághatod a fát. Tudd meg inkább, mik lesznek a helyes lépések a siker és gyarapodás érdekében! Hívd Tündér […]

Heti horoszkóp 2019.08.22. – 2019.08.29.

Heti horoszkóp 2019.08.22. – 2019.08.29.   KOS Mozgékony leszel, és ez alkalmat ad arra is, hogy a barátaiddal szervezz programot. Viszont dönthetsz úgy is, hogy energiádat és idődet magadra szánod. Érdemes ezt akkor arra használnod, hogy előre dolgozz, vagy előrébb juss az otthoni teendőkben. Legyen egy kis időd arra is, hogy vegyél egy sorsjegyet, mert […]

Olyan nő vagy, akit mindig dobnak a pasik? Ezt rontod el!

Olyan nő vagy, akit mindig dobnak a pasik? Ezt rontod el!     Sok olyan nő létezik, akit állandóan dobnak a pasik. Legtöbb esetben a nő úgy érzi, ő mindent megtett, hogy boldog legyen a kapcsolat, de cserébe nem kapott semmit. Ám ez nem igaz, hiszen ahhoz, hogy egy kapcsolat tönkremenjen, két ember kell. A […]

A betegségek lelki okai

A betegségek lelki okai   Természetesen vannak olyan betegségek, amik külső tényezők hatására jönnek létre, de a legtöbbjüknek lelki oka van. Az, hogy valamit nem tudunk elengedni, ha megrekedünk egy bizonyos mókuskerékben, elégedetlenkedünk, sok a stressz, megbántottak minket (és még sorolhatnánk), mind-mind nyomot hagynak testünkben. Nagyon fontos, hogy bármilyen negatívum is ér minket, tudjuk a […]

Tarot suli

Tarot suli   Az alábbi linkeken megmutatjuk nektek, hogyan jósolhattok magatoknak. A Tarot kártya bármilyen jellegű kérdésedre képes pontos választ adni, ha megfelelően kérdezed. Segítségével kiderítheted, mi az életfeladatod, mikor találsz szerelmet, hogyan lehetsz sikeres, szerencsés, és hogyan élhetsz anyagi bőségben. De ha konkrét kérdésed, problémád van, azokra is megkapod a választ, megoldást.   Nézzük […]

Heti horoszkóp 2019.08.15. – 2019.08.22.

Heti horoszkóp 2019.08.15. – 2019.08.22.   KOS Munkában úgy érzed, mintha meg lennél rekedve, ráadásul nagy az esélye, hogy olyanokkal kell együtt dolgoznod, akik nem igazán kedvelnek, vagy pedig fordítva. Még a várt eredményeket se hozza meg neked, hiszen a pénztárcád gyakran üres. Heti horoszkópod alapján nem csak ez a hét ilyen, már hosszabb idő […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Üdvözöllek sok szeretettel! Gigi vagyok! Jóslással, lelki tanácsadással foglalkozom. Specialitásom a cigánykártya, ezen kívül használom az angyalkártyák és tarot kártyák segítségét. Az évek során sok embernek segítettem rávilágítani a problémáikra és kezelésükre. Ha tönkrement a kapcsolatod, megoldást vagy kiutat szeretnél belőle, ha nem látod tisztán a jövődet, esetleg ha szeretnél több jövedelemre szert tenni, itt […]

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 112

Ha keresed a megoldást felmerülő problémáidra, és egy igazan tapasztalt jóssal szeretnél beszelni, akkor ne tétovázz! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 383

Ha keresed a megfelelő válaszokat jövőddel kapcsolatban, akkor ne habozz. Közvetítem Neked az angyalok válaszait, így tudok irányt mutatni életed bármely területén. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 522