Nem csak a 7. év veszélyes vízválasztó a kapcsolatodban!

Nem csak a 7. év veszélyes vízválasztó a kapcsolatodban!

 

Biztosan már te is hallottad, vagy neked is mondták, hogy készülj, mert a 7. évtől minden más lesz a kapcsolat szempontjából. Nem lesz már olyan boldog a kapcsolat, a 7. évben elszáll a rózsaszín köd. Sőt, nagyon sok olyan esetet is ismerünk, akik a veszélyes vízválasztó évben próbálták gyermekvállalással, házassággal megmenteni a kapcsolatukat.

 

Nézd meg ITT, melyik csillagjeggyel lehetsz a legboldogabb!

 

Ezek a hiedelmek mérgezik a lelkedet, és az ilyen tényként közölt állítások bogarat ültetnek a fülünkbe. De honnan is eredhet ez? Miért számolod az eltöltött napokat, hónapokat, éveket? Számolgatás és matek helyett nem kellene inkább megélni az időt? Megélni minden egyes napot?

Szebbé is teheted a saját életed, és a párod életét.

halhatatlan_szerelem

Úgy gondolom, hogy egyáltalán nem számít az, hogy mennyi ideje vagyunk együtt. Ugyanis a veszélyes vízválasztó bármikor, bármelyik napon, bármelyik órában eljöhet, hiszen a legidillibb kapcsolatot is befolyásolják külső hatások. Arról pedig ne is beszéljünk, hogy mi minden múlik a két fél hozzáállásán és együttműködésén.

 

IKREK a csillagjegyed, vagy a kiszemelted? Akkor olvasd el EZT a szerelmi jóslást!

 

Igazából már az első pár napban és hónapban kiderül minden. Akarod-e őt teljes szíveddel, és ő akar-e téged. Fontos, hogy ezt érezned kell az első pillanattól kezdve. Kialakul-e a bizalom, vagy várni fogsz 7 évet arra, hogy megbizonyosodj arról, hogy nem ő az igazi?

Fontos, hogy nézd meg őt és a teljes kapcsolatot, reálisan és egészében. Gondolkodj el azon, hogy tudsz-e azonosulni a hozzáállásával, viselkedésével, szokásaival. Ő tud a tiéddel?

 

Gondold meg, tudtok-e olyan nagy döntéseket hozni, amik mindkét felet egyaránt kielégítik és boldoggá teszik. Nem kell kompromisszumokat kötnöd, és várnod a 7. évet ahhoz, hogy akkor mond ki azt, hogy vége.

Egyszerűen csak felejtsd el az időt, és elemezd a mindennapok pillanatait, függetlenül attól, hogy hány éve vagytok együtt.

 

EZZEL a csillagjeggyel illesz leginkább össze!

 

ÉS, ne felejts el egy fontos dolgot! A számmisztika, az asztrológia a születési dátumaitok alapján mindent elárul rólatok! A kártyák, főleg a cigánykártya mindent elpletykál a párodról.

A nyugati országokban mindennapos, és teljesen normális, hogy párkapcsolati elemzést kérnek. Megnézik a kártyában, mire számíthatnak, és a legfontosabb, hogy megkérdezik a kártyát, milyen figyelmeztetést tud adni.

Bátran tedd próbára a legjobb kártyajósainkat! Ne várj 7 évig! Leplezd le az igazságot még ma, ha elég bátor vagy!

Ha úgy érzed, hogy van egy harmadik személy a kapcsolatotokban, akkor kérd kártyajósaink segítségét a 06 90 633 931-es telefonszámon (485Ft/perc), akik a lapokból pontosan meg tudják mondani, hogy valóban jól látod, érzed-e a dolgokat! Keresd bizalommal Xalent vagy Boszi Katát!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Olvastad már?

Cigánykártya üzenete Júniusra

A cigánykártya üzenete júniusra   A cigánykártya jóslás júniusra nem igazán jó. Sok baljós jel van, ami kedvezhet a rosszakaróknak vagy negatív mágiákkal foglalkozó embereknek. Éppen ezért kell óvatosnak lenni június folyamán a cigánykártya jóslás szerint! Természetesen ez a jóslás csak általánosságban igaz. Nem biztos, hogy neked is van jelentősége, bár azért, ha figyelsz rá, […]

Havi Horoszkóp Júniusra

Havi Horoszkóp Júniusra   KOS A havi horoszkóp szerint még az is lehet, hogy annyi munka szakad a nyakadba, hogy alig győződ fogod erővel és energiával. De az is megtörténhet, hogy olyan személlyel kerülhetsz konfliktusba, aki sokat árthat neked a későbbiekben. Ezt el kell kerülnöd, mert a havi horoszkóp alapján is problémák sokasága érkezhet az […]

Heti horoszkóp 2019.05.23 – 2019.05.30

Heti horoszkóp 2019.05.23 – 2019.05.30   KOS A heti horoszkóp alapján érdemes lesz a legrokonszenvesebb arcodat mutatnod kollégáidnak és a felettesednek is. Most nem mindegy, hogyan alakulnak a munkahelyi kapcsolataid, mert akiktől nem is várnád, azoktól kaphatod majd a későbbiekben a legnagyobb segítséget. Itt az ideje rendbetenni szerelmi életedet is, mert a heti bolygóállások abban […]

Vércsoportod többet árul el rólad, mint hinnéd

0 Rh+ vagy 0 Rh-   A vércsoport ritka, viszont bárkinek adhatsz vért. A legősibb vércsoport, éppen ezért sok mágia lakozhat benned. A különböző csillagjegyek esetén ez mindnél másképpen nyilvánulhat meg. Amennyiben nullás a véred, egy olyan vércsoport birtokosa vagy, ami felerősíti a kommunikációs képességeidet. Szinte bárkivel képes vagy szót érteni, nem keveredsz fölösleges konfliktusokba. […]

Baba Vanga sokkoló üzenete 5 csillagjegynek!

Baba Vanga sokkoló üzenete 5 csillagjegynek   Bika Baba Vanga jegyedet igen lustának látja. Le kell győznöd önmagad, ha meg akarod változtatni az életed. Lustaság, vagy éppen eleged van mindenből? Neked kell látni, de a hétköznapoktól egyre jobban besokallsz, nem akarod látni az embereket. Nem bírod már a szélmalomharcot, ezért sokan tétlennek hisznek. Sokkoló üzenet, […]

Milyen otthon illik a csillagjegyedhez?

Csillagjegyekhez szóló sorozatainkban már megtudhattál sok mindent, hogy melyik csillagjegy illik hozzád, milyen legyen a pénztárcád színe, mivel tudsz pénzt teremteni. Most megnézzük azt, hogy a feng shui és az asztrológia alapján milyen otthon illik a csillagjegyedhez.   KOS Hozzád egy letisztult stílus passzol. A csillagjegyed igen aktív, gyakran túlhajszolod magad. Ezért fontos, hogy az […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha szeretnél feltöltődni és újult erővel megkeresni a megoldást problémáid leküzdésére, akkor ne tétovázz. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 354

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530

Évek óta foglalkozom jóslással, sorselemzéssel, lelki- és párkapcsolati problémákkal. Megnézem, hol van az elakadás, hogyan tudnál továbblépni, és hogyan tudjuk a blokkokat gyakorlatokkal, rituálékkal feloldani.

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 351